Pályázatok

Logót tervezés egy fiataloknak szóló „gatyába rázó” képzésnek

Logó design
-
Énképzőkör
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 75
trening

Megbízó

33

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Extra díjazás
Promotálás
Extra díjazás

A győztes egy fiatal ismerősét féláron "delegálhatja" az egyik képzésre.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (105)

KA képe
KA
Beküldve: 2018. 06. 10.
14
6
10
Beküldve: 2018. 06. 05.
10
4
9
Beküldve: 2018. 05. 30.
10
3
8
Beküldve: 2018. 06. 06.
30
6
8
Beküldve: 2018. 05. 13.
6
0
8
Beküldve: 2018. 05. 16.
5
0
8
Beküldve: 2018. 05. 11.
6
6
8
Beküldve: 2018. 06. 10.
9
0
8
Beküldve: 2018. 06. 02.
3
4
8
Beküldve: 2018. 05. 29.
16
2
8
Beküldve: 2018. 05. 16.
5
4
8
Beküldve: 2018. 05. 30.
4
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A fiatalok manapság rengeteg iskolán kívüli képzésen pallérozódhatnak. Lehet, ezt feltételes módban kéne mondani, mert sajnos tapasztalatból kijelenthetjük, hogy rengeteg a kamu, valós tudást nem adó képzés, amik ráadásul nagyon drágák is, és elhitetik gyerekkel, szülőkkel a beiratkozás előtt, hogy rendkívül hasznos ismereteket szerezhetnek. Néhány ismert ember névben részt vesz, és máris nyílik a pénztárca.

Táptalaja van ezeknek, mert sok gyerek elég "gyökértelen" és céltalan, rossz a szociális élete, bezárkózva tengeti napjait, nincs valódi énképe, és önbizalomhiányos.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Két, tapasztalattal rendelkező oktató egy új, hiteles tréninget alapítana. Belülről láttuk az előző részben leírtakat, de egyedül nem igazán tudtunk alakítani a dolgokon, csak annyit tehettünk, hogy a saját óráinkat becsülettel megtartottuk. Azt tűztük ki célul, hogy kicsit gatyába rázzuk a mai 14-18 éveseket, erősítjük az énképüket, segítünk megtalálni erősségeiket, illetve gyengeségeik leküzdését, fejlesztjük szociális készségeiket, és úgy általában kimozdítjuk őket a komfortzónájukból, egy jó hangulatú pár hét után jelentősen javult közérzettel vágnak majd neki a nagy betűs életnek...

Feladat leírása

Feladat: 

A névadás után a tanfolyam logójának megtervezése lenne a feladat. (Énképzőkör) Sokat gondolkodtunk azon, hogy mindenképpen különálló emblémával rendelkező logót szeretnénk-e, vagy egy jó ötlettel egy betűlogó is elmegy-e. Végül arra jutottunk, hogy ebben nem korlátozunk titeket, a brief többi részét figyelembe véve dolgozzatok, és meglátjuk mi sül ki belőle.

Szeretnénk azonban, ha a logó némi üzenetet is hordozna. Nem akarunk kiemelni szavakat, kíváncsiak vagyunk, titeket melyik hívószó, jellegzetesség ihlet meg.

A logót szeretnénk megnézni néhány változatban: egy pólón, egy roll-upon és egy irodán belül (falon, ajtón ilyesmi.) Természetesen ezeket nem kell külön megtervezni.

Az írásmód tekintetében annyi kikötés van, hogy ne legyen benne kis és nagybetű megkülönböztetve. (Ne kezdődjön nagybetűvel, a szóösszetétel egyes részei ne legyenek kiemelve.)

Jelenleg ennyi jut eszünkbe, de biztosan kifelejtettünk valamit, ezért kérdezzetek nyugodtan, válaszolunk hamar.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy érdekes tanfolyamra asszociáljanak, ami mozgalmas, hasznos, és némi izgalmat foglalhat magában. Akarjon utánanézni, aki hall róla és érintett. Ha egy fiatal találkozik vele, akkor eszébe jusson, mikor mesél róla a szüleinek, ők pedig ne csak legyintsenek rá egyet. Ugyanez fordítva. Szülő érdeklődését is fel tudja kelteni, és ne röhögjön a gyerek, ha anyától hall róla.

