Pályázatok

Magyar Siklóernyős Válogatott csapatmez tervezése

Ruházat tervezés
-
Magyar Siklóernyős Válogatott
100.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 27
zsero

Megbízó

25

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 nap 22 óra

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (42)

Beküldve: 2024. 03. 13.
30
21
10
Beküldve: 2024. 03. 12.
8
6
8
Beküldve: 2024. 03. 19.
10
6
8
Beküldve: 2024. 03. 05.
4
2
7
Beküldve: 2024. 03. 25.
2
0
6
Beküldve: 2024. 03. 12.
7
3
6
Beküldve: 2024. 03. 29.
3
0
6
Beküldve: 2024. 03. 28.
2
0
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A hazai siklóernyős csapat a világ 6-12. helye körül teljesít nemzetközi eredményességben, de jelen pillanatban nincs egy saját, jól kitalált csapatmeze.

Siklóernyősök előszeretettel viselnek speedarmot - technikai külső öltözéket - repülésük, versenyeik alatt a kényelem és a jó légellenállás kihasználása érdekében (a kerékpárversenyzőkhöz hasonlatosan). Más országokban már régóta elérhetők ilyen típusú nemzeti mezek a versenyzők számára, de a hazai pilótáknak még nem készült ilyen, pedig az igény megvan rá.

Ezt a hiányt szeretnénk pótolni jelen pályázat kiírásával, melyhez támogatást gyűjtöttünk. Célunk, hogy a nyertes pályamű a Magyar Siklóernyős Válogatott csapatmeze lehessen, és így éveken keresztül a világ minden részén örömmel viselhessük!

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Ketten, a Magyar Siklóernyős Válogatott tagjaként közösségi adománygyűjtést szerveztünk, hogy legyen saját siklóernyős csapatmezünk. Gyártáshoz találtunk már egy céget, a tervezéshez szeretnénk pályázatot kiírni.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy hosszú ujjú csapatmez tervezése a feladat. Ez anyagában a bringás mezekhez hasonló, testhezálló, vékony, rugalmas lycra anyagú felső ruházat. Mellékletekben több fotót is feltöltöttünk amely bemutatja ezeket a mezeket többféle nézőpontból és használat közben is (lásd: mez1,2.jpg). A ruhán két nagyobb zseb található az első oldalon (lásd: https://youtu.be/Tj9JRqIentE)

A mez gyártása telibe nyomtatással lesz, ezért bonyolult grafikájú, végtelen színű design is megvalósítható. (lásd előző videó). Design-ra a teljes felület felhasználható.

A pályaműveknél olyan, lehetőleg vektoros formátumú design-t kér a gyártó, ami a kész ruhán, viselve jelenik meg, azaz szabásmintával nem kell foglalkozni. A gyártó majd a leadott file-ok alapján átdolgozza és rávetíti a mintát a szabásmintára, ez nem a mi feladatunk.

Kérjük hogy a left-right.png és a front-back.png file-okat használjátok mint háttereket és lehetőleg vektoros formátumban adjátok le a munkákat, de magas felbontású raszteres file is elfogadott.

Fontos: vektoros fájlokat majd csak a győztesnek választott alkotók tudnak feltölteni, a véleményezéshez raszteres file-t kell feltölteni.

Ezen kívül kérnénk:
- A Hungary felirat valahol látszódjon
- A nyaki részen és a mellkason a pilóta névnek helyet hagyni. Ez nem kell hogy fehér terület legyen, csupán annyi a kérésünk, hogy ezen a részen valami egyszerűbb háttér legyen, amire megfelelő színnel egy név kiírható.
- A mez hátán, valamint ujján olyan területet kitalálni, amelyre később szponzor logók helyezhetőek. Szintén nem kell fehér háttér, csupán egy olyan minta ami elvisel egy logót.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A tervek alapján elkészülő csapatmez legyen alkalmas versenyzői felhasználásra: világversenyeken, Világ és Európa bajnokságon, világkupa fordulókon viselése méltó megjelenést eredményezzen. Lehetőség szerint a design stílusa legyen időtálló, egészében vagy részletében, absztrakciójában más ruházat, póló, kabát, nadrág felületén a későbbiekben is alkalmazni lehessen.

Feladat leírása

Célközönség: 

Szeretettel várjuk minden kreatív jelentkezését, aki szeretne ebben a feladatban részt venni és egy nemzetközileg megjelenő csapatmez tervezésében segíteni.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A célra 100 ezer Ft-ot tudunk felkínálni, valamint hogy megismerheted a magyar siklóernyős sportot kicsit közelebbről.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Egy kicsi de lelkes csapat vagyunk, akik Magyarországon a Siklóernyőzésnek élünk és évről évre a világ különböző versenyeire járunk, beleértve a Világ és Európa bajnokságokat.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Terveink szerint a következő sok évben ezt fogják viselni a magyar siklóernyős versenyzők mind hazai, mind nemzetközi versenyeiken, a világ minden táján!

Feladat leírása

Stílus: 

Jó ötlet a piros-fehér-zöld használata, de nem kötelező. A mez1, mez2 file-okon pl. a Szlovén válogatott látható, a saját nemzeti színeiktől eltérő színekben.

Nem szeretnénk ha úgy nézne ki a csapat, mint egy március 15-i ünnepség, de egy stílusos újragondolása a nemzeti színeknek nagyon izgalmas lehet! Lásd pl. canada, nemet, ireland, usa.jpg

Fontos: a siklóernyőzésben elég hamar koszolódik egy ilyen ruha, ezért a nagy fehér területeket kérjük kerüljétek.

Ötleteknek töltöttünk még fel:
- Svájci 50 frankos pénz siklóernyős motívummal (svajc1,2.jpg)
- Magyarország határa SVG-ben (hungary1,2.svg)

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem szeretnénk olyan motívumokat, melyek politikailag megosztóak lehetnek, pl. turul, nagy címer, stb.
Népi és virág motívumok természetesen nem tartoznak ezek közé.

Fórum