Pályázatok

Mikro-algákat tartalmazó étrend-kiegészítő vegán kapszula logó

Logó design
-
Initium
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 76
aafdalmii

Megbízó

156

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 6 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

Amennyiben megtalálom, azt az embert akivel együtt fogok dolgozni és kész lesz az új csomagolás, szeretnék felajánlani 1 éven keresztül minden hónapban egy doboz kapszulát.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (124)

Beküldve: 2016. 08. 29.
19
59
9
Beküldve: 2016. 09. 07.
2
4
8
Beküldve: 2016. 08. 22.
13
13
8
Beküldve: 2016. 08. 28.
11
2
8
Beküldve: 2016. 09. 07.
5
2
8
Beküldve: 2016. 09. 07.
4
1
8
Beküldve: 2016. 09. 08.
9
1
8
Beküldve: 2016. 09. 09.
1
1
8
Beküldve: 2016. 09. 05.
6
1
8
IOR
Beküldve: 2016. 08. 22.
61
23
8
Beküldve: 2016. 09. 05.
6
2
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Magán személyek vásárolnak tőlünk, de nagyban szeretnénk csinálni, hogy bioboltoltokba is bekerüljön.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Édesanyám, Fekete Erika természetgyógyász évekkel ezelőtt egy bioboltban volt üzletvezető. Akkor ismerkedett meg a mikro-alga termékekkel, majd természetgyógyász lett és arra gondolt miért is ne hozhatna létre egy saját terméket? Pár hónap alatt minden a helyére került, megtaláltuk a legmegbízhatóbb beszállító céget, akik kosher minősítést is biztosítottak. A termék attól ennyire különleges, hogy 100% ban vegán. A vegán kapszula egy növényi pullulan nevezetű anyagból van, ezáltal semmilyen állati eredetű anyag nincs benne.Amit külön szeretnék kiemelni, hogy a kapszula teljesen töltő-és adalékanyag mentes.

Feladat leírása

Feladat: 

A logó szövege: Initium
Akár lehetne csak maga a szó a "logó", de motívumot is tartalmazhat, persze Ti sokkal kreatívabbak vagytok, mint én:) Ezért vagyok itt és várom a terveket!
A termék régi neve Best3alga volt. Amikor a névváltoztatásról döntöttünk, valami olyat szerettünk volna, ami tükrözi a mikro-algák fontosságát, ezért az " Initium " mellett döntöttünk, ami "kezdet, eredet"- et jelent, mivel az algák voltak az első élőlények a Földön.
Olyan grafikust keresek, aki ha megtervezi a logót, később rá tudom bízni a teljes arculattervezést is.Szeretném, ha teljesen elvonatkoztatnánk a többi táplálékkiegészitőtől és vitamintól, hiszen ez a termék 100% ban vegán és adalékanyag mentes! Legyen letisztult, elegáns, hogy az emberek beleszeressenek és érezzék, hogy Igen ez valamiért más! A mikro-algák 3 színben vannak jelen, sötétzöld, sötétkék és bordó.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Azt szeretném, hogy egy luxus minőségű designt célozzunk meg, hiszem egyedülállóan magas a kapszula hatóanyagtartalma(660 mg adalékanyag mentesen) 100% ban vegán és kosher.
Terveim között szerepel magánklinikákkal együtt dolgozni, nem csak itthon, hanem külföldön is.Nagyon magas minőségű termékről van szó és a design-nak ezt hűen tükröznie kell.

