Pályázatok

Minek nevezzelek? - Drupal alapú ügykezelő rendszer

Névadás
-
KYbest
30.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 41
KYbest

Megbízó

307

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (299)

Beküldve: 2013. 09. 23.
2
8
Beküldve: 2013. 09. 25.
3
8
Beküldve: 2013. 09. 23.
1
8
Beküldve: 2013. 09. 23.
2
8
A1
Beküldve: 2013. 09. 25.
5
7
Beküldve: 2013. 09. 23.
1
7
Beküldve: 2013. 09. 25.
1
7
Beküldve: 2013. 09. 24.
1
7
Beküldve: 2013. 09. 23.
1
7
Beküldve: 2013. 09. 24.
1
6
Beküldve: 2013. 09. 23.
1
6
Beküldve: 2013. 09. 23.
1
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Drupal iránt nemzetközi szinten egyre növekvő kereslettel számolunk. A nagyvállalati szektorban nyújtott teljesítménye miatt egyre több cég dönt a Drupal mellett. Elsősorban a tengerentúlon hódít, de Európában, sőt hazánkban is növekvő népszerűségnek örvend.
Számtalan ügykezelő rendszer létezik a piacon, többször megkaptuk mi is, hogy minek fejlesztünk sajátot. Drupal motorral hajtott agilis fejlesztési módszertant is támogató ügykezelő tudomásunk szerint még nem létezik. Nagyon komoly versennyel számolhatunk, ha viszont sikerül megvetni a lábunkat a piacon és ha akár csak egy szűkebb felhasználó réteg választ is minket, nagy lehetőségek állnak előttünk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Reggeli közös kávézás a kollégákkal egy fedél alatt? A KYbest-ben dolgozók számára ez lehetetlen. Alaposan megtervezett, professzionálisan kivitelezett Drupal oldalakat készíteni azonban olyan feladat, amivel nap, mint nap sikeresen küzdünk meg. Nincsen klasszikus értelemben vett irodánk sem. Fejlesztőink az ország különböző pontjain élnek, de egy csapathoz tartoznak.
A KYbest olyan emberek közössége, akik átlag felettit szeretnének nyújtani az ügyfeleiknek.
Csúcsminőségű fejlesztéseinkkel nemzetközi szinten is jelen vagyunk, elsősorban Skandináviában.

Feladat leírása

Feladat: 

Nevet kell adni az általunk fejlesztett ügykezelő szoftvernek. A névvel kapcsolatban az alábbi elvárásaink vannak:
- a világon mindenki értse, azaz vagy angol, vagy a többség által ismert nyelven legyen (latin, görög) – magyar is lehet, de annak sejthető legyen a jelentése az angol nyelvterület számára is (pl. mint a Prezi);
- a Google-be beírva ne legyen rá millió találat, hogy aztán alig tudjuk feltornászni a találati listán; másképp megfogalmazva, ne legyen elcsépelt neve;
- ha lehet, fejezze ki, hogy Drupal alapon készült;
- ha lehet, fejezze ki, hogy ez egy ügykezelő rendszer (angolul számos megnevezés létezik erre is: issue tracker, workflow management software, etc.);
- ha lehet, fejezze ki, hogy agilis metódusokat is tud kezelni;
- minél rövidebb legyen.
Azokat az általánosságokat, hogy milyennek kell lennie egy jó terméknévnek, már nem írnám le, ti biztosan jobban tudjátok. Az agilis szoftverfejlesztési módszertanról (ha valaki nem tudná, mi az) nagyon gyorsan információhoz lehet jutni az interneten keresztül.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egyelőre csak annyi a célunk, hogy a belső tesztelésnél már a végleges névvel tudjon futni a szoftverünk.
Amint a belső tesztelés sikeres lesz, azt szeretnénk, hogy majd a nagyközönség számára is elérhetővé válik a fejlesztésünk, „felkapják a fülüket” a név hallatán.
Mivel nagyon telített a piac, ez mindenképpen fontos szempont.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban szoftverfejlesztő cégeket szeretnénk megszólítani. A nagyobb cégek valószínűleg nem váltanak könnyen egy ismeretlen márkára, de a kisebb cégek (50 fő alatt), talán jobban mozdulnak.
Korosztály szempontjából mi a 20-40 évesekre gondolnánk.
Előnyben részesítenénk azokat, akik már hallottak a Drupal-ról és mivel a Drupal-hoz pozitív képzetet társítanak, egy ilyen alapon működő ügykezelő rendszer felé is egyből pozitívan fordulhatnak.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Azt gondoljuk magunkról, hogy többéves tapasztalatunk van a szoftverfejlesztési munkafolyamatok kezelésében. Ezeket a tapasztalatokat szeretnénk másokkal is megosztani.
Ha a mi szoftverünket használják a cégek, azzal a nyílt forráskódú Drupal hatalmas nemzetközi fejlesztői táborának az ereje is egyből melléjük áll.
Olyan funkciók szerepelnek a szoftverünkben, amiket gyakran több helyről kell összeszedni (ügykezelésen túl, de azzal integrálva időmérés, agilis metódusok támogatása, dokumentáció kezelés, ügyfélkapcsolat kezelés).
A szoftverünk lokalizációja gyakorlatilag teljes mértékű, a saját nyelvükön használhatják a felhasználók – köszönhetően a magyar és nemzetközi Drupal közösségnek.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

