Pályázatok

Logó tervezése a hamarosan induló, M2M videobloghoz

Logó design
-
M2M
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 33
42

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

3 év 9 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (43)

Beküldve: 2018. 07. 29.
4
7
9
Beküldve: 2018. 07. 24.
20
15
7
Beküldve: 2018. 07. 30.
7
2
7
Beküldve: 2018. 08. 01.
5
5
5
Beküldve: 2018. 07. 29.
2
2
6
Beküldve: 2018. 07. 31.
3
2
5
M2M
Beküldve: 2018. 07. 30.
3
1
5
Beküldve: 2018. 08. 01.
2
1
5
Beküldve: 2018. 07. 30.
5
2
5
Beküldve: 2018. 07. 30.
6
2
5
Beküldve: 2018. 07. 29.
11
0
4
Beküldve: 2018. 07. 28.
5
2
4

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Revita Alapítvány országos hatókörrel működő, nonprofit, társadalomtudományi kutatásokkal foglalkozó szervezet.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A Revita Alapítvány több, mint egy évtizede foglalkozik munkaügyi kutatásokkal, kiemelten a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatási lehetőségeivel, illetve ennek fejlesztésével.

Az elmúlt években aktív munkáltatói hálózatot építettünk ki, és többször, többféle módon is felmértük a munkáltatók információigényét a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásával kapcsolatban. Arra jutottunk, hogy a hagyományos, papír alapú tájékoztató kiadványok nem megfelelő formában és tartalommal próbálnak eljutni a munkáltatókhoz, ezért nem is sikeresek a fogyatékos és egészségkárosodott emberek foglalkoztatásának népszerűsítésében.

Jelenleg futó projektünkben erre szeretnénk megoldást kínálni egy M2M (Munkáltatótól munkáltatóig) elnevezésű videóblog indításával, amelyben pontosan olyan információkat tudunk közvetíteni a munkáltatók felé, amelyek aktuálisan érdeklik őket. A vlogon helyszíni riportokat, egyéni riportokat, illetve kerekasztal-beszélgetésekről és szakmai workshopokról készült rövid, informatív bejegyzéseket teszünk majd közzé.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat a vlog logójának megtervezése (felirat nélkül).

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A vlog a tervek szerint hosszú távon egy aktív munkáltatói közösség létrehozását teszi lehetővé, amelyben munkáltatók egymás között is meg tudják osztani kérdéseiket, ötleteiket, felvetéseiket, jó gyakorlataikat.

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban nyílt munkaerőpiaci munkáltatók - ezen belül multik és kkv-k, hazai és külföldi tulajdonú cégek is a vlog célcsoportját képezik majd. A munkáltatóknál a toborzásért és kiválasztásért felelős munkatársakat szólítjuk meg.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatásával kapcsolatos információk közvetítésére - előzetes felméréseink alapján - a vlog megfelelő csatorna lesz, az általunk indított szolgáltatás pedig az első, amely hazánkban ebben a témában elérhető.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az M2M márka még most kerül bevezetésre, alakításába bevonjuk majd a munkáltatókat, mint célcsoportot is, hiszen a vlog működtetésével őket támogatjuk a hálózatosodásban, egy aktív online közösség létrehozásában.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logót a későbbiekben elsősorban a Youtube-oldalon használjuk majd.

Feladat leírása

Stílus: 

A logó tervezése során a hívó-szavak, tétel gondolatok: munkavállalás, hálózatosodás, összefogás, közösség, kérdések és válaszok, információcsere, video.

A logó legyen egyszerű, letisztult, könnyen átlátható, modern, akár nonfiguratív.

A logót csak színesben fogjuk használni!

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kifejezetten és hangsúlyozottan nem szeretnénk, hogy a fogyatékos emberekkel kapcsolatos sztereotípiák kerüljenek a logóra (pl. kerekesszék, mankó stilizálva).

Fórum

Kedves Megbízó!

A kiírásban megadták, hogy kizárólag színesben fogják használni.
Érdeklődnék, hogy a logót milyen színekben képzelik el. Ragaszkodnak a Revita Alapítvány logójában szerepelt színekhez vagy a pályázókra van bízva?

Előre is köszönöm a válaszát.

Nemes Orsolya

Kedves Orsolya!

Köszönjük kérdését - nem ragaszkodunk a Revita Alapítvány logójában szereplő színekhez, a színválasztást teljes mértékben a pályázókra bízzuk! Minden ötletre nyitottak vagyunk, amely a vlog témájához, illetve magához a videóblog műfajához illeszkedhet! Remélem, tudtam segíteni, és várjuk az ötleteket :)

Ha további kérdése merülne fel, kérem, jelezze!

Üdvözlettel:
Szerepi Anna

Kedves Kreatívok! Látva az addigi munkákat, szeretnénk kiemelni, hogy a logóban nem akarunk feliratot megjeleníteni! Valóban M2M a projekt címe, de ennek korántsem kell feltétlenül megjelennie a logóban. Sokkal inkább szeretnénk a készülő vlog hívószavaira koncentrálni (munkavállalás, hálózatosodás, összefogás, közösség, kérdések és válaszok, információcsere, video) - de a már teljesen megszokott jelképek (pl. csapágyak, kirakó darabok, összefonódó kezek, "pókháló") nélkül.
Fontos, hogy a logót nem névjegykártyán, levélpapíron, bögrén, strandzászlón, mappán akarjuk használni, hanem egy vlog logójaként, online térben!
Köszönjük mindenkinek, aki elengedi a fantáziáját, és úgy dolgozik a logó ötletén!!!

Kedves Megbízó!
Szeretném megköszönni a feladat leírás pontosítását, főleg a kerülendő dolgok említését.
Főleg pontozás után jó ötlet. Sokat segít.
Üdvözlettel
szalus

Kedves szalus! Köszönjük az észrevételed!

Miattatok, a kreatívok miatt dolgozunk a KreNod-dal immár több alkalommal, mert számos klassz logót, grafikai megoldást kaptunk Tőletek. Mindig igyekeztünk részletes feladatleírást készíteni, ugyanakkor az ötletek beérkezésével rendszerint felmerül olyan kérdéskör, ami miatt pontosítást igényel, mit (nem) szeretnénk – ezt a fórumra vezetjük fel, hogy minden érdeklődő kreatív lássa.
Az eredeti felhívásban is rögzítettük (3. pont), hogy logót szeretnénk, felirat nélkül. Épp ezért az egyszerű „M2M” felirat színes betűkkel, az számunkra nem logó. Lehet a betűkkel és a számmal játszani, megjelenhetnek a logóban, de nem sima, egyszerű feliratként.
A hívószavak fókuszba állítását kifejezetten kértük a feladatleírás 9. pontjában. A megszokott jelképek használatának kerülése számunkra természetes volt, de mivel érkeztek ilyen tervek, mégis rögzíteni kellett.
A pontozással azt jelezzük, mennyire tudunk ráhangolódni egy-egy kreatív által beküldött koncepcióra. Ha egy tervezési iránnyal nem tudunk azonosulni, azt inkább időben jelezzük, alacsony pontszámmal.

Üdv, M2M csapat