Pályázatok

Nyomdaiparban működő cégnek sürgősen logóra lenne szüksége.

Logó design
-
Spiralex Kft..
70.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 54
Spiralex Kft.

Megbízó

36

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (76)

Beküldve: 2016. 06. 01.
10
31
10
Beküldve: 2016. 06. 06.
7
0
8
Beküldve: 2016. 06. 09.
9
0
8
Beküldve: 2016. 06. 01.
11
0
7
Beküldve: 2016. 06. 01.
9
6
8
Beküldve: 2016. 06. 03.
2
0
8
03
Beküldve: 2016. 06. 01.
3
2
7
Beküldve: 2016. 06. 07.
6
1
7
Beküldve: 2016. 06. 01.
14
0
7
Beküldve: 2016. 06. 09.
7
1
7
Beküldve: 2016. 06. 02.
5
0
7
Beküldve: 2016. 06. 02.
9
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Piaci helyzetünket tekintve a legpotenciálisabb megrendelőink az ofszet nyomdák, de alkalmanként a reklámügynökségek is. A piacon túl nagy konkurenciánk nincsen, vezető pozíciót látunk el. A piac nagyon hullámzó, vannak időszakok IV.név, amikor nagyon sok munka van, ezzel ellentétben az I.negyedévben kevés megrendelés van.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk, a Spiralex Kft. 15 éves tapasztalattal nyomdai kötészettel (nyomdai utómunkálatok) foglalkozik. Elmondhatjuk, hogy a nyomdakötészeti szolgáltatásokat nyújtó cégek élvonalába kerültünk. Már a megalakulás évében sokan felfigyeltek a munkánkra és büszkén mondhatjuk, hogy akkori megrendelőink többsége még a mai napig is folyamatosan igénybe veszi szolgáltatásainkat.
Kötelességünk a minőség állandó ellenőrzésével, hatékonyságunk folyamatos növelésével partnereink megelégedését szolgálni.
Fontos számunkra, hogy minden általunk gyakorolt területen teljes körű, komplex szolgáltatást nyújtsunk ügyfeleinknek. Ennek érdekében kiemelt hangsúlyt fektetünk a rugalmas ügyfélkapcsolatra és a minőségi, folyamatában is ellenőrzött munkavégzésre
Szolgáltatásaink (mellékletként csatolunk képeket az előállított késztermékeinkről):
 Ikerspirálozás, ez a fő tevékenységünk
 Kasírozás
 Hajtás, ragasztás, tűzés, tömbösítés
 Riglizés, szegecselés

Feladat leírása

Feladat: 

Cégünk elnevezésében névváltozás történt és ezt kihasználva a régi arculatunkat szeretnénk a mai kor és design aktualitásának megfelelően megváltoztatni. Elsősorban most egy olyan logóra lenne szükségünk, amely modern illetve az alábbi megjelenési helyeken is megállja a helyét:
- nyomtatványok (levélpapír, boríték, névjegykártya, szóróanyag…),
- weboldal (Jelenleg egy átmeneti állapotban van, melyet a logó megléte után szeretnénk kialakítani.)
- egyéb internetes felületek
A cég fő tevékenysége az ikerspirálozás, így szeretnénk ha a logóban is ez a szolgáltatás visszaköszönne. Felméréseink alapján cégünket a gyorsaság, megbízhatóság, pontosság jellemzi, szeretnénk ha a logó is ennek megfelelően színhatásban vidám, lendületes legyen és megbízhatóságot sugalljon. A lógó tartalmazhatja a Spiralex Kft. nevet.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk: magas minőségben kivitelezett termékek előállítása, amely partnereink zökkenőmentes működését szolgálja. Fontos számunkra partnereink sikere, valamint az, hogy az elnyert bizalmat megtartsuk.
Ennek megfelelően szeretnénk ha cégünk logója is ezt a minőségi megvalósítást és profizmust tükrözné, mely bizalmat ébreszt, emlékeztető, figyelemfelkeltő hatású.

Feladat leírása

Célközönség: 

Szolgáltatásunk országosan kiterjedő, így minden nyomdaipari és ezzel kapcsolatos cég potenciális ügyfeleink lehet.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Hisszük, hogy az eddig is vezető szerepet betöltő cégünk a piac állandó változásai ellenére is hosszú távon működni képes, de folyamatosan a célpiac igényeit, elvárásait figyelembe kell vennünk.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Cégünk szolgáltatást végez, fő tevékenységünk a fém ikerspirálozás. Felmérések alapján pontosak, megbízhatóak, gyorsak vagyunk.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Mivel a cég hosszú távra tervez , szeretnénk, ha a logó is évekre szóló, „időt álló” lenne és mint már jeleztük egyéb nyomdai megjelenésekben, közösségi csatornákon, saját weboldalon is megállja a helyét. Új arculatunkat újból jól beazonosíthatóvá és berögzültté kell tennünk.

