Pályázatok

Logó tervezés informatikai cégnek

Logó design
-
In4Net
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 61
Anka Zoltán

Megbízó

132

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

2 hónap 2 hét

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (88)

Beküldve: 2018. 11. 10.
5
10
10
TMG képe
TMG
Beküldve: 2018. 11. 25.
13
6
10
Beküldve: 2018. 11. 20.
6
3
10
Beküldve: 2018. 11. 22.
10
3
10
Beküldve: 2018. 12. 04.
5
3
9
Beküldve: 2018. 12. 08.
5
2
9
Beküldve: 2018. 12. 08.
12
1
9
Beküldve: 2018. 11. 10.
3
2
9
Beküldve: 2018. 11. 23.
10
6
9
Beküldve: 2018. 12. 07.
12
4
9
Beküldve: 2018. 11. 25.
12
1
9
nt
Beküldve: 2018. 12. 02.
6
2
9

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

2015-ben indítottuk vállalkozásunkat abból a megfontolásból, hogy segítsük cégek, magánszemélyek, vállalkozók egyedi arculatának megjelenését, amely magában foglalja a leendő weboldal kialakítását is, melyekhez hosting (tárhely, domain, stb.) és egyéb szolgáltatásokat nyújtunk. Manapság már nem csak honlapokat tervezünk, hanem olyan mobiltelefonos és webes alkalmazásokat is, amelyek segítik az üzletmenetet (Hyperdesk hiba- és eseménykezelő rendszer, asztalfoglalási rendszer, időpont-foglalási rendszer, ebédjegykezelő rendszer, stb.), de nem zárkózunk el az egyedi ötletek megvalósításától sem.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az In4Net („infornet”) Kft-t 2015-ben négyen alapítottuk, ez tükröződik a névválasztásban is. „In” mint informatika, 4 mint az alapítók száma és „Net” mint bármilyen Internetes dologgal kapcsolatos tevékenység. Ez magában foglalja a hosting szolgáltatásokat, a weboldalak, webshopok tervezését, felújítását, céges arculatok kialakítását a levelezőpapírtól kezdve a névjegykártyáig és az üzletmenetet segítő, egyedileg létrehozott és fejlesztett mobiltelefonos és webes alkalmazásokat. Foglalkozunk továbbá számítógépes karbantartással és segítünk a már meglévő informatikai rendszerek átalakításában is. Vállalunk Facebook és média kampányokat, lehetősége van ügyfelünknek arra is, hogy ránk bízza weboldalának további gondozását (hírek feltöltése, stb.) A legfontosabb célunk, hogy ügyfeleink minden ide vonatkozó igényét egy helyet ki tudjuk szolgálni, ezekhez nyújtunk egyre bővülő szolgáltatásokat.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat a jelenlegi logónk felújítása (ez még a kezdeti időkből való, mellékletben csatoljuk), esetleg egy teljesen új logó létrehozása, amely hűen tükrözi a fentieket. A feladatot meg tudnánk akár oldani házon belül is, de szeretnénk inkább rátok bízni, mert kíváncsiak vagyunk a Ti ötleteitekre.

A tervezésben szabad kezet adunk mindenkinek, de van azért néhány dolog, amit figyelembe kell venni:

A márka neve: In4Net
Szlogen: Kreatív ötletek

- A márka neve mindenképpen szerepeljen a logóban (lehet csak tipografikus), lehet benne a szövegen kívül másfajta grafikai elem, szimbólum is, amely alapján egyértelműen be lehet azonosítani a tevékenységi köröket. Figyelembe lehet venni, hogy a márka neve a Bemutatkozás alatti információk alapján három részből tevődik össze (In, 4, Net). Az esetleges szimbólum és a márka neve mutasson jól egymás mellett és alatt is.
- Szeretjük a letisztult formákat, így ha lehet, kerüljétek a nagyon cirádás és kis méretben alig kivehető formákat, mert a logót pecséten és nyomdatechnikai termékeken is használni fogjuk. Előfordulhat azonban, hogy nagyobb méretben is bevetésre kerül, ezért plakát, TV reklám és LED falas méretekben is jól kell mutatnia.
- A logó illeszkedjen a jelenlegi céges arculatba (www.in4net.hu). A cél, hogy fehérben és feketében is jól mutasson, de lehetőség van arra is, hogy más színben jelenjen meg (maximum 2-3 szín használata) a médiabeli szereplés miatt. Szinek tekintetében az IT szektor színeit látnánk szívesebben, azaz a kék idevonatkozó árnyalatait, esetleg a sötétebb szürkék kombinációit.
- Inkább legyen horizontálisabb kialakítású, mint vertikális. Ez főleg a weboldal és a levélpapírok kialakítása miatt fontos. Legyen jól kivehető és olvasható a jelenlegi arculatban is.
- A szlogent nem fontos feltüntetni a logóban, de nagyra értékelnénk, ha olyan variációk is elkészülnének, amelyekben a szlogen a márka neve mellett jobbra és/vagy alatta helyezkedik el.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk, ha a cégünk az új logó alapján egyértelműen beazonosíthatóvá válna, legyen könnyen megjegyezhető, figyelemfelkeltő, karakteres, egyedi. Ébresszen bizalmat és profizmust, amely alapján a leendő ügyfelek szívesen vennék igénybe szolgáltatásainkat.

