Pályázatok

Modern és letisztult kisarculat vállalkozásfejlesztési területen2

Kisarculat design
-
RVA
40.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 6
rva8000

Megbízó

4

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 12 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (6)

rva
Beküldve: 2016. 03. 28.
5
6
10
Beküldve: 2016. 04. 04.
10
0
10
Beküldve: 2016. 03. 29.
2
0
8
Beküldve: 2016. 03. 30.
3
1
7
Beküldve: 2016. 04. 01.
4
0
7
Beküldve: 2016. 03. 29.
6
0
5

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Vállalkozásfejlesztési területen 25 éve aktívan tevékenykedő alapítvány, mely a térségi beágyazottságának köszönhetően sikeresen segíti az induló és működő vállalkozásokat egyaránt. Innovatív és nemzetközileg elismert, nemzetközi pályázat vezető partnere, magyar hálózat vezető partnere. Komoly, szakmailag elismer tevékenységet folytat.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az alapítvány küldetése, hogy magas színvonalú, könnyen hozzáférhető pénzügyi, üzletfejlesztési és képzési szolgáltatásokat fejlesszen és biztosítson abból a célból, hogy fejlessze a magyar induló és működő mikro- kis és középvállalkozások azon képességeit és készségeit, amelyek alkalmassá teszik őket arra, hogy anyagi és társadalmi helyzetükön, valamint életkörülményeiket javítsanak.
Az alapítvány tevékenységei közé sorolható: hitelek nyújtása online hiteligényléssel, kintlévőség kezelés, jogi és pénzügyi tanácsadás, kintlévőség kezelés, haza és nemzetközi pályázatok figyelése, elkészítése és menedzselése.

Feladat leírása

Feladat: 

Prémium minőségű, letisztult és egyben modern arculat kialakítása a már elkészített logo stílusához igazítva. Fontos szem előtt tartani a legújabb irányelveket, és ennek tükrében kialakítani a megfelelő névjegykártya, levélpapír és boríték tervezetet.

A névjegykártya kialakításához szükséges információk:

• Mindkét oldalon egységes dizájn, egyik oldala magyar nyelvű, a másik oldala angol nyelvű.
• Tartalmaznia kell: logot, személy nevét, személy titulusát, „Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány” és „Fejér Enterprise Agency – Regional Foundation for Enterprise Promotion of the city of Székesfehérvár” feliratokat (a „Regional Foundation for Enterprise Promotion of the city of Székesfehérvár” lehet kisebb betűvel írva, mint a „Fejér Enterprise Agency” felirat), pontos címet (ir.szám, helység, utca, házszám), telefonszámot, fax számot, mobil számot, email címet, webcímet
• A cím, telefonszám, fax szám, mobil szám, email cím, webcím jelölésére ikonok használatát kérjük

A levélpapír mérete: A4

• A levélpapíron a névjegykártyán megjelenő adatok feltűntetésére van szükség magyar nyelven, az angol nyelvű „Fejér Enterprise Agency – Regional Foundation for Enterprise Promotion of the city of Székesfehérvár” felirattal kiegészítve. Az angol nyelvű felirat megjelenhet a magyar nyelvű „Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány” felirat alatt elhelyezve.

A boríték mérete: szabvány LC/5 (229x162 mm)

• A borítékon szerepelnie kell az alapítvány logojának, valamint pontos címének.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az alapítvány létrehozásának 25. évfordulója és megújult szolgáltatások bevezetése időszerűvé tette az arculatbeli módosításokat, ezzel a logo cseréjét és az ahhoz megfelelő modern arculat kialakítását.