Feladat leírása

Stílus: 

Nem riadunk vissza a fantáziának határt nem szabó kreativitástól, de letisztult, megbízhatóságot keltsen.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A logóban ne szerepeljen túl sok szín, de árnyalatokban lehet több is.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Az a kreatív kolléga, aki elnyeri pályázatunkat, számíthat a későbbiekben kialakításra váró webdesignunk elkészítésében is.

Fórum

a facebookon látható, 26-án bemutatott logójuk lesz lecserélve???

Igen, ezt szeretnénk lecserélni. Ez egy átmeneti állapotnak szánt logó, hogy az új cégnévvel minél hamarabb el tudjunk indulni.

Kedves megbízó!
Kaphatunk menet közben pontozàst,kommentet?
Tudom rengeteg dolguk van,de így könnyebb lenne!
Szép napot!
Tisztelettel Kreatív!

Kedves Kreatívok!
Ezúton szeretnénk megköszönni a beküldött pályázataikat. Bár a pályázat határideje még nem járt le, de már érkezett számunkra egy olyan logó tervezet, amely minden elvárásainknak megfelel. Tőlünk telhetően próbáltuk minél hamarabb elküldeni a pontszámainkat. A vártnál jóval több pályázat érkezett, mint amire számítottunk, így nem mindig tudtuk írásos formában értékelni a tervezeteket, csak a pontszámunk tükrözte, hogy érdemes-e a kreatívoknak a munkán tovább dolgozni vagy sem. Az alacsony pontszám nem minden esetben a pályázat minőségére vonatkozott, hanem arra, hogy mi mennyire tudtunk azonosulni az arculattal. Ha utólag is szeretnék a véleményünket kikérni, kérem jelezzék itt a fórumon. Gratulálunk a munkájukhoz és bízunk benne, hogy a mostani befektetett munkájuk nem vész kárba és egy újabb megbízó pályázatához fel tudják majd használni.
Üdvözlettel: Megbízó

Tisztelt Megbízó!
Tehát ha jól értem, már teljesen biztos a győztes, így már semmi értelme új pályázatot beküldeni?
Válaszát előre is köszönöm!

Fura a Tréning tér pàlyàzat is ugyan ez hmmmm!!

Srácok! Ne kelljen már mindent kétszer elmondani. A megbízó ennél és a másik pályázatnál is egyértelműen leírta, hogy mi a helyzet. Megtetszett nekik egy munka, és már nem akarnak senkit feleslegesen dolgoztatni. Aki akar, az ennek ellenére küldhet be munkát, de döntse el maga, hogy megéri-e ilyen körülmények között még próbálkozni.

Bocsesz, azt gondoltam ez a fórum azért van, hogy az ember rákérdezzen, ha valami nem egyértelmű. Légyszi idézd azt a mondatot, ahol egyértelműen azt írja a megbízó, hogy "NE KÜLDJETEK TÖBB PÁLYÁZATOT, MERT MÁR 100%-OSAN ELDŐLT." Volt már 3 koncepcióm, amit fel akartam tölteni, mikor láttam a bejegyzést. Azért tettem fel ezt a kérdést, hogy ha már feleslegesen dolgoztam, legalább ne töltögessem fel szintén feleslegesen.

Őszintén sajnálom, ha neked a megbízó mondatai nem voltak egyértelműek, de akkor lefordítom neked: van egy munka, ami már most győzött volna, ha le lehet korábban zárni a pályázatot. Ezt kiírták, hogy tudjon róla mindenki. Ettől még beküldheted a sajátodat, ha úgy érzed, hogy nyerhet, de ha nem küldöd be, a megbízó már elégedett lesz enélkül is, mivel van egy "minden elvárásuknak megfelelő logó".

Ilyenkor le kéne zárni,miért nem lehet ezt tenni?

