Pályázatok

MagNet post template-set & ikon

Egyéb webdesign
-
MagNet Magyar Közösségi Bank
75.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 25
MagNet

Megbízó

15

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 3 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (25)

Beküldve: 2022. 01. 31.
16
28
10
Beküldve: 2022. 02. 05.
5
0
9
Beküldve: 2022. 02. 05.
5
0
8
Beküldve: 2022. 01. 28.
13
0
8
Beküldve: 2022. 02. 04.
6
0
8
Beküldve: 2022. 02. 03.
12
0
8
Beküldve: 2022. 01. 29.
9
0
7
Beküldve: 2022. 02. 05.
3
0
6
Beküldve: 2022. 02. 05.
6
0
6
Beküldve: 2022. 02. 05.
2
0
5
Beküldve: 2022. 01. 31.
10
0
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A MagNet Bank az egyetlen hazai, közösségi, értékalapon működő bank. Civil és társadalmi szerepvállalásunk egyre szélesebb körben ismert, jelenleg azonban ez az ismertség sokszor a pénzpiaci szolgáltatásaink népszerűsítésének rovására valósul meg. Miközben társadalmi és közösségi szerepvállalásunkról nem tervezünk lemondani, kiemelt célunk ennek fókuszai mellett felépíteni a megbízható, felelős pénzintézet képét is.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

- A MagNet Bankot az európai újbankok (értékalapú, közösségi, öko-, zöld-, és alternatív bankok) működése jellemzi.
- Nemzetközi sztenderdek szerint minősített intézmény vagyunk, 2019 óta az Értékalapú Bankok Nemzetközi Szövetségének büszke tagjaként (Global Alliance for Banking on Values).
- Felelős hitelezési és befektetési szabályokat (pozitív és negatív szűrők) alkalmazunk.
- A banktitok megsértése nélküli, lehető legnagyobb fokú átláthatóságra törekszik.
- Aktív társadalmi szerepvállalásunk a működésünk minden szintjét áthatja.
- Mérsékeltebb gazdasági profitelvárásaink révén a társadalmi és környezeti profitszempontok már az alap banki szolgáltatásaink területén is megjelennek.

Feladat leírása

Feladat: 

Közösségi, társadalmilag felelős, értékalapú bankként Facebook-oldalunk sokkal több számunkra, mint egy reklámfelület, követőink pedig érzékelhetően a MagNet Közösség tagjaként, a közös értékeink mentén megjelenő üzenetekre nyitottan reflektálnak az ott megosztott tartalmakra. Számukra szóló felhívásaink, tudósításaink, kezdeményezéseink és aktuális termékeink bemutatásának vizuális megjelenítését szeretnénk megújítani: ehhez kérnénk text post és image post templatet.

Fontos lenne, hogy a sablon:
- használja a már ismert, rendszeresen visszatérő MagNet vizuálokat (növényi ornamentika, florális elemek, indák, fák, levelek, zöldek),
- de túlmutasson azokon/valamilyen új, szokatlan formába, rendszerbe helyezve azokat.
- a template-ek célja, hogy felismerhető, felidézhető legyen a MagNetes kommunikáció a közösségi médiában, de valamennyire mégis hasson organikus tartalomnak, ne legyen nagyon erősen brandelt,
- megjelenjen benne egy olyan "ikon", ami a sablontól függetlenül, egyéb, offline kreatívjainkon (print, leaflet, fiókokban elhelyezett kijelzők, stb.) való megjelenítésre is alkalmas.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Inspiráció- és ötletgyűjtés 2 olyan, a későbbiekben több mutációban használható MagNet post-template és 1 ikon kidolgozására, mely széles körben felismerhetővé, beazonosíthatóvá teszi a közösségi kommunikációnkat, de nem távolítja el azt a követőinktől a túl "üzleti", túlságosan "brandszagú" elemek miatt.

Feladat leírása

Célközönség: 

A MagNet Bank közössége hisz a társadalmi felelősségvállalásban, az egymásra figyelésben, a tudatos döntésekben. Aktívan támogatja az értékteremtő civil kezdeményezéseket, hétköznapjaiban igyekszik a fenntartható megoldásokat preferálni, és tisztában van azzal, hogy döntései milyen következményekkel járnak.

