Pályázatok

Logótervezés induló magánegészségügyi szolgáltatónak

Logó design
-
Orvosmost
65.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 51
greenea

Megbízó

11

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 hónap 6 nap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (54)

Beküldve: 2021. 12. 09.
7
13
10
Beküldve: 2021. 12. 09.
8
2
9
Beküldve: 2021. 12. 05.
26
3
9
Beküldve: 2021. 11. 29.
12
3
9
Beküldve: 2021. 12. 04.
8
1
8
Beküldve: 2021. 12. 06.
4
0
8
Beküldve: 2021. 12. 09.
2
0
8
Beküldve: 2021. 12. 09.
4
0
8
Beküldve: 2021. 12. 09.
7
0
7
Beküldve: 2021. 12. 08.
13
0
7
Beküldve: 2021. 12. 07.
11
0
7
Beküldve: 2021. 12. 07.
6
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Magánegészségügyi ellátás piaca Budapesten dinamikusan Kereslet és kínálat párhuzamosan nő. A magánklinikák alapvetően szakorvosok fizikai gyűjtőhelyei. Többet személyesen ismerünk a piacról(Swiss Clinic, Wáberer Medical). Hypermodern, hyperexclusive infrastruktúrában rendelnek kisebb-nagyobb "nevek" szaktekintélyek. A szakorvosok időpont foglalás mellett elérhetők, mivel több helyen rendelnek, akár egy napon is, így feszített tempót nyomnak.
A magyar helyzetett, az állami orvosi ellátást nem részletezem, szerintem szinte 100%-ban van sajátélménye minden kreatívnak. Nehéz orvost találni, aki van az megbízható-e.
Az egészségügyi ellátást fogyasztók világképe megváltozott., minőséget vár, szinte mindenki konzultál a legelérhetőbb, legmegbízhatóbb orvossal (Google search) mielőttt orvoshoz fordul. Trust alacsony, partnerség alacsony, informálás alacsony, elégedettség nagyon változó. A magyar egészségügyi ellátás megmaradt a poroszos, paternalisztikus( én megmondom mi a bajod, mi a jó neked, tedd, amit mondok, lehetőleg ne kérdezz) állapotában.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Orvos testvérpár tulajdonos a befektető, működtető és kezdetben a praktizáló orvos is(ennek nem kell megjelennie a logóban). Összesen 15+ év külföldi tapasztalat,

Feladat leírása

Feladat: 

Elsőkörben egy ORVOSMOST logó-t szeretnénk. Egy betűlogót képzeltünk el, de nem ragaszkodunk 100% - ig ehhez. Könnyen felismerhető, szembetűnő, jól olvasható designt szeretnénk. A rendelés fizikailag helyhez kötött, ajtó felett 1,5m széles 60cm magas világítótábla is van, ide is menne a logó. Rendelőben recepció melletti nagy falra is felkerül.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Modern, letisztult, bizalmat sugárzó orvosi szolgáltatás, magyarországon eddig nem simert ellátási forma(lsd Egyéb ismérvek), ezért meg szeretnénk győzni a mo-i embereket, nem kell mindenhez szakorvos,nagyon sokat meg tud definitive oldani emergency medicine-ben, urgent care-ben jártas, tapasztalt orvos.

Feladat leírása

Célközönség: 

Budapest és környékén élőknek fogunk nyújtani urgent care típusú ellátást azoknak az aktív, magára figyelő, magáneü-re költő embereknek, akiknek most jelentkező problémájuk van, de orvosuk nem elérhető, Lsd Igéret/támogatás, Egyéb ismérvek

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A fő value propositionunk kezdéskor: minden nap nyitva, elérhető előjegyzés, időpont nélkül.
Már most kommunikálunk value-kat, amik akkor lesznek érezhetőek, ha már valaki "kipróbálta" nálunk: betegközpontú, partner kapcsolat a beteggel,
A régi weboldalról:
Akut Orvosi Ellátás Budapesten
Időpont Nélkül Elérhető
Megfizethető-Modern Ellátás
A család, a munka és az egyre növekvő tennivalók menedzselése éppen elég feladat a mindennapokban.
Most jelentkező (akut) betegségek és sérülések esetén nem mindig lehetséges vagy kényelmes az orvosod felkeresése. És gyakran a baj nem elég komoly a kórházi sürgősségi számára.
Ezekkel, az életet nem veszélyeztető problémákkal sokszor órákat kell várnod a sürgősségi osztályokon. Ezért vagyunk itt mi.
Célunk, hogy „szívből törődjünk” és nyugalmat teremtsünk Budapesten és környékén élők számára.
Tehát a következő alkalommal, amikor egészségügyi problémád merül fel, "vajon mennyire komoly?" vagy "orvosnak kellene ezt megmutatnom?" - hívj minket és gyere el hozzánk!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Jellemzés:
modern, patient centered, partnerségre építő szolgáltatásként tekintünk a munkánkra, ahol a beteg "fogyasztó" experience az első kontaktustól a rendelő elhagyásáig mért, monitorozott kimenettel.
Szakmailag tudatos, standardizált orvosi konzultációk mentén dolgozunk, törekszünk a nem betegfüggő variabilitást minimalizálni.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Fizikai rendelőben recepció melletti falon, bejárati ajtó feletti világítótáblán, fejlécen, nyomtatott szóróanyagon, óriásplakáton, weboldalon

