Pályázatok

Oasis Brewery Logó + Kis arculat design

Logó + Kisarculat design
-
Oasis Brewery
90.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 40
Trínium

Megbízó

14

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 1 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (40)

Beküldve: 2019. 10. 12.
3
5
10
Beküldve: 2019. 10. 13.
17
1
9
Beküldve: 2019. 10. 08.
4
2
9
Beküldve: 2019. 10. 07.
8
0
9
Beküldve: 2019. 10. 09.
5
1
9
Beküldve: 2019. 10. 13.
13
0
9
Beküldve: 2019. 10. 12.
19
0
8
J89
Beküldve: 2019. 10. 12.
12
0
8
Beküldve: 2019. 10. 09.
8
1
7
Beküldve: 2019. 10. 03.
4
0
7
Beküldve: 2019. 10. 13.
9
0
9
Beküldve: 2019. 10. 05.
3
3
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Újonnan induló sörgyár. Dinamikusan fejlődő piacon új termékstruktúra bevezetését tervezzük, divatos söröket kívánunk a piacra bevezetni. Multinacionális cég termékeinek piacán kívül kétféle piac van, a kézműves sörök és a kraft sörök piaca. Mi mind a kettő piacon jelen kívánunk lenni. Jelenleg a piacon 8-10 olyan sörfőzde található amelyeket versenytársnak tekintünk. Három éven belül az első 5 sörfőzde közé szeretnénk bekerülni.Egyenlőre a magyar piacon kívánunk megjelenni, az induló időszakban a termékeinket magyar fogyasztóknak szánjuk.,de a brand építésnek alkalmasnak kell lennie, a külföldön való megjelenésre pl.: külföldi sörfesztiválokon, kiállításokon való megjelenésre, termékismertetésre.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az Oázis Sörfőzde 2019-ben alakult, de a piacra lépés 2020-ban várható. A tagjait dinamikus fiatalok alkotják, akik természetesen hosszú éveken keresztül foglalkoztak házi sörfőzéssel és a kellő motivációt ez szolgáltatja számukra, továbbá az, hogy nagyon szeretik a sört. A sörfőzde menedzsmentje a földön jár, de a magasba tör. A sörfőző technológiája Magyarországon az egyik legmodernebbnek tekinthető a kisüzemi sörfőzdék között. Kizárólag prémium minőségű termékeket kívánnak előállítani, melyek minden sörkedvelő korosztály (+18), nő és férfi igényeiknek megfelelnek és kedvelhetőek.

Feladat leírása

Feladat: 

Elegáns, letisztult egyszerű logó, homokdűnével és nappal + Oasis Brewery felírat, ez csak egy javaslat, de nem ragaszkodunk ennek a víziónak a megvalósításához. A sörfőzde a homokhátsági földrajzi egységben található meg. Szeretnénk, ha a képi világa a lógónak ezt tükrözné, de ehhez nem ragaszkodunk. A logonak mindenfajta sörtípushoz passzolnia kell és minden fogyasztónak szimpatikusnak kell lennie, mert a sört nem egyfajta fogyasztói rétegnek szánjuk. A logo kevés színt tartalmazzon, mert a sörök címkéjét szeretnénk egyedivé tenni, ahol a logonak nem szabad uralkodónak lennie. A logo jellemzően, minden címkének a felső részén lesz elhelyezve.
Logó + névjegykártya + molino (fesztiválokon szeretnénk kihelyezni).
Kerülendő: Komló és maláta vagy bármilyen gabona, kalász formák, megjelenítése.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A cég termékének egyértelmű azonosítását szeretnénk elérni. Könnyen megismerhető és memorizálható logót szeretnénk. Különböző méretű felhasználási formákban is mutatósnak kell lennie.

Feladat leírása

Célközönség: 

Prémium minőséget kereső sörfogyasztók. Jellemzően a 20-65 éves férfi korosztály a cél. A termékskála a konzervatív sörfogyasztók igényétől az új irányvonalakat kedvelők elvárásainak is megfelelő lesz.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Prémium termék, amit nem csak meginni, de megélni és élvezni is fognak fogyasztás közben. Társaságban vagy épp egyedül fogyasztja a vásárló, mindenképpen pozitív ingereket kelt a termék, mely élmény megismétlésére újra és újra vágyik.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Prémium minőségű magyarországi kézműves sör. A megismertetés során fontosnak tartjuk a regionalitásunkat, elhelyezkedésünket említeni / hangsúlyozni. A sörfőzés során betartjuk a hagyományos kézműves alapokat, de modern technológiával prémium sört kívánunk előállítani. Nem célunk a határokat feszegető ízvilágú sör gyártása.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A sörfőzde logója, megfog jelenni a gyár épületén giga méretekben, a munkaruhákon, weboldalon, közösségi médiában, természetesen a sörök címkéjén, egyéb csomagoló anyagokon, pr termékeken (póló, söralátét, toll, öngyújtó, stb.) reklámokban, szórólapokon. Felhasználás korlátlan időtartamú.

