Pályázatok

Magyarország Tortája - Év Fagylaltja - Cukrász Ipartestület logó

Logó design
-
Magyarország Tortája
300.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 96
25

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Szakmai ajánlás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Szakmai ajánlásA beérkezett munkákat a határidő lejártával átnézzük, és a legjobbakat kiemelve szakmai véleményezést készítünk a megbízó számára. A mindenkori végeredmény nem feltétlenül tükrözi a mi szakmai álláspontunkat.

Koncepciók (96)

Beküldve: 2020. 11. 03.
25
10
9
Beküldve: 2020. 10. 30.
6
6
9
Beküldve: 2020. 10. 17.
37
9
9
Beküldve: 2020. 10. 21.
31
5
9
Beküldve: 2020. 10. 27.
21
5
9
Beküldve: 2020. 10. 27.
12
1
9
Beküldve: 2020. 11. 06.
21
0
8
Beküldve: 2020. 10. 24.
10
2
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete több mint százéves múltra visszatekintő társadalmi szervezet, melynek célja a cukrász iparosok, vállalkozók, vállalkozások szakmai és gazdasági érdekvédelméből, érdekképviseletéből, érdekérvényesítéséből származó feladatok ellátása.

A vendéglátás ágazatban egyetlen cukrász szakmai szervezetként, non-profit módon, egyesület formájában képviseljük tagjainkat. Jelenleg országszerte több mint 350 cukrász vállalkozás a tagunk.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A gazdasági érdekképviselet mellett mára a legfontosabb feladatunkká a kézműves cukrászat népszerűsítése vált, hatékony kommunikációs eszközökkel. Az igényes vásárlói réteg informálása, bővítése, a cukrász szakma hiteles képviselete a potenciális vevőkör felé.

Az Ipartestületnek az értékteremtés mellett értékmérő és példamutató szerepe is van, bemutatóinkon, workshopjainkon elősegítjük a szakmai fejlődést, programjainkon szakmai közösséget is kovácsolunk.

Tevékenységünkről részletesebb leírás honlapunkon található:
https://www.cukraszat.net/magunkrol/bemutatkozas
https://www.cukraszat.net/magunkrol/jovokep

Feladat leírása

Feladat: 

Az Ipartestület elnöksége elhatározta, hogy az Ipartestületnek új logót, kiemelt programjai, a „Magyarország Tortája” és az „Év Fagylaltja” versenyek számára logókat terveztet.

HÁROM LOGÓT KÉRÜNK TERVEZNI, MINDEN PÁLYÁZÓTÓL 3 LOGÓTERVET VÁRUNK, A DÍJAZÁS IS 3 LOGÓRA VONATKOZIK!

Az Ipartestület jelenlegi logóját a jövőben eseti jelleggel szakmai rendezvényeken „címerként” kívánjuk használni. A régi logót feltöltjük szemléltetésként.

Az új logónak nem kell tartalmaznia a régi logó semmilyen elemét, nem kell arra hasonlítania!

Mindhárom logóval szemben elvárás, hogy letisztult, modern formavilágú legyen, mely megfelel a mai kor elvárásainak.

Preferált, ha a három logó tartalmaz közös, egymásra utaló motívumot, grafikai elemet és hasonló az arculata. Mindhárom logóban szerepeljen az elnevezés, de grafikai elemet is tartalmazzon. A logók kis méretben és fekete-fehérben is érvényesüljenek.

Az Ipartestület logójában a rövidített név „Magyar Cukrász Ipartestület” kell, hogy szerepeljen.

A „Magyarország Tortája” verseny logójában a „Magyarország Tortája” felirat szerepeljen.

Információ a versenyről:

A Magyarország Tortája verseny győztese minden évben Magyarország szimbolikus születésnapi tortája.
A „Magyarország Tortája” verseny az Ipartestület által évente szervezett és lebonyolított, a nagyközönség által jól ismert esemény, melynek győztes termékét a fogyasztók minden évben augusztus 20-tól kóstolhatják az ipartestület arra jogosult tagcukrászdáiban. (Országszerte több száz cukrászda.)
A versenyre cukrászdák nevezhetnek olyan új fejlesztésű tortákkal, melyek kizárólag kiváló minőségű és természetes alapanyagokból készülhetnek és ízviláguk, vagy alapanyagaik összefüggésbe hozhatók Magyarországgal. (Pl. jellegzetes Magyarországon termő gyümölcsök felhasználásával készülnek, vagy kedvelt magyar édességek ízvilágát képviselik újragondolva stb.)
A verseny és a nyertes torta iránt óriási a médiaérdeklődés, minden évben több száz médiamegjelenést generál.