Feladat leírása

Stílus: 

nincs megkötés, betülogó, ábra, ábra+betüis lehet

Feladat leírása

Kerülendő: 

szív, óvó kéz, ölelő kar, emberi sziluettek, fonendoszkóp, orvosi eszközök, mentőautó villogó használatát kérlek kerüljük.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Az ORVOSTMOST rendelőben urgent care típusú ellátást nyújtunk. Az urgent care az orvoslás olyan szakterülete, mely az elmúlt 20-25 évben alakult ki alkalmazkodva a modern, elfoglalt ember igényeihez.
Az urgent care ellátásban nem a különböző területek szakorvosai ülnek, mint szemész, fül orr gégész, bőrgyógyász, sebész, belgyógyász satöbbi, hanem olyan urgent care ellátásban gyakorlott, tapasztalt orvosok, akik a legtöbb szakterület kórházi ellátást nem igénylő heveny problémáit diagnosztizálni és menedzselni tudják.
Az urgent care-ben dolgozó orvos sürgősségi ellátás szemléletű, ami két dolgot jelent:

Egy beteg panasza esetén először mindig a panasz hátterében felmerülő életet veszélyeztető vagy súlyos kórképek lehetőségét vizsgáljuk, zárjuk ki. Ha ezt megnyugtatóan nem tudjuk megtenni az UC klinikán rendelkezésére álló diagnosztikus lehetőségekkel, mert ehhez például laborvizsgálat, CT vizsgálat vagy szakellátás szükséges, akkor javasolni fogjuk és megszervezzük a beteg kórházi sürgősségi osztályon történő ellátását.

Másodszor, egy ellátás során tudja a diagnosztikus és terápiás kompetencia határokat, felismeri, amikor egy betegség kapcsán szakorvosi beavatkozás, ellátás szükséges.

Fórum

Tisztelt Megbízó,

Lehet én nézem félre, elnézést érte előre, de ORVOSMOST vagy ORVOSTMOST a név? Mindkét megnevezést látom a leírásban.Köszönöm előre a válaszát!

Kedves Kreatív,

Eredeti kiírásban ORVOSMOST szerepelt, de nem jeleztem senki felé, aki esetleg orvostmost-tal készített munkát, mert nem gondoltam, hogy érdemben befolyásolná a kreatívot.

Nagyon szép a győztes logó. Ja, nem.

Sziasztok!
Ki ez a hidefx? Nem lehetne az ilyen trollfaszúakat kitiltani?

Megtűzdelt az élet kisebbségi komplexusokkal? Boldog karácsonyt!
“Ahhoz, hogy megváltoztassuk az embereket, szeretni kell őket. Csak oda érkezik el befolyásunk, ahová elérkezik a szeretetünk.”
(Heinrich Pestalozzi)
Az biztos, hogy nem te vagy!

Tisztelt Kreatívok,

köszönjük a munkájukat. Izgalmas volt.nézni, ahogy érkeznek a munkák. Kapkodtuk a fejünket, egyik jobban tetszett a másiknál. Azonban hiba csúszott a mi gépezetünkbe.
A döntés folyamatában hibáztunk. Belső döntéshozói kommunikációs hiányosságok miatt nem került be a shortlistbe az a pályamunka, amit végül a számunkra legmegfelelőbbnek találtunk. Megkértem a Kreanodot, emelje be ezt a munkát a shortlistbe. Megértettük, hogy ez nem a szokásos folyamat, ez visszatetszést, csalódottságot kelthet a többi kreatívban. Ezért minden érintettől elnézést kérek, a Kreanodnak köszönjük, hogy lehetővé tette a hibánk kijavítását

Tisztelettel
Dr Bakonyi Tamás

Szerintem pedig abszolút jó lett a győztes logó!! Gratula! ;)