Pályázatok

Logótervezés kézi készítésű prémium manikűrollókhoz

Logó design
-
forbairt
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 45
forbairt

Megbízó

48

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 év 8 hónap

Utolsó aktivitás

Promotálás
Brief írás segédlet
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (86)

Beküldve: 2014. 09. 20.
9
13
10
Beküldve: 2014. 09. 22.
3
1
9
Beküldve: 2014. 09. 19.
7
6
9
Beküldve: 2014. 09. 24.
2
0
9
Beküldve: 2014. 09. 20.
6
0
9
Beküldve: 2014. 09. 25.
10
3
9
Beküldve: 2014. 09. 25.
3
0
9
Beküldve: 2014. 09. 23.
6
2
9
Beküldve: 2014. 09. 20.
6
6
9
Beküldve: 2014. 09. 25.
4
3
8
F
Beküldve: 2014. 09. 24.
4
0
9
Beküldve: 2014. 09. 18.
4
3
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Ágazaton belül elég erős a konkurencia, a piac elsőre telítettnek tűnik elsőre, azonban a minőségi konkurens termékek kevesen vannak. A nagy drogéria láncok (pl.: D&M) egyesével csomagolt középszerű manikűrollói és a bevásárlóközpontok standjain árult drágább ollók külső kivitelezése és csomagolása az előző évezredben kialakult már-már retro kategóriába sorolható. Nincs a piacon jelenleg magas minőségű, esztétikus megjelenésű és arculatú trendi manikűrolló.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Családi vállalkozásként működünk. Fő profil a prémium minőségű, kézi készítésű manikűr ollók gyártása és exportálása Európa szerte. A piacon teljesen újonnan jelenünk meg. Széleskörű nemzetközi és szakmai ismereti háttérrel rendelkezik vállalkozásunk.
Termékeink kivitelezése és megjelenése egyaránt magas minőséget képvisel. Cégünk kizárólag a legjobb alapanyagokkal dolgozik, a rozsdamentes solingeni acél alapanyagot személyesen választjuk ki Németországban. Manikűrollóinkat, az általunk megadott elképzelések alapján, kézi megmunkálással készítik el hazánk elismert kés- és ollókészítő manufaktúrájának szakemberei.
Ollóink csomagolása a másik nagy erősségünk. Csomagolás szempontjából törekszünk a természetes megoldásokra javarészt hazai erdők faanyagának felhasználásával. megoldásokra. Az ollóhoz tartozó praktikusra megtervezett bőrtok szintén a legjobb alapanyagokból , kézzel varrva, egyesével készül.
Cégünk páneurópai tervei és céljai miatt nemzetközileg használható logóra számítunk.

Feladat leírása

Feladat: 

A logó kialakítása nagyon fontos egy új termék megteremtésénél és úgy gondoljuk, hogy a csomagoláshoz, ollóink minőségéhez és kitűzött céljainkhoz méltó logót szeretnénk magunkénak tudni a pályázat eredményeképpen.

Legfontosabb ismérvek:
1. A doboz fedelén található nagy "X" jelenjen meg a logóban.(pontos méretek és arányok csatolva) Ez tartozik a doboz arcához, és ennek kell megjelenni a logóban is. ( Tehát cél, hogy az "X"-ről is asszociáljon a vásárló a logóra,márkára, ha csak azt látja a terméken)
2. Jelenjen meg a "forbairt" szó (jelentése ír nyelven- fejlődés, fejlesztés) a logóban/logó alatt/felett/mellett!(Ez azt jelenti, hogy ezekben a pozíciókban lehet elhelyezni, a kreatívra van bízva!)
A „forbairt” szót írható csupa kicsi vagy csupa nagybetűkkel is. Jelenleg nincsen preferált betűstílus. A kreatívra van bízva.
3. A logónak egy színűnek kellene lennie, barna, sötétbarna illetve fekete változatban kivitelezhetően(lévén a fába való lézeres beleégetésnél kb ezek a színek fordulnak elő.
4. Rá lehessen tenni az ollóra(mellékelt példákhoz hasonlóan):
Savmaratási technikával a logónak az X-es egyszerűsített változata, (vagy a logó felismerhető változatának) rá kell kerülnie a magára az ollóra a csatolt képen láthatóhoz hasonló formában.(tehát egészen kicsiben is kellene egy használható változat, ha kell, akár egyszerűsítve is a teljes logót)
5. Rá lehessen tenni a fadobozra.(doboz 3d képei csatolva)
6. Rá lehessen tenni az ollóhoz tartozó formatervezett egyedi, praktikus bőrtokra.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A logó által is sugallt eredetiség és a kreatív megjelenés(dobozon, ollón, bőrtokon egyaránt) lesz a minőségi terméken felül az a tényező, ami egy egyszerű manikűr ollóból egy személyes tárggyá avanzsálja a terméket. Cél, hogy élmény legyen levenni a polcról. Akár egy hegymászóboltban is.