Pont azért, amit te is írtál, hogy be tudj küldeni még 5-6-ot. :) Viccet félretéve: Azért nincs a megbízóknak ilyen lehetőségük, mert akkor ez azt jelentené, hogy mondjuk van egy gomb, amivel bármikor azonnal lezárhatják a pályázatot. Így előfordulhatna olyan, hogy valaki sokáig finomítja a munkáját anélkül, hogy beküldené, dolgozik rajta, és hirtelen a fiókban végzi. Így legalább megvan az esélye, még ha kevés is, hogy nyerjen (lásd pl. a mi logó pályázatunkat), másrészt a kapott jó pontszám és helyezés javíthatja a statisztikáját, és értékes eleme lehet a portfóliójának. Azzal, hogy a megbízó ide kiírja a fejleményeket, azt hiszem, mindenki érdeke érvényesül, mert nem ér meglepetésként a helyzet.

Értem,köszönöm!

Hálás köszönet! Lassan majd kifejlesztem a rébuszokban kommunikálás értelmezésének képességét. Kétségtelenül korrekt lépés, hogy jelzik, megtalálták az igazit, bár nem értem honnan tudhatnák, mikor még nem látták az összeset. :) Mindegy. Tudomásul vettem: A pályázat nemhivatalosan lezárult.

Azt nem írták, hogy más nem nyerhet, de számukra már most van olyan pályázat ami elnyerte a tetszésüket, szóval biztosan nem lesznek elégedetlenek. Természetesen jöhet még olyan pályázat ami még jobban tetszik, mi úgyse tudjuk, hogy melyik az amire ők gondolnak. (Én legalábbis így értettem a fent leírtakat. )

Ezek szerint nem csak nekem nem volt egyértelmű a kommunikáció. Az már mégnagyobb gond, mikor egy moderátor a fenti hangnemben reagál le egy helyénvaló kérdést...

Az a baj Csaba, hogy amit Bujdione írt, ugyanaz, amit én is, és a megbízó is. Magyarul már harmadik alkalommal van leírva ugyanaz a tény.

Most "Grafika" felhasználót is törölték? Pedig annyira vártam, hogy láthassam a munkáit, nagyon az volt az érzésem, hogy newskydesign kolléga újramegtestesülése volt. Ez most már sosem derül ki. :(

Ő törölte saját magát, de nekünk is ez a tippünk. :-)

Nem vagyok árulkodós, de érdekességként: https://www.instagram.com/p/BFn1hNDDt-_/
egyenlő volt Grafika Meastering logó pályázatával.

....csak sikerült lekésnem 1 egész perccel... Kellemetlen.

Hogy én is hozzászóljak, elég nem fair a shortlist készítésénél, hogy a győztes 7 pontos munkáját is shortlistre teszik, holott még volt 2 nyolcpontos projekt is, ami nem került fel a rövid listára, a győztes már amúgy is shortlistre került. Azért írtam ezt le, mert ha az életben egyszer több pontot kapnék, mint a shorlistesek elég szarul esne és elég gyanus lenne, hogy ha nem tudják, hogy a győztes munkája a kisebb pontos, miért az kerül fel a listára ésl nem én magasabb pontszámum.....?!

Bocs a helyesírási hibákért;-)

A győztes koncepció tényleg nagyon jó.

Én nem azt írtam, ha nekem szól cslali hozzászólása, hogy nem jó, sőt azt mondom nagyon király tényleg megérdemli, csak azt nem értem, hogy miért teszik a 7 pontos munkáját is shortlistre, ha van tőle 2 nagyobb pontú, amit a megbízó pontozott. Gondolom ők is ugyanúgy vártak a sikerre, és ha nem jött össze legalább a pontszámuk alapján egy shortlist járna nekik is az arányuk javítására, illetve a 7 pontosok közül is választhattak volna másvalakit szerintem, nem a győztes 7 pontos munkáját, mert a nyertes 10 pontos pályázata ugyis shortlistes alapból

Elnézést nem küldődött el az előző üzenetem, hogy egyetértek tiredtigerrel

Úgyhogy csak nem nekem szólt cslali válasza hihi:-)

Nem célozgattam senki más korábbi bejegyzésére, csak ideböfögtem a véleményem. :)

Szerintem a shortlist lényege nem a ponton múlik.

A Kreanod csapata nem találta szankcionálandónak a mellékelt találatok alapján a győztest, szóval akkor ide is kiteszem, mivel ismét következetlenséget vélek felfedezni az elbírálásban:
http://www.biz-logo.com/examples/007.gif
http://us.123rf.com/450wm/mcherevan/mcherevan1508/mcherevan150800223/438...
http://www.10poundlogo.co.uk/ecom/prodimages/full/10031.jpg
http://powerpictures.crystalgraphics.com/photo/alphabetical_logo_design_...

Igen, Csaba valóban jelezte nekünk ezeket a munkákat, és valóban ez a döntés született.