Pályázatok

Modern és letisztult kisarculat vállalkozásfejlesztési területen1

Kisarculat design
-
CreaSmart Kft.
40.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 10
rva8000

Megbízó

4

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 11 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (10)

Beküldve: 2016. 04. 05.
5
6
10
Beküldve: 2016. 04. 03.
6
0
9
Beküldve: 2016. 04. 01.
3
0
8
Beküldve: 2016. 03. 29.
10
2
8
Beküldve: 2016. 04. 02.
3
0
7
Beküldve: 2016. 03. 29.
2
0
6
Beküldve: 2016. 04. 05.
6
0
5
Beküldve: 2016. 04. 01.
6
0
5
Beküldve: 2016. 04. 02.
11
0
4
Beküldve: 2016. 04. 01.
6
0
4

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Vállalkozásfejlesztési területen induló vállalkozásként rengeteg kihívással kell szembenézni, komplex szolgáltatások nyújtásával szeretnénk megállni helyünket, melyhez elengedhetetlenül fontos a megfelelő cégarculat kialakítása.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A vállalkozás tevékenysége szerteágazó, vállalkozásfejlesztési szolgáltatásokon alapuló. Főbb tevékenységi köreibe tartozik a üzletfejlesztési szolgáltatások, weblapfejlesztés, promóciós videók készítése, videó felvétel céges rendezvényeken, rendezvények hangosítása, üzleti szoftverek forgalmazása, fejlesztése, speciális egyedi szoftverek készítése, arculattervezés, ingatlanközvetítés, ingatlanforgalmazás és e-learning tananyag fejlesztése. Tevékenységének egy részét saját kapacitásból egyéb részét pedig vállalkozói kapcsolatrendszeren keresztül valósítja meg.

Feladat leírása

Feladat: 

Prémium minőségű, letisztult és egyben modern arculat kialakítása a már elkészített logo stílusához igazítva. Fontos szem előtt tartani a legújabb irányelveket, és ennek tükrében kialakítani a megfelelő névjegykártya, levélpapír és boríték tervezetet.

A névjegykártya kialakításához szükséges információk:

• Mindkét oldalon egységes dizájn, egyik oldala magyar nyelvű, a másik oldala angol nyelvű.
• Tartalmaznia kell: logot, személy nevét, személy titulusát, „Üzleti Technológia Fejlesztő Kft.” és „Business Technology Development Ltd” feliratokat, pontos címet (ország, ir.szám, helység, utca, házszám), telefonszámot, email címet, webcímet
• A cím, telefonszám, email cím, webcím jelölésére ikonok használatát kérjük

A levélpapír mérete: A4

• A levélpapíron a névjegykártyán megjelenő adatok feltűntetésére van szükség magyar nyelven, az angol nyelvű „CreaSmart Business Technology Development Ltd” felirattal kiegészítve. Az angol nyelvű felirat megjelenhet a magyar nyelvű „CreaSmart Üzleti Technológia Fejlesztő Kft.” felirat alatt elhelyezve.ű
• A levélpapíron szerepelnie kell továbbá a mellékletek közt található minositett_partner.ai fájlnak, célszerűen a bal alsó sarokban elhelyezve.

A boríték mérete: szabvány LC/5 (229x162 mm)

• A borítékon szerepelnie kell a cég logojának, valamint pontos címének.
• A borítékon szerepelnie kell továbbá a mellékletek közt található minositett_partner.ai fájlnak.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk ha az arculati elemeinkre nézve a minőségi megvalósítás és a profizmus tükröződne, mely bizalmat ébreszt a célközönségben.

Feladat leírása

Célközönség: 

Vállalkozások tulajdonosai, akik szeretnék növelni bevételeiket és hatékony módszereket kialakítani marketing területen. Ingatlan tulajdonosok, akik igényesen és korszerű módon szeretnék hirdetni eladó vagy kiadó ingatlanjaikat. Oktatási területen tevékenykedők, akik korszerű e-learning technológiát szeretnének bevezetni az oktatás hatékonyságát növelve.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Igényes munkák elkészítése és a megrendelő piaci helyzetének előre lendítése különféle bevételnövelő szolgáltatások alkalmazásával.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Szolgáltatásaink sokszínűsége mellett előtérbe helyezzük a minőségi megvalósítást és a precíz munkavégzést.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az elkészült munkák alkalmazására a cég mindennapos működésében lesz szükség, névjegykártyáink arculata létfontosságú lesz az első benyomás sikerességében, és a megrendelőkben kialakított pozitív kép kialakításában. Levélpapírjaink és borítékjaink tovább erősítik a bizalmat, így a kezdeti lépések előremutató szerepét lényegesen meghatározzák majd.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, ’HighTech’, egyedi, egyszerű, letisztult, igényes, prémium hatású, kreatív és profi! :)

Feladat leírása

Kerülendő: 

Sablonokra épülő megvalósítás a logo egyediségének figyelembe vétele nélkül.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A logo a CreaSmart cégnév ’C’ és ’S’ betűjét egyszerűen ötvözve került kialakításra. Előnyben részesítjük az egyedi megvalósítási módokat, melyek nem a korábban megszokott sablonokra épülnek.

Fórum

Fórum (0)