Pályázatok

Lucerna pellet csomagolásának megtervezése

Csomagolás design
-
Pellet and More
70.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 35
pelletszerviz

Megbízó

31

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (44)

Beküldve: 2023. 09. 11.
8
17
9
Beküldve: 2023. 09. 12.
15
3
9
Beküldve: 2023. 09. 21.
1
0
8
Beküldve: 2023. 09. 15.
3
0
7
Beküldve: 2023. 09. 21.
5
0
7
Beküldve: 2023. 09. 14.
6
2
7
Beküldve: 2023. 09. 21.
1
0
7
Beküldve: 2023. 09. 21.
1
0
7
khc
Beküldve: 2023. 09. 14.
3
1
7
Beküldve: 2023. 09. 12.
13
5
7
Beküldve: 2023. 09. 16.
5
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A takarmány pelleteket gyakran a mezőgazdaságban és állattenyésztésben használják, és hozzájárulnak a gazdaságos és fenntartható állattenyésztési gyakorlatokhoz, amelyek hatékonyabb takarmányozást és jobb állatjólétet eredményeznek.

A tüzelőpellet olyan környezetbarát energiaforrás, amely az utóbbi években egyre népszerűbb. Kiváló alternatívát nyújtanak a hagyományos fűtőanyagok helyett. A tüzelőpelletek népszerűsége a növekvő energiaárak és a környezetvédelmi szempontok iránti növekvő érdeklődés miatt emelkedik. Hatékony és kényelmes energiaforrások, amelyek könnyen tárolhatók és adagolhatók. Az otthoni fűtés és melegvíz-ellátás terén egyre többen fedezik fel a tüzelőpelletek előnyeit, és hozzájárulnak a fenntarthatóbb és gazdaságosabb fűtési megoldások elterjedéséhez.

Cégünk eddig főként nagy mennyiségben értékesített, de most arra törekszünk, hogy az otthoni felhasználók, és állattartók számára is elérhetővé tegyük termékeinket. Ez a kezdeményezés szerves részét képezi a vállalatunk növekedési stratégiájának, és kiemelt fontosságot tulajdonítunk annak, hogy minőségi termékeink a kisebb volumenű vásárlók számára is könnyen hozzáférhetőek legyenek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A cég tevékenysége magában foglalja pelletkazánok értékesítését, telepítését, karbantartását és javítását, valamint kiváló minőségű pelletanyagok értékesítését az ügyfeleknek. Emellett a Pellet-Szerviz Kft. takarmánypelletek gyártásával is foglalkozik, amelyek fontos szerepet játszanak az állattartók számára az állataik egészségének és táplálásának támogatásában. A vállalkozás elkötelezett a pelletfűtés és takarmánypellet terén nyújtott kiváló minőségű szolgáltatások és termékek iránt, és segít az ügyfeleknek a fenntartható és hatékony megoldások elérésében.

Feladat leírása

Feladat: 

Azt várjuk a pályázótól, hogy tervezzen egy informatív és vonzó termékcsomagolást Lucernából készült pellet termékünk számára.

Mellékeltük a prémium termékvonalunk arculati kézikönyvét, ennek szabályaihoz csak bizonyos mértékben kell igazodnia a sikeres pályázónak. Szeretnénk ha használná meglévő logónkat és betűtípusainkat, színeinket, minden mást rá bízunk.

Tartalom:

Lucerna pellet
100% Lucerna 15-20% Fehérje 28-32% rost
Ideális lovak, szarvasmarhák, sertések, baromfi és nyulak takarmányozására (lehet illusztráción vagy piktogrammon is)
Szigorúan ellenőrzött körülmények között, válogatott lucernából készült. Adalékmentes.

• biokontroll és ISO 9001 jelölés
• Logó
• súly 15kg
• Származási hely : HU
• szavatossági idő helye*
• vonalkód helye *
• webhely: https://pellet-szerviz.hu/
• Adalékmentes
• Gyártó : Pellet Szerviz Kft. Agárd, 1.sz. Pellet üzem
• Engedélyszám: HU 06 1 00145
(A csomag hátoldalára is kerülhet ebből amit a pályázó oda gondol)

lapméret kb.: 600mm x 400mm
csomagolás: Redőzött oldalú LDPE zsák

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Cél, hogy olyan csomagolás szülessen ami megszólítja a célközönségeket, egyszerű és megteremti a jövőbeni termékvonal egységes márkaidentitását.

