Pályázatok

MT Solutions induló tanácsadó cég keresi kreatív logóját

Logó + Kisarculat design
-
MT Solutions
75.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 31
MT Solutions

Megbízó

28

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (32)

Beküldve: 2017. 05. 01.
29
11
10
Beküldve: 2017. 04. 21.
14
8
10
Beküldve: 2017. 05. 02.
14
12
9
Beküldve: 2017. 05. 03.
16
0
8
Beküldve: 2017. 05. 03.
5
0
8
Beküldve: 2017. 04. 24.
10
3
9
Beküldve: 2017. 04. 24.
5
2
9
Beküldve: 2017. 04. 25.
11
3
9
Beküldve: 2017. 05. 01.
4
3
9
Beküldve: 2017. 04. 28.
6
1
8
Beküldve: 2017. 04. 20.
7
1
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az MT Solutions a tanácsadás piacán induláskor egy egészen speciális, kisebb területen mutatkozik be, célcsoportja is rendkívül szűk, ugyanis hazai közbeszerzéseken indulásban segíti külföldi partnereit a világ bármely tájáról. A megbízások különlegessége, hogy olyan termékek beszerzéséről van szó cégünk segítségével (szinte kivétel nélkül műszaki-technikai területen, pl. optikai termékek - ipari felhasználásra), amelyeket általában specifikusan néhány vállalkozás készít csak a világon, legtöbb esetben hazai gyártó nélkül. Ezért szükséges a külpiaci lehetőségek felkutatása, és az itthoni igények kielégítéséhez történő felkínálása. Cégünk a kereslet-kínálat egymásra találását segíti közvetítő szerepével.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A kisvállalkozás a közeljövőben kezdi meg tevékenységét a fenn leírt piacra fókuszálva azzal, hogy a cégvezető nyitottságot érez magában, lehetőség esetén a tanácsadáson belül más részterületen (a cégvezető EU-s pályázati és kommunikációs szakterületen dolgozott, azon belül PR-rel foglalkozott korábban) is megmérettetni magát, így a piaci helyzet pontban részletezett tevékenység bővülhet, természetesen a cégprofilba és szaktudásba illeszkedő feladatokkal.

Feladat leírása

Feladat: 

Kedves Kreatívok!
A cégvezető elképzelése egy olyan céglogó használata, amely modernitást, letisztultságot, profizmust mutat, megbízhatóságot, lendületességet, nyitottságot áraszt, a nemzetközi porondon is megállja a helyét.
Az alkotás során a névvel való játék, az MT monogram vagy a teljes MT Solutions név logóba foglalása az elsődleges elképzelés, de nem mindenáron zárnám rövidre a lehetőségeket ezzel az iránnyal.
A névjegykártya kétoldalas/kétnyelvű (magyar-angol) fotó nélkül, a logót és/vagy a név alatt a titulust dombornyomással elképzelve. A levélpapír felső részén a logó, alsó szélén a cég adatainak megjelenítésével.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A fent leírtak a jelen megbízásra - a logótervezésre - nézve azt jelentik, hogy a pályázat keretében megalkotott céglogónak az üzleti tanácsadáson belül a külföldi vállalkozások többrétű magyarországi képviseletére is alkalmas, megbízható, profi, a globális térben jól eligazodó vállalkozás képét kell, hogy keltse.

Feladat leírása

Célközönség: 

A társaság célközönsége egyelőre a már említett, műszaki-technikai területen tevékenykedő külföldi tulajdonú és székhelyű gyártó vállalkozások, melyeket exkluzív termékükkel emelünk be a magyar piacra.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az MT Solutions szakértő, a közbeszerzési és egyéb pályázati területen jól tájékozódó, naprakész ismeretekkel rendelkező, precíz és pontos, munkájára igényes vállalkozásként indul, amely elsődleges feladatának tekinti ügyfelei gyors és határidős kiszolgálását, együttműködést a várt eredmény érdekében angol, ill. igény szerint német nyelven, cégképviseletet termékeik magyar (magán-, ill. állami tulajdonú) vásárlói előtt, elérhetővé téve számukra a magyar piacon speciális termékeiket kereső leendő partnereiket.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az MT Solutions "brand" még felépítés előtt áll, a róla majdan kialakuló vágyott képet, jellemző jegyeket a logó feladatleírása, a célkitűzés és az ígéret mezők tartalmazzák.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logót elsősorban a cég ezután készülő honlapján, a névjegykártyákon, levélpapíron, e-mail aláírásban (fontos, hogy olyan formátumban is megkapjuk, amely e-mail aláírásba könnyen beilleszthető) esetleg prezentációs sablonban, ill. beadásra kerülő pályázatokon szerepeltetjük majd.
A levélpapír elektronikus formában is használható legyen, a dokumentumok (többnyire word, excel) szerkeszthetősége megmaradjon.

Feladat leírása

Stílus: 

A logó, a segítségével készülő névjegykártya és levélpapír lendületet, modernitást, letisztultságot, igényességet, profizmust sugárzó legyen, emellett a bizalom felkeltése fontos cél.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Az elkészült elemeket szerkeszthető (vektoros) és képi (.jpeg, png...) formátumokban is szeretném kérni, alkalmazott színkódok, betűtípusok megadásával - kisarculati kézikönyvszerű formában.

Fórum

Ugyanitt, MT logos keresésre egy raklapnyit bead.

Tisztelt Kreatívok,
köszönjük szépen a jelzéseket, a cégnéven nem kívánunk változtatni, a pályázatot fenntartjuk.
Üdvözlettel