Pályázatok

Logó tervezés: induló magyar kézműves natúr kozmetikum márka

Logó design
-
Herbinka
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 49
98

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

5 év 2 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Promotálás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.

Koncepciók (68)

Beküldve: 2014. 12. 15.
12
31
10
Beküldve: 2014. 12. 18.
4
6
8
Beküldve: 2014. 12. 12.
10
3
8
Beküldve: 2014. 12. 16.
13
2
8
Beküldve: 2014. 12. 11.
5
9
7
Beküldve: 2014. 12. 14.
8
1
6
Beküldve: 2014. 12. 18.
4
1
6
Beküldve: 2014. 12. 10.
6
1
6
Beküldve: 2014. 12. 14.
19
5
6
Beküldve: 2014. 12. 17.
8
1
6
Beküldve: 2014. 12. 18.
10
1
6
Beküldve: 2014. 12. 12.
6
1
5

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Erős versenyhelyzet, Manna Szappan 90%-os dominancia, de már vannak igényes trón bitrolók, mint a Happy Skin és sok biobolt is hirdet az online térben, pl a zöldbolt. A piacon vannak jó minőségű termékek, de kevés nagyon jó márkakommunikáció van, így a többség csak terméket árul élmény helyett.

Konkurencia lista:
http://mannaszappan.hu/

https://www.happyskin.hu/

http://www.brillakft.hu/

http://www.hbdeadseawebshop.hu/

http://schusslerkozmetikumok.hu/

http://www.biosziget.hu/

http://www.zoldbolt.hu/

http://bionivo.com/

http://kremmania.hu/

Ezekből a Happy Skin tetszik nagyon.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Szolnoki családi vállalkozás vagyunk, és erős belső motiváció hatására kezdtünk bele a natúr kozmetikum készítésbe. Célunk, hogy közép távon meghatározó piaci szereplővé váljunk a kis manufaktúrás natúr kozmetikum piacon Magyarországon és, hogy termékeink segítség az őket használóknak megtalálni test és lélek harmóniáját.

Küldetésünk:
Küldetésünk, hogy natúr kozmetikumaink segítsenek megