Pályázatok

Mesélő Ajándékok, csomagolás terv ajándékokra

Csomagolás design
-
Mesélő Ajándékok
70.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 33
16

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 5 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

A 2. 3. 4. helyezés kérhet Tőlünk egy bármilyen általunk készített kulcstartót egyedi felirattal, amit ajándékba kap.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (30)

Beküldve: 2018. 10. 04.
6
23
9
Beküldve: 2018. 10. 12.
19
0
9
Beküldve: 2018. 10. 11.
4
0
8
Beküldve: 2018. 09. 22.
12
0
8
Beküldve: 2018. 09. 30.
12
1
8
Beküldve: 2018. 10. 06.
6
4
8
Beküldve: 2018. 10. 06.
5
1
7
Beküldve: 2018. 10. 15.
9
0
7
Beküldve: 2018. 10. 10.
5
0
7
Beküldve: 2018. 10. 15.
7
0
7
Beküldve: 2018. 10. 10.
12
0
7
Beküldve: 2018. 10. 01.
5
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az egyedi ajándékok piaca most felívelőben van, naponta jelennek meg újabb és újabb kreatív megoldások. Velünk együtt sok más piaci szereplő is ráállt a márkaépítésre (pl: meglepkék.hu).

Némi árverseny érezhető az azonos termékek között (gravírozott termékek, nyomtatott pólók) de még mindig széles az a célközönség, akik hajlandóak magasabb árat fizetni a jobb minőségű és érzésre illetve küllemre magasabb értékű termékekért.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Egyedi gravírozott ajándékok készítésével foglalkozunk 4,5 éve.

A Mesélő Ékszerek és a Mesélő Kulcstartók márkáink összeolvadásából szeretnénk kialakítani egy új komplexebb márkát Mesélő Ajándékok néven.

Korábbi facebook oldalaink itt érhetőek el:
https://www.facebook.com/meselokulcstartok/
https://www.facebook.com/meseloekszerek/

A Mesélő Ajándékok(.hu) egy hamarosan induló webshop, ahol egyedi és személyre szóló ajándékokat vásárolhatnak az érdeklődők.

A termékpalettánkok megtalálhatóak a gravírozott ékszerek és kulcstartók, szerelemlakatok, nyomtatott pólók, de ezenkívül egyedi csomagolóanyagok és képeslapok is. Az oldal nem csak egy webshop, hanem tartozik hozzá egy blog is, ahol ajándékozási tippek, csomagolás ötletek és videók lesznek elérhetőek. Az oldal szeptember végére lesz teljesen kész, addig csak ezen a linken tudod megtekinteni, hogy halad:
https://meseloajandekok.hu/kezdolap/

Feladat leírása

Feladat: 

Egy 2 részből álló csomagolás tervére lenne szükségünk, ami egy dobozból és egy kártyalapból áll A doboz kisebb nagyobb ajándékok csomagolását jelentené. A dizájnt később különböző méretű dobozokra is felhasználnánk.

Ami fontos, hogy a csomagolás másik része, a kártyalap konkrétan a gravírozott kulcstartókhoz kell, ami lényegében egy karton hátlap rajta a kulcstartóval, és ez az egész egy fólia tasakba téve. Ez kerülne a dobozba. A kártylapot csak kulcstartóknál használnánk, hogy ne lötyögjön ide-oda a doboz alján.

(Fotót mellékeltem, hogy néz ki most. Sima színes karton lézervágóval feliratozva. Na ennél jobbat szeretnék... :D) Ez azért szükséges hogy ne csak úgy lötyögjön a dobozban a kulcstartó.

A csomagolás formáját teljesen rád bízzuk. A csomagolást különböző méretben fogjuk legyártani, attól függően, hogy pólót, gravírozott fa ajándéktárgyakat vagy épp ékszert tennénk.

Fontos megjegyeznem, hogy bármilyen formai megoldás érdekelhet csomagolásra, nem csak doboz! Sőt kifejezetten örülnénk ha lennének különböző csomagolási ötletek, hiszen még mi sem tudjuk mi lenne a legjobb megoldás a termékek csomagolására.

Ami, biztos, hogy szeretnénk ha élettel teli vidám dizájnok lennének.(de ne vigyük túlzásba!)
A csomagolások legyen megjegyezhető, véletlenül se legyen összetéveszthető máséval.

A logó szerepeljen a csomagoláson, illetve ha el lehet helyezni akkor egy kisbetűs weblapcím is, de mindkettő a lehető legfinomabb már-már elrejtett formában. A csomagolásunk célja, hogy a terméket külön ajándéktasak nélkül is át lehessen adni ajándékként, és ne egy termékleírásos, hagyományos csomagolásnak tűnjön, de valamilyen szinten megmaradjon a márkaépítő hatása is.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A csomagolás az ajándék részét képezi majd, aminek örömöt és meglepődést kell okoznia az ajándékozott számára. A legjobb lenne az alábbi reakciók elérés: "Dejóóó, de széép, milyen különleges, milyen jópofa" illetve az, hogy a vásárló a csomagolást el teszi emlékbe, vagy újrafelhasználásra mert sajnálná kidobni.

