Pályázatok

Logó tervezése fiatal kertészeti vállalkozás számára

Logó + Kisarculat design
-
Upper Garden Kft.
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 97
UpperGarden

Megbízó

30

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hónap 3 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (157)

hZs
Beküldve: 2014. 10. 27.
11
16
9
Beküldve: 2014. 11. 05.
13
4
9
Beküldve: 2014. 11. 03.
9
0
9
Beküldve: 2014. 10. 10.
23
9
9
Beküldve: 2014. 11. 05.
12
0
9
Beküldve: 2014. 11. 05.
17
0
9
KA
Beküldve: 2014. 11. 06.
12
1
9
Beküldve: 2014. 11. 05.
5
0
9
Beküldve: 2014. 11. 05.
13
0
9
Beküldve: 2014. 11. 06.
1
0
9
Beküldve: 2014. 10. 08.
5
7
9
Beküldve: 2014. 10. 15.
12
4
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Könnyű belátni, hogy a kertészeti szolgáltatásokat nyújtó vállalkozások fő célcsoportjai leginkább a felső-közép, illetve felső társadalmi státuszba tartozó családi házban élők, illetve az igényesebb lakóparkok lakásainak tulajdonosai közül kerülnek ki, ahol a rendelkezésre álló jövedelem már lehetővé teszi a kerttel kapcsolatos állandó munkák külső cégre bízását.

Munkáink során tapasztaljuk, hogy megrendelőink számára a munka minőségén kívül egyaránt fontos, hogy a hozzájuk hétről-hétre rendszeresen megjelenő cég autójának, gépeinek, alkalmazottainak, külső megjelenése megfelelő legyen, egyszóval tehát a jól megtervezett vállalati arculat meghatározó tényező.

Mégis úgy látjuk, hogy a területen rengeteg vetélytárs nem ismerte még fel ennek a szempontnak a valódi értékét, ami számunkra jelentős piaci előnyt jelent. Megannyi kertészettel foglalkozó kisteherautót látni városszerte, de csak elenyésző töredéküknél láthatóak a tudatos arculattervezést mutató jelek.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az Upper Garden-t 2014-ben alapítottuk hét év alkalmazottként eltöltött kertészkedés után azzal a céllal, hogy az időközben összegyűjtött tapasztalatainkat saját elképzeléseink szerint kamatoztathassuk egy önálló vállalkozás keretein belül.

Legfontosabb feladatunknak egy olyan vállalkozás sikeres működtetését tartjuk, ami teljes körű megoldást nyújt az összes kertészettel kapcsolatos feladatra és problémára. Legyen szó ingyenes tanácsadásról, egy öreg fa kivágásáról, egy elhanyagolt füves terület újjá élesztéséről, de akár egy teljesen új kert tervezéséről, megépítéséről és későbbi gondozásáról, hozzánk bátran fordulhat.

Az "Upper" kifejezés egyszerre utalhat a szolgáltatás magas minőségére, de érthető a megbízók magasabb társadalmi státuszának egyfajta megerősítésére. Az angol kifejezés mindazonáltal azt a célt is szolgálja, hogy a fővárosban egyre nagyobb arányban élő, magyarul nem vagy csak kevésbé beszélő külföldiek számára is egyértelmű legyen a cég fő tevékenységi köre.

Mottónk az "Életre kert" már magyarul fogalmazódott és egy egyszerű szójátékban kettős jelentést próbál közvetíteni, miszerint "Egy életre szóló kert"-et tudunk adni, de "Életre kelt"-hetjük megbízóink már meglévő, megunt kertjeit.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat egy olyan logó tervezése, amit a kialakítandó márkaarculat egyik fő elemeként használhatunk fel az összes szóba jöhető felületen (weboldal, névjegykártya, vállalati levelek fejléce, borítékok, céges autó brandingelése, munkaruhák stb.).

