Pályázatok

Logóterveztés a Napvelem számára

Logó design
-
Napvelem
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 73
F. Attila

Megbízó

12

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (89)

hZs képe
hZs
Beküldve: 2022. 05. 27.
15
4
9
Beküldve: 2022. 05. 27.
9
5
9
Beküldve: 2022. 05. 25.
16
3
9
Beküldve: 2022. 05. 24.
29
4
9
Beküldve: 2022. 05. 23.
10
7
9
Beküldve: 2022. 05. 25.
12
0
9
Beküldve: 2022. 05. 26.
7
2
8
Beküldve: 2022. 05. 28.
1
0
8
Beküldve: 2022. 05. 27.
7
0
8
Beküldve: 2022. 05. 27.
4
0
8
Beküldve: 2022. 05. 25.
3
0
8
Beküldve: 2022. 05. 24.
6
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A megújuló energiaforrások piaca folyamatosan növekszik, egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az alternatív megoldások az energia termelésben. Cégünk ennek megfelelően immár 10+ éve az ingatlanok energiahatékonyságának javítását és a fosszilis energiahordozók kiváltását célzó zöld energia felhasználását tűzte ki célul.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Családi vállalkozásunk 2008 óta foglalkozik lakossági és közületi napelemes rendszerek tervezésével és telepítésével. Már a cég megalakulásakor biztosak voltunk abban, hogy munkánk során törekednünk kell a minőségre és az ügyfelek igényeinek maximális kielégítésére, éppen ezért a telepítést megelőzően díjmentesen átvállaljuk az ügyintézés és engedélyeztetés terhét, a telepítést követően pedig bármikor ügyfeleink rendelkezésére állunk. Az évek alatt folyamatos, de nem túl gyors növekedés mellett tettük le a voksunkat. Célunk a „tisztességesen, munkával gyarapodni” és a „kétkezi munka érték” elvek betartása mellett megbízható és minőségi munkavégzés. Cégünk 2021-ben elnyerte az Üzleti Etikai díjat, emmellett tagjai vagyunk a Magyar napelem és napkollektor szövetségnek, valamint Opten A minősítéssel is rendelkezünk.

Feladat leírása

Feladat: 

Cégünk névváltoztatása keretében szeretnénk egy modern, letisztult és jól olvasható logó tervezésére felkérni a Kreanod alkotóközösségét, mely megállja a helyét akár autómatricaként vagy munkaruházat elemeként a hagyományos fehasználási módok mellett. A Napvelem szó magában foglalja a PV rövidítést, mely a photovoltatic, azaz fotovoltatikus szóra utal, mely lényegében a napelemes technológiát foglalja magába. Kreativitást, azonosíthatóságot és egyediséget keresünk, ezért nem szeretnénk megkötni az alkotók kezét semmilyen tekintetben.
Az új logónkat narancssárga-sárga, fekete, esetleg zöld színvilágban képzeljük el, de ettől eltérhet a kreatív.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Leendő és meglévő ügyfeleink számára egy jól azonosítható, bizalomépítő, precíz és modern logót szeretnénk mutatni, amit hosszú távon egyértelműen összekötnek velünk.

Feladat leírása

Célközönség: 

Ügyfélkörünk a saját ingatlannal rendelkező fiatal felnőttektől, gyermekes családokon át egészen a nyugdíjasokig, valamint az energiahatékonyság javítását célzó vállakozásokra terjed ki . A célközönség elsősorban a tudatos, alternatív energiára nyitott, és gazdasági szempontból előrelátó rétegből kerül ki.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Mindig a lehető legmegfelelőbb megoldások kivitelezésére törekszük, nem kérünk előleget és nem ígérünk betarthattalan határidőket. Gyorsan és felfordulás nélkül dolgozunk, minden esetben maximális tájékoztatást nyújtunk a hozzánk fordulóknak.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Cégünk legfőbb erénye a megbízhatóság, pontosság, precizitás. A legtöbb ügyfelünk hallomás és ajánlás útján keres fel bennünket, az ismerősök pozitív tapasztalatai alapján. Rengeteg pozitív visszajelzést kapunk a munkánkat illetően.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A márkanév nemrégiben született meg, bízunk benne, hogy találkozik az elképzelésünk az alkotók terveivel és a jövőben a cég fennállásával azonos ideig használjuk majd a logót. A márkaépítés részeként minden kommunikációs felületen visszaköszönne, így cégünk weboldalán, Facebook oldalán, mappákon, névjegykártyán, autómatricán, óriásplakáton.

