Pályázatok

LOGÓ tervezése most nyíló budai étterem részére

Logó design
-
Fióka
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 53
Galántai

Megbízó

19

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 1 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (81)

Beküldve: 2013. 09. 26.
5
15
10
Beküldve: 2013. 09. 26.
2
1
9
Beküldve: 2013. 09. 26.
3
1
9
Beküldve: 2013. 09. 26.
2
2
9
Beküldve: 2013. 09. 26.
3
0
8
Beküldve: 2013. 09. 26.
11
0
8
Beküldve: 2013. 09. 24.
7
0
8
Beküldve: 2013. 09. 25.
3
2
8
Beküldve: 2013. 09. 25.
1
0
8
Beküldve: 2013. 09. 23.
1
0
8
Beküldve: 2013. 09. 27.
1
0
7
o.O
Beküldve: 2013. 09. 23.
3
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Fióka egy Budán újonnan induló étterem, ahová ugyanolyan szeretettel várjuk az éhes, mint a szomjas emberek.
Felismertük, hogy Budán kevés olyan étteremmel találkozhatunk, ahová nap mint nap szívesen betérünk, nem túlzottan flancos és feszengős, mégis fiatalos, stílusos.
Miben vagyunk mi mások?
Olyan mesterien kombináljuk mind konyhaművészetünkben, mind pedig építészetileg a konvencionális egyszerűséget és a modern sokszínűséget, hogy úgy érzed, ezt a helyet neked teremtették, hogy itt igazán ki tudsz kapcsolódni.
Filozófiánk: csak jó alapanyagokból lehet jót csinálni.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Kedves Kreatív!

Szeretnénk, hogy minél jobban szeretett vendégeink szemével tudd látni éttermünket. Ezért ezt a részt kicsit hosszabbra szabtuk. Íme:

Képzeld el, hogy Budán vagy, a Városmajori parknál sétálgatsz, és megpillantod a Fióka Éttermet. Egy olyan újonnan nyíló helyre érkeztél, ahol tudsz ebédelni, vacsorázni, borozgatni, sörözgetni, kávézgatni egyedül, életed párjával, családoddal vagy barátaiddal.

Ha érzelgős hangulatodban vagy, így fog rád hatni a hely:

Már a századeleji klinkert téglából épült parkkal övezett étterem épülete is magával ragad, varázslatos érzéseket kelt benned. Az ajtón belépve mosolyogva köszöntenek a megnyerő, fiatal pincérek, akik hellyel invitálnak. Poharadba somelier-nk a személyiségedhez, hangulatodhoz illő bort tölti, melyet gyertyafényben elkortyolgatsz, míg ételed asztalodra nem kerül. Jóllakottság, harmónia, elégedettség, megbecsültség érzéseivel távozol.

Ha "csak úgy kimozdulnék valahová" hangulatodban vagy, így alakul a Fiókával a kapcsolatod:

A lendületes elegancia, a fiatalság, a játékosság mesteri összefonódása, egy új életstílus illata fog megcsapni, mikor átléped a Fióka küszöbét. A nap fáradalmait szeretnéd feledni egy jó sör és barátaid társaságában. Bensőséges hangulatban elbeszélgettek, az éjjeli órákban sok nevetéssel az arcotokon mentek el a helyről, boldog órákat magatok mögött hagyva. Érzed: itt megbecsültek, figyeltek igényeidre, az egész este alatt te voltál az első.

Feladat leírása

Feladat: 

Úgy vágyunk egy fantáziadús logóra, mely éttermünk kreativitásával összhangban áll, mint egy falat kenyérre. Ezért hát egy logó készítésében szeretnénk segítségedet kérni.

Logód éttermünk védjegyéül fog szolgálni, amit hosszú évtizedeken át büszkén fogunk viselni.

A legfontosabb, hogy logónk

1) egyszerre fejezze ki, azt a hármasságot, hogy a Fiókában ehetsz, bort kortyolhatsz és sört ihatsz

2) barátságos legyen

3) alapján - első ránézésre- azonosítani lehessen a vendéglátás kategóriát (mivel a Fióka név még önmagában nem utal erre)

4) közvetítsen minőséget, és a korral haladó stílusos eleganciát (=elegáns megjelenés egy leheletnyi modernséggel)

5) ne legyen harsány színű

6) csak a Fióka szó szerepeljen a logóban

7) fektetett téglalap alapú legyen lehetőleg

8) ...és persze különböztessen meg minket hangulatában a többi étteremtől

(a fióka madár elég ha csak burkoltan, kevésbé hangsúlyosan jelenik meg a logóban, ebben szabad kezet kapsz)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk, ha ismertségre, könnyű beazonosíthatóságra, pozitív asszociációkra, megelőlegezett bizalomra tennénk szert az egyedi, és jól megjegyezhető logó révén is.

