Pályázatok

Névadás ingatlanfejlesztő cégcsoport számára

Névadás
-
A "márkanév" a feladat
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 74
5

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

10 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (74)

Beküldve: 2021. 10. 10.
2
10
Beküldve: 2021. 09. 28.
2
9
Beküldve: 2021. 09. 29.
0
8
Beküldve: 2021. 09. 29.
0
8
Beküldve: 2021. 09. 28.
0
7
Beküldve: 2021. 10. 09.
0
5
Beküldve: 2021. 10. 04.
0
5
Beküldve: 2021. 10. 06.
0
5
Beküldve: 2021. 10. 01.
0
5
Beküldve: 2021. 10. 08.
0
5
Beküldve: 2021. 09. 30.
0
4

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A kereskedelmi és ipari telephelyek jellemzően nagy alapterületű, önmagukban is nagy értéket képviselő ingatlanok. A piacon a legynagyobb szereplők (Wing, Autóker Holding, TriGránit Csoport, Goodman, vagy az Indotek Csoport) mellett a kisebb vállalkozások jellemzően éles árversenyben igyekeznek érvényesülni, s általában az ingatlanok címével jelzett projektcégek üzemeltetik, illetve fejlesztik a telephelyeket. Eddig mi is hasonló úton jártunk, de ingatlanainkkal kapcsolatos tevékenységeinket (fejlesztés, építőipari kivitelezés, üzemeltetés, pénzügyi szolgáltatások) szeretnénk egyetlen közös márkanév alá összevonni.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Vállalkozásaink közel 10 éve vannak jelen az ingatlanpiacon. Befektetési filozófiánk szerint jellemzően leromlott fizikai állapotú és/vagy problémás jogi hátterű ingatlanokat vásárolunk, s ezek fejlesztésével, korszerűsítésével, átalakításával igyekszünk értéket teremteni. Ingatlanportfóliónkban a komplett, pár tízezer négyzetméteres, 30-40 bérlő számára bérbe adott telephelyek mellett balatonparti szálláshelyek, munkásszállók és önálló üzlethelyiségek is megtalálhatóak.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy brandnév/márkanév kitalálása, amellyel ingatlanainkkal kapcsolatos tevékenységeinket (fejlesztés, építőipari kivitelezés, üzemeltetés, pénzügyi szolgáltatások) szeretnénk egyetlen közös, jól körülhatárolható márkanév alá összevonni. A meglévő szlogen, amihez igazodnia érdemes a következő: „Szilárd alapokon”.

-------------------------------------------------
Kérjük, hogy az ötleteiteket egy koncepción belül gyűjtsétek (ha később jut eszetekbe újdonság, ne új koncepciót küldjetek, hanem szerkesszétek a korábbit), a megbízó értesülni fog az újdonságról. Logó tervezés nem feladat, így a grafikai tervezés nyomait magán viselő képeket figyelmeztetés nélkül törölni fogjuk.

KreaNod csapat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Amit az új branddel is közvetíteni szeretnénk, az első sorban a
- a magas ár-érték arányú, de kedvező árú szolgáltatások (bérbeadás, üzemeltetés),
- korrekt, stabil, kiszámítható, hosszú távú együttműködés,
- biztos anyagi háttér, pontos pénzügyek.

Feladat leírása

Célközönség: 

A márkanévvel egyszerre szeretnénk a leendő ügyfeleink, bérlőink és a pénzintézetek felé is hangsúlyozni értékeinket. Az ingatlanok jellege miatt elsősorban, de nem kizárólagosan magyar piaci szereplőket célzunk meg szolgáltatásainkkal, de 5-10 éves távlatban terveink közt szerepel a környező országokban (Szlovákia, Horvátország) történő terjeszkedés is.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Amit az új branddel is közvetíteni szeretnénk, az első sorban a
- a magas ár-érték arányú, de kedvező árú szolgáltatások (bérbeadás, üzemeltetés),
- korrekt, stabil, kiszámítható, hosszú távú együttműködés,
- biztos anyagi háttér, pontos pénzügyek.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Kedvező ár-értékarányú bérlemények, megbízható partnertől. Kiszámítható, tervezhető korrekt együttműködés.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A létrejövő új márkanevet minden ingatlan vonatkozású szolgáltatásunkra alkalmazni szeretnénk, egységes név alatt kívánunk hivatkozni magunkra: általános, összefoglaló, ernyőszerű brandet szeretnénk létrehozni. Fontos, hogy a brand.hu domainje szabad legyen, opcionálisan a .com is érdekes lehet, de csak akkor, ha a .hu domain szabad.

Feladat leírása

Stílus: 

Komolyan vehető, de nem túl magas presztizs vagy luxus minőséget sugalló rövid, tömör márkanevet szeretnénk, ami jól illeszkedik a már kitalált szlogenhez ("Szilárd alapokon")

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kerülendőek a kizárólag magyarul értelmezhető, játékos (pl. szóviccre épülő) és a nehezen kiejthető, bonyolult írásmódú névötletek. Vállalkozásunk nem kizárólag bérbeadással foglalkozik, nem is kizárólag építőipari tevékenységgel, ezért a „rent”, a „build” és a „bau” szóelemek szintén kerülendőek.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Tömör, könnyen megjegyezhető márkanévre gondoltunk, ami – úgy gondoljuk – legfeljebb 3-4
szótagból áll. Könnyen kiejthetőnek kell lennie nem csak magyar, de idegen nyelven is. Lehet angol
vagy magyar gyökerű név is, szóba jöhet mozaikszó, betűszó, rövidítés is akár, és tartalmazhat akár
számokat is.

Fórum