Pályázatok

Panoráma Birtok - Étterem, Szálláshely logó tervezése

Logó design
-
Panoráma Birtok
75.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 63
22

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 1 hónap

Utolsó aktivitás

Brief írás segédlet
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (82)

Beküldve: 2018. 02. 10.
9
17
9
Beküldve: 2018. 02. 16.
13
6
8
Beküldve: 2018. 02. 21.
11
0
7
Beküldve: 2018. 02. 28.
12
0
7
Beküldve: 2018. 02. 19.
15
3
8
Beküldve: 2018. 03. 04.
1
0
7
Beküldve: 2018. 02. 17.
10
1
7
Beküldve: 2018. 02. 09.
13
3
7
Beküldve: 2018. 02. 08.
5
2
7
Beküldve: 2018. 02. 15.
8
2
7
Beküldve: 2018. 02. 18.
4
1
7
Beküldve: 2018. 02. 25.
12
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Győr 30 kilométeres környezetében 2-3 hasonló adottságokkal rendelkező rendezvényközpont található, ahol egy helyen van lehetőség éttermi vendéglátásra, konferenciák megtartására és szálláshely szolgáltatásra egyaránt.

Győr fejlődése kedvező hatással van a helyi vendéglátó egységek helyzetére.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A korábban óriási népszerűségnek örvendő Panoráma Étterem és Panzió a közelmúltban új tulajdonosokra talált, akik a tervek szerint a birtok eredeti funkcióit fogják a mai kor minőségi és technikai feltételeinek megfelelően visszaállítani.
A madárcsicsergős erdő közepén, közel 1 hektáros területen elhelyezkedő épületegyüttest hatalmas park öleli körbe. Anno nem véletlenül kapta a hely a Panoráma elnevezést, hiszen parkjából kitekintve ellátni Győrig, egészen lenyűgöző kilátás tárul a látogatók elé.
A birtok elhelyezkedéséből adódóan kiváló választás lehet azon céges és baráti társaságok számára, akik a nyüzsgő városi forgatagon kívül, de mégis elérhető közelségben, természet közeli helyszínen szeretnék lebonyolítani rendezvényüket.
A Panoráma Birtokon a vendégek fogadására két különböző férőhelyi adottságokkal rendelkező terem áll rendelkezésre: a megújuló központi épületben 140 főig (jelen pillanatban felújítás alatt), a kastélyban található rendezvénytermünkben 90 főig vállaljuk rendezvények lebonyolítását.
A kastély épületben egymástól teljesen elkülöníthető három terem található, amely kiválóan alkalmas, kisebb csoportos foglakozások, illetve összenyitva akár 90 fős rendezvénynek / konferenciák lebonyolítására.
A birtok több pontja is tökéletes lehetőséget ad szabadtéri programok megtartására.
Az rendezvényre érkező vendégek kényelmes elszállásolása érdekében több lehetőség közül is választhatnak.
A kastélyban található 4 db, egyenként 45 négyzetméteres teljesen felszerelt apartman található.
Panziónk összkomfortos szobáiban 39 főnek tudunk kényelmes szállást biztosítani, 2, 3 és 4 ágyas elhelyezéssel.

Feladat leírása

Feladat: 

Modern letisztult, könnyen megjegyezhető logót szeretnénk terveztetni, ami egyszerre sugallja a hely sokrétűségét ugyanakkor letisztult, modern és előre mutató, ami fiatalos lendületet és egyéniséget sugall. Mivel a területen sok egymástól eltérő stílusú ingatlan helyezkedik el így mindenképpen a megújuló étterem stílusát kellene továbbgondolni az arculat kitalálásánál. Jól és sokrétűen használható logót szeretnénk, hiszen több felületen is szeretnénk majd használni.
A logónak legyen embléma része és a név is jelenjen meg benne.
A logót nyomtatott és elektronikus reklámfelületeken és gravírozott formában szeretnénk használni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egyértelművé szeretnénk tenni, hogy a Birtok vezetősége maximálisan elkötelezett, hogy egy mai, modern, előremutató vendéglátást képviselünk, és az ide érkező vendégek biztosak lehetnek abban, hogy a környéken ennél jobb helyet nem tudnak találni az adott szolgáltatás terén.

