Pályázatok

Murafolde.com logó

Logó design
-
Murafolde.com
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 54
direktinfo

Megbízó

2

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (46)

Beküldve: 2021. 04. 10.
7
3
10
Beküldve: 2021. 04. 18.
7
0
9
Beküldve: 2021. 04. 15.
12
1
9
Beküldve: 2021. 04. 11.
4
0
9
Beküldve: 2021. 04. 14.
9
0
8
Beküldve: 2021. 04. 13.
10
0
8
Beküldve: 2021. 04. 16.
3
0
7
Beküldve: 2021. 04. 14.
10
0
7
Beküldve: 2021. 04. 15.
2
0
7
Beküldve: 2021. 04. 12.
7
0
7
Beküldve: 2021. 04. 17.
5
1
7
Beküldve: 2021. 04. 10.
7
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Egy új turisztikai desztináció információs oldaláról beszélünk, amelynek ebben a tekintetben nincs konkurenciája. A weboldal összegyűjt minden olyan releváns információt, amelyre egy turistának szüksége lehet. Megtalálhatók rajta a szálláshelyek, éttermek, látványosságok, kiállítások és a jövőben a helyi termelők is.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Kis csapat vagyunk akiknek többsége turisztikai vállalkozásban érintett. A tulajdonos cég 10 éve viszi a térség egyik ismert éttermét és hoteljét, hiánypótló információbázisnak szánta a weboldalt.

Feladat leírása

Feladat: 

A murafolde.com logó megtervezése, amely alkalmas arra, hogy reklámtárgyakon is megjelenjen. A logóban szeretnénk, ha megjelenne maga a domain név is a többi elem mellett.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A logó tükrözze a régiót. A Murafölde régió az ország egyik legzöldebb,érintetlen természeti adottságokkal rendelkező területe, rengeteg erdővel, tavakkal, folyókkal. A jövőbeni cél, hogy ez a régió az aktív turisták kedvelt célpontja legyen. Szeretnénk egy szerethető, könnyen megjegyezhető logót, amely utal a természetre, a sok élményre, az emberre, aki ezt aktívan megéli.

Feladat leírása

Célközönség: 

Aktív turisztikai célcsoport, aki szereti felfedezni, ahová megy, nem csak a természetet, hanem az épített emlékeket, gasztronómiát, borokat, szálláshelyeket. Több kifejezett célcsoport van, az egyik az aktív természetjárók, a másik a családok, akik nem a wellness pihenést választják, hanem a természetet, a kirándulást. A korcsoport széles, de a fő korcsoport a 30-60 közötti aktívan pihenő korosztály.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Jelenleg a területnek egyetlen online gyűjtő oldala, tematikus oldala sincs. Több mint 80 település tartozik a célterülethez, róluk, a programjaikról, a turisztikai lehetőségeikről szeretnénk folyamatosan informálni. Hisszük, hogy ebben nagyon fontos szerepe lesz az elkészült logónak.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A márka egy új desztinációhoz kapcsolódik, nincs még véleménye a közönségnek, a célunk elültetni a fejekben a muraafolde.com nevet és a hozzá tartozó élményt. Azt szeretnénk, ha a murafolde.com-ot elsőként keresnék fel azok, akik a régióba látogatnak és meg is találnák rajta azokat az információkat, amellyel az utazást megtervezhetik.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó a eeboldalon, versenyeken, ajándéktárgyakon, közösségi médiában, nyomtatott sajtóban, mobil alkalmazásban fog megjelenni.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, letisztult, színes, de minimál design. Könnyen hímezhető és sok technológiával megjeleníthető.
Szeretnénk, ha a logóban megjelenne, a víz, az erdő, a természet, a család és a gasztronómia.
Szeretnénk, ha a színek is természet közeliek lennének.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nincs ilyen, nyitottak vagyunk.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Grafikai formátumban, ebben rugalmasak vagyunk.

Fórum

miután csináltam pár vázlatot, elkezdtem utánanézni a vidéknek egy kis inspirációért, és szembejött ez a logo, ami megszólalásig hasonlított a terveimhez, úgyhogy most kezdhetem is elölről. a hasonlóság gondolom kerülendő a kért logo és és eközött, de azért érdekelne a megbízó álláspontja is.

https://egtc.kormany.hu/download/4/09/12000/Cseresny%C3%A9s%20P%C3%A9ter...

Kedves Vargapi, szeretnénk a hasonlóságot kerülni. Köszönjük a jelzést:)

Én is köszönöm, hogy ezt beküldted ide, korrekt és szerintem mindenkinek nagy hozzájárulás!