Pályázatok

Névadás leendő termékemnek, cégemnek

Névadás
-
Még nincsen :)
40.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 58
Peterszabo1

Megbízó

62

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

8 év 5 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (95)

Beküldve: 2013. 11. 05.
12
9
Beküldve: 2013. 11. 04.
3
9
Beküldve: 2013. 11. 16.
7
9
Beküldve: 2013. 11. 19.
4
0
9
Beküldve: 2013. 11. 22.
0
9
+1
Beküldve: 2013. 11. 22.
0
8
Beküldve: 2013. 11. 22.
0
8
ff
Beküldve: 2013. 11. 19.
1
0
8
Beküldve: 2013. 11. 19.
1
0
8
Beküldve: 2013. 11. 08.
4
8
Beküldve: 2013. 11. 20.
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Általában minden cégen belül igen fontosnak ítélik a munkatársak képzését, de sajnos mire a megvalósításra kerül sor, sok esetben ez nem vagy nem teljesen valósul meg az elvárt színvonalon. Különösen igaz ez olyan iparágakra, ahol nagy a volumen ingadozásból adódó szezonális létszám ingadozás. Rövid idő áll rendelkezésre a munkatársak képzésére. Egy jó képzéshez elsősorban jó és folyamatosan fejlesztett képzési anyag valamint ennek megfelelően érdekes és egyben hatékony átadása szükségeltetik. Szerintem univerzális megoldások nincsenek, minden iparágnak mások a jellemzői, igényei, buktatói. Az általam ismert iparágban jellemzően nagy létszámú munkavállalót kell oktani olyan folyamatokról, melyek elég gyakran változnak, a munkatársak sosem vannak jelen egyszerre (több műszakos munkarend). Ezen információk hatékony átadása ezt támogató rendszer nélkül szerintem nem lehetséges vagy aránytalanul sok munkaórát emészt fel.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A közeljövőben tervezem megalapítani a cégemet, ezzel kapcsolatban találtam meg a Kreanod oldalát is. Elmúlt 13 évemet különböző logisztikai szolgáltatóknál töltöttem és nem találtam megfelelő és a piacon elérhető megoldást a az ott dolgozó kollégák hatékony képzésre és az ezzel kapcsolatos kommunikációra és a tréningek teljeskörű nyilvántartására. Léteznek hasonló szoftveres megoldások, de azok általános volta miatt nem teljesen tudják kielégíteni egy iparág igényeit. Célom ennek a megvalósítása, mégpedig egy videókra alapozó tréning és folyamatfejlesztő oldal létrehozása. Nagy hangsúlyt szeretnék ezen belül fektetni az interakcióra a képzésben résztvevőkkel ,hogy mind a tréning anyagok, illetve az oktatott folyamatok fejlesztésében aktívan részt tudjon venni mindenki, aki oktatásban részt vesz. A cégekkel ez egy közepes, illetve hosszabb távú partneri együttműködést feltételez. Tehát nem csak egy tréning megoldásról van szó, hanem egy közösség által létrehozott folyamatfejlesztésről is.

Feladat leírása

Feladat: 

Kezdetben magyar piacban gondolkodom, de jó lenne egy angolul is kiejthető név, esetleg angol szavakra, kifejezésekre utaló megoldás. Ez a későbbi esetleges terjeszkedés valamint a potenciális ügyfélkör nem feltétlenül magyar döntéshozói miatt is fontos. Ugyan kezdetben a logisztika a megcélzott iparág, de a jövőben elképzelhető más iparág is. Ebből következne, hogy vagy a koncepció jellegére és nem az iparágra utaljon a név vagy a jövőben elő- vagy utótagja variálható legyen így létrehozva több terméknevet.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Azt gondolom ez inkább majd arculati kérdés, de a név szempontjából alapvetően kétfajta a célközönség. Egyrészt nagyobb vállalatok középvezetői fogják használni valamint az oktatást többségében betanított munkát végző kollégák. Ezért valami rövidebb, könnyen megjegyezhető, univerzális név lenne megfelelő

Feladat leírása

Célközönség: 

Alapvetően itt ugye a B2B szolgáltatásról van szó, azaz nem a nagyközönségnek szól. Meggyőzni azokat kell, akiktől áramlik az információ, de szeretném ,ha azok is szimpatikusnak találnék, akik a fogadói oldalon vannak. A koncepció jellegéből adódóan ugyanis ők nem szabad akaratukból kezdik el használni a rendszert.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Reményeim szerint hiánypótló megoldás egyaránt biztosítani tudja a képzéseken szükséges információk hatékony átadását, valamint lehetőséget biztosít az arra nyitottak számára, hogy visszajelzést tudjanak adni, együttműködjenek a fejlesztésben. Ez utóbbit külön ösztönözni is szeretném.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Mivel ugye jelenleg még nem létező a név illetve a márka és a kapcsolódó szolgáltatás ide nem nagyon tudok mit írni.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Alapvetően a cég weboldalán illetve a mai kor igényeihez kapcsolódóan ez egyéb platformokon fog megjelenni, valamint a cég által elkészített videó oktató anyagokban is tervezem felhasználni.

Feladat leírása

Stílus: 

Nincs konkrét elképzelésem, kíváncsian várom az ötleteket.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Minden olyan megnevezés, ami már létezik, illetve nagyon hasonlít egy már bevezetett márkanévre. Szeretném elkerülni a rossz asszociációkat

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Elvárás, hogy a domain, mind .hu és .com végződéssel is szabad legyen. A későbbiekben logó és arculat tervezésre is szükségem lesz majd, de ehhez ugye először meg kell találjuk a megfelelő elnevezést.

Fórum

Kedves Kreatívok! Remélem sikerült körülírnom, hogy miről is lenne szó, de nem vagyok benne biztos. Ha mégsem tiszta valami, akkor arra biztatnék mindenkit, hogy kérdezzen. Reagálni inkább az esti órákban tudok majd.
Szabó Péter

Kedves Péter!

A feladat leírásában említett logisztikán kívül még milyen iparágak jöhetnek szóba célcsoportként? Pl.?

Előre is köszönöm a választ.

Kedves Kreatívok!

Az utobbi pár napban nagyban nőtt az aktivitás, így a határidő hét végéig történő kitolását kezdeményeztem. Egyre biztosabb vagyok, hogy meg fogjuk találni a megfelelőt, hátha ez a pár nap segít a tökéletesre csiszolásban. Köszönöm eddigi munkátokat és bízom a további támogatásotokban. Üdv. Péter

Kedves Szilvia! Jelenleg még nincs konkrét elképzelésem, de ha van rá mód akkor nyitva szeretném hagyni a lehetőséget. Lehet, hogy a logistika elég lesz, de a sikereken és a szükségen is múlnak a további lépések.

Kedves Kreatívok!

Az utobbi pár napban nagyban nőtt az aktivitás, így a határidő hét végéig történő kitolását kezdeményeztem. Egyre biztosabb vagyok, hogy meg fogjuk találni a megfelelőt, hátha ez a pár nap segít a tökéletesre csiszolásban. Köszönöm eddigi munkátokat és bízom a további támogatásotokban. Üdv. Péter

Kedves Kreatívok! Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek az eddigi munkát. Pár napra szükségem lesz a shortlist kijelöléshez és az értékeléshez, de igyekszem minél hamarabb befejezni, addig is kérném türelmeteket. Köszönöm.

Szabó Péter