A csomagolás arra kéztesse a vásárlót, hogy ő is akarjon ilyet ajándékozni.

Feladat leírása

Célközönség: 

Mivel az ajándékok típustól függően különböző célközönségeknek szólnak (párok, anyukák, nagyszülők, kisállat gazdik stb.) ezért nem tudjuk egy konkrét célközönségre leszűkíteni a csomagolást. Egyelőre egy olyan megoldást keresünk, ami kielégítheti mindenki igényét.
Ami biztos, hogy a konkurenciákhoz képest kicsit magasabb áron adjuk a termékeinket, így első sorban az átlagosnál magasabb fizetéssel rendelkezőeknek célozzuk őket.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A vásárló nem csak egy tárgyat vásárol Tőlünk. Hozzájárulunk az ajándékozás élményének fokozásához, az ajándék kiválasztásától, a csomagoláson át, az ajándék átadásának módjáig. Lényegében az ajándékozással járó gondolkodást és terheket (mit, mikor, hogyan, milyen csomagolásban stb.) vesszük le a fogyasztó válláról, alkalmakra és személyekre szabott ajándékozási ötleteinkkel.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Mi:
Vidám, kedves, szívhez szóló.

A célközönség:

Vásárlóink gyakran írják rólunk. hogy az ajándék elérte a célját, sikerült örömet okozni vele, nagyon meghatódott az ajándékozott. Tehát lényegében sikerélményt nyújtottunk számukra. Sokan megjegyzik, hogy kedvesek és barátságosak vagyunk, máskor is fognak még velünk ajándékozni.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az új csomagolás hosszútávú használatra készül. Alapul szolgál majd az egész termékpaletta csomagolásának megalkotásához. Ezért nagyon fontos, hogy legyen jól skálázható, működjön akár más formátumokban is. Látványvilága megjelenik pl. a márkázott Facebook posztokban, webes felületen. A kiválasztott pályázat készítőjének munkájára a jövőben is számítanánk.

Feladat leírása

Stílus: 

Vidám és színes, de letisztult igazi ajándék érzetet nyújtó csomagolást szeretnénk.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A magas gyártási költséggel járó megoldások. Bonyolult, megvalósíthatatlan kivitelezés. A termék logisztikáját akadályozó, hátráltató megoldások.

A Mesélő Ajándék márkanév jelentése, hogy ezek az ajándékok (mivel egyediek és személyreszabottak) ezért mesélnek az ajándékozójáról, vagy épp az ajándékozottról.
Nem összekeverendő, gyerekmesékkel, népmesékkel! Ilyen motívumokat kerüljük kérlek.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A munkát nyomtatáshoz és gyártáshoz szükséges nagyfelbontású vagy vektor formátumban várjuk, úgy, hogy azon utólag már ne kelljen dolgozunk. Amennyiben elégedettek vagyunk a munkával akkor a későbbiekben további grafikai feladatokat is szívesen adunk a kreatívnak, akár más témákban is. (több vállalkozásunk van még: kalandpark, rendezvényszervezés, gyerektáborok, stb.)

Örülnénk ha sikerülne egy hosszútávú kapcsolatot kialakítani, mert grafikai anyagokra folyamatosan szükségünk van, a csomagolásterv pedig amolyan vizsgamunka lenne.

Fórum

Sziasztok,

Nem teljesen egyértelmű, a meglévő logóval szeretnétek új design a csomagolásra? Vagy nyitottak vagytok egy teljesen új logó és arculatterv kialakítására?

Válaszotokat előre is köszönöm.

Kedves kérdező! :)

Alapvetően nyitottak lennénk rá, de azt hiszem a szabályzat szerint egy pályázaton belül csak egy célt határozhatunk meg, így ez most a csomagolás terv készítése lenne.

Igen, a pályázat nem szól logótervezésről, így csak csomagolásterveket várunk.

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje kitolódott.

Kedves Megbízók,

kérhetnénk esetleg némi visszajelzést a koncepciókkal kapcsolatban? (hogy tudjuk merre halad egy-egy elképzelés vagy hogy kellene javítani-módosítani)

Kedves Kreatívok!

Köszönjük az eddig beérkezett pályaműveket, jópár ígéretes van köztük. Amennyiben szeretnétek még van lehetőség új ötletek beküldésére, vagy az eddigiek módosítára, örömmel átnézzük Őket. Néhány pályaművet már pontszámoztunk is, ez mutatja számotokra, hogy milyenek az esélyek a pályázat megnyerésére.Persze ez még nem végleges, néhány új megközelítés vagy ötlet, könnyen billenthet a mérlegen, mivel egyelőre még nem tudtuk eldönteni, ki is legyen a nyertes.

Fórum (6)