Feladat leírása

Célközönség: 

14-18 éves fiatalok, de a szüleik számára se hangozzon hülyén. A marketingtervünk még nem készült el, de valószínűleg mindkét csoportot meg fogjuk szólítani.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Lásd márka jellemzése.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A foglalkozás, és az abban közreműködők hitelesek, és hasznos tudást adnak át. Itt jól fogja érezni magát a fiatal, biztosabb énképe lesz, jobban fog boldogulni az életben, hasznosan tölti el a szombat délutánját, mégsem unalmasan. "Több lesz", mint előtte.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Sok felületen felhasználnánk, ezért univerzális kialakítású logóra van szükség, ne legyen túl elaprózott. Lesz majd névjegykártyánk, szórólapunk, honlapunk, közösségi média profiljaink, roll-upok stb.

Feladat leírása

Stílus: 

Mivel elsősorban fiatalokhoz szólunk, az ő ízlésvilága illeszkedjen bele, legyen emiatt kellőképp modern, és okos a logó. A letisztult, modernebb stílust szeretjük, színkombinációkon nem gondolkodtunk még, de talán a tematika kellő iránymutatást ad.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A nagyon klisés megoldások. Nem szeretnénk olyan emblémát választani, ami igazából nem mond semmit, csak egy absztrakt forma, tartalom nélkül. Nyilván a névből adódóan kört alkalmazni is fogtok, de legyen benne valami egyedi.
A túl egyszerű betűlogók sem lesznek megfelelők, a mindössze szép feliratnál többet szeretnénk.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A díjazás nettó értendő, és a számlaképesség nem feltétel. Ha olyan kreatívval hoz minket össze a sors, akinek az egyéb munkái is tetszenek, további együttműködés is elképzelhető. A győztestől vektoros formában kérjük majd az anyagot.

Fórum

Kedves Megbízó,
Érdeklődni szeretnék, hogy a név nincs még meg konkrétan? Avagy ezt hagyjuk ki a logóból, vagy a névadás és a feladat részét képzi?

Köszönöm válaszát előre is!

Szia!

A nevet minden pályázatnak a fejlécében megtalálod a kategória mellett. De a biztonság kedvéért most beleírjuk mi.

Szia!

Egyúttal rájöttem, hogy a név miértjéről nem is írtunk semmit. Szóval több szintű ez a választott elnevezés. Nyilván az önképzőkör szóból ered, de helyette az "én"-t képezzük. Külön jó a "kör" is, mivel egy "klubról" van szó, aki részt vesz rajta, az egy új közösség részévé is válik.

Megbízótól kérdezem, hogy konkrét szakmákkal kapcsolatos oktatás lenne a profil vagy inkább önismereti, önfejlesztő, lelki aspektusra fókuszáló kurzusok lesznek? Esetleg egy moodboard csatolható (ez a megbízónak is sokat segít)? A leírtak elég tágan értelmezhetők. köszönöm!

Szia!

Nem foglalkozunk konkrét szakmákkal, hanem ahogy te is írtad, az önismeret, bizonyos szituációk kipróbálása, magabiztosság felébresztése a cél. Most néztem csak utána, mi ez a moodboard, nem hallottam még a kifejezést, nem is csináltunk ilyet. Talán az segít, hogy pszichológus foglalkozik csoportos játékokkal, feladatokkal a gyerekekkel, stylist "törődik" velük, készül róluk pár önazonos, nagyon jó fotó, kapnak némi gondolatébresztőt szociális témákban, majd megyünk a "terepre", ahol feladatokat kell megoldaniuk.(interakció idegenekkel, másik nemmel, csapatban stb.)

Köszönöm!

Sziasztok!

Nagyon köszönjük az eddigi munkákat. Az eddigiek alapján annyit tudunk mondani, hogy azok tetszettek nekünk jobban, ahol nem a kör motívum volt a középpontban önmagában. Nem szükséges elhagyni, és továbbra is azt mondom, meg tudtok lepni biztos jóval "egy körrel" is, de más motívumok is szóba jöhetnek, amik illeszkednek a gondolatiságunkhoz.

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje kitolódott.

Kedves Kreatívok!

Nagyon szépen köszönjük mindenki munkáját, nagyon jól esett, hogy sokakat érdekelt a pályázatunk. Remélhetőleg az elképzeléseink miatt is. Több nagyszerű szakembert ismertünk meg itt, és nagyon reméljük, mindenki megtalálja a számítását. Mi megtaláltuk. Sziasztok