Pályázatok

Mozgásterápia gyerekeknek logo+kisarculat

Logó + Kisarculat design
-
SinnKind
80.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 38
2

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 11 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (31)

Beküldve: 2019. 09. 14.
8
0
9
Beküldve: 2019. 09. 17.
15
0
8
Beküldve: 2019. 09. 23.
14
1
7
Beküldve: 2019. 09. 25.
11
0
7
Beküldve: 2019. 09. 22.
4
0
7
Beküldve: 2019. 09. 18.
5
0
7
Beküldve: 2019. 09. 19.
7
0
7
Beküldve: 2019. 09. 23.
13
0
7
Beküldve: 2019. 09. 23.
11
0
7
Beküldve: 2019. 09. 23.
11
0
7
Beküldve: 2019. 09. 20.
6
0
7
SK
Beküldve: 2019. 09. 25.
3
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A legfrissebb kutatások szerint minden 4. gyermek küzd valamilyen beilleszkedési vagy tanulási nehézséggel. Az Ausztriában élő, magyar anyanyelvű gyermekek számára az idegen nyelvi környezet és kultúra emellett fokozottan megnehezíti a beilleszkedést, integrálódást. Egyre több a segítséget igénylő gyermek, egyre nagyobb szükség van a TSMT torna fejlesztő és prevenciós hatására.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A vállalkozás neve:
SinnKind
Neuro-SensoMotorischer Bewegungsraum
TSMT Austria

Magyarul: Sinn=ész, cél, értelem, érző, érzék; Kind=gyerek. Szenzo=érez, érzék, motoros=mozgásos válaszreakció. Kinderturnen=gyerektorna.
Ez egy gyermekek számára okosító tornát kínáló vállalkozás Ausztriában, bécsi székhellyel.

A tevékenységemről:
Mi ez?
A TSMT /Tervezett SzenzoMotoros Tréning/ egy mozgásterápia organikus (idegrendszeri) éretlenségi tüneteket mutató gyermekek számára.
T - tervezett: teljes mértékben személyre szabott, felméréssel indul, az adott gyermek erősségeire és nehézségeire épül.
SM – szenzomotoros: a torna során ingereket közvetítek az idegrendszer számára, amire motoros=mozgásos válaszokat várok. Pl.: egy labdán ülve kibillentem az egyensúlyából, és azt várom, hogy akarjon visszajönni az egyensúlyi helyzetbe, ne engedje leejteni magát. Cél: a nem vagy nem megfelelően működő idegrendszeri pályák, csatornák újrahuzalozása.
T – tréning: komoly elméleti kutatásokon alapul, terápiaként alkalmazandó, vagyis rendszeres, edzéselméleti szempontok mentén épül fel, illeszkedik az adott gyermek terhelhetőségéhez és képességeihez.
Konyhanyelven: okosító torna. Célja: az idegrendszeri érési folyamatok, valamint az együttműködés beindítása, a gyors felzárkóztatás.

Kinek?
3 hónapos kortól 14 éves korig, olyan gyerekeknek, akiknek nincsenek látható fogyatékosságaik, csak kicsit figyelmetlenebbek, kicsit elevenebbek, kicsit nehezebben irányíthatóak.

Hogyan?
Egyéni vagy csoportos formában.
Az egyéni torna célja az együttműködővé tétel. Egy személyre szabott feladatsor alapján tornáznak a szülők otthon a gyerekkel. Különböző tornaeszközökön különböző gyakorlatokat végeznek, miközben a mozgatás és a gravitáció segítségével az egyensúlyi központok keresztül ingerületeket közvetítünk az idegrendszer számára. /Egyéni torna feladatsor minta külön csatolmányban/
A csoportos torna egy berendezett akadálypályán zajlik, egy „dzsungelharc”, ahol a gyerekek „ősemberekként” küldik le az előttük álló akadályokat. Célja a sikeres iskolai beváláshoz szükséges alapképességek fejlesztése, automatizálása (20-30 perc aktív és koncentrált figyelem, kézügyesség, egyensúly, stb.)

