Pályázatok

"Mutasd meg mi rejlik benned" Segíts sikeresnek lennünk! (LOGÓ)

Logó design
-
Supremeat
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 57
10

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 hónap 4 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (73)

Beküldve: 2020. 10. 06.
7
10
10
hZs
Beküldve: 2020. 10. 10.
15
4
9
SM
Beküldve: 2020. 10. 11.
4
0
8
Beküldve: 2020. 10. 07.
2
0
8
Beküldve: 2020. 10. 01.
6
3
8
Beküldve: 2020. 10. 11.
6
0
8
Beküldve: 2020. 10. 09.
11
0
8
Beküldve: 2020. 10. 09.
12
1
8
Beküldve: 2020. 10. 07.
3
0
8
Beküldve: 2020. 10. 11.
8
0
8
Beküldve: 2020. 10. 06.
1
0
8
Beküldve: 2020. 10. 11.
4
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A kialakult helyzetben is stabilan működik az élelmiszeripari ágazat. Az általunk is készített szeletelt, csomagolt termékek piacát, két részre bontanám. Az egyik a nagyüzemi tömeggyártás, másik a kisüzemi, egészséges, minőségi élelmiszerek szeletelése, csomagolása. Mi, a jó minőségű, egészséges élelmiszerek csomagolását szeretnénk megvalósítani.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

10 éve alapítottuk családi vállalkozásunkat, mely élelmiszer (füstölt kolbászok, húsok, szalonnák....) kiskereskedelemmel foglalkozik. Most újabb tevékenység mellett döntöttünk, ami az általunk forgalmazott élelmiszerek, szeletelését csomagolását szeretnénk megvalósítani.

Feladat leírása

Feladat: 

A márkanevünkhöz "Supremeat" szeretnénk logót terveztetni. Olyan logóra van szükségünk, amit élelmiszer-kereskedelemben használnánk, termékeink csomagolásán jelenne meg. Ezek a termékek leginkább szeletelt szalámik, de később bármilyen termék lehet. pl. szalonna, virsli, sonka, tepertő. Akkor is jól kivehető, értelmezhetőnek kell lenni, ha kis méretben jelenik meg. A kis méretet úgy értelmezzem, hogy esetleg egy névjegykártyán, vagy USB-re nyomtatva is jól látható legyen. A méret nem zárja ki a tipografikus logót. A logó lehet tipografikus, vagy emblémás. Az emblémás logó nem fog megjelenni a márkanév feltüntetése nélkül! Könnyen memorizálható, észrevehető logóra van szükségünk.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A márkanév+logóval azt szeretnénk sugallni, hogy nagy gonddal előállított, biztonságos, egészséges élelmiszerekről van szó. Bátran tehetjük a kosarunkba, mert nem fog csalódást okozni. Akik ezeket a termékek választják, azok önmagukra és családjukra is odafigyelnek.

Feladat leírása

Célközönség: 

Azokat az embereket, akik a mindennapjaikban odafigyelnek az egészséges táplálkozásra, nemtől, kortól függetlenül.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Olyan termékeket választunk ki csomagolásra, melyek egyáltalán, vagy a legkisebb mértékben tartalmaznak mesterséges tartósítószereket, ízfokozókat. Igazi házias ízekre emlékeztet.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Ennek a márkanévnek a legfőbb jellemzője "nagyon finom termékek"

Feladat leírása

Médiaterv: 

Természetesen termékeink csomagolásán szeretnénk felhasználni, és mivel hosszútávra tervezünk, ezért határozatlan ideig használnánk.

Feladat leírása

Stílus: 

Fontos, hogy könnyen memorizálható legyen, de a logó stílusát, színét nem szeretném meghatározni.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A termékeink különböző húsfajtákból (sertés,marha,vad,pulyka) készülnek, ezért a logóban ne szerepeljen állatmotívum.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Mellékletbe olyan képeket raktam, amik mutatják azt a csomagolási eljárást, amit mi is használni fogunk. Ezt mélyhúzott vákuumcsomagolásnak hívják.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Kreatívok!

A megbízóval egyeztetve a pályázat határideje kitolódott. (Ezzel még nem lett elhasználva az egyszeri hosszabbítási lehetőség.)

Fórum (1)