Pályázatok

Magyarországra beutaztató utazási irodának logo. Cél:olasz piac.

Logó design
-
Ungaro Tours
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 57
ttymi

Megbízó

34

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 év 1 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (80)

Beküldve: 2016. 10. 09.
16
11
10
Beküldve: 2016. 10. 05.
29
15
9
Beküldve: 2016. 10. 15.
5
0
9
Beküldve: 2016. 10. 14.
4
3
9
Beküldve: 2016. 10. 15.
14
5
9
Beküldve: 2016. 10. 08.
12
5
9
Beküldve: 2016. 10. 11.
12
2
9
Beküldve: 2016. 10. 05.
5
4
9
Beküldve: 2016. 10. 07.
8
4
9
Beküldve: 2016. 10. 09.
8
0
9
Beküldve: 2016. 10. 06.
4
6
9
Beküldve: 2016. 10. 11.
9
2
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Most induló beutaztatási iroda Magyarországra. A piac eléggé telített, azonban bizonyos célközönséget és tematikát megcélozva van benne potenciál.Elsősorban nem a fiatal generációt céloznánk meg, üzleti oldalon az incentivek világában próbálnánk szerencsét, leasure oldalon pedig az idősebb korosztályt célozzuk meg. Elsősorban mediterrén piacokra fókuszálunk, mivel ismerjük a kultúrát, beutazási szokásokat és a nyelvet.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

10 évet dolgoztam a turismusban, operáció és sales területen. Dolgoztam Budapest legszebb szállodáiban és online utazási irodánál is.Felsőfokon beszélem az olasz és angol nyelvet. Több évet éltem Olaszországban, a férjem olasz állampolgár akivel a mai napig olaszul beszélek otthon is. Jelenleg Magyarországon élünk, két fiunk van. Az olasz (mediterrán) kultúra jegyében éljük itthon életünket. Jelenleg sales területen vagyok vezető egy multi cégnél de álmom, hogy saját irodát vezethessek. Az irodát egyedül alapítom azonban vannak segítőim akik igény esetén elsősorban spanyol nyelven bekapcsolódnak a szervezésbe.

Feladat leírása

Feladat: 

Az új vállalkozásnak logo tervezése. A logoban lehet ábra de nem "must". A cég nevét viszont tartalmazza. Ungaro Tours. A logo utalhat a vállalkozás profiljára (beutaztatás) de ez sem kitétel:-) nagy szabadságot adok:-) a lényeg, hogy ne legyen sablonos és könnyen felismerhető, megjegyezhető logó legyen. Az elején az iroda csak online működik, 1-2 éven belül remélhetőleg külön irodát is tudunk nyitni, ebben az esetben szintén fogjuk használni a logót pl cégtáblához, kiállításokon szórólaphoz, illetve névjegykártyához így kicsiben és nagyban is jól kivehető legyen és jól mutasson.

(Figyelem! Kizárólag a logó megtervezése a feladat. - KreaNod)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Letisztult, könnyen felismerhető és azonosítható és egyben figyelem felkeltő, modern logó

Feladat leírása

Célközönség: 

Az iroda elsősorban olasz turisták beutaztatását tűzi ki célul, a jövőben azonban szeretnénk bővíteni, spanyol, portugál piacokra.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Jól ismerem a mediterrán kultúrát, a nyelvet.Sok tapasztalatom van a hazai idegenforgalomban és jók a helyi kapcsolataim és a szervezőkészségem. Az idelátogató turisták és üzletemberek gazdag élményekkel térnek majd haza Magyarországról és reményeink szerint szívesen ajánlják majd a céget illetve a jövőben is visszatérnek Magyarországra.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Csaladias iroda, megbizhato, jo szervezes, erdekes es egyedi programok. Jó ár-érték arány. Hiszek abban, hogy a személyes kontaktus és vendég elégedettség nagyon fontos.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A kezdetekben csak honlap, későbbiekbennévjegykártya, szórólap, cégtábla.Kesobb Nem kivanok valtoztatni a jovoben a logon igy hosszu tavra tervezek.

Feladat leírása

Stílus: 

modern, letisztult de nem minimal stilus. maximum 3 szin, zold legyen benne, ehhez az egy szinhez ragaszkodom. (pl zold, feher, szurke, de ez csak egy pelda).

Feladat leírása

Kerülendő: 

nagyon ciril (nehez olvasható) betűk, nagyon színes

Fórum

Sziasztok! Nagyon jok eddig az elkepzelesek,de annyit szeretnek megjegyezni, hogy Magyarorszag legyen a hagsulyos, mivel ide szeretnek beutaztatni. Lehet utalás a piacokra, ahonnan hoznank a turistakat, de Magyarorszag egyertelmu legyen, mint uticel. Koszonom!!!

Gratulálok a győztesnek; eddigi legjobb logó, amit az oldalon láttam.

Ohh, nagyon szépen köszönöm!:)

Tényleg nagyon szép lett, én is gratulálok!

(az initium is gyönyörű lett, meg úgy egyáltalán, tetszik a stílusod)