Pályázatok

Online Élelmiszer Áruház Logó és Kisarculati Design Malactervezés

Logó + Kiterjedt arculat design
-
DÖFI
120.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 45
DÖFI

Megbízó

13

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (50)

Beküldve: 2018. 07. 03.
5
3
9
Beküldve: 2018. 07. 04.
10
0
9
Beküldve: 2018. 06. 19.
14
0
9
Beküldve: 2018. 06. 28.
5
0
9
Beküldve: 2018. 06. 22.
14
4
8
Beküldve: 2018. 06. 28.
11
1
8
Beküldve: 2018. 06. 21.
4
1
7
Beküldve: 2018. 06. 24.
19
0
8
Beküldve: 2018. 06. 30.
2
0
8
Beküldve: 2018. 06. 21.
8
0
8
Beküldve: 2018. 07. 02.
10
2
8
Beküldve: 2018. 06. 29.
4
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Jelenleg az online élelmiszer szupermarketek piacán nagy multi cégek és kisebb üzletek versenyeznek a vásárlókért, és mi ezeket az szolgáltatásokat tesszük átláthatóbbá. Az online élelmiszerkereskedelem a leggyorsabban bővülő online ágazat itthon.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Másfél éves, fiatalokból álló, lendületes startup vagyunk, akik egy online kosárár összehasonlító oldalt készítenek. Egy olyan weboldalat fogunk üzemeltetni, ahol az összes online élelmiszerüzlet aktuális kínálata megtalálható, és a felhasználók az igényeiknek tökéletesen megfelelő kosarat tudják összeállítani, majd a vásárlás végén a legjobb áron megvásárolni.

Feladat leírása

Feladat: 

A cégünk DÖFi névvel fog indulni, a logónkhoz csatoltunk egy kiindulási alapot. Úgy képzeltük el, hogy a DÖFI-n belül az 'ö' betű egy malac fejet formáz, ami egy perselymalacot jelképez (az ékezetek a fülei). Felette egy pénzérme látható, amit el kellene fordítani ahhoz, hogy egyértelműbb lehessen. Szívesen veszünk más ötleteket is, például egyszerű DÖFI felirat és egy Malac logó. Ezek csupán előzetes elképzelések, amelyekhez nem ragaszkodunk, nyitottak vagyunk egyéb kreatív megoldásokra. Fontos azonban, hogy a logó letisztult, könnyen értelmezhető legyen.

Amire szükségünk van: logo, arculati kézikönyv (felhasználás sötét háttérrel, világossal stb.), névjegykártya, levélpapír, fontos, hogy a logo könnyen olvasható legyen, aranyos, szerethető malaccal, tudatosságot sugározzon a vásárló felé. Jelenleg a Quicksand betűtípust használjuk (változtatható). A színvilág alapvetően a lazac és a zöld lenne, a konkrét árnyalattól el tudunk térni. A logoban szereplő perselymalacról szeretnénk néhány különböző fajta, jobban kidolgozott nézetet is (oldalnézet, profil, teljes test), illetve négy különböző verziót is: 1: ujjongó (boldog malac), 2: szomorú malac, 3: bevásárló malac (pl listát nézeget, bevásárkókocsiban ül), 4: spóroló malac, később szeretnénk felhasználni ezeket a weboldalunkon a különböző interakcióknál. A felhasználási útmutatót, illetve az összes kidolgozott malac verziót csak a nyertes pályázótól kérjük, viszont a logo-n kívül kérjük csatoljanak terveket a kidolgozott malacról is!

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Elsődleges célunk, hogy megismerjék újonnan induló cégünket és a szolgáltatást, amit kínálunk. Szeretnénk, ha az arculatunk szerethető és megjegyezhető lenne a célközönségünk számára, az aranyos malaccal az érzelmekre igyekeznénk hatni. Fontos emellett, hogy a spórolás és tudatosság üzenete is egyértelműen átmenjen a potenciális vásárlóink számára. A jópofa jelleg mellett szeretnénk megbízhatóságot, hitelességet sugallni, tekintettel az online vásárláshoz való szkeptikus hozzáállásra, tehát nem lehet túlzottan komolytalan se az arculatunk.

Feladat leírása

Célközönség: 

Fő célcsoportunk azok a nagycsaládosok, akiknek elképesztő segítséget jelentene a házhozszállítás és már egyetlen vásárlással is jelentős összeget spórolnának meg, pl elfoglalt, de tudatos anyukák. Szeretnénk elérni továbbá a nyitott fiatalokat és a korszerű időseket is, akik hajnalódak kipróbálni új dolgokat, hiszen számukra a cipekedés egyre inkább gondot jelenthet.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Weboldalunkon mindig a fogyasztó számára legértékesebb kosarat adjuk el, így mindig a legjobb vásárlás tudatával távoznak a fogyasztók. Olcsó, kényelmes, gyors és innovatív módját biztosítjuk a bevásárlásnak.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A szolgáltatásunk könnyebbé teszi a vásárlók életét, a lehető legjobb ajánlatot kínálja fel számukra, azonban sokan nehezen nyitnak az online, "nem kézzel fogható" dolgok felé. Ezt az előítéletet szeretnénk megcáfolni azokban, akik már egyszer is kipróbálták termékünket.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A weboldalunk logójaként, marketing csatornákon és mindenféle más megjelensében szeretnénk felhasználni a győztes munkát, hosszú éveken keresztül.

