Pályázatok

Mogyoróvaj termék címkék tervezése

Címke design
-
Valentine's Mogyoróvaj
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 56
5

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

Ajándék 20.000 Ft értékű válogatás csomag termékeinkből.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (51)

Beküldve: 2022. 05. 26.
3
3
10
Beküldve: 2022. 05. 26.
4
0
9
Beküldve: 2022. 05. 26.
4
0
9
TMG képe
TMG
Beküldve: 2022. 05. 19.
4
2
9
Beküldve: 2022. 05. 25.
1
0
8
Beküldve: 2022. 05. 05.
7
0
8
Beküldve: 2022. 05. 02.
5
0
8
Beküldve: 2022. 05. 25.
16
1
7
Beküldve: 2022. 05. 26.
5
0
7
Beküldve: 2022. 04. 29.
3
1
7
Beküldve: 2022. 05. 26.
5
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Folyamatosan fejlődő piac. Jelenleg a hazai piacon 3-4 hasonló szereplő van jelen, mi vagyunk ebből az egyik jelentős gyártó.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

2017 óta gyártunk 100%-os mogyoróvajakat és magkrémeket. Kézműves minőségben, prémium kategóriás termékek.
Hozzáadott adalékok nélkül, 100% természetes összetevőkkel, mentesen minden allergéntől.

Feladat leírása

Feladat: 

Szeretnénk megújítani termékeink kinézetét. Első körben 1 db címkét szeretnénk kérni, viszont ez adaptálva lenne a többi hasonló termékre is.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Tűnjön ki a tömegből, illetve a többi hasonló termék közül. Sugallja, hogy magyarországon készült, felsőkategóriás, egészséges termékek. Kreatív, nem mindennapi, akár őrült designra is nyitottak vagyunk. A jelenlegi designt szeretnénk teljesen megújítani.

Feladat leírása

Célközönség: 

18-50 év közötti nők (70%) és férfiak (30%), átlagos és a feletti jövedelmi státusszal. Egészségesen étkeznek, sportolnak és nyitottak az új fajta élelmiszerek fogyasztására.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Termékeink hozzájárulnak az egészséges és fitt életmódhoz. Nem tartalmaznak mesterséges alapanyagokat, glutén és laktózérzékenyek is fogyasztahtják. Minden termékünk vegán vagy vegetáriánus.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

5 éves, folyamatosan fejlődő vállakozás vagyunk. Vásárlói visszajelzéseink alapján termékeink isteni finomak. 100% pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk mindenre, melyre működésünk óta nem volt igény.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Országszerte több ezer példányban fog szerepelni a nyertes munkája. Bioboltokban, reformélelmiszer üzletek és hagyományos boltok polcain megtalálható, illetve több tucat webáruházban is.

Feladat leírása

Stílus: 

Felső kategóriás, prémium minsőséget tükröző design. Szabadon választható stílusban.
Termékeink jelentős része műanyag "vödörben" készül, ez ugyan nem a legjobb alap egy prémium termékhez, ezért szeretnénk a designnal "kompenzálni".

Feladat leírása

Kerülendő: 

Egyszerű és olcsó minőséget sugalló design.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A nyertes pályázóval hosszútávú együttműködést tervezünk, folyamatos munkával. Nem kell nyomdakész verzió, elég egy látványterv a kötelező elemek feltüntetésével. A kiválasztott design véglegesítése a nyertes feladata lesz.

Fórum

Kár, hogy ebben a műanyag bödönben van a vaj, valóban nem kelt prémium érzetet. Nekem erről a vecsési savanyúság meg a disznózsír ugrik be.

Sajnos az üveg csomagolás 3-4-szer többe kerül, mint ez a jelenlegi, így jelentős árnövekedést jelentene a késztermékre vetítve. Illetve forgalmunk jelentős része csomagküldéssel történik, ahol a törékenység miatt nem ideális az üveg nagyobb kiszereléseknél, plusz a szállítási költség is emelkedne.Ezeket a szempontokat is figyelembe kellett vennünk. A kisebb kiszerelésű termékeinkél már üveget használunk.

Tisztelt Valentin, az a kerdes merult fel bennem, hogy a "Valentine's" logo marad e? Amennyiben igen, feltoltene egy nagy meretu transzparens png-t arrol is?
Koszonettel,
...

Kedves Kreatív!

A logo marad. A kért fájl a lenti linken megtalálható a KreaNod mappában.
https://drive.google.com/drive/folders/1KbhSlqg7_xeOft39ur71aOLmDGnYH42J...

Üdvözlettel,
Kecskés Valentin

Kedves Kreatívtársak!
Járt esetleg valaki úgy, hogy nem tudta pályamunkát feltölteni, mert a "Nethely" szolgáltató tűzfala elutasította?

Szia! Igen, tegnap jártam így. Nekem az segített, hogy a feltöltendő képek neveiből kitöröltem a szóközöket, helyette kötőjeleket tettem és kitöröltem minden speciális karaktert, pl. & jel, idézőjel, stb. és újra megpróbáltam feltölteni és működöt. Próbáld meg te is ezt a módszert. Hátha segít.