Feladat leírása

Célközönség: 

Minden funkcionalitáson túl szépérzékkel is rendelkező vásárló, aki ad az ápolt megjelenésre.
Várhatóan a fizetőképes 25+-os korosztály otthonába, vagy retiküljébe fog először eljutni termékünk, de az idősebb generációk is érdeklődést mutattak a termékbevezetést megelőző piackutatásaink során.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A forbairt ollók vásárlói egy olyan terméket kapnak kézhez, ami nem csak funkciójában és minőségében veszi fel a versenyt a konkurensekkel, hanem megjelenésében felülmúlja azokat. Egy praktikus és tipikus "jó megfogni" fadobozkában kapja meg a funkcionálisan, szemre és fogásra is első osztályú ollót a vásárló. Praktikusságot, prémium minőséget és esztétikusságot ígérünk leendő vásárlóinknak.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

• prémium
• német minőség
• solingeni rozsdamentes nemesacél
• "kézműves" feeling
• kis szériás készítés
• egyedi megmunkálás
• praktikusság

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logót a "Feladat"-nál leírtakon túl megjelenítjük a honlapon, a cégbemutató brosúrában, levélpapíron, a Word- és PowerPoint-sablonban, a névjegyeken, a roll-upon, infografikákban, a konferenciaszereplések során, stb.

Feladat leírása

Stílus: 

- szerepeljen benne a feladatnál kifejtett "X-es" grafikai elem, akár kreatívan használva, elhelyezve, újragondolva
- ez a kis grafikai elem egyértelműen azonosítson minket
- nem zárkózunk el a flat design megoldásoktól, de nem preferáljuk őket jobban az egyéb megoldásokkal szemben.
- szeretnénk egy vonalakból kialakított eleganciát és minőséget egyaránt mutató és mindezek mellett egyszerű grafikus logót.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Olló, ujjak, köröm ábrázolása, kéz, láb.
Színes, cirádás megoldások. Klisék.
Kirívó hasonlóság más X-es logókkal.
- Nem szeretnénk cirádákat és kacskaringókat a cégnév köré, olyan logót keresünk, ami viszonylag könnyen nyomtatható, szitázható, lézergravírozható, savmaratható . Egyedi, de nem bonyolult forma.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Szoros együttműködésre készülünk a kreatívokkal, és nyitottak vagyunk a kommunikációra.
A sikeres kreatívval várhatóan további munkákban szeretnénk együttműködni!
A pályázati díj nettóban értendő
Korábban sokáig tanulmányoztuk a KreaNod rendszerét, szántunk időt a pályáztatás módjának a megismerésére, a pontozás során korrektségre törekszünk.
Jó munkát! :)

UPDATE 2014.09.19.

A számlaképesség nem feltétel ugyan, de örülnénk, ha a majdani győztest számla ellenében tudnánk kifizetni.

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Egy olyan kérdésem van, hogy az "X"-nek feltétlenül pontosan ugyanolyan arányúnak kell lennie, mint a dobozon? A szögeket sem lehet változtatni?
Előre is köszönöm.

Kedves kérdező Kreatív!

Alap helyzetben szeretnénk ha az arányok megmaradnának, de természetesen érdekelnek minket az ötletesen újragondolt megoldások.

Forbairt Team

Tisztelt Megbízó!

Nekem csak annyi lenne a kérdésem, hogy koncepciót milyen formátumban kérik. Kép (jpeg) vagy photoshop (psd), esetleg vektoros (ai vagy eps)?
Válaszukat előre is köszönöm.

Kedves Kreatív!

A pályázat során mindenki csak egyszerű képfájlokat tud feltölteni, a szükséges végleges fájlformátumokat majd csak a győztesnek lesz feladata feltölteni.

http://kreanod.hu/faq/milyen-fajlokat-tudok-bekuldeni