Az „Év Fagylaltja” verseny logójában az „Év Fagylaltja” felirat szerepeljen.

Információ a versenyről:

Az Év Fagylaltja verseny az Ipartestület által több, mint 20 éve minden évben megrendezett verseny, melyekre cukrászdák és fagylalt alapanyag gyártó és forgalmazó cégek nevezhetnek különböző kategóriákban.
A verseny célja a kiváló minőségű magyar kézműves fagylalt népszerűsítése.
Az idei évben a vírushelyzet miatt a verseny rendhagyó módon lett megrendezve, de a jövő évtől ismét „fesztivál jelleggel” kívánjuk megrendezni, Magyarország valamelyik nagyvárosában.
A versenyen a nagyközönség élőben, testközelből láthatja a fagylaltok elkészítését és zsűrizését, különböző fagylalt készítéssel kapcsolatos bemutatókat tekinthet meg, illetve megkóstolhatja a versenyfagylaltokat és a korábbi évek díjnyertes fagylaltjait.
A rendezvényt számos szórakoztató program, játék, előadás, koncert kíséri, több ezer ember vesz részt rajta.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Az Ipartestület logója képviseljen ", fejlődést, lendületet", váltson ki érdeklődést tevékenységünk iránt, mind a cukrász szakma képviselőinél, mind a nagyközönség részéről.

A "Magyarország Tortája" és az "Év Fagylaltja" logók elsődleges üzenete a minőség iránti elköteleződés.

Feladat leírása

Célközönség: 

Vendéglátó vállalkozások tulajdonosai.

Magyarország Tortája és az Év Fagylaltja tekintetében a nagyközönség részéről nemtől függetlenül 25-60 éves korosztály.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Tevékenységünk elsődleges célja a szemléletformálás, hogy a cukrászdák minőségi termékeket készítsenek és kínáljanak, a fogyasztóknak pedig igényük legyen rá.

A cukrász kollégáknak ehhez szakmai programokat, továbbképzéseket, workshopokat tartunk, a nagyközönséget programjainkon, illetve a média segítségével érjük el.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az Ipartestület a megújulás és gyors fejlődés szakaszában van, szakmai presztízse egyre magasabb.

Az Év Fagylaltja verseny "profilváltásának" köszönhetően új lendületet vett, a fesztivál jellegű megrendezés egyre nagyobb médiaérdeklődést, ezáltal ismertséget generál.

A Magyarország Tortája márka szinte az egész országban ismert, a verseny és a nyertes torta iránt óriási a médiaérdeklődés, minden évben több száz médiamegjelenést generál.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logók honlapunkon, Facebook oldalunkon, kiadványainkon, székházunkban és számos cikkben, médiamegjelenésben fognak szerepelni.

A pályázat lezárultával és a díjazás kifizetésével Megbízó kizárólagosan rendelkezik a logók felhasználásával, melyről a nyertes pályázóval szerződést kötünk.

Kizárólag számlaképes pályázók terveit várjuk. A nyertes pályázóval megbízási szerződést kötünk, a megbízási díjat számla ellenében tudjuk kifizetni banki átutalással!

Feladat leírása

Stílus: 

Nincs határozott elképzelésünk, de mindenképpen modern, elegáns, letisztult logókat szeretnénk.

FONTOS, hogy a három logó tartalmazzon közös, egymásra utaló motívumot, grafikai elemet és hasonló legyen az arculata!

Feladat leírása

Kerülendő: 

Ingyenes oldalakon fellelhető sablonok használata kerülendő.

A Pályázók lehetőleg kerüljék a „csipkepapír”, „tortaalátét papír” mintájú terveket.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Hangsúlyozzuk, hogy kizárólag számlaképes pályázók terveit várjuk!

A nyertes pályázóval megbízási szerződést kötünk, a megbízási díjat számla ellenében tudjuk kifizetni banki átutalással.

Feladat leírása

Fórum

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje két héttel kitolódott.