Feladat leírása

Célközönség: 

Orvosok, természetgyógyászok, bioboltok, magánszemélyek.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Szeretném, hogy a fogyasztók minden hónapban megvegyék a terméket és azt is hogy, ismerőseiknek is szívesen ajánlják.Az alapanyagok kiválő minőségének köszönhetően,valamint az egyedülállóan magas hatóanyag tartalom miatt a piacon egyedülálló lesz. És ami talán a legfontosabb, hogy a vegán életmódot követők is bátran fogyaszthatják.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A visszajelzések 100% ban pozitívak, nincs olyan fogyasztónk, aki ne vette volna újra. Szerintem ennél nagyobb elismerés nincs.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Ha megtalálom a számomra tökéletes grafikust, folyamatos együttműködésre számíthat a céggel. Tervben van több termék létrehozása is.A logó tervezés után a teljes arculattervezés az Ő feladata lesz, bele értve a termék design megtervezése is valamint a weboldal, webshop, közösségi média felületek.
A logó szerepelni fog a csomagoláson, a termék dobozán, weboldalon, névjegykártyán.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, elegáns, luxus.

Feladat leírása

Kerülendő: 

"gyerekes, vicces, komolytalan" logók

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A DNS spirál annyira tetszik, hogy inspirációként ide írom, hátha valaki lát benne fantáziát.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Hello! Initium vagy Intitium? Kétféle van a briefben, ha jól láttam.

Szia!
INITIUM
Koszonom, hogy szóltál de valamiert nem tudom át írni...már kuldtem nekik emailt erről:)

Sziasztok!

Javítottuk a briefet is.

A győztes ugyan azt írja, hogy egyedi az ötlete, hát sajnos nagyon nem az:

https://t3.ftcdn.net/jpg/00/98/77/26/160_F_98772675_gsSO9YPqhYHjNaWoBRNT...

https://thumb1.shutterstock.com/display_pic_with_logo/2157569/275105453/...

Csodálkoztam is volna, ha pont ő, -akinek az összes munkája az internetről elcsórt képeken alapszik- talál ki valami egyedit....

most olvasom, hogy a győztes "szakember" fogja tervezni a teljes arculatot, termékdizájnt, egyebeket. :)))) ez jó móka lesz pályáztatónak, kivitelezőknek egyaránt. :)))

Te qqriq, ezek még csak nem is hasonlítanak. Az elsőnek köze nincs a szívhez, két alakzat van simán keresztben, a shutterstockos ezen kívül még ronda is.
"Elcsórt" munkákat ha még találtál régebbről, légy szíves linkeld ide ennek alátámasztására az eredetieket.
Köszönöm.

(Ha mégis megtart, azt majd a megbízó meg fogja tudni ítélni, mennyire lesz "jó móka" velem dolgozni az eddigi kommunikációnk alapján is.)

Gratulálok a győztesnek, valóban van benne elegancia! Engem csak az zavar, hogy olvashatatlan a szöveg kisebb méretnél, azaz nem működik. De ezen ha dolgoztok még picit szerintem jó lesz ;)
Tisztelettel,
István

Köszönöm, István. A betűn még lehet kalapálni, meg kipróbálni a gyakorlatban, hogyan működne a legjobban.

qqriq, te képes voltál beregisztrálni ezért az egy hozzászólásért? Gratulálok.

Nem csak ezért jött, máshol is volt pár kedves megjegyzése. Visszatérő ismerős, de ismét elköszöntünk. A felvetését mindenesetre kivizsgáljuk.

Azzal semmi problémám, ez így szokás.

Ha számít egy kívülálló véleménye, szerintem a belinkelt "ellopott" képeknek köze sincs a győztes munkához. Teljesen más koncepció. Bár a rosszakarók mindenbe belelátnak valamit, tény hogy voltak itt kreanodon egyértelmű lopások de ez nem tartozik abba a kategóriába szvsz. Egyébként zavarná az embereket ha nyilvánosak lennének a nevezések mint pl freelanceren? Ott ugye van ilyen lehetőség hogy a pályázók kérésére elrejtik a munkákat, de alapvetően lehet nyitott is. Esetleg nem lehetne a munkákat látni, a neveket sem, de a pontszámokat igen? Nem tudom mennyire lenne balhé belőle csak egy felvetés. Ott valahogy könnyebb követni ki hogy áll akkor is ha a megbízó nem túl kommunikatív. Most ettől a pályázattól függetlenül gondoltam erre, úgy általánosságban.

