Pályázatok

Lógó módosítása és új arculat tervezése egy 30 éves paróka cégnek

Logó + Kisarculat design
-
Wigplanet
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 76
Wigplanet

Megbízó

4

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (75)

Beküldve: 2020. 09. 14.
8
4
10
Beküldve: 2020. 09. 17.
4
2
10
Beküldve: 2020. 09. 18.
5
0
10
Beküldve: 2020. 09. 18.
5
0
8
Beküldve: 2020. 09. 05.
6
0
8
Beküldve: 2020. 09. 09.
12
0
8
Beküldve: 2020. 09. 18.
11
0
8
Beküldve: 2020. 09. 18.
5
0
8
Beküldve: 2020. 09. 11.
16
0
8
Beküldve: 2020. 09. 06.
3
0
8
Beküldve: 2020. 09. 18.
5
0
7
Beküldve: 2020. 09. 12.
7
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Wigplanet egy 30 éves múlttal rendelkező, Magyarországon egyik elsőként megjelenő, magas minőségű parókákat forgalmazó cég. Szeretnénk a jövőben külföldi piacra is betörni, jelenleg Magyarországon megy az árusítás. Több új vonal is fog indulni cégünknél, eszerint szeretnénk megújulni.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A cégünk egy nagymúltú parókaszalon, ahol több külföldi parókagyár márkánál kizárólagosságot élvezünk Magyarországon, így kiskereskedésként és nagykereskedésként egyaránt működünk. Szakmai tudásunk egyedülálló itthon, ügyfeleink teljes mértékben megbíznak bennünk. Üzletünk az indulás óta ugyanott helyezkedik el, szinte mindenki ismeri a szalont, orvosok színészek, színésznők minket ajánlanak mindenkinek. Jelenleg a piacon mi vagyunk a legrégebbi és legerősebb cég.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy kifinomult, elegáns új logót szeretnénk. Várunk olyan logó terveket ahol egy olyan szembetűnő, megjegyezhető logót kapunk amelyet hosszútávon tudunk használni. Szeretnénk megmaradni a klasszikus vonalban, kicsit modernebb változattal, semmiképp ne legyen túl minimalista. Korábbi színünk a magenta, ezt viszont meg szeretnénk változtatni, a mályva színben gondolkozunk de nincs megkötés, legyen elegáns és kifinomult. Ezenkívül várunk még névjegykártya, ajándék táska, üzlet feletti reklámtábla terveket. Örülnénk ha egy emberi hajas fej lenne a logó, főként ez alapján várjuk a terveket, de a névvel vagy a WP monogrammal is jöhetnek ötletek. Csatoltam a korábbi logót segítségnek.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk a megújulás, a magas minőség biztosítása és tükrözése a továbbiakban is. Szeretnénk betörni a külföldi piacra, valamint elindítani egy új vonalat, egy paróka műhelyt, amely szintén egyedülálló Magyaroszágon.

Feladat leírása

Célközönség: 

Főként nők, kisebb arányban férfiak mindenféle korosztályból, a 40+-os korosztály aránya magasabb. Szeretnénk magunkat jobban népszerűsíteni a férfiak körében is.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Magas minőség.
Magas szintű szakmai tudás.
Ügyfélközpontúság, diszkréció.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Itthon a parókaszalonok között egyedülállóan nagy raktárkészlettel rendelkezünk, ügyfeleinket diszkrécióval kezeljük, teljes mértékben megbíznak bennünk. Megtalálhatóak nálunk női és férfi parókák, tupék mindenféle színben és fazonban, melyek azonnal raktárról megvásárolhatók.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A cég honlapján, közöséggi oldalakon, névjegykártyán, üzletben való megjelenítés hosszú távon.

Feladat leírása

Stílus: 

Elegáns, letisztult, kifinomult, magas minőség.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A túlságosan minimalista, vagy túl bonyolult logó, azonban nem szeretnénk ha túlságosan régi módi lenne.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Vektoros formátumba szeretnénk elkérni majd a munkát.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Megbízó!

Minden tisztelettel, kérhetünk értékelést?

Köszönettel:

Én, például kaptam egy nagy karót. Ez olyan, mintha neki sem kezdtem volna a feladatnak; pedig ...

Türelemmel várok.

ICON, pedig én azt tippeltem, hogy az értékelt 4százalék a befutó, és a többit majd az utolsó napon értékelik "gyorsba". Mostmár inkább visszavonás gyanús..

Csatlakozom Zitához, két hét alatt azért le lehetne értékelni, vagy legalább válaszolni a fórum posztokra... Még várok egy hetet türelmesen, aztán visszavonok én is. Legalább egy választ kapjunk, ha el is húzódik az értékelés.

Kedves Grafikusok!

Minden nap a időt töltünk a koncepciók átnézésével, és most elkezdtük értékelni is őket, két hetünk van az értékelésre amely szombaton jár le, illetve meg is tudjuk hosszabbítani, tehát kérem legyen mindenki türelemmel, ez egy hosszú időre szóló logó, melynek kiválasztása nem kettő percbe telik, fogunk választani a koncepciók közül.

Köszönjük! :)

Köszönjük a választ!

Fórum (8)