Az elvárások:

Logó :

- Tartalmazzon egy képet vagy ábrát, az Upper Garden feliratot, illetve a mottót is (Életre kert).
- Legyen egyszerű, letisztult és elegáns, ami tükrözi a szolgáltatás magas színvonalát és ügyfeleinek magasabb státuszát.
- A design megalkotáskor fontos, hogy a kép a név nélkül is használható legyen bizonyos esetekben. Előny, ha az itt kialakított szimbólum által kiváltott asszociációk kapcsolódnak a kerthez, kertészethez, növényekhez, vagy általában a természethez.
- Legyen színes, de ne tartalmazzon túl sok színt (persze lehet egyszínű is akár).
- A logó alapja legyen fehér, hogy a fehér színű céges autókra megfelelően illeszkedjen, ne kellejen feleslegesen matricázni a fehér fényezést.

Levélpapír:

- A levélpapír fejlécében szerepeljen a teljes logó a névvel együtt, valamint a szlogen is.

Boríték:

- A design, a céges levelekhez, amire a levélpapírhoz hasonlóan szintén a logó, a név, illetve a szlogen kerüljön rá.
- A boríték mérete a C6/C5 szabvány mintájára készüljön.

Névjegykártya :

- A névjegykártya legyen két oldalas, az egyik oldalon csak a logó szerepeljen a szlogennel együtt, míg a másik oldal tartalmazza a nevet és az elérhetőségeket.
- Formátuma legyen a sablon névjegykártya méreteihez igazítva, oly módon elkészítve, hogy azt már közvetlenül küldhessük a nyomdába.

Elérhetőségek és egyéb céges adatok a weboldalon:
www.uppergarden.hu

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy jó logó használatával egyértelműen felismerhetővé válni a megannyi piaci résztvevő között, valamint a cég jó arculatának megalapozásával biztosítani a későbbi sikeres ismertség növekedést.

Feladat leírása

Célközönség: 

- Fővárosban élő, felső-közép, felső társadalmi státuszú kertes házban élő családok.
- Fővárosban élő kerttel rendelkező külföldiek
- Fővárosi Lakóparkok családjainak tagjai, ahol a közös kert fenntartása megoldható a közös költségből
- Budapest és agglomerációja területén, a kerttel rendelkező irodaházak és ipari parkok

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

- Legfontosabb a bizalom sugallása. Ez egy rendkívül bizalmi szolgáltatás, ahol a kuncsaftok kertjeibe, saját kulccsal, rendszeresen bejárunk.
- A kifogástalan külső megjelenés segít megalapozni a bizalmat és előrevetíti a későbbi munka magas minőségének ígéretét.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A korábban említett szempontok alapján a cég arculata legyen elegáns, sugallja a minőséget és profizmust és a képpel kapcsolatos asszociációk lehetőség szerint utaljanak a kertre, vagy a természetre, azok számára is, akik számára ismeretlen a név.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Tervezett felhasználási felületek:

- A weboldal kezdőlapja
- A céges autók oldalán
- Emailek és hagyományos levelek fejlécén
- A vállalati borítékokon
- Névjegykártyán
- Alkalmazottak munkaruháin

Feladat leírása

Stílus: 

- Letisztult, elegáns,
- Név, kép és szlogen egyaránt
- Nem túl sok színből építkező, fehér hátterű
- Kedvező asszociációkat kiváltó

Fórum

Kedves Megbízó!

A betűtípusok és a színvilág már adottak? Gondolok itt a jelenlegi honlapon látottakra, vagy az még alakulhat? Ha igen, akkor is szeretnék, ha a szlogen írott betűtípus legyen?

Válaszát köszönöm!

Nem, egyik sem adott. Mind a színvilág, mind a betűtípusok terén teljesen szabad kezet adunk. A jelenlegi honlap csak egy átmeneti megoldás, amíg itt megszületik a végleges. A szlogennek sem kel feltétlenül írott betűtípusnak lenni, lényeg, hogy illeszkedjen a logó és a név együtteséhez.

Kedves megbízó!
Az lenne a kérdésem hogy a pályázat eredményhirdetése mikorra várható.
Válaszát köszönöm

Valóban érdekelne minket, ha megtudhatnánk még mennyi ideig kell várni az eredményekre.
Üdv!

Fórum (4)