Pályázatok

Önkiszolgáló mosoda brandnév/márkanév - Névadás

Névadás
-
Ez a feladat
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 82
Attila001

Megbízó

5

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

8 hónap 3 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (90)

Beküldve: 2022. 11. 21.
0
10
Beküldve: 2022. 11. 20.
0
9
Beküldve: 2022. 11. 23.
0
8
SZK
Beküldve: 2022. 11. 17.
0
8
Beküldve: 2022. 11. 24.
0
8
Beküldve: 2022. 11. 14.
3
7
Beküldve: 2022. 11. 23.
0
7
K+K
Beküldve: 2022. 11. 22.
0
7
Beküldve: 2022. 11. 15.
0
7
Beküldve: 2022. 11. 22.
0
7
Beküldve: 2022. 11. 22.
0
7
Beküldve: 2022. 11. 19.
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Országosan jellemző, hogy egyre népszerűbbek a személyzet nélküli önkiszolgáló mosodák. A sok kisebb mellett, egy nagy országos hálózattal bíró versenytárs van jelen a piacon. A városunkban is megtalálható egy ilyen, de önkiszolgáló mosoda ez az egyetlen jelenleg.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Ebben a piaci szegmensben újként piacra lépő vállakozás. Vidéki megyeszékhelyen egy üzlet nyílik, de későbbi terjeszkedés sem kizárt.
Önkiszolgáló mosodánkban mosásra, és szárításra lesz lehetőség. Pihenősarok, wifi hozzáférési lehetőség, a gyermekkel érkezőknek gyereksarok áll rendelkezésre. A mosó- és szárítógépek az átlagos háztartásokban megtalálható gépekhez képest dupla kapacitással rendelkeznek.

Feladat leírása

Feladat: 

Modern, trendi, rövid, jól csengő, könnyen megjegyezhető, és lehetőleg hallásra könnyen leírható névadás a feladat. Magyar és angol nyelvű is lehet, de nem keveredhetnek a márkanévben. Nem szeretnénk a nevet korlátozni helyszínre pl. "Centrum mosoda".

A sikeres névválasztást követően, logó tervezésére is pályázatot indítunk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy olyan egyedi márkanevet szeretnénk, ami könnyen beég az emberek tudatába, és elsődlegesen a mosodánkat juttatja eszükbe. Azonosuljon a márkanév a mosodával.

Feladat leírása

Célközönség: 

Fő célközönség: 25-45 év közötti nők, akik nagyobb háztartást vezetnek.További kiemelt célközönség az egyetemista diákok, munkásszállón élők, túristák. A magánszemélyek mellett szállásadók, fodrászok, masszőrök is számbavehető közönség.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Közel 1 óra alatt tisztára mosott, megszárított ruhákkal távozhat a vendég. Mosószert, öblítőt sem kell hoznia, a gép automatikusan adagolja.
Időt, energiát spórolhat magának, aki igénybe veszi önkiszolgáló mosodánk szolgáltatásait!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Vállalkozásunkkal célunk, hogy elégedetten távozzanak tőlünk a vásárlók, és visszajárjanak hozzánk.
Nálunk mossák rendszeresen a nagyméretű takaróikat, ágyneműiket, függönyeiket, matrachuzataikat, a heti nagymosást is nálunk végezzék el. Amíg várakoznak a gépekre, kellemesen töltsék el az időt ( free wifi, gyereksarok).

Feladat leírása

Médiaterv: 

A márkanév hosszú ideig felhasználásra kerül logoként, üzletportálon, weboldalon, social médiában, reklámkiadványokban stb.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, trendi, rövid, jól csengő, könnyen megjegyezhető, és lehetőleg hallásra könnyen leírható név legyen. Magyar és angol nyelvű is lehet, de nem keveredhetnek a márkanévben.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Védett és meglévő márkákra utaló, illetve azokra hasonlító név.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A márkanév mellé szlogent is akarunk, illetve gyakran fel fog tűnni az "önkiszolgáló mosoda" felirat is, így ehhez is jó, ha passzol.
Tervezett nyitvatartás: minden nap 7-21-ig.

Fórum

Tisztelt Kiíró!

A szlogennel kapcsolatos kitételt kérem pontosítsák. Ha jól értem, itt kizárólag márkanév megalkotása a feladat. A szlogen nem is ismert a számunkra.

Köszönöm előre is.

Tisztelt Pályázó!
Köszönöm a kérdést! Igen, jelenleg a feladat kizárólag a márkanév magalkotása.

Tisztelt Megbízó!

Mikorra várható az eredményhirdetés?

Köszönöm

Kedves Pályázók! Nagyon köszönjük a ránk szánt időt, a megalkotott ötletes neveket, és külön gratulálunk a nyertesnek! Sok sikeres pályázatot kívánunk mindenkinek a továbbiakban!