"Gondosan utánanéztem az interneten; ezt a kapszulából kialakított szív ötletet még senki nem lőtte el előttem, vagyis egyedülálló, akárcsak maga a termék."
Bár nem vettem részt ezen a pályázaton, de követve a fejleményeket egy kicsit értetlenül állok a dolog előtt. Teljes mértékig egyértelmű, hogy a fent idézett szöveg nem felel meg a valóságnak. A két kulcsszó a szív és a tabletta beírásával számos erre az ötletre építő munkát lehet találni (elsők között, a felhozott munkát) .
Az előttem lévő hozzászólást, pedig szintén csodálkozva olvastam, miszerint a győztes munka, valamint a belinkelt koncepció " teljesen más"

Kedves Kreatívok!

A munkát nem ítéltük szankcionálandónak.

Teljesen mas a mondanivaloja. Ez az en sajat meglatasom:) konyorgom allandoan 3-4 vonalon megy a vita, logok keszitesenel nagyjabol mindent ellottek mar, szerintem ez inkabb izles kerdese mint sajat eszmei muveszi alkotas. Hozzateszem nagyon is kell hozza szeperzek es tehetseg! Sajat magamrol tudom hogy nincs erzekem a letisztult modern formakhoz, de mar meglevo logokbol is lehet jobbat kihozni es ehhez is kell egy olyan latasmod ami pl jelen esetben is mukodik ennel a gyoztes munkanal. Pl a tejmalomos logonal is sajnaltam a gyoztest mert 2 kockaba kotottek bele, holott zsenialis lett a vegeredmeny. Nyugodtabbak lennenek a kreativok ha 2 vonalnak mas a dolesszoge?:) bocs de ez mar kikivankozott... Ja es bocs az ekezetek hianya miatt:) telorol irtam.

Talos Mesternek gratulálok. Megnéztem az eddig beadott pályázati munkáit. Boldogan tapasztaltam, hogy pár hét alatt nagyon sokat fejlődött és tanult mert ez a pályázata teljesen eltér az eddigi terveitől ("arculatától").
Kedves JE! Én nem bántani akarom Talos Mestert, de Ő volt a kockás bácsi aki linkelt és kötött bele a malomba.

Igazabol bevallom nem ismerem a munkait es a tejmalomosba is csak beleolvastam a tobbirol belatom nincs fogalmam :)

Köszönöm JE-nek, hogy kiállt a koncepcióm mellett <3 az oldalnak az igazságos vizsgálatért, és Bete Noirnak azért, amit a fejlődésemről írt.

Bete, ha lehámozom a mondanivalódról a gyúny és cinizmus héját, ami marad, az tényleg úgy van. Bár nem pár hét alatt fejlődtem, hanem hónapok alatt. Nem vagyok húszéves, nem pepecselhetek évekig a tanulással.
Ha már ennyire szeretsz nézelődni, megnézheted a KreaNodon kívüli képemet is. Második helyezést értem el vele egy nemzetközi pályázaton, ott még FILCTOLLAT használtam Illustrator helyett. :D A logóterv februárra datálható.
Ha már ennyire szeretsz nézelődni, javaslom a vaddisznós pályázatot, azon belül is a fiatalabbik vaddisznómat. Ott pl. pen toolt már tudok használni, de még a sarokkerekítés nem megy :)
Örülök, hogy nem akarsz bántani, de hadd jegyezzem meg ettől függetlenül, hogy én nem a kockákba kötöttem bele a tejesnél/húsosnál. Nehogy már még én legyek lebaszva, mert egyszer linkelni mertem, ilyen más pályázatoknál is előfordul (mint most), ez az oldal jellegéből adódó és szükségszerű. Azért ne tegyünk szóvá valamit, nehogy később visszanyaljon a fagyi? (mint most. Fake accról, másodnickkel. :/ )
Különben érdemes megnézni a négypontos próbálkozásomat itt. Initium logo algakapszulába zárt DNS-sel, azt hiszem, az a címe. Amiatt is fel lehet nyomni, ha valaki nagyon akar. De olyan vagyok, mint Lefty Ruggiero a Donnie Brasco végén: ha valakinek meg kell tennie, azt szeretném, hogy Te legyél az.
Ha nem kívánsz élni a lehetőséggel, akkor meg ne kóstolgassuk egymást.
Barátsággal:
Péter

