Pályázatok

Logó újratervezés tábor- és eseményszervező egyesületnek

Logó design
-
KÖSZI
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 86
KÖSZI

Megbízó

98

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (89)

Beküldve: 2021. 01. 08.
22
17
10
Beküldve: 2020. 12. 22.
1
3
10
Beküldve: 2020. 12. 21.
13
2
9
Beküldve: 2021. 01. 07.
2
2
9
Beküldve: 2021. 01. 08.
5
5
9
Beküldve: 2021. 01. 08.
8
2
8
Beküldve: 2020. 12. 16.
4
2
8
Beküldve: 2021. 01. 08.
2
0
7
Beküldve: 2021. 01. 07.
4
2
6
Beküldve: 2021. 01. 08.
6
1
9
Beküldve: 2021. 01. 08.
5
1
8
Beküldve: 2021. 01. 08.
10
3
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Budapesti székhelyű, nem profitorientált, civil szervezet vagyunk, amelyben főleg önkéntesek tevékenykednek. A KÖSZI távol tartja magát a politikától és független bármilyen párttól vagy egyháztól.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A KÖSZI Egyesület fő profilja táborozási lehetőségek és ifjúsági programok – például csapatépítések, alkoholmentes koktélbárok, interaktív ökumenikus istentiszteletek – szervezése a 6-29 éves korosztály számára.
Az egyesületté válás (2010) előtt kimondottan evangélikus egyházi táborok szervezésével foglalkozott az alapító csapat (ez érződik a jelenlegi logónkon is), a mostani tevékenységünk azonban felekezetközivé vált. Nem gyülekezet / plébánia / egyház vagyunk, hanem egy keresztény fiatalokból álló önkéntes csapat, akiknek fontos az elfogadás, a pozitív szemlélet és az életöröm.

Feladat leírása

Feladat: 

10. születésnapunk alkalmából szeretnénk megújítani a logónkat. Célunk megtartani a narancsságra színt, de a színkód változik (#f6b131). Továbbá szeretnénk ha a mostani logónkra jellemző játékos, életvidám, dinamikus, gyermeki-fiatalos hangulat megmaradna. Nem célunk, hogy mindenképp megjelenjenek keresztény jelképek, így a mostani logóban lévő Luther rózsához sem ragaszkodunk. A logón a KÖSZI felirat csupa nagybetűvel jelenjen meg, és lehetőség szerint örülnénk, ha szerepelne a “Tőled jó!” szlogenünk is a logóban.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk olyan benyomást kelteni, hogy jó hangulatú és befogadó, szeretetteljes fiatal közösség vagyunk, mely a célcsoport felé egy megbízható szervezet képét sugallja.

Feladat leírása

Célközönség: 

6-14 éves táborozó korosztály szülei
12-18 éves táborozó korosztály
18-29 évesek, akikre önkéntesként számítunk, illetve egy évben egyszer ennek a korosztálynak is szervezünk tábort.
Hidat szeretnénk teremteni azok számára, akik nem annyira kötődnek formálisan a kereszténységhez, illetve valamely egyházhoz de nyitottak egy keresztény alapokon nyugvó közösségre.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Kompetenciafejlesztés: táboraink észrevétlenül fejlesztik a gyerekek, fiatalok kulcskompetenciáit.

Személyközpontúság: odafigyelünk arra, hogy észrevegyük, ki miben tehetséges, és mindent megteszünk, hogy a gyerekek, fiatalok önismeretét, önbizalmát erősítsük, egymást segítő közösséggé kovácsoljuk őket.

Vagány kereszténység: táboraink keresztény szellemiségűek, melyekben a kereszténység 21. századi, modern, vagány arcát szeretnénk megmutatni. A hagyományos értékek mellett jókedvre, felszabadultságra, magabiztosságra hívunk minden táborozót.

Részletesen: www.koszi.net

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

20+ év táborszervezői tapasztalat, lelkes és szakmailag felkészült táborvezetők, élményszerű minőségi programok, keresztény értékrend.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az új logót terveink szerint legalább a következő 10 évben használnánk, megjelenne Facebook, Instagram bejegyzéseinkben, a weboldalunkon, táboraink plakátján és KÖSZI-s ajándéktárgyakon is (pólók, hűtőmágnesek stb.) Ezért fontos számunkra, hogy monokróm formában is jól működjön.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult, egyszerű, felismerhető, játékos

Feladat leírása

Kerülendő: 

Erős egyházi jelképek, cikornyás* betűtípus, komor hangulat, túlzott részletesség
(* A jelenlegi logó cikornyás, a jövőben ezt nem szeretnénk.)

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Tisztelt Kreatívok!

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek a munkáját és az összes beérkezett pályázatot! Az értékelést megkezdtük, de a nagy számú beérkezett pályázat miatt a shortlist összeállításához és a kihirdetéshez szeretnénk szíves türelmüket kérni: legkésőbb 2021. február 8-ig győztest fogunk hirdetni.

Üdvözlettel:
A KÖSZI csapata

Jó napot! Lecsúsztam a beadási határidőről esetleg e-mailben elküldhetem?

Törölve

Kedves Felek!

Gondolom, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy teljesen szabálytalan a pályázat eredményhirdetése előtt az oldalt megkerülve a személyes kapcsolatfelvétel. Nem véletlen, hogy a kreatívok kiléte ebben a szakaszban nem ismert, egy közvetlen email küldés pedig ezzel teljesen szembe megy. Sajnos nem vettük észre időben ezt a hozzászólást tegnap.

Kedves KreadNod!
Elnézést kérünk, természetesen nem akartunk a szabályok ellen menni, munkatársunk nem gondolta végig, hogy ez így nem jó megoldás.
Van esetleg lehetőség arra, hogy a fenti kreatív munkáját is megtekinthessük a pályamunkák között így utólag is? Ha nem, azt is megértjük és elfogadjuk.

A többi kreatívval szembeni korrektség miatt ilyenre nincs lehetőség. Mindig akad néhány ember, aki épp lemarad, de mindig azt mondjuk, ha engedményt tennénk, akkor a határidő elvesztené határidő jellegét.

Rendben, köszönjük!