Feladat leírása

Célközönség: 

Induló és működő vállalkozások, akik pénzügyi nehézségeiket szeretnék áthidalni hiteligényléssel, üzletfejlesztési szolgáltatásokat szeretnének igénybe venni bevétel növelés érdekében, illetve képzési szolgáltatások szeretnének részt venni ismereteik bővítésének érdekében.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ingyenes vállalkozásfejlesztési szolgáltatások biztosítása, pénzügyi problémák kezelése, képzési területek kialakítása vállalkozók számára.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A nagy múlttal rendelkező alapítvány szolgáltatásai biztosítják a térségbeli vállalkozások folyamatos fejlődését. Segítségnyújtással teszi lehetővé a különféle tevékenységek zökkenőmentes működését.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az elkészült munkák alkalmazására az alapítvány mindennapos működésében lesz szükség, névjegykártyáink arculata létfontosságú lesz az első benyomás sikerességében, és a megrendelőkben kialakított pozitív kép kialakításában. Levélpapírjaink és borítékjaink tovább erősítik a bizalmat, így a kezdeti lépések előremutató szerepét lényegesen meghatározzák majd.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, ’HighTech’, egyedi, egyszerű, letisztult, igényes, prémium hatású, kreatív és profi! :)

Feladat leírása

Kerülendő: 

Sablonokra épülő megvalósítás a logo egyediségének figyelembe vétele nélkül.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A szolgáltatások precíz és minőségi kivitelezése megjelenik a logo elkészítése során alkalmazott gyémánt motívumban. Előnyben részesítjük az egyedi megvalósítási módokat, melyek nem a korábban megszokott sablonokra épülnek.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Angol nyelvű borítékot is készítsünk, vagy csak magyart szertnének? Esetleg az Alapítvány elnevezése szerepeljen mindkét nyelven? Vagy ezek eldöntését a kreatívokra bízzák?

Válaszukat előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
egy Kreatív

Tisztelt Kreatív!

Köszönjük megkeresését, a boríték esetében elegendő a magyar elnevezés, és a magyar nyelvű kivitelezés.

Üdvözlettel: a Megbízó

Köszönöm a gyors választ!

Kedves Kreatívok!
Csak nekem van szétesve a logó Illustratorban megnyitva?
Gyorsan levektorizáltam a látványtervekhez, de gondoltam rákérdezek....

nekem is szétesik nincs raszterizálva a betűtípus

Nem egy munkán kell megkeresned azt a pénzt és a havi megélhetésed sem egy névjegy+levélpapírból kell meglegyen.
Nincs gond az árral. :)
Visszajelzést szoktam hiányolni sokszor a pályázatoknál. Az fix melónál mindig van az első terv után.

Vagy én értek félre valamit a győztes pályázatnál, vagy tényleg egy free template nyert? http://www.freepik.com/free-vector/corporate-identity-elements_832471.htm
Még a színek, arányok is stimmelnek.

Még a boríték mérete sem stimmel a brief-belivel, a free templatben megadott boríték maradt meg.

Szinte az összes az ha megnézed, de Te nem is adtál be amúgy munkát, akkor mit pörögsz ezen :D ?

Ha megnézed a győztes munkája passzol a legjobban a logohoz, ha a megrendelőnek ez tetszik akkor mi ezzel a gond?

Kedves Kreatívok!

A „munkát” egyértelműen plagizálásnak minősítettük, pontosabban fogalmazva olyan alkotásnak, ami nem fér bele a plagizálás elleni nézeteinkbe. A fejleményekről értesítjük a megbízót, aki új győztest választhat, ha akar, a kreatívot pedig szankcionáljuk.

Úgy emlékszem, hogy korábban is lopott már a jelenlegi győztes... Akkor egy logót. :)

Akkor már értem, miért nincs egy Kreanodos munkája sem a portfóliójában. Nem értem, hogy ha ez már előfordult vele, mit keres még itt?

Akkor is szankcionálva lett a dolog.

Kedves Kreatívok!

A megbízó jelenlegi győztes munka mellett döntött, így a végeredmény nem változik, de a kreatívval szembeni egyéb szankciók életbe lépnek.

Fórum (15)