Pályázatok

Logó újra tervezése magas nők ruha boltjának

Logó design
-
Pink Swan Fashion
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 96
37

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 7 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (115)

Beküldve: 2018. 01. 29.
16
17
10
Beküldve: 2018. 02. 06.
17
3
8
Beküldve: 2018. 02. 07.
6
3
7
Beküldve: 2018. 01. 24.
1
1
7
Beküldve: 2018. 01. 27.
7
0
7
Beküldve: 2018. 01. 22.
13
10
7
Beküldve: 2018. 01. 26.
5
0
7
Beküldve: 2018. 02. 09.
6
1
6
Beküldve: 2018. 02. 09.
9
0
6
Beküldve: 2018. 01. 20.
5
3
7
Beküldve: 2018. 01. 20.
7
3
7
Beküldve: 2018. 01. 23.
5
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Saját ruha márkám a Pink Swan Fashion, amely azért különleges, mert a magas nők igényere szabva tervezek és készítek ruhákat. A célközönségem nem, vagy nehezen találja meg a számára megfelelő méretet a hazai boltokban, mert túl rövid a nadrág, nem jó helyen van a derékvonal, rövid a blúz teljes hossza, vagy ujja stb.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Üzletünkben igyekszek élménnyé tenni a vásárlást, mindenkivel személyesen foglalkozok, öltözködési tanácsot adok, ha pedig elfáradtak leültetem őket a kanapéra egy kis csacsogásra egy kávé vagy tea mellett. Ezért sok visszatérő vásárlóm van, akik szívesen jönnek hozzám (webshopom és üzletem is van, ez az első ilyen üzlet hazánkban). A vendégek kapnak egy olyan érzést is, hogy "végre van ilyen", "itt minden jó rám". Ruháim divatosak, sokan dicsérik, nem jön szembe az utcán, mindegyik kis tételben készül és egyedi. Az egésznek van egy közösségépítő jellege is vannak eseményeim ahol a résztvevők nagyon élvezik egymás társaságát, barátságokat kötnek. Magyarország legnagyobb magas nőknek szóló facebook csoportja is az enyém.

Feladat leírása

Feladat: 

A meglévő logó újra tervezése (csatoltam képet). Fekvő elrendezésben gondolkozok. Nézzen ki jól nagyban és kicsiben is. Részei a hattyú motívum (ez szabadon kezelhető) a márkanév: Pink Swan Fashion és a szlogen: "PS: I'm tall." A képen látható betűtípust mindenképpen cseréljük le. Színei a közép szürke és a rózsaszín (RGB: 222, 138, 150), de egy színű változatban is használnánk majd.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A logóval a célunk, hogy ha valaki ránéz (akár egy reklámtáska oldalán vagy egy fotónkon látja) azt gondolja, hogy ez a márka szép és különleges dolgokat csinál, magas nőknek szól, van benne spiritusz ugyanakkor milyen profi és átgondolt.

Feladat leírása

Célközönség: 

A nőkhöz kell szólnia, akik magasabbak az átlagnál és ezért különlegesek is, egy jól kiválasztott ruhában csinosak lehetnek és legyenek büszkék az adottságaikra ami nem hátrány, hanem áldás.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ez a márka nekem szól, egy szép és különleges ruhával a figyelem középpontjába fogok kerülni és rengeteg dícséretet kapok - már alig várom.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A nőt testesíti meg, aki modern, kecses és magas.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Bevarrható ruha cimke (szövött), függő ruhacimke (kartonra nyomott), papír reklámtáska, névjegy, szórólap, Facebook, újság, üzlet portál, falmatrica, habbetű, TV, termékfotóra.

Feladat leírása

Stílus: 

Az új logó legyen modern, letisztult, nőies, könnyed, szerethető. Legyen benne valami ami megfog egy kis rafinéria, mint a ruhákban is :)

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kerülendő a sok szín használata, a színátmenet, a túlkomplikált ábrák, a vékony vagy kusza vonalak (probléma, ha kicsiben összemosdik, vagy nem lehet textil címkére hímezni, vagy nem lehet körbevágni habbetűben stb). Ne legyen kocka formájú mint egy bankos logó vagy multis, viszont gyerek meseszerű se legyen :)

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A szokásos formátumokban kérem (nyomdai felhasználásra, vektoros, PNG stb) ezen kívül PSD-ben is. A nyertestől szeretném majd elkérni egy színű full fekete változatban is.

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Pályázók,
az első napon beérkező pályáztok alapján garantált díjazást állítottam be, mert látom hogy jó ötletek jönnek!
Amit szeretnék jelezni, hogy ne használjunk olyan betűtípust, amelynek nagyon elvékonyodó cirkalmas részei vannak.
Az árnyékok használata sem szerencsés.
Ezt a két észrevételt a különböző felhasználási módok miatt írom.
A szlogen se maradjon le: "PS: I'm Tall"
Kíváncsian várom a többi pályázatot is, hajrá! :)

Kedves Megrendelő,
egy körülbelüli pontozás sokat lendítene a pályázatokon, amivel éreztetné velünk, hogy egyáltalán jó úton járunk-e. Nem kell egyből megadni a 10-est, de akár jöhetnének az 1-esek, ahol totális az ellenszenv, aztán nekifutnánk egy másik pályázattal. :D

Vagy ha nem is pontozás, valami megjegyzés ,hogy jó uton haladunk e . :)

Az összeg csak a logó tervezési díja, vagy logó + médiaterv?

Mindig csak a Feladatban szereplő dolgokat kell megtervezni, a médiaterv szekció tájékoztatás jellegű.

Akkor ez most számomra a "22-es csapdája". Ha tájékoztató jellegű, de megtervezem akkor egy arculati anyagot adok le (logó áron), ha nem és mások megtervezik akkor ők velem szemben "plusz munkával" előttem járnak. Akkor mindenki döntse el, hogy milyen munkát ad le?

Kedves Megrendelő!

Ragaszkodik a psd-hez, vagy svg-ben is megfelelne helyette a rétegekre bontott fájl? Inkscape-ben készítettem egy logót, de mivel psd-ben nem tudom elmenteni, csak akkor adnám be pályázatként, ha azzal menthető fájlt is elfogad.

Kedves Kreatív, nem ragaszkodom hozzá ez nem kizáró feltétel, majd lesz helyette png :)

Fórum (8)