-

Feladat leírása

Médiaterv: 

Első lépésben a szoftver neve annak honlapján fog szerepelni. Benne lesz a domain névben is.
Később úgy tervezzük, hogy az egyes, a terméket használó cégek is majd olyan formájú domain nevet kapnak, ami ezt tartalmazza: https://cégnév.amostkitaláltnév.com
Számos helyen szeretnénk szerepeltetni majd a nevet. Konferenciákon, hirdetésekben, pólókon, bögréken, stb.

Feladat leírása

Stílus: 

A név a hozzánk hasonló „kockák” számára legyen figyelemfelkeltő, de a szoftverfejlesztéssel üzleti vonalon foglalkozó kevésbé kockák se nézzenek tág szemekkel a név hallatán.
A név sugározza a szakértelmet, nagyvállalati környezetben is eladható legyen.
Nem kell vérmesen komolynak lennie, nyugodtan lehet játékos, sőt szellemes, intelligens.

Feladat leírása

Kerülendő: 

- Lejárt sablonok, amik nem keltik fel a figyelmet.
- Obszcén, trágár kifejezések.
- Már meglévő ügykezelő rendszerekkel bármiféle áthallás (Jira, Redmine, Basecamp, Asana, stb.)
- Meglévő márkanevek használata.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Az eddigi Kreanodos tapasztalatok alapján sok-sok megoldásra számítunk. Mivel elég sűrűek a napjaink, ne haragudjatok, ha nem írunk majd mindenkinek hosszú szöveges értékelést.
Köszönjük már azt is, hogy ennyit végigolvastatok és jó ötletelést!

Fórum

Kedves Kreatívok!

Nagyon szépen köszönjük az eddig beérkezett pályázatokat! Ezeket áttekintve úgy éreztük, hogy indokolt lehet további pontosítást adnunk a feladatkiíráshoz, hogy elősegítsük elképzeléseink szinkronba kerülését.

Szeretnénk több információval szolgálni arról, hogy milyennek látjuk mi az ügykezelő-rendszereket (a névadás alanyát).

Először is két alapvető forrás a netről:
- http://en.wikipedia.org/wiki/Issue_tracking_system
- http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_issue_tracking_systems

Címszavakban arról, hogy mi egy ügykezelő rendszer feladata:
- a csapat munkájának, tudásának egy adott cél érdekében történő összpontosítása
- kommunikációs felületet biztosítása
- tervező, áttekintő, ellenőrző eszköz szerepének betöltése

Tömören összefoglalva:
- a feladatok felderítése, definiálása, elosztása, a feladatokon végzett munkafolyamatok nyomonkövetése, az eredmények bemutatása, kommunikálása, és ezáltal a végső soron a feladatok megoldása.

Várjuk a további megoldásokat!

Üdvözlettel:
KYbest

Kedves Kreatívok!

Több megoldás érkezett, ahol a teljes Drupal szó szerepel. Elképzelhető, hogy létezik olyan elnevezés, ahol ez megállja a helyét, de azt szeretnénk kérni, hogy ne ennyire explicit legyen a 'Drupal' szó jelenléte az elnevezésben. Próbálok példát mondani a kerülendő használatra: SoftwareDrupal - nem jó, mert nagyon konkrét. Nem szeretnénk azt sugallni, hogy ez csak a 'Drupal'-osok ügykezelője.

Köszönjük az eddig beérkezett megoldásokat, várjuk a továbbiakat (és igyekszünk értékelni)!

Üdvözlettel:
KYbest

Mikor lesz az elbírálás? Több napja nem tudok aludni! (Mondjuk nem e miatt, de akkor is.)

Tegnap a nap végére sikerült átnézni az összes megoldást. A mai nap folyamán meg a fejünket törtük a shortlist-tel kapcsolatban. Holnap igyekszünk kijelölni a shortlistet és aztán megnevezni a győztest is. Bocsánat a lassúságunkért, még egy kis türelmet kérünk.