Pályázatok

Logó tervezése az ÉdesDatolyám Kft. számára

Logó design
-
ÉdesDatolyám
65.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 58
12

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 2 hét

Utolsó aktivitás

Promotálás
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (61)

a.
Beküldve: 2021. 06. 23.
11
4
10
Beküldve: 2021. 06. 25.
13
5
10
Beküldve: 2021. 06. 26.
6
6
10
Beküldve: 2021. 06. 30.
15
5
10
Beküldve: 2021. 06. 25.
5
2
8
mxk
Beküldve: 2021. 06. 29.
2
2
8
Beküldve: 2021. 06. 29.
1
0
7
Beküldve: 2021. 06. 30.
5
0
7
Beküldve: 2021. 06. 30.
5
0
7
Beküldve: 2021. 06. 29.
4
0
7
Beküldve: 2021. 06. 29.
9
0
7
Beküldve: 2021. 06. 30.
3
0
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az ÉdesDatolyám elhozza az édesszájú magyar fogyasztók számára a világ legfinomabb datolyáját, a sukkarit! A sukkari Szaúd-Arábia egyetlen régiójában, Al Qasim oázisaiban terem meg. A gyümölcs kezeletlen, friss, nem cukrozott, vagyis 100%-ban természetes, így édesítésre és nassolni is tökéletes. Vegetáriánusok, vegánok, paleo és különleges növényi étrendet követők számára szintén ideális, hiszen maximálisan támogatja ezeket az irányzatokat etikai és egészségügyi szempontból. A sukkari különleges, karamellás ízvilággal varázsol minden turmixot és süteményt mesésen finommá. Mindenki, aki megkóstolja, az első pillanatban beleszeret. Még azok is, akik azt hitték, hogy utálják a datolyát. Ez a fajta teljesen más, mint a boltok polcain megtalálható kicsi, aszott, száraz, ízetlen gyümölcs. Nem véletlen, hogy a sukkari datolya hazai értékesítésében az ÉdesDatolyám már most piacvezető. A következő időszakban célunk, hogy megerősítsük pozíciónkat és tovább terjeszkedjünk előbb a hazai piacon, majd a környező országok magyarok lakta területein. A többi még a jövő zenéje.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk jelenlegi profilja: a sukkari datolya értékesítése. Három éve foglalkozunk ezzel, korábban más vállalkozási formában kezdtük el a termék bevezetését. A piacbővülés miatt szintet léptünk, nemrég jegyezték be cégünket, az ÉdesDatolyám Kft-t. Még nincs logónk, arculatunk. A későbbiekben különleges, egzotikus friss gyümölcsökkel szeretnénk bővíteni a termékskálánkat (ÉdesMangóm, ÉdesPitayám stb.), egyelőre azonban a datolyára fókuszálunk. A cég 100%-os magyar tulajdonban van, az ügyvezetője egy fiatal magyar vállalkozó.

Feladat leírása

Feladat: 

Logótervezés.

A logóban szerepelnie kell a cégnévnek (ÉdesDatolyám – csak a név, Kft. nélkül) és a termékhez vagy a termesztési helyhez kapcsolódóan valamilyen rajzos, grafikus elemnek. A grafika illeszkedjen a cég profiljához. Mivel maga a datolya kevésbé dekoratív, mint pl. egy banán, a logóban nem feltétlenül szeretnénk datolyát látni. Viszont a datolyapálma, mint motívum, egyik kiindulási ötlet lehet. Termőhely egyéb jellemzői: gazdag oázisok a sivatagban, legnagyobb tevepiac, citrusfélék, narancs, grapefruit, füge, szőlő, gránátalma.

Néhány további szempont:
- fiatalos, formabontó design-t képzelünk el
- különbözzön minden más datolyás logótól
- jól azonosítható legyen
- matricaszerű, érdekes, feltűnő legyen, mint a déligyümölcsökre ragasztott márkajelölések (ezekből több tucatot összegyűjtöttünk, a pályázóknak is javasoljuk inspirációnak – https://bit.ly/3gEJsvW)
- színes, látványos, ugyanakkor letisztult és valamennyire stilizált legyen a grafika
- visszafogottabb színkombinációk (safari hangulatban, keki, zöld, barnák, drappok valamilyen élénk színnel kombinálva) és extrém színpárosítások is érdekesek lehetnek (pl. narancs-rózsaszín, lila-narancs, stb)
- fekete-fehérben nyomtatva is működnie kell a logónak
- a logót a honlapon, fejlécekben, a termékcsomagolásokon, matricaként és sok más helyen is használni fogjuk, talán még jelvényként is
- tipográfia: modern, jól olvasható betűket szeretnénk, fiatalosat, vidámat

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A logó vidám, fiatalos, jól megkülönböztethető, könnyen megszerethető és megjegyezhető legyen. Annyira mutatós és menő, hogy szívesen hordja magával bárki, pl. egy natúr vászontáskára nyomtatva.

Feladat leírása

Célközönség: 

Célközönségünkhöz tartoznak az édességeket kedvelő, az egészségükre odafigyelő, igényes vásárlók. Akik úgy gondolják, hogy ennyit igazán megérdemelnek és megengedik maguknak a sukkari datolya luxusát. Az életkor nem jellemző, gyerekek és felnőttek is a fogyasztóink közé tartoznak. Sokan közülük vegánok vagy különleges étrendet követnek. Vásárlóink többsége nő, de egyre több férfi is a vevőkörünkhöz tartozik.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Prémium minőségű, extra finom, kezeletlen, vegyszermentes élelmiszer.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Fogyasztóbarát, családias, egyéni megkeresésekre, ötletekre is nyitott cég.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A médiaterv a későbbiekben kerül kidolgozásra. A logó megtervezése után a következő lépés az arculat megtervezése lesz.

Feladat leírása

Stílus: 

Imádjuk a Rejtő-regények sivatagi jeleneteinek hangulatát, az art deco stílust, de nyitottak vagyunk teljesen új ötletekre is.

Feladat leírása

Kerülendő: 

- Plagizálás
- Egyértelműen felismerhető, más márkához köthető színek és formák használata

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

+ A számlaképesség feltétel, a pályázati díj nettó értendő.
+ Az elkészült logót vektoros és kép formátumban is kérjük leadni. (.ai, .jpg)
+ A nyertes pályázóval hosszabb távú együttműködés kialakítása is elképzelhető, az első feladat a logó után az arculatunk megtervezése lesz.
+ A továbbtervezéshez és a felhasználásra vonatkozó jogokhoz teljes körűen ragaszkodunk.

Fórum

Úgy látszik trendet teremtettem ezzel a formával. :) Már nem tudom, hányadik hasonló logó jön velem szembe, az Oasis Brewery logóm után! ;)

Kedves Robert! Konkrét kérésekkel fordultunk a pályázatunkban a grafikusokhoz, nem korábbi munkák alapján írtuk le az igényeinket. Ha ilyen szemmel nézzük a dolgot, valamilyen szinten minden logó hasonló, ami a fagyisdoboz-formát követi. Minden egyébben – színek, stílus – nem találunk sok hasonlatosságot, így utólag megnézve sem...:) Legyen szép napod! Üdv, ÉdesDatolyám Crew