Feladat leírása

Stílus: 

Elegáns, letisztult egyszerű rajzolt logo. Ötletes, figyelemfelkeltő és könnyen azonosítható legyen.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Komló és maláta vagy bármilyen gabona, kalász formák, megjelenítése.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektoros formában szeretnénk kérni. A továbbtervezéshez és a felhasználásra vonatkozó jogokhoz teljeskorűen ragaszkodunk.

Fórum

Kedves Megbízó,

A molinónak milyen/mekkora mennyiségű információt kellene tartalmaznia?

Köszönöm, üdvözlettel,
Kreatív

Kedves Izebigyo!

A molinónak elég tartalmaznia, a tervezendő logót és az "Oasis Brewery" feliratot, illetve kis méretben a web címet: oasisbrewery.hu. Szabadon elhelyezhetőek a tartalmak, illetve egyéni koncepcióval bővíthető.
Jó munkát!

Üdvözlettel: Trínium

"Vektoros formában szeretnénk kérni. A továbbtervezéshez és a felhasználásra vonatkozó jogokhoz teljeskorűen ragaszkodunk."
Ilyen amúgy remélem tudjátok, hogy a világon nincs. :) Ha megnyeri egy munka akkor azzal a grafikussal szerintem simán tovább tudtok dolgozni de nyers file-t nagyon ritkán, vagy legtöbb esetben nem adunk ki (pont a tovább mókolás miatt).

Miért ne lenne? Itt kiadnak egy feladatot, amit te elvégzel és (ha a tiéd a legjobb) megkapod érte a pénzed. Miért kellene nekik a továbbiakban teszem azt, Téged foglalkoztatni? Tervezz egy logót! Itt a te munkád véget is ért... Nem szerződést kötsz velük, csak elküldöd a saját elképzelésedet. De lehet, hogy én gondolom rosszul...

Mi is veled értünk egyet, sőt mi ezt a kiírást ezekkel a feltételekkel hirdettük meg. Úgy gondoljuk aki ezzel nem ért egyet ne nyújtson be pályázatot.

Köszönöm a választ!
Számomra az még nem világos, hogy mik az elképzelt molinó méretei, formátuma? (Álló, fekvő, lábakon álló, keretes, vagy valahova felfüggesztett...?)
Köszönöm, üdv
Kreatív

Kedves Megbízó!

Szeretném felhívni a figyelmüket, hogy lehet bármilyen jó egy logó, molinó, stb., ha találó szlogennel is "fűszerezik", a figyelemfelkeltés szinte biztosnak látszik! Ebben szívesen a segítségégükre leszek új pályázat kiírása esetén!

Üdvözlöm Önöket!

Kedves Kreatív!

A molinó elképzelésünk, Roll-up banner, 100 × 200 cm-es méretben, és/vagy "strandzászló, csepp alakú" felállított magasság 260 cm, zászló mérete 95 × 205 cm.

üdv: Trínium

Mindenki hasznára
A vektoros formátumban kért anyag kérdéséhez a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának állásfoglalása:
https://www.designemy.com/blog/kie-a-forrasfajl/

Tisztelt Megbízó!

A logó alá apró betűkkel fel lehet-e tüntetni, hogy prémium kategóriás a termék pl. premium lager stb..

Köszönettel:
Kreatív

Azon túl, hogy természetesen gratulálok a győztesnek... mindenképp szeretnék gratulálni Robert Heroldnak a nekem legjobban tetsző logó alkotójának. Olyan 'jaj de kár, hogy nem én találtam ki' logó lett. További jó munkákat neki!

Ohh... Köszönöm szépen! ;) Igazán figyelmes és kedves Tőled! Jó munká(ka)t Neked is! :)

Kösz!
Elég régóta vagyok fenn ezen az oldalon is és a Te munkáid tetszenek a legjobban!

Számomra ez a pályázat is csalódást keltő. Gyerekrajzok és profi munkák vannak összepontozva és a győztes logó azon túl, hogy nem igazán egyedi, még hibás is. A logó a bal oldalán egyszerűen rosszul van megszerkesztve. Hogy fog ez kinézni egy molinón? Sajnálom, hogy ez néhány jóérzésű kreatívon kívül senkit sem érdekel.

Egy lisztes zsákon jól mutatna.