Feladat leírása

Stílus: 

Egy egyszerű, de nagyszerű, minimalista, modern stílusú, animált logót képzeltünk el magunknak.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Barátságtalan, sertésre, mint "húsra" emlékeztető ábrázolásmódja a malacnak. 'Ö' betű kiolvashatatlansága.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Nagy felbontású munkák. Nyertes pályázatot PSD formátumban is szeretnénk kérni. Jól kell mutasson kicsi és nagy méretben egyaránt, névjegytől molinóig több mindenre felhasználható munkát szeretnénk kérni.

Fórum

Üdv!

Az Unas-os link nem működik, ennél fogva nem tudok elkészíteni egy mutatós látványtervet, kérném szépen az elérhetőség biztosítását! Köszönöm!

Tisztelt Megbízó!

Tilos felvenni a kapcsolatot a Kreatívokkal a pályázat keretein kívül. Ha valamilyen elérhetőséget kívánnak biztosítani, tegyék meg itt, nyilvánosan.

Szeretném megkérni a tisztelt megbízót, hogy a pontozás mellé legalább némi megjegyzést fűzzön a beküldött munkához. Amivel egy kicsit is segítene abban, hogy talán javítani tudjak a dolgokon, tekintve hogy már kevesebb mint másfél nap van a pályázat határidejéig. Előre is köszönöm a választ!

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 5 nappal kitolódott.

Tisztelt Megbízó!

Lehetne kèrni , hogy a pontozás mellett nèmi megjegyzést tegyen? Mivel több munkát is be lehet küldeni ezért jó lenne tudni, hogy mi az ami jó és mi az amin változtatnom kellene.

Köszönöm !

Tisztelt Kreatív!

Köszönjük, hogy dolgozott a pályázatunkon!
Legyen kedves írni egy hozzászólást a munkájához és küldöm a megjegyzéseinket/változtatni valókat (amennyiben ezzel nem sértünk szabályzatot).
Sok munka érkezett be, a számunkra legjobban tetszőket a határidő lejárta után kiválasztjuk és felvesszük a kapcsolatot az illetékesekkel, hogy milyen módosításokat szeretnénk kérni.

Üdvözlettel,

WeShop

Tisztelt Kreatív!

Köszönjük, hogy dolgozott a pályázatunkon!
Legyen kedves írni egy hozzászólást a munkájához és küldöm a megjegyzéseinket/változtatni valókat.
Sok munka érkezett be, a számunkra legjobban tetszőket a határidő lejárta után kiválasztjuk és felvesszük a kapcsolatot az illetékesekkel, hogy milyen módosításokat szeretnénk kérni.

Üdvözlettel,

WeShop

Kedves Kreatív! Melyik pályázatról lenne szó?

Kedves Kreatívok!

Bő egy nap múlva lejár a határiő, úgyhogy ezúton szeretnénk megköszönni a részvételt Nektek és az összes eddig beérkezett munkát. Hamarosan értesítjük a továbbjutó grafikusokat a további teendőkről.

Üdvözlettel,

WeShop

Üdv! Már reagáltam hozzászólásban. Köszönöm.

Szeretném megkérni a tisztelt megbízót, hogy tekintse meg újból a munkám.. mivel már egy hete elküldtem a kért változtatásokat, ám ennek ellenére hiába kértem többször is, még mindig semmi reakciót nem kaptam arra..

..és persze nyilván benne van a pakliban, hogy ennek ellenére még sem nyeri el a tetszésüket.. de ha már rá szántam az időt és az energiát.. úgy gondolom hogy ez a legkevesebb hogy viszonzás kép fűznek hozzá pár szót..

Kedves Roland!

Tedd meg, hogy nem kéred számon folyton a megbízót. Értesül az új munkákról, legkésőbb a pályázat végén pontozni is kénytelen lesz, de a szóbeli visszajelzés nem kötelező. Azért se értekezz erről a fórumban, mert ez akár lehetőséget biztosít arra is, hogy felfeded, melyik munka a tiéd, ami szabálytalan.

Kedves Kreatívok!

A mai nap folyamán (2018. 07. 10., kedd) publikáltuk a shortlistet, ami 7 kreatív munkáját tartalmazza. Alapos átgondolás és módosítások szükségében meghosszabbítjuk a végső győztes kihirdetésének dátumát. Legkésőbb tehát 2018. 07. 25-ig (szerda) kívánjuk értesíteni a győztes kreatívot.

Köszönjük a megértést és a türelmet!

Üdvözlettel,

WeShop

Oké hogy visszavonja a pályázatot de akkor mért választ ki hét pályázatot a shortlistre? Köszönjük a nagy semmit...

Pontosan... nincs is felemelőbb érzés, amikor még órákat dolgozol rajta, beküldöd a munkád, és 10 perc múlva visszavonják a pályázatot...

Én 9-es értékeléssel kezdtem, a tegnapelött 1-est kaptam, ma már 8-as vagyok. Kérdés: ha 1 nap 23 órája nem jelentkezett a Megbízó hogyan lettem 8-as :)))))
Tiszta vicc ez az egész! Gratula mindenkinek aki dolgozott!

A te pontszámodat személy szerint én javítottam fel, mert elfogadhatatlannak tartottam, hogy jónak ítélik, shortlistre kerülsz, és 1 pont. Nem nyúlunk bele a pontokba, de ezt nem tudtam megállni, belőttem a többi shortlistes szintjére. (Egyébként szerintem csak véletlenül módosult a pont 1-re.)

A visszavonás minket is meglepett, pláne a pontok/kommentek tükrében, de sajnos ez van most.

Üdv!
Ez a visszavonás Nekem is rosszul esett.
Főleg úgy, hogy volt elötte, egy határidős hosszabbítás is.

Épp az imént értem haza nyaralásból, most mi a helyzet? nekem írt a megbízó, kérte a módosításokat.

Szerinted mi lenne? Visszavonta a pályázatot.