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönségeink főleg a vállalkozások és cégek, akik valamilyen formában meg szeretnének jelenni az Interneten és a médiában vagy szeretnének az üzleti oldalon fejlődni, növekedést elérni. Ebbe egyaránt beletartoznak a kisebb (magánvállalkozók) és a nagyobb (akár több ezer munkavállalót foglalkoztató) ügyfelek is, ezért a megjelenésnek bizalmat ébresztőnek kell lennie.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ügyfeleinket nem hagyjuk akkor sem magára, amikor a munka elkészült. Weboldalak esetében vállaljuk a rendszeres gondozást (hírek feltöltése, média kampányok, stb.), számítógépek esetében a karbantartásokat. Ha az ügyfelünknek a későbbiekben további ötletei lennének a már meglévő vagy új projekt fejlesztésére, bővítésére, akkor szívesen állunk a rendelkezésére, hogy megvalósíthassuk azt.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Fiatalos lendület és kreativitás jellemez minket, a technológiai világgal kapcsolatos összes újdonság érdekel bennünket. Szeretjük az új vívmányokat lehetőségeinkhez mérten kipróbálni, majd az arról alkotott véleményünket publikálni. Ezeket az ismereteinket sokszor fel tudjuk használni munkáink során, ezért ügyfeleinknek mindig naprakész információkat tudunk nyújtani. Szolgáltatásaink részletes leírását meg tudjátok tekinteni a www.in4net.hu oldalon a Szolgáltatások menüben.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logónak alkalmasnak kell lennie pecséten, levélpapíron, weboldalon, szórólapokon, plakátokon, TV-ben, LED falon való megjelenésre.
Időtálló logót szeretnénk, amely sokáig képviselne minket a hazai és akár a nemzetközi piacon is.

Feladat leírása

Stílus: 

Letisztult és igényes, egyedi és ötletes, profizmust sugalló logókat szeretnénk látni, amely az IT szektorra jellemző.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kerülni kell az átgondolatlan, unalmas, provokatív, jellemtelen, ízléstelen logókat, illetve minden olyan tervet, amelyre cégek ezrei építenek (földgömb szimbólum, stb.). Továbbá mellőzendőek a hajszálvékony vonalak és bonyolult formák, amely kicsiben megnehezítik a beazonosítást.
Kerülendőek még a nagyon élénk, virító színek is.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

NAGYON FONTOS, hogy a győztes kreatívnak számlaképesnek kell lennie vagy legyen lehetősége arra, hogy számlázhasson nekünk. Egyéb esetben nem áll módunkban a munkát kifizetni.
A díjazás összege nettó értékben értendő!
Szeretnénk a győztes logót mindenképpen vektorgrafikus formában (CorelDraw, Illustrator, stb.) is elkérni, hogy a későbbi tervekhez minőségromlás nélkül fel tudjuk használni.

Szerk: http://kreanod.hu/faq/szamlakepesseg-a-feltetel-egy-palyazaton-de-nem-va...

Feladat leírása

Mellékletek: 

Fórum

Kedves Kreatívok!
A pontozást félidőben fogjuk megkezdeni, mert akkor már nagyjából lehet látni az irányvonalat és össze lehet hasonlítani a munkákat az elképzeléseinkkel.
A beérkező pályázatokat folyamatosan kommenteljük. Senki ne keseredjen el, ha nem kap pozitív értékelést elsőre, bárkinek lehet olyan ötlete, amely végül befutó lehet.
Próbáljátok a logókat többféle felhasználási területen bemutatni, mert önmagában nehezen lehet kitalálni, hogyan mutatna másfajta felületeken.
Köszönjük előre is a munkákat, hajrá! :)

Sziasztok!
Azért egy garantált díjazást elbírna szerintem a pályázat, ha már elvileg házon belül is meg tudná oldani a cég. Így ez lehet csak inspirációgyűjtés! Számomra ez így kicsit sem motiváló, főleg tanulva abból, hogy már többször is kijátszották a Kreanod rendszer adta "kiskapukat".

Kedves blasius!

Tudnál konkrétummal szolgálni, mely esetekben történt mindez? Gondolom a kiskapuk kijátszása címén olyasmit értesz, hogy visszavontak egy pályázatot, de utána "házon belül" egy pályaműhöz hasonló munka született. Erre mi is kíváncsiak lennénk, egy pályázat visszavonása a megbízó számára megfelelő munka híján viszont nem számít szerintem kiskapuk kijátszásának.

Emellett ennek a pályázatnak a megbízója már levezényelt korábban egy Sikeres pályázatot, így nincs jele annak, hogy tisztességtelen szándékai lennének.