Feladat leírása

Célközönség: 

- főként magyarok (turisták csupán kb. 20%), budapestiek

- kifogástalan ételek, széleskörű borválaszték, a hely hangulata, szakmaisága miatt gyakran visszatérő vendégek jellemzőek

- 25-60 év közötti közép-, felső osztályúak, szellemi foglalkozásúak, sok közöttük a vezető beosztású, de akadnak elvétve fiatal pályakezdők, ill. gyerekes családok

- olyanok, akiket vonzanak az újszerű ízek, az újszerű megjelenés, de a biztonságot nyújtó hagyományos karakterekkel sem szeretnének teljes mértékben szakítani;

fontosabb számukra a megnyugtató és ellazító éttermi légkör, a kifogástalan ízek, a vendégszerető kiszolgálás, kevésbé árérzékenyek;

étteremválasztásukkal nem társadalmi pozíciójukat szeretnék fitogtatni, hanem meghitt perceket szeretnének szerezni maguknak és asztaltársuknak

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A vendégek elégedettségét, hűségét szeretnénk minden alkalommal elnyerni, mikor hozzánk betérnek. Ezért minden eszközünket be is fogjuk vetni (árpolitika, udvariasság, remek hangulat, szakmaiság, egyedi stílus, megbízható és állandó minőség).

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Egyedi stílusú éttermünkben ízlésesen tálalt ételek (többek között magyar, francia, olasz konyha gyöngyszemei), hatalmas borválaszték és válogatott sörmárkák fogadnak. Nyári időszakban éttermünk szerethetőségét tovább emeli a parkban kialakított kerthelyiség.

A Fióka meghitt vacsorák, jelentős események, ünnepek méltó helyszínül szolgálhat mindenkinek, aki igényli a kifogástalanságot.

Miért éppen a Fióka név?

Egy szentimentális eseményhez kapcsolódik a névadás. Mikor kint ültünk a parkban az étterem leendő teraszán, hallottunk egy éhes fiókát, aki keservesen étel után sírt. Láttuk azt a megható jelenetet, ahogy az anyuka lélekszakadva, fáradtságot nem kímélve odasietett, hogy a legfinomabb falatokkal megnyugtassa kicsinyét. A fióka pedig tele pocakkal, boldogan visszahúzta fejét a fészekbe. Akkor fogalmazódott meg bennünk, hogy egy étteremnek is éppen ez a feladata: az éhségtől vagy szomjúságtól gyötört vendégek gyors, lelkiismeretes kiszolgálása.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Logónk arculatunk központi szereplője lesz, így a nyertes logó büszke készítője találkozhat vele az épület homlokzatán (Szilágyi Erzsébet fasorról kiválóan látható), honlapunkon, közösségi oldalunkon. Összefoglalva minden online és offline megjelenés alkalmával, ahol Fióka neve felcseng.

Feladat leírása

Stílus: 

Kidolgozottság, igényesség érzetét keltse az emberben, ha ránéz a logóra. Tartalmazhat konzervatív elemeket, ha meg van bolondítva egy kis modernséggel. Figyelembe véve, hogy a középkorúak is célcsoportunk tagjai, túlzottan ne legyen fiatalos a megjelenés.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Túlzott modernség. Minimalista stílus. Csak a fióka madár ábrázolása. Harsány színek.

Fórum

Találtam némi ellentmondást a pályázati kiírásban:
Az utolsó kitételben olvastam, hogy a minimalista stílus kerülendő meoldás, ezzel szemben a 3-as kitétel 4-es pontja szerint a logó "közvetítsen minőséget, és a korral haladó stílusos eleganciát, elegáns megjelenés"

Namost a minimalista stílus nem pont-hogy a minőséget, és a stílusos eleganciát közvetíti, elegáns megjelenésben?

Szeretnék még a pályázat lezárása előtt véleményt és értékelést kapni, hátha tudnék még csavarni egyet rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az Arculatfelelősnek üzenem:
GRATULÁLOK! Ez a terv pont olyan lett, amit el tudok képzelni a Városmajorban, az étterem homlokzatán. Nagyon tetszik, és örülök, hogy a Te terved nyert :-)