Pályázatok

Logó tervezése az Építkezz Olcsón számára

Logó design
-
Építkezz Olcsón
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 36
Leventef

Megbízó

8

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 év 12 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (50)

Beküldve: 2015. 01. 02.
13
3
10
ÉO
Beküldve: 2014. 12. 14.
12
2
9
Beküldve: 2015. 01. 02.
38
3
9
Beküldve: 2014. 12. 13.
8
1
9
Beküldve: 2014. 12. 13.
4
2
9
Beküldve: 2014. 12. 15.
8
2
8
Beküldve: 2015. 01. 02.
6
0
8
Beküldve: 2015. 01. 02.
23
0
8
Beküldve: 2015. 01. 02.
7
0
7
Beküldve: 2014. 12. 28.
2
0
7
Beküldve: 2014. 12. 22.
1
0
7
Beküldve: 2015. 01. 02.
2
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Frissen induló startup vagyunk, akik megrendelőket szállítanak építőanyag kereskedéseknek úgy, hogy a vásárlóknak ne kelljen kimozdulniuk otthonukból, órákat (napokat) tölteni árajánlatok gyűjtésével a legolcsóbb árak után kutatniuk.
Jelenleg az országban konkurencia nélküli szolgáltatást tudunk nyújtani.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk (családi vállalkozás) ötlete a házunk felújítása után született meg. Mint a legtöbb embernek, nekünk is pénzből és időből volt a legkevesebb, de szerettük volna minőségi anyagokból és az igényeinkhez képest a lehető legjobb áron megcsinálni a felújítást. Mivel olyan a munkahelyem, ahol van lehetőségem internetezni, magánügyeimet intézni, próbáltam megtalálni a pénztárca barát helyeket. Ezek felkutatásával napokat töltöttem el és így sem biztos, hogy a legkedvezőbb áron vettem meg mindent, mert csak azokat a cégeket értem el, akiknek volt weboldaluk. Több alkalommal belefutottam olyan weboldalakba, ahol nem voltak frissítve az árak, így amikor elmentünk az általuk megadott címre, akkor derült ki, hogy pl. a tetőhöz kellő faanyagok több tízezer forinttal többe kerülnek. Édesapám egy pár hónappal később kezdett el építkezni, mint én és a párom. Ő a rég jól bevált módszert alkalmazta, és elkezdte végigjárni a környék építőanyag kereskedéseit, majd mindenhonnan árajánlatot kért. Ennek köszönhetően, mire megtalálta azt a céget, aki a legjobb árat adja, több száz kilométert utazott, órákat töltött el, nem csak a vállalkozások keresésével, rengeteget utazott és várt az árajánlatokra. Ebből okulva, kitaláltuk a www.epitkezzolcson.hu –t, egy olyan web áruház jellegű oldalt, ahol az építkezők, felújítók berakhatják a kívánt termékeket a kosárba, és árajánlatot kérnek az adott termékekre, partnereinktől. Az oldalnak köszönhetően egy mozdulattal az otthonából vagy a munkahelyéről, akár több száz építőanyag kereskedéstől kap árajánlatokat, amiből kiválaszthatja a számára legoptimálisabbat, ezzel rengeteg időt és pénzt megspórolva.

Feladat leírása

Feladat: 

A kevesebb több elvet követve, egyszerű, könnyen olvasható, felismerhető mégis egyedi logó tervezése az Építkezz Olcsón számára, ami profizmust és fiatalos lendületet sugall.
Az új logónak megfelelően szeretnénk szlogenünk kinézetét is megterveztetni, ami a következő: Több, mint egy jó ajánlat.
A logót weboldalunkon kívül levélpapíron, borítékon, névjegykártyán, e-mail-ben, valamint Facebook oldalunkon is használni fogjuk, így legyen jól méretezhető. (Ezen arculati elemek megtervezése nem képezi a pályázat tárgyát.)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Cégünk szeretne rövid időn belül, meghatározó szereplője lenni az interneten történő építőanyag kereskedelemnek. Valamint célunk, hogy az Építkezz Olcsón egy ismert márkanév legyen.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönségünk elsősorban, azok a 25-55 év közötti főleg férfiak, akik építkezés vagy felújítás előtt állnak, nem ismeretlen számukra az internet világa, és már bonyolítottak vásárlást interneten keresztül.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ígéretünk az árajánlat kérők felé:
Rajtunk keresztül fogja legkényelmesebben, leggyorsabban a legjobb árajánlatot kapni.

Partnereinknek:
Senki nem fog annyi potenciális vásárlót az üzletébe vinni, mint mi.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Induló cégként, sajnos még nem beszélhetünk márkáról, de ez gyorsan fog változni.
:)

Feladat leírása

Médiaterv: 

Mivel cégünk az interneten ténykedik, ezért hirdetéseink is főleg itt fognak megjelenni. Közösségi oldalakon, valamint szakmai oldalakon és Google AdWords kampány formájában. Szeretnénk DM leveleket küldeni leendő partnereink számára.

Feladat leírása

Stílus: 

A logó legyen egyszerű könnyen megjegyezhető egy kis játékosság megengedett.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Nem szeretnénk nagyon színes, esetleg építőanyag mintás logót.

Fórum

Kedves Kreatívok!

Mivel az első határidő karácsony első napjára esett volna, ezért a megbízó január 2-ig kitolta a pályázat határidejét.

legalább szép dolgokat lopkodnának...

Fórum (8)