Sem gúny, sem cinizmus! Én is terveztem már olyat nem is egyszer (jeleztem is pl. Németh Ádám dr. ügyvéd logó) ami hasonlít bárki munkájára. Félreértetted a megjegyzésem!
Vannak (voltak) kedvenceim a Kreanod oldalán akit, vagy akiket figyelemmel kísérek. (Pl. Newsky Design). Szerintem szuverén jogomban áll. Én sem a legjobbak közé tartozom és már nekem sem ez a fő profilom. Tőlem visszanyalhat a fagyi, mert már nem érdekel. Hiába jelzik a plagizálást, a megrendelők közül nem nagyon látom a visszakozást .Erősen gondolkodtam azon, hogy nem kreatívkodok, csak "egyszerűen" én is lopok. De az nem én lennék.

Apropó! A vadkanz pályázatról eszembe jutott, hogy az úgynevezett plagizálók a pályázat leírásában (nem ritka) úgy szerepeltetik a terveiket, hogy "csak önnek, csak most, én rajzoltam... stb. Na ez az okádni való!!

Naná, hogy én is úgy szerepeltettem. Miután RENGETEG algakészítménnyel foglalkozó cég logóját nézegettem végig előtte. Emelt fővel és határozottan állítom, és ehhez az állításomhoz ragaszkodom is, hogy egyetlen algás cégnél sincs ilyen. A kapszula meg a szív mint motívum a Best3alga régi oldalán is szerepelt motívumként. Alaposan beleástam magam a témába, átgondolatlanság olyat feltételezni, hogy 7 azaz hét (!) félrement koncepcióm után majd a shutterstockra megyek kikeresni a nyolcadikat.

Az, hogy az elkészítése (két lekerekített téglalap 45 fokban elforgatva, szembe fordítva, egymást fedve) megtalálható valahol, az nem az én saram. Minden mindenhol megtalálható. Innentől majd már senki nem fog merni négyzetből és háromszögből házat rajzolni :D

(Harvey Keitlenek is tökfölöslegesen rajzoltam arcot a diorámás pályázatnál, levetette a megbízó az arcot, pedig arctalan öltönyös cliparttal Dunát lehet rekeszteni.)

Nem kell magyarázkodni. Tükör. Sok embernek javasoltam.

Nem is érzem szükségét semmiféle magyarázkodásnak, és miután mind a megbízó, mind az oldal üzemeltetői meghozták a saját döntéseiket, azt hiszem,a magam részéről lezártnak is tekinthetem ezt a témát.

Reméljük, mindenki így tesz, mert ennyi nincs ebben.

Gratulálok a győztesnek! Viszont a betűtípus valóban nagyon rossz választás! Sokkal szélesebb betűket és nagyobb térközöket igényel egy ilyen logó, aminek rövid a neve!
Illetve sajnálom, de én sem tudok elmenni mellette szó nélkül, hogy a shutterstock fotó 90%-ban megegyezik a végeredménnyel!
A munkád érdemeit ez nem csorbítja, mert picit átszabtad és más is dolgozik így, hogy innen-onnan inspirálódik! Engem inkább az zavar, hogy ezt teljesen a sajátodénak tudod be és még le is írod! Ettől függetlenül sok sikert a továbbiakban!

Talos Úr! Ismeri Ön Dr. Mezei Kornél ügyvéd Urat?

Fórum (27)