Feladat leírása

Feladat: 

Egy olyan logó és kisarculat /névjegykártya, levélpapír, Fb megjelenés/ megtervezése a feladat, ami a cégnév használata nélkül, kultúrafüggetlenül értelmezhető. Elképzeléseim szerint az alábbi szempontok fontosak a tervezéshez:
- nemzetközi,
- letisztult, elegáns, minimalista,
- gyermekközpontú,
- inkább absztrakt, nem konkrét formákból, alakokból álló,
- mozgást hangsúlyozó vagy kifejező (flow-hatás/érzés)
- lehetőleg kevés színből álló, nem giccses, az egyik alapszín a korall vagy türkiz, ehhez mondjuk szürke vagy fekete + még amire szükség van
- a célt hangsúlyozó (okos, ügyes gyerek), nem a problémát (nem okos, nem ügyes).

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az elsődleges célom a szülőkből azt a magával ragadó felismerést kiváltani, hogy lehetőségük van a saját gyermekükből, aki a legfontosabb számukra, akit a legjobbat szeretnek, szinte határok nélkül a lehető legtöbbet kihozni. Valami olyan erőt, fejlődést, dinamikát (= flow) szeretnék kifejezni, amire minden szülő azt mondja, hogy igen, az én gyerekem is ezen a fejlődésen menjen végig, és legyen végül mindenkinél erősebb, okosabb, ügyesebb!

Feladat leírása

Célközönség: 

Esetemben a logót a szülők fogják látni, nekik szól. Azoknak a szülőknek, akik figyelnek a gyermekükre, és tesznek is azért, hogy teljes értékű, boldog életet élhessenek.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A személyre szabottan összeállított és felépített programtervnek köszönhetően a fejlesztéshez szükséges idő lerövidül, az eredmények hamarabb jelentkeznek, a gyermekek fejlődése pedig gyorsabb ütemű.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Teljes odaadással és figyelemmel, tiszta szívből végzem a munkámat. Imádom, amit csinálok, és ezt a gyermekek is megérzik. A szülők pedig hálásak a gyermekek örömét és fejlődését látva.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A terveket a vállalkozásom arculati elemeként fogom felhasználni Bécsben, osztrák és magyar családok számára egyaránt. A felhasználást hosszú távra tervezem. Mindaddig érvényben lesz, ameddig a vállalkozás.

Feladat leírása

Stílus: 

Legyen modern, figyelemfelkeltő, nemzetközileg értelmezhető, letisztult, elegáns, minimalista, gyermekközpontú, amiben érződik a fejlődés, a flow-hatás/érzés), és a célt hangsúlyozza: okos, ügyes gyerek).
Mivel maga a név is sokat sejtető (Sinn=ész, cél, értelem, érző, érzék; Kind=gyerek), magába foglal mindent, amiről a tevékenység szól, ezért készülhetne szöveglogó a betűk átrajzolásával, megjelenítve általuk vagy utalva a tevékenységre, vagy egy absztrakt ábra, ami kifejezi a flow-idegrendszer-fejlődés hármasát.
Állhat csak vékony, megszakított körvonalakból, amik utalnak valamire, pl. egy formára, és bele kell képzelni a többit.

Feladat leírása

Kerülendő: 

- A másság, probléma, hiány, fogyatékosság megjelenítése.
- Konkrét ábrák, formák, egyértelmű ráutalás, ami elém teszi készen, és megmondja, hogy én mit lássak bele. Helyette inkább valami, amibe bele lehet érteni a fejlődést, ezt a fajta hiánypótlást (a fogyatékos gyerekek ’képességbeli hiányát’, amit a tornával pótolva teljes egésszé tudnak válni).
- Kör/pötty alakú háttérrel való kiemelés.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A nyertes munkát szeretném vektoros, nyomtatható, és weboldalon használható formátumban kérni, illetve a könnyen konvertálhatóság is cél lenne a későbbi, még nem látható szükségszerű felhasználások kielégítésére.

Feladat leírása

Fórum

Kedves Megbízó!

Lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet, de nem találtam meg az egyéni torna feladatsor mintát külön csatolmányban!

Üdvözletemet küldöm!

Kedves Patika62!
Az észrevétel jogos, köszönöm! Ez sajnos lemaradt. A feladatsor a rajzírás alapelvei szerint kerül összeállításra. Egy hasonlóan megrajzolt feladatsor látható az alábbi link alatt: http://www.tesi.ttk.pte.hu/public/static/news/64_utemu_gimnasztika_rajzi...

Kedves Kinga!

Elküldi nekünk emailben, fel tudjuk tölteni a hiányzó mellékletet.

Elküldtem. Előre is köszönöm a segítséget!