Feladat leírása

Célközönség: 

Gazdák, haszonállat tartók, kisállat tartók, lótartók, lovardák, lovas udvarok.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Nem csak egy pelletgyártó vállalat vagyunk, hanem olyan partner, aki segít ügyfeleinek fenntartani állatai egészségét. Pelleteink kiemelkedő minőségű, és gondosan válogatott összetevőkből készülnek, hogy garantálják állataik egészségét és vitalitását.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Mi hiszünk abban, hogy az állatok egészsége és jóléte a legfontosabb, és ezért szigorúan válogatott, kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk. Tudjuk, hogy nemcsak az számít, hogy milyen fajta tápot adunk az állatainknak, hanem az is, hogy mi van benne.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A sikeres pályázóval szeretnénk folytatni a közös munkát, további termékeink csomagolásának megtervezéséhez. (Ugyan az a termékvonal, más színekkel és felíratokkal)

Elsősorban online kezdjük forgalmazni a terméket, illetve partnereinkhez kerül bemutatásra. Ezen túl pedig szeretnénk kiskereskedelmi forgalomba helyezni pl.: Takarmányboltok, Állatfelszerelés és Állateledel boltok.

Feladat leírása

Stílus: 

Szeretnénk ha komolyságot sugározna a termék csomagolása, de egyszerre legyen feltűnő és egyszerű.

Csatoltunk egy látványtervet egy Prémium termékünkről, ami használható inspirációnak, viszont nem szeretnénk ha ugyan az lenne.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nehezen olvasható címke, átláthatatlan dizájn. Konkrét képek állatokról (illusztráció, piktogramm lehet, sőt, kötelező)

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Mindenképpen szeretnénk, hogy a csomagoláson valamilyen formában megjelenjen, hogy milyen állatoknál alkalmazható a termék.
pl.: https://www.granofyt.cz/granofyt-slamena-podestylka-14-kg_z2366/
Ez a megoldás nekünk kifejezetten tetszik.

Fórum

Kedves Megbízó!

Lehet tudni valamit a befoglaló méretekről? A kiterített zsák magassága, szélessége és a vastagsága (a talpa, amin áll) is érdekelne.
Köszönöm!

Kedves Pályázó!
A 15kg-os kiszerelésnek a méretei : 600mm x 400mm x 120m

3d ábra: https://imgur.com/a/uLHxwqL

Kedves Megbízó!

A zsákra kerülő szövegeket, táblázatot, NutritionFacts, stb, kaphatunk, vagy első körben elég lesz egy LoremIpsum, vagy valami összeollózott szöveg?

Nagyon Köszönöm!

Kedves Pályázó!

A feladatleírásban feltüntetett információkat fontos szerepeltetni, azon felül adagolási javaslat és az ehhez kapcsolódó információs leírások lehetnek Lorem ipsum.

Rendben, köszönöm!

Köszönöm!

Kedves Pályázók!

Szeretnénk titeket értesíteni, hogy a csomagoláson a termék megnevezésekor nem kell ragaszkodnotok a betűtípusokhoz. Tehát szabadon választhattok betűtípust a Lucerna Pellet felirathoz, ha az jobban passzol az általatok megálmodott tervhez, így nagyobb kreativitásra és változatosságra van lehetőségetek.

Köszönjük a pályázatotokat és további sikeres munkát kívánunk!

Üdvözlettel,
Pellet Szerviz

Kedves Megbízó!

Azt lehet tudni, hogy a kivitelezés flexo, szita vagy másmilyen nyomtatási technológia lesz?

Köszönöm!

Illetve, hogy az LPDE tasaknak milyen a színe? Víztiszta? Fehér?

Nagyon Köszönöm!

Kedves Pályázó!

Flexo nyomás, a tasak színét pedig a nyertes dizájn fogja eldönteni. :)

Üdvözlettel,
Pellet Szerviz

Szuper, köszönöm!
Igaz nem a legolcsóbb megoldás a flexo :)