Kedves Blasius!

Sokat gondolkodtunk rajta, hogy garantáljuk-e a díjazást és végül arra jutottunk, hogy első körben nem élünk az opcióval. A fő okunk az, hogy mindenképpen szeretnénk egy hosszú távon használható és a cégünket beazonosító logót használni. A pályázatot egy hónapra állítottuk, hogy minél több munka érkezzen be. Nagyjából félidőben el fogjuk kezdeni a pontozást és ha úgy látjuk, hogy van pár olyan terv, amely közül szívesen ráböknénk a nyertesre, akkor a pályázat díjazását garantálni fogjuk.

Ez azt jelenti, hogy nem szeretnénk megúszni az ezzel járó költségeket, szívesen fizetünk annak a Kreatívnak, aki rátapint a lényegre és olyan munkát küld be, amely mindannyiunknak elnyeri a tetszését és megfelel a briefben leírtaknak.

Nem fogunk kijátszani semmiféle "kiskaput", mert mi is ebből élünk, tudjuk, hogy milyen anyagokat lehet felhasználni és miket nem. Továbbá nekünk sem hiányzik az, hogy vitába keveredjünk egy olyan ügyben, amely egyértelműen rossz fényt vet ránk.

Azért nem oldjuk meg házon belül, mert egyszerűen kifogytunk az ötletekből és egy korábban indított pályázatunkból megtapasztaltuk azt, hogy a Kreatívok milyen képzelőerővel bírnak, olyan dolgokat is megvalósítanak, amik korábban eszünkbe sem jutottak volna és ezért nagyszerű felület a Kreanod.

A fentiek ismeretében én arra biztatlak, ha van valamilyen jó elképzelésed, akkor nyugodtan küldd be nekünk. Naponta többször ellenőrizzük a munkákat és szeretnénk az összes pályázatot szövegesen is értékelni, esetleg valamilyen más irányba terelni az adott Kreatívot. Tudjuk, hogy ez egy befektetés és megéri az ezzel járó plusz munkát.

Ui.: köszönjük a Kreanod csapat hozzászólását is

Kedves Kreatívok!
A pályázatok pontozását várhatóan hétfőn, de legkésőbb kedden elkezdjük, utána pedig már folyamatosan értékeljük a beérkező munkákat.
Hajrá! :)

Kedves Kreatívok!

A megbízó garantálta a pályázat díjazását.

Kedves Kreatívok!
Félidőhöz érkezve több ígéretes pályázatot is láttunk, így kezdeményeztük a garantált díjazást!
Az utolsó napon feltöltött munkák közül is kikerülhet a győztes, így továbbra is várjuk a terveket, semmi nincsen eldöntve.
Köszönjük az eddigi koncepciókat!

Sziasztok!
Nagyszerű ötletekkel áltatok eddig elő, az már egyértelműen látszik, hogy nagyon nehezen fogjuk kiválasztani a győztest. :)
Még 4 nap van hátra a pályázatból.
Akinek van még elképzelése, az ne tartsa magában, könnyen lehet, hogy a nyertes tervet pátyolgatja.
A határidő lejárta után néhány (maximum három) nap türelmeteket kérjük majd a shortlist kijelölésre, szeretnénk közösen beválogatni a legjobban tetsző pályamunkákat.
Ezután már viszonylag gyorsan el fog dőlni, hogy ki lesz az a szerencsés, akinek a műve elkísér majd minket a továbbiakban.
Addig is hajrá még az utolsó etapban!

Kedves Kreatívok!

Nagyon szépen köszönjük a beküldött munkáitokat!
Sok kitűnő tervvel találkoztunk, de azok se keseredjenek el, akik most nem szerepeltek jól, majd egy következő pályázatban javíthatnak az eredményeken.
A pontszámok kiosztásánál értékeltük azt is, ha az adott Kreatív ízlésesen tálalta a tervét és nem csak egyetlen képet töltött fel.
A shortlist véglegesítésre kedden fog sor kerülni, de addig is előfordulhat, hogy némely koncepciónál változtatásokat kérünk majd.
Az értékelések a shortlist függvényében még változhatnak a lista elején.

Kérjük a türelmeteket, hogy alaposabban is átnézhessük a lehetőségeket!

Kedves Kreatívok!
A győztest a mai napon kihirdetjük.

Kedves Kreatívok!

Nagyon szépen köszönjük a megannyi remek alkotást, nem volt könnyű kiválasztani a nyertes pályamunkát.
Rengeteg szempontot kellett figyelembe vennünk és még így is nehéz volt a választás.

Gratulálunk a győztes Kreatívnak, de gratulálunk a többieknek is, akik beküldték az elképzeléseiket, szerintem sokat tanultunk belőle.

Köszönjük a Kreanodnak is ezt a remek felületet, amellyel lehetővé tették, hogy a célunkat elérhessük.

További jó munkát és minél jobb eredményeket kívánunk mindenkinek!

Az In4Net Kft. csapata