Feladat leírása

Célközönség: 

házasulandó ifjú párok / lakodalmak, polgári szertartások lebonyolítása
Céges rendezvények: konferenciák, továbbképzések, csapatépítések
baráti társaságok
szállás: násznép elszállásolása, céges rendezvényre érkező vendégek elszállásolása, egyéni szállóvendégek, baráti társaságok, osztálykirándulások, átutazó vendégek

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Földrajzi elhelyezésünknek köszönhetően egyedüliek vagyunk a piacon, hiszen lenyűgöző panoráma tárul az ide látogató vendégek elé.
12 km-re vagyunk Győr központjától, így ha valaki nyugalomra vágyik, akkor annak csak pár percet kell autózni ahhoz, hogy maga mögött hagyja a város zaját.
Közel egyhektáros területen szállás és rendezvény helyszín egy helyen található, ami szintén vonzóvá tesz miket a piacon.
Fiatalos lendületes csapatunk azon dolgozik, hogy a kedvező földrajzi adottságok mellé magas színvonalú szolgáltatás párosuljon.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A márka / brand kiépítésének első lépésének az arculat kialakítását tekintjük, így ez nagyon fontos lépés a számunkra.
Mit szeretnénk, hogy mondjon rólunk a célközönség: szeretnénk ha nevünk egyet jelentetne a megbízhatósággal, minőséggel, kényelemmel, tisztasággal, egyediséggel és rugalmassággal.

Feladat leírása

Médiaterv: 

honlap, facebook és minden egyéb közösségi média, épületen, bejárati ajtón, reklám táblákon, menükártyán, névjegykártyán, étlapon, formaruhán, szalvétán, reprezentációs eszközökön: toll, sapka stb.

(FONTOS - Ezeket az arculati elemeket nem a pályázat keretén belül kell megtervezni. Csak mock up képeket használjatok, amiken mindenféle egyéb munka nélkül simán elhelyezitek a logót, minden indokolatlan plusz munkát tartalmazó tervet törölni fogunk, mert tilos. Köszönjük. --- KreaNod csapat)

Feladat leírása

Stílus: 

letisztult, modern előre mutató, egyszerű de mégis igényes

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Alapvető elvárás, hogy a munka leadása után is kapcsolatban tudjunk maradni, hiszen az idő folyamán újabb és újabb felületeken szeretnénk, majd megjeleníteni a munkát, gondolunk itt események promóciójára, szórólapok, belépők szerkesztésére, Facebook kampány, stb.
Mivel szernénk, hogy minél többen pályázzatok a munkára ezért azon kreatívok munkájára is számítunk akik nem számlaképesek.

Fórum

Tisztelt Megbízó!
Az lenne a kérdésem, hogy a terveken használt betütipus a birtok hivatalos betütipusa? Ha nem, akkor alkalmazható tetszés szerint bármilyen más betütipus is?
Köszönöm a választ.

Tisztelt Zoltán,

Nincs hivatalos betűtípus jelenleg, tehát alkalmazható tetszés szerint bármilyen más betűtípus.

Üdvözlettel: Panoráma Birtok

Tisztelt Megbízó!
Még egy kérdésem lenne (inkább kérés): Lehetséges lenne-e, hogy értékeljék a beérkezett munkákat? Az nekünk, tervezőknek-designereknek nagy segítség lenne, mivel tudnánk, hogy jó irányban gondolkodunk-e, vagy valami más úton induljunk egy más ötlettel.
Köszönöm!

Milyen név szerepeljen a logón: Panoráma Birtok, vagy Panoráma Birtok Étterem, Szálláshely? Köszönöm.

Kedves Ildikó,

Panoráma Birtok elég ha szerepel a logón, mivel a teljes nevünk nagyon hosszú.

Üdvözlettel: Panoráma Birtok

Kedves Kreatívok!
A pályázat határideje kitolódott.

Fórum (6)