Pályázatok

Logótervezés design ékszer és kiegészítők bevezetéséhez

Logó + Kisarculat design
-
Amarcord
90.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 49
Gama

Megbízó

33

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

9 hónap 20 óra

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (60)

Beküldve: 2019. 10. 08.
13
14
10
Beküldve: 2019. 10. 08.
7
2
10
Beküldve: 2019. 10. 05.
18
0
9
Beküldve: 2019. 10. 08.
4
0
9
Beküldve: 2019. 10. 07.
9
0
8
VME
Beküldve: 2019. 10. 08.
5
0
8
hZs
Beküldve: 2019. 10. 07.
5
0
8
Beküldve: 2019. 10. 05.
20
0
8
Beküldve: 2019. 10. 08.
9
0
8
Beküldve: 2019. 10. 06.
1
0
7
Beküldve: 2019. 09. 23.
2
0
7
VME
Beküldve: 2019. 10. 08.
5
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A cég egy induló startup, mely kötött, csomózott és horgolt ékszerek és kiegészítők készítésével szeretne foglalkozni. A termékek főleg a női közönséget célozzák meg, de elvétve férfiak számára is készülnek darabok. Fenti termékek a hazai piacon néhány típusban léteznek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Mivel most induló vállalkozásról van szó, részletes bemutatkozásra nincs lehetőség. Célunk olyan kreatív, egyedi darabok létrehozása, mely üde színfolt lenne a szektor jelenlegi kínálati palettáján. Különleges textil alapanyagokból dolgoznánk egyedi technikával.

Feladat leírása

Feladat: 

Olyan logót szeretnénk, mely kommunikálja a következőt: alapanyag -textil, kézzel készített, egyedi design. A logót hosszú távon szeretnénk alkalmazni a cég honlapján, a közösségi média felületein, termékre/termékbe varrt címkén, esetleg gravírozva medál jellegű márkajelzésre vagy csak fityegőként. Olyan egyszerű vonalvezetésű logót szeretnénk, mely tükrözi az Amarcord nevet (amar=szeretni, cord=zsinór). Elképzelésünk az, hogy a logó 3 elemből épülne fel: logoshape + név (Amarcord) + tagline alul. A három elemet lehetőleg egymástól függetlenül is lehessen használni. A tagline szövege "collection" lenne, melyet nem minden alkalommal jelenítenénk meg. A logón kívül szeretnénk még névjegykártyát, levélpapír helyett egy sablon e-mail láblécet és egy köszönőkártyát.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk egy olyan márka megteremtése, mely fiatalos, lendületes, olykor színes, de mindig elegáns és minőségi kiegészítőket foglal magába.Minden darab kézzel készített.

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönség olyan fiatal vagy fiatalos személy, mely igényli és díjazza a termék egyediségét, olykor merészségét.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Magas minőségű alapanyagból tartós, ötletes, allergén anyagoktól mentes, kézzel készített, eredeti vonalvezetésű kollekciót szeretnénk létrehozni.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Magas minőségű alapanyagból tartós, ötletes, allergén anyagoktól mentes, kézzel készített, eredeti vonalvezetésű kollekciót szeretnénk létrehozni.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A cég honlapján, a közösségi médiában, a terméken magán.

Feladat leírása

Stílus: 

Könnyed, elegáns, letisztult, friss. Olyan citrom-narancsillatú.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Csöpögő szív.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektoros formában szeretnénk kérni.

Fórum

Tisztelt Megbízó! A névjegykártya és az e-mail lábléc esetében lehet kérni ha nem is teljesen pontos, de legalább "mennyiségre utaló" szöveget? Nem mindegy, hogy egy haiku-t vagy egy regényt kell megjeleníteni. :-) Persze a pontos szöveg lenne a legjobb! Köszönöm!

