Pályázatok

Logóterv nanotechnológiával készült termékekhez

Logó design
-
Nanoglass
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 50
nano

Megbízó

9

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 11 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (63)

Beküldve: 2019. 10. 13.
18
19
10
Beküldve: 2019. 10. 11.
4
0
8
Beküldve: 2019. 10. 12.
11
0
9
Beküldve: 2019. 10. 05.
10
0
8
Beküldve: 2019. 10. 02.
7
0
8
Beküldve: 2019. 10. 13.
3
0
7
Beküldve: 2019. 09. 27.
12
5
7
Beküldve: 2019. 10. 02.
4
0
7
Beküldve: 2019. 10. 05.
6
0
7
Beküldve: 2019. 10. 11.
16
0
7
Beküldve: 2019. 10. 05.
6
0
7
Beküldve: 2019. 10. 12.
9
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A piacon számtalan telefon kiegészítőt forgalmazó üzlet és webáruház működik, viszont a telefont vásárlók száma folyamatosan növekszik. A saját márkanévvel megjelenő termékünk a csomagolásával és a prémium minőséggel fog reményeink szerint a piacra betörni.
A legnagyobb konkurrens cégek közül az iglass és az xprotektor mellé felzárkózva a minőség és a megbízhatóság az elsődleges számunkra.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Pályázatunk a nanoglass.hu prémium minőségű telefon képernyővédőket forgalmazó webáruház termékeinek csomagolására illetve a későbbiekben nanotechnológiás más termékek forgalmazásához illeszkedő logo.
Egyéni vállalkozásban a háttérben fiatal csapattal a fent leírt célokat kitűzve nagy lendülettel hosszú távú tervekkel a webáruházon keresztül (esetleg a későbbiekben bemutatóterem működtetésével) szándékozunk forgalmazni a kiemelkedő telefon márkákhoz minőségi képernyővédőket

Feladat leírása

Feladat: 

. Feladat: logóterveket várunk ami a nanotechnológiára utal, viszonylag egyszerű, kevés színt használ (pl kék alapon ezüst, de más színkombinációra is várunk javaslatot )a név (nanoglass) is szerepelhet a logóban.
A logót a csomagoláson, a levelezésben és a médiamegjelenésben egyaránt szeretnénk használni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A termék a prémium kategória és a környezetvédelem együttes megcélozása, amelyet a környezetbarát csomagolás és a drága telefonok képernyőinek megvédésével (kevesebb eltört és használhatatlanná váló telefon a szemétbe) szeretnénk elérni.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönségként szeretnénk elérni elsősorban Magyarországon telefont használók széles rétegéből akik igényesebbek és drágább telefonokat használnak. Továbbá azokat is akik megértik, hogy a telefon képernyőjét véletlenül is össze lehet törni és akkor nagyobb a kár mint amennyiért meg lehet védeni a telefont. Igazából minden telefont használót korosztálytól függetlenül.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Prémium minőség, a karc- és ütésálló, majdnem gyémánt keménységű (9H) ujjlenyomat mentes képernyő. A nanotechnológia hatása hogy a keménységen kívül hidrofób, oleofób és antibakteriális hatással bír, ugyanakkor tapintásra ugyanaz az érzés, mintha az eredeti képernyőt érintené.
A nanoglass.hu oldalon (amely még nem működik) megnézhető hogy "miért a nanoglass".

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Nem márkajelzett termék, de a brandépítés a célunk, a nanoglass logóval és csomagolással állandóságot és minőséget sugall.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A Facebook, a Youtube és egyéb webes fórumokon való részvétel, amely még nem kiforrott.

Feladat leírása

Stílus: 

Elegáns letisztult logót és színeket várunk, amely az eleganciát és a minőséget valamint prémium imidzs kialakítását segíti elő.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Túl sok szín, túl sok egyenes vonal.

Fórum

Üdvözlöm. Lehet pár koncepció amiben telefon,esetleg telefontok is helyet kap mint egy ikon ?Vagy maximum csak amit olvastam a leírásban Nanoglass ? Köszönöm

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje kitolódott.

Gratulálok a győztesnek és a megrendelőnek is.

Tisztelt Admin!

Semmi offenzív, csak egy tájékoztató jellegű válaszra volna szükségem. A jelen pályázatban, én értem el a második legmagasabb pontszámot. És mégis egy nálam alacsonyabb pontszámú kreatív került shortlistre. Ez így logikus és bevett forma? Mert akkor bocsi én értek félre valamit. Csak fura érzésem van ezzel, hogy másodikként valójában 3. vagyok. Vagy még az se; hisz nem vagyok shortlisten sem. Előre is köszönöm a választodat.

Kedves Kreatív!

Mind a pontozást, mind a shortlistesek kiválasztását a megbízók manuálisan végzik, nem automatikusan történik. Azt nem tudom, hogy a megbízó miért így döntött, erről ő tud nyilatkozni.