Hajlandó tenni azért, hogy a holnap élhetőbb legyen, tetteiért vállalja a felelősséget, szereti az átlátható, hiteles szolgáltatókat. Mindennapjaiban a nagy képet nézi, és annak megfelelően cselekszik.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Aki a MagNet Bankot választja pénzintézetének, annak:
- Nem a feje fölött dől el, hogy a pénze által termelt profit milyen üzleti érdekeket szolgál (Közösségi Betét és Hitel).
- Nem csak, hogy tudni fogja, mit támogat a pénzével, de rendelkezhet is róla (Segítő Bankkártya, Közösségi Adományozási Program).
- Olyan bankot támogat, amelyik a fenntartható fejlődést és a társadalmilag hasznos projekteket támogatja minden banki eszközzel, és különleges döntési jogokat kínál ügyfeleinek, melyek által lehetőségük nyílik támogatni a számukra értékes célokat és szervezeteket.

Számunkra a pénz nem cél, hanem eszköz. Függetlenségünk a bankválasztás szabadságának garanciája.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

+ Felelős, fenntartható, etikus, közösségi.
- Mivel nem operálunk a klasszikus pénzintézetek steril, dollárjeles vizuáljaival, és nem a profit a legfontosabb a napi munkánkban, sokak szemében "játékbankként" jelenünk meg.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A közösségi kommunikációnk rendszeres tartalmaiban használnánk a nyertes pályamunkát, és/vagy annak egy továbbgondolt változatát, az abban elhelyezett ikont pedig esetenként más, offline felületeinket is megjelenítenénk, legalább 1-1,5 éven keresztül.

Feladat leírása

Stílus: 

A következő irányok közül valamelyik:
- absztrakt, letisztult, geometrikus design;
- természetes, egyszerű, zöld;
- vicces, barátságos, könnyed, puha, színes, gradiens;
- vonalrajzos, minimalista, egymásra csúsztatott layerek;
- szürreális, pasztelles, álomszerű.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Mindenképpen valamilyen eleganciát sugalló, de sokakat megszólító megoldást keresünk, vagyis nem szeretnénk
- kedves, mesés, gyerekrajzokat idéző
- túl színes, túl zajos összeállításokat,
- steril kereteket és luxy/ túlidealizált hygge lifestyle életérzést.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Az inspiráción túl lehetőség szerint olyan templatet szeretnénk majd, amiket a nyertes át tud adni nekünk a továbbiakban saját használatra, és nagyon kíváncsiak vagyunk, kiből mit hoz ki, milyen konnotációkat ébreszt, milféle asszociációkat hoz be a MagNet Közösség és annak vállalásai - köszönjük az együttgondolkodást!

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Megbizo,
Szeretnek erdeklodni, hogy pontosan milyen "ikon"-ra gondol? A briefben nincs pontosan kifejtve.
Koszonettel,
Az Egyik Kreativ

Kedves Kreatív,

Köszönjük a remek és fontos kérdést, és elnézést a kifejtés hiányosságaiért. Valami olyan, egyszerű, egyedi vizuális elemet szeretnénk, ami nem csak a készülő template kontextusában lesz értelmezhető, hanem attól függetlenül, más, offline kreatívokon is használhatjuk a brand felismerhetőségének a támogatása céljából. Jelenleg a logóban szereplő inda, illetve fa a leginkább a bankhoz kötődő elem, de ezek komplexitása, illetve az ezekhez hasonló elemek sok egyéb szegmensben (jógastúdiók, kozmetikák, kozmetikumok, könyvkiadók, stb.) megjelenő/a zöld vonal miatt széles körben terjedő használata miatt jelenleg nem segítik a pénzügyi konnotációk beépülését, illetve a banki asszociációk felébresztését.
Bízom benne, hogy tudtam segíteni, és köszönjük az együttgondolkodást :)
Szép napot,

MagNet Kommunikáció

Tisztelt Megbízó!
Sokat segítene a munkánkban az is, ha pl. NEM egy - már az elnevezésében is "low" - alacsony felbontású logót csatolnátok be a kiíráshoz, hanem egy normális méretű, ne adj isten egy vector-os verziót ;)
Előre is hálásan köszönjük!

Köszönjük a jelzést, és elnézést a kellemetlenségért; ide: https://drive.google.com/drive/folders/1G9JGPkmvwkKk4V6Xk1rZ4-KSFfaPKs8p... feltöltöttünk még néhány, különböző színben és formátumban elérhető logót.