Tisztelt Megbízó!
Szabad tudni, hogy milyen árfekvésű egy-egy modell?
Illetve tudna pár képet mutatni, hogy milyen termékeket forgalmaz?
(ha nem megoldható, akkor hogy jellemezné pár szóval: exkluzív, formabontó, luxus, sportos, extravagáns, szolid...)
Van e olyan ismertetője, amiről kis idő múlva bárki megmondja: ez egy Amarcord! (jellegzetes formák, minták, színek, stb)
Szinvilágban van megkötése? (pl: minden termék jellemzően harsány színű, ezért ne legyen ennek ellentmondó a logó, stb)
Köszönöm!

Tisztelt gyalogos design, csak a betűtípus és az elrendezés a lényeg, kérem szépen egy teljesen sablon címet jelenítsen így meg. Köszönöm szépen.

A modellek 25-50 € kategóriában mozognak. Színvilági megkötés nincs, de előny a sötétkék, fekete, fehér, arany, ezüst. Egyenlőre nem tudom, lesz-e olyan jellemző, ami rögtön felismerhetővé teszi, de a lényeg tényleg a vonal, a forma lesz és nem lesz rajta sem gyöngy,sem bármilyen kütyü. Csak a textil és az minimálisan szükséges végzárók. Köszönöm.

Esetleg kérhetünk képet, a már elkészült termékekről?

Illetve azt megtudhatnánk, hogy a köszönőkártya jelen esetben mit takar? Milyen szöveg kell szerepeljen rajta?

Tisztelt Robert!

A köszönőkártyán csak egyszerűen a Thank you szó kellene, hogy szerepeljen. Fotót nem tudok mutatni még.

Köszönöm.
És esetleg értékelést (akár pontban, akár írásban) kaphatunk, hogy még a határidő lejárta előtt módosítani tudjunk?

Tisztelt Megbízó!

Nem igazán értjük a "." kommenteket egyes munkák alatt, de ha bármiben segíthetek, kérdezzen nyugodtan.

:) megnyugtató, hogy más is kapott, már kezdtem magamra venni :). Én úgy értelmeztem, hogy "ennyi és Pont" :)) vagy ahogy a 4 éves kisfiam mondja "the end" :D

Nem, abszolút nem ez volt mögötte, az oldal használata nem volt egyértelmű a megbízó számára, így leginkább a mi készülékünkben van a hiba.

Nem akarok senkit megvádolni, de vannak akik lehet túl jól inspirálódtak az internetről. https://www.youtube.com/watch?v=Y7v103e9hVs

Kedves BulmaSwan, megszólítva érzem magam, mégis.
Bár láttam volna a videót, úgy könnyebb lett volna megrajzolni. Egész egyszerűen onnan inspirálódtam, hogy van egy ilyen létező csomózás, ami szív formát ad ki (úgy hívják szívcsomó, ha a google-ba beírod, hogy szív és csomó/csomózás, akkor erről találsz fotókat), ezt stilizáltam.
A Megbízóra bíznám, mennyire zavarja ez.
Rákerestem és logóban felhasználva nem találtam ezt a megoldást.
Üdvözlettel!

Üdv, Nem feltétlen neked szólt. Elismerem, hogy ki lehet találni ezt a mintát kútfőből is. Esetedben nem is egy az egybe ugyanaz van ábrázolva. Viszont a tiéden kívül van két munka amiknél elég esélyes, hogy igaz a feltételezésem. Nem tudom mi az eljárás ilyenkor (hisz én először neveztem). Ha nem is nyertek vele akkor már mindegy is, hogy nem ők tervezték? Jobbnak láttam szólni róla.

Szia!

Természetesen az ilyesmit nem hagyjuk szó nélkül. Az a menete, hogy elküldöd nekünk emailben a gyanús munkák linkjét, és azt is, mire hasonlít. Utána megvizsgáljuk a dolgot, és szankcionálunk, ha szükséges.

Meg a másik: "elvétve férfiak számára is készülnek darabok"
Hát nem nagyon hiszem, hogy a férfi csoportot is meg lehetne célozni ezzel a szivecskés logóval.

