Pályázatok

Mystery Visit arculat megújítás

Logó + Kiterjedt arculat design
-
Mystery Visit
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 32
Mystery Visit

Megbízó

50

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 év 7 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (50)

Beküldve: 2014. 03. 19.
28
47
9
Beküldve: 2014. 03. 11.
5
3
9
Beküldve: 2014. 03. 23.
3
1
9
Beküldve: 2014. 03. 17.
9
4
9
KA
Beküldve: 2014. 03. 22.
22
2
9
Beküldve: 2014. 03. 08.
14
4
9
Beküldve: 2014. 03. 12.
2
2
8
bv
Beküldve: 2014. 03. 16.
13
3
8
Beküldve: 2014. 03. 20.
9
2
8
Beküldve: 2014. 03. 23.
7
0
8
bv
Beküldve: 2014. 03. 21.
2
0
8
Beküldve: 2014. 03. 23.
5
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Mystery Visit Kft. magyar magántulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő, speciálisan próbavásárlásra szakosodott cég. Magyarország egyik vezető piackutató cégének, a Szinapszis cégcsoportnak tagja.

A Mystery Shopping (próbavásárlás) olyan megfigyeléses kutatási módszer, amely segítségével objektív képet nyújthatunk a kiszolgáló személyzet (tanácsadók, ügyfél-kapcsolattartók, értékesítő munkatársak, ügynökök, disztribútorok) munkájáról, valamint az egyes értékesítési, ügyfélszolgálati egységek szabályszerű működéséről, hatékonyságáról.

A próbavásárlások lényege, hogy a próbavásárló „egyszerű” ügyfélnek, vásárlónak álcázva magát veszi igénybe a szolgáltatásokat, tanácsadást kér, vagy akár tényleges vásárlást végez, majd a tapasztalatokat egy előre elkészített, objektív szempontrendszeren alapuló jegyzőkönyvben rögzíti.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Mystery Visit Kft. 2006-ban alakult, de közel 15 éves próbavásárlói/kutatói tapasztalatokra épít. Partnerkapcsolataink és próbavásárlói hálózatunk segítségével lefedjük egész Magyarország területét, valamint segítséget nyújtunk ügyfeleinknek külföldi projektekben is. Jelenleg Magyarországon kívül 10 európai országban vagyunk jelen. Munkánk során alapelveink: ügyfélközpontúság, magas szakmai tartalom, rugalmasság, pontosság, precizitás. Hiszünk abban, hogy a Mystery Visit Kft. által nyújtott szolgáltatások rövid távon a kiszolgálási, értékesítési folyamatok javításához járulnak hozzá, hosszú távon pedig a vásárlói elégedettség növeléséhez.

Feladat leírása

Feladat: 

Arculati elemek tervezése:
• logó
• Névjegykártya
• A4 Levélpapír sablon
• Word sablon
• PowerPoint prezentáció sablon (címdia, elválasztó dia is, belső dia 16:9 arányban)
• Hírlevél sablon

Fontos tudnivalók
• A logóban ne legyen a mostanihoz hasonló kosár, álruhás ember stb., nem feltétlenül kell utalnia a tevékenységünkre.
• Mivel a meglévő honlapunkat nem szeretnék jelentősen átalakítani, a színvilágban szeretnénk a mostanihoz hasonló arculatot (kék és sárga), a kék domináljon
• a PowerPoint prezentáció esetében a belső dia háttere fehér/világos legyen, amin jól lehet ábrákat, diagramokat megjeleníteni, felül a címnek mindenképpen kell hely. A belső dia esetében szeretnénk egy olyan verziót is, ahol baloldalon egy keskeny sávban fel tudunk tűntetni egy tartalomjegyzéket – jelezve hogy hol tartunk az anyagban. A címdia/elválasztó dia lehet színesebb.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Mivel a jelenlegi arculatunk 3-4 éve készült, szeretnénk némi „ráncfelvarrást”. Célunk, hogy a nemzetközi trendeknek megfelelően az arculatunk letisztult, kifinomult legyen.

Feladat leírása

Célközönség: 

A Mystery Visit Kft. ügyfelei multinacionális és hazai cégek. Főbb szektorok, ahol dolgozunk: bank/pénzügy, kereskedelem, vendéglátás, gyógyszeripar.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ügyfeleink számára tükröt tartunk, ami megmutatja a tényleges teljesítményt vevői szemmel. Alapvetően a belső/külső munkatársak teljesítményét értékeljük, így kiemelten fontos, hogy az általunk szolgáltatott eredmények pontosak, megbízhatóak legyenek.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A próbavásárlás a piackutatások egy speciális módszertana, a szolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfelek nyitottak, fejlődni szeretnének, ezért külső segítséget kérnek a munkatársak, értékesítők munkájának méréséhez, fejlesztéséhez.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Online és offline megjelenés

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, diszkrét, de mégis jól megjegyezhető, csak ránk jellemző.

Feladat leírása

Kerülendő: 

• nagyítós, nyomozós, bevásárlókocsis/kosaras logók - ez már elavult
• élénk, rikító színek

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

formátum: Photoshop nativ file formátum, vektoros formátum

megbízási díj: nettó 100.000 Ft – kizárólag számlaképes jelöltek jelentkezését várjuk

Fórum

Kedves Kreatívok!

Köszönjük az eddigi munkát és a koncepciókat. Néhány visszajelzést szeretnénk adni az eddig beérkezett anyagokhoz:
- A briefben is hangsúlyoztuk, hogy szeretnénk kerülni a nagyítót, kosarat, nyomozót, stb.tartalmazó koncepciókat. Mára ezek a logók teljesen elavultak. A logónak nem feltétlenül kell utalni a tevékenységünkre, lehet akár a cég nevének a rövidítéséből is kiindulni (MV), de a teljes nevet tartalmazó logó tervekre is nyitottak vagyunk.
- Színvilágban nem szeretnénk radikális változtatást a jelenlegihez (kék, sárga árnyalatai)
- Kérjük kerülni a versenytársakéhoz hasonló logókat. Itt nem csak a hazai, hanem a külföldi cégekre is gondolunk. Jól ismerjük a piacunkat, ebből fakadóan nem javasoljuk a külföldi oldalakról az ötletgyűjtést. Kreatív, egyedi megoldásra szeretnénk törekedni.

További jó munkát kívánunk!

Üdv,
Mystery Visit

Sziasztok Pályázók!

A megbízó kérésére kitoltuk a határidőt két nappal, szóval vasárnap estig lehet finomítani még a koncepciókat!

Jó munkát!

Mikorra várható az eredményhirdetés?

Üdv. :)

Kedves Kreatívok!

Köszönjük a munkákat, a koncepciók értékelése folyamatban van. Igyekszünk a cég tulajdonosaival záros határidőn belül döntést hozni.

Üdv,
Mystery Visit

Fórum (4)