Pályázatok

Meglévő arculat módosítása

Logó + Kisarculat design
-
Zero Hero Hungary
90.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 32
5

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (39)

Beküldve: 2022. 02. 04.
8
5
10
Beküldve: 2022. 02. 13.
5
0
8
Beküldve: 2022. 02. 11.
13
0
8
Beküldve: 2022. 02. 13.
7
0
8
Beküldve: 2022. 02. 07.
9
0
8
Beküldve: 2022. 02. 11.
16
0
8
Beküldve: 2022. 02. 12.
6
0
8
Beküldve: 2022. 02. 08.
13
0
8
Beküldve: 2022. 02. 11.
9
0
8
Beküldve: 2022. 02. 11.
6
0
8
Beküldve: 2022. 02. 10.
7
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Zero Hero egy környezettudatos termékekkel és életmóddal foglalkozó felület, melyet 2017-ben hoztunk létre. A magyar webshop mára már megszűnt mert a tulajdonosok külföldre költöztek, ahol szeretnék folytatni a Zero Hero útját egy megújult nemzetközi platformmal.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Zero Hero egy környezettudatos termékekkel és életmóddal foglalkozó felület, melyet 2017-ben hoztunk létre. Célünk a követőink tanítása és a környezettudatós életmód népszerűsítése és edukálása ebbe az irányba. A jövőben a brand Zero Hero Tribe-ként fog működni, ezentúl a kommunikációnk már angol nyelven fog futni, így teremtve egy nemzetközi brandet. A működésünk alapját a saját magunk által szervezett jótékonysági események fogják jelenteni mint pl. : szemétszedés, ételosztás, faültetés. Ezeket a világ számos pontján szervezett eseményeket lehet majd támogatni az oldalunkon keresztül, emelett be szeretnénk állni meglévő projektek mögé is mint a The Ocean Cleanup, Coral Gardeners stb. Így szeretnénk létrehozni egy igazi zöld globális közösséget egy "Tribe"-ot aminek az emberek szívesen lesznek részesei

Feladat leírása

Feladat: 

A jelenlegi logóban meg szeretnénk tartani a kör motívumot, ezt vegyítenénk vagy összefűznénk olyan elemmel/elemekkel ami az összetartozást, közös értékeket szimbolizálja. Harmónia, megújulás, szeretet, összetartozás. Ezek a fő irányok, ennek kell valamilyen formában megjelennie az új logóban. A feliratot frissíteni szeretnénk egy szögletesebb verzióra mint ami a csatolt inspirációkban van.

Kérnénk szépen tervezetet névjegykártyára: Minimál design, fehér alapon, egyik oldalon a logó másik odalon név, telefonszám, email, és egy socail elérhetőségnek kellene elférnie.
Kérnénk szépen tervezetet email aláírásra is a fent leírtak alapján.
Illetve kérnénk szépen levélpapír tervezetet. fejlécben egyik oldalán logo, lábléc másik oldalán brand neve.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Olyan érzést szeretnénk kiváltani az emberekből, hogy ők ide szeretnének tartozni. Szeretnének ennek a közönségnek a tagjai lenni és büszkén viselni a logózott termékeinket, vállalva ezzel, hogy ők igenis tesznek azért a bizonyos jobb világért.

Feladat leírása

Célközönség: 

14-60 éves korosztály közötti férfiakat és nőket akik nyitottak a változásra és hisznek egy jobb jövőben

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Közösségi programok szervezésével, a projektet nyomonkövetésével, statisztikák szolgáltatásával, folyamatosn kommunikációval a közösen elért eredményekkel.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Márkánk egy közösség centrikus, szerethető, baráti kommunikációjú felület, melyet az emberek szívesen látogatnak. Elmondások alapján az emberek látásköre bővült a témában, szeretik olvasni a zöld témájú híreket, érdekességeket, szívesen vásárolták jó minőségű és tartós termékeinket.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Socail media felületek ( FB, Instagram, TikTok, Twitter), Merchandise termékek (poló ,sapka, táska). A kövektkező 5 évben biztos, hogy használni fogjuk az arculatot és bízunk benne, hogy még azon is túl.

Feladat leírása

Stílus: 

A jelenlegi arculat alapjait (kör) szeretnénk megtartani, egy ráncfelvarrás formájában szeretnénk "Tribe"-osítani. Szeretnénk belevinni egy minimalista indián vonalat. A betűtípus módosulhat. A jelenlegi arculat színvilágát szívesen megtartjuk de nyitottak vagyunk ajánlásra is, mindenképpen természetközeli kell, hogy legyen. A logó ránézésre szép, letisztult de mégis baráti hatást kell hogy keltsen, kellemes legyen ránézni.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektor file, png, pdf

Fórum

Tisztelt Megbízó!
Kérem értékelje a koncepciókat! Azt hiszem, minden Kreatív nevében mondhatom: nagyon várjuk a pontszámokat!
Előre is köszönöm!
Tisztelettel: egy Kreatív