Pályázatok

ORSZÁGOM A PÓLÓMON

Ruházat tervezés
-
Póló
40.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 48
29

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 év 1 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (78)

Beküldve: 2014. 10. 04.
3
5
10
Beküldve: 2014. 10. 03.
2
2
10
Beküldve: 2014. 09. 27.
2
3
10
Beküldve: 2014. 10. 09.
2
4
10
Beküldve: 2014. 10. 09.
4
2
10
Beküldve: 2014. 09. 26.
2
12
10
895
Beküldve: 2014. 10. 09.
4
0
9
Beküldve: 2014. 10. 09.
1
0
9
Beküldve: 2014. 09. 26.
3
8
9
Beküldve: 2014. 09. 26.
3
6
9
Beküldve: 2014. 10. 09.
6
0
9
Beküldve: 2014. 10. 09.
3
0
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Ha az ember végigjárja a Váci utcát , a Városligetet, a Balaton partot mindenhol ugyanazok a termékek köszönnek vissza. Ha egy üzletben jártál, jártál az összesben. Magyarországon 2 db nagykereskedés van, ahol pontosan ugyanazokat a termékeket lehet megvásárolni, de ami még ennél is rosszabb azt hiszem, ha kimegyek Amsterdamba ott is ugyanazt kapom, csak az I love Hungary helyett I love Amsterdam felirattal és sorolhatnám. Piackutatásunk azt az eredményt mutatja, hogy az üzletek vevők lennének egy új, divatos, mindenképpen MÁS design -ra. Ideje és piaca lenne az új termékeknek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Vállalkozásunk ajándék üzletekkel, kézműversboltokkal áll kapcsolatban országos szinten szállítunk nekik. Kicsi cég vagyunk, sikereinket termékeink minőségével és ötletességével szeretnénk elérni.
A kapcsolattartásra vonatkozó fontos információ. A Fórumon keresztül kapcsolatba lépni velem, egyeztetni, kérdéseket feltenni minden este 20 és 22 óra között garantáltan lehetséges lesz majd. Illetve ebben az időpontban tudom garantálni, hogy válaszolni tudok az esetlegesen napközben feltett kérdésekre.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat, mint ahogy a pályázat címe is mutatja, Magyarországot bemutatni egy pólón. Olyan férfi, női és gyermek pólókat szeretnénk piacra dobni, amit nem csak azért vesz meg a túrista, mert rá van írva, hogy Hungary, vagy Budapest és emlék, hogy itt járt, hanem azért, mert egy klassz és divatos ruházati cikkről van szó. Azt szeretnénk, ha nem úgy mutatná meg otthon, hogy nézd, vettem egy pólót Magyarországon ( rá van írva, hogy ott jártam) hanem úgy mutassa meg, hogy NÉZD MILYEN PÓLÓT vettem Magyarországon.
Nem titkolandó célunk, hogy akár a magyar fiatalok számára is vonzó viseletet szeretnék létrehozni. Ami nem csak porosodik majd a szekrényben a nyaralás után, hanem mindennapos viselet lehet, mert JÓL NÉZ KI.
A feladat tehát egy olyan grafika tervezése, amire ha ránézek azonnal Magyarország jut eszembe róla, de kreatív, ötletes, akár vicces formában. De akár Magyarország felirat nélkül is megállja a helyét. Lehetnek rajta történelmi motívumok, sztereotípiák a magyar emberről, épületek. De akár egy szimpla Hungary felirat is, ha az egyedi, stílusos, ütős.
Fontos, hogy egyszerű, letisztult design-t szeretnék, kevés színnel, főként mivel több féle alapszínű pólón fognak megjelenítődni. A minta szita nyomással kerül a pólókra, kérjük. hogy ehhez igazítsák a terveiket is.
1 KONCEPCIÓBAN 1 DB FÉRFI PÓLÓRA KÉSZÜLT TERVET KÉRÜNK BENYÚJTANI!
Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a győztes pályázat mellett, mivel itt nem egy darab póló nyomásáról beszélünk, hanem egy termékcsoportról, szándékukban áll azon pályázatok benyújtóival felvenni a kapcsolatot, akinek a munkája beleillik az elképzeléseinkbe, információink szerint erre lesz lehetőségünk. Illetőleg a későbbiek folyamán velük további munkákat is elképzelhetőnek tartunk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A cél egy akár a mindennapokban is hordható termék megalkotása, ami olyan klassz, hogy ha egy túrista hazaviszi, viseli, azzal kedvet csinál az ismerőseinek az idelátogatásra.
Ha egy magyar fiatal vásárolja meg, akkor pedig büszkén hordja azt a mindennapokban, egy divatos pólóval tudja kifejezni nemzeti hovatartozását.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönségünk az itt élő és idelátogató fiatalok.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Kiterjedt piackutatásunk alapján a termékre szükség van, az üzletekben már várják. A vásárlók pedig végre kapnak valamit a pénzükért ami valóban tetszik nekik.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Termékünk nem egy márka. De ha a terméket jellemeznem kell, akkor divatos, minőségi, kreatív

Feladat leírása

Médiaterv: 

A termékkel egész Magyarország területén találkozhat majd ajándék és kézművesboltokban. Reklámfelület tekintetében facebook oldal és weboldal készül majd a termékek köré.

Feladat leírása

Stílus: 

Humoros, ötletes, egyedi

Feladat leírása

Kerülendő: 

Tipikus sztereotípiák: gulyás, csikós, paprika, matyó motívumok.
Ezek csakis abban az esetben jeleníthetők meg, ha az a humort szolgája.
Csak a példa kedvéért: Ilyen magyar ember régen és most. verzió.
Kerülendő még: túl sok szín, rikító színek.

UPDATE 2014.09.26

A Rubik kocka is kerülendő motívum.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A pályamunkát természetesen pólón megjelenítve kérjük. Vektorizált formában kérjük. Színes munka esetén a panton színek megjelölésével.

Fórum

Köszöntelek benneteket! Várom a kérdéseket, hozzászólásokat minden nap este 20-22 óra között biztosan itt vagyok! Sok sikert kívánok mindenkinek és izgatottan várom a munkáitokat! Üdv. Csilla

Sziasztok! Azt hiszem hiába ültünk sokat a pályázat megírása felett, mégis kimaradt egy fontos infó: RUBIK KOCKÁ- t nem szeretnénk. Nem tudom, hogy jogvédett-e a termék, de nem szeretnénk semmiképp RUBIK kockát megjeleníteni a pólókon. Köszönöm a megértéseteket és elnézést azoktól, akik ezen információ hiányában feleslegesen dolgoztak ): Ez a mi hibánk volt. Üdv. Csilla

Sziasztok! Egy pici türelmet kérnénk... még muszáj picit nézegetnünk, ízlelgetnünk. Igyekszünk.

Fórum (3)