Számomra folyamatosan tanulságos figyelni ki mit ért az egyedi és kreatív fogalmak alatt, akár készítői akár megrendelői oldalról.

A szóban forgó munkákat szankcionálandónak ítéljük, mégpedig azért, mert az ismert motívumhoz egyáltalán nem tettek hozzá semmi egyedit, mindössze választottak egy kivitelezési módot, majd mellé írták a márkanevet. Ettől még nem biztos, hogy a győztes változni fog, mivel valószínűleg a megbízó is tisztában volt ezzel a motívummal (ha más nem, a három különböző alkotó munkájából egyértelművé válhatott). A döntés innentől kezdve a megbízó kezében van, erről tájékoztatást adunk majd.

Kedves Kreatívok és Kreanod!

Elég kellemetlen számomra,hogy a döntésem ennyire nem helyénvaló sokak számára. Nem biztos, hogy tudok férfi és női fejjel is gondolkodni egyszerre, csak az egyik van:). Viszont az "amar" akkor is "szeretni"-t jelent, ha azt férfi nézi, és érti, és annak a legnyilvánvalóbb univerzális szimbóluma a szív motívum. Őszintén én is meglepődtem a másik két nem nyertes próbálkozáson, mely egy az egyben megtalálható a neten olyan teljesen laikus számára is, mint én, de a nyertes esetében ezt egyáltalán nem éreztem. Van még finomítani való rajta, de nem kívánom a véleményemet megváltoztatni. Köszönöm mindenki munkáját. Sajnos nincs kapacitásom minden munkában megindokolni, ami nem tetszett. Gama

Üdv!
Ha már 15 éve gyakorlottan kezeled a programot, már eszedbe sem jut tutoriált nézni! Fogod és megrajzolod, az elképzelt mintát. Nyilván mindenre van tutorial.

Mégis hogyan készítesz logót? Ha nem úgy hogy választasz valami módot arra, hogy megjelenítsd az adott motívumot, majd mellé írod az adott márkát?
--"mindössze választottak egy kivitelezési módot, majd mellé írták a márkanevet."-

Érdekes az elképzelés, hogy önkényesen szankcionálgatunk anélkül, hogy egyáltalán megvizsgálnánk a jelenséget, és következetesen járnánk el a témában. Gondolok itt arra, hogy egy nem nyertes irigykedő pályázó bemondásaira szankciókat hozunk az általa megjelölt munkákra, és nem nézzük végig hogy hány ilyen munka van még fent. Ez a viselkedés felháborító, főleg hogy az érintett személyek nem is lettek tájékoztatva erről, nem beszélve arról hogy az őket ért vádakat még csak esélyük sem volt megcáfolni.
Hogy a kreanod szavaival éljek:

"Légy egy magyar alkotóközösség tagja
Építs munkakapcsolatokat
Fejlődj a visszajelzések alapján"
Visszajelzések? - ez annak számít? mer ez a fajta kifejezési mód amit a kreanod választott mellé írva semmi, ezt nem találják szankcionálónak?

"mindössze választottak egy kivitelezési módot"-- majd mellé tették a márkájuk alatt megbúvó identitást.

Kedves Balázs!

Nincs arra érkezésünk, hogy mindig minden munkát ellenőrizzünk, de ha jön egy gyanús jelzés, akkor azt megnézzük és elbíráljuk. Lehet ezt önkényesnek nevezni, vagy akárhogy, de ez a szabály. Akinek nem tetszik, aki fél, hogy nem fog működni, hogy letölt egy stock logót, átírja a márkanevet, majd tartja a markát, azt el kell szomorítanom, ez ezután is így lesz. Ha szerinted ez az „alkotás”, ez a profizmus, akkor az a te bajod. Elnézve a munkáidat, téged ez az eljárás valóban érzékenyen érinthet, szóval lehet, hogy tartózkodnod kéne további „alkotások” beküldésétől.

Kedves Gergely!

Azt gondolom, hogy ha belenyúlsz valamibe akkor azt következetesen kellene véghezvinni, ha nem megy akkor talán nem is kellene belemenni. És ahelyett hogy pocskondiázó személyeskedésbe kezdesz, illenék megkérdezni, afelől, hogy mégis honnan származnak a munkáim (minden munkámat saját kezűleg rajzolom, sosem használtam és nem is fogok használni Stock fotókat). Ezt a lépést elmulasztottad, és hoztál egy fals döntést amivel semmi gond nincsen előfordul. Viszont erőteljes un intelligenciával kezeled az ilyen problémákat, ugyanis ha valaki vádaskodik nem csak kötelezően kellene ezt a vádat a másik fél részére eljuttatni, hanem talán a lehetőségekhez mérten teret adni a tisztázásra, mivel ezt újfent elmulasztottad így joggal nevezhető önbíráskodásnak.
Másrészről, az ilyen fajta kifejezési mód amit te használsz, joggal teszi fel a kérdést, hogy mégis mennyi tisztelet és alázat van a vállalkozásod hátterében? Valahogy a marketinged nem ezt a hozzáállást sugallja. Talán ez lenne az igazi arculat? Becsmérled a beküldött munkákat, és a megrendelők igényességét?!

Ne essék félreértés semmi gondom azzal, ha megvizsgálod a beküldött munkákat, vizsgáld, nyilván szükség is van rá, önvizsgálatra úgyszintén. De ezt a vizsgálódást talán nem egyoldalúan kellene véghezvinni. Tehát nem értesültem arról, hogy lepontozod a munkámat, amely a megrendelő szerint 9-es értékelés, másfelől még teret sem kaptam arra, hogy bebizonyítsam, hogy a beküldött munka nem egy Stock.

Ha már itt tartunk: https://www.youtube.com/watch?v=7yo5nSXND5o
ajánlom figyelmedbe, ugyanis ez alapján készítettem el az „alkotásomat“. Amint látható nem Stock, és nem is egy illusztrátor tutorial.

Remélem így érted:

http://kreanod.hu/blog/szigorubban-kuzdunk-a-plagizalas-ellen

Te is tájékozódhatsz, mielőtt regényeket írsz. (Arról is tájékozódhatsz, hogy kezeljük a plagizálást. Nem attól lesz egységes, hogy mindnrt megvizsgálunk, mert erre semmi kapacitás. Azt vizsgáljuk, amit jelentenek. Azt pedig következetesen.) Abból, ahogy hozzád szólok a nem épp illedelmes kezdés után, felesleges általánosítani. Igen, az a marketingünk, hogy kritikával konstatáljuk (de semmiképp sem jópofizással) az egyediség írmagját is nélkülözőket.

("6.3.2 A KreaNod fórumain az alábbiak tiltott tevékenységnek minősülnek:
mások szidalmazása, más felhasználó(ka)t sértő, lejárató, illetve olyan, egyértelműen hozzá(juk) köthető hozzászólás vagy megjegyzés, amely személyiségi jogaikat sérti;")
Saját szabályaidat sem tartod be:
– "Ha szerinted ez az „alkotás”, ez a profizmus, akkor az a te bajod. Elnézve a munkáidat, téged ez az eljárás valóban érzékenyen érinthet, szóval lehet, hogy tartózkodnod kéne további „alkotások” beküldésétől." – "Igen, az a marketingünk, hogy kritikával konstatáljuk (de semmiképp sem jópofizással) az egyediség írmagját is nélkülözőket." –

Az érintett alkotókat a munkáik járatják le, nem az, hogy ezeket néven nevezzük. Mindenesetre sokat mondó, hogy érdemben nem sikerült reflektálni, hanem egy teljesen más aspektust próbálsz idehozni. Mivel ennek semmi köze a pályázathoz, a további hozzászólások törölve lesznek. (Lásd Moderálás.)

Fórum (26)