Feladat leírása

Stílus: 

Azt a logót keressük, amivel azonosulni tudunk amire ha ránézünk, a magunkénak érezzük. Várjuk az ötleteket, a kreatív gondolkodást, a profizmust és az átütő erőt.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A 90' es évek divatját és a piros színt szeretnénk kerülni, egyediséget várunk, nem szeretnénk más márkák logóit felfedezni a részletekben. Kérjük, hogy a shutterstock és hasonló oldalakon fellelhető ikonokat ne használják, egyedileg rajzolt terveket várunk.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Minden lehetséges formátumban, többek közt: ai, pdf, jpg, png, eps, psd. Nyitott formában, hogy a későbbiekben átszínezhető, vágható legyen.

Fórum

Kedves Megbízó!

A PV monogram jelölése tényező?
Vagy ha az ötlet azt kívánja, lehet a név kétsorban?
NAP
VELEM
Mert így a PV nem lesz egymás mellett, az nem probléma?

Kedves Alkotó,

A PV nem kötelezően kiemelendő, bár jobb szeretnénk ha egy sorba kerülne a név. Természetesen nyitottak vagyunk és két sorba rendezve is megnézhetünk egy alternatívát.
Köszönettel,
Napvelem csapat

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje kitolódott.

Gondolom a Megbízó nem találta meg még amit igazán akar, esetleg további irányzat született a részéről? Most hogy már több logót is látott, milyen vonások voltak szimpatikusak és milyek nem?

Kedves Adamasz,

A határidő kitolása arra szolgált, hogy az általunk kért módosításokat elvégezhessék a megszólított Kreatívok.

Üdvözlettel,
Attila

Kedves Gergely,
Fentebb olvasom, hogy a pályázat határideje azért lett kitolva, hogy a megszólított kreatívok el tudják végezni a kért módosításokat. Érdeklődnék, hogy erre nem lett volna megoldás, hogy kiválasztják őket shortlist-re és utána tudnak módosítani? Legalábbis egyszer, amikor shortlist-re kerültem, a megrendelő akkor kért még módosítást és ezt követően lett győztes hirdetve. Elnézést, ha tévednék és rosszul emlékszem, pusztán érdekelne.

Kedves HZS, hát ez bitang jó lett! :D Gratula!

Tök jó! Enyhén veri az enyémet. Szinte már csak az hiányzott, mitől lettem 9 pontból 8-ra minősítve?

Zsolti, azért kell egy köszönet ezért, mert más rajtunk kívül nem így oldotta meg.

Nyugi, én is így jártam :D

...Pedig olyan nagyon sok különbség nincs is HZS, és az én munkám között... :)

Szerintem tök jól sikerült szinte az összes.Jómagam nem is tudnám eldönteni ,
melyiket használnám fel.
Gratula mindenkinek.

Uraim az élmezőnyből, öröm tanulni tőletek!

Köszönöm :)

Nagyon tetszik a munkád és ismét profi kivitelezés. Gratulálok!

Kedves Kreatívok!

Köszönjük mindenkinek a terveket, nagyon sok remek munkát láthattunk, és nem volt könnyű döntést hoznunk. Hálásak vagyunk, hogy ilyen sok koncepciót kaptunk Tőletek. További eredményes munkát kívánunk mindannyiótoknak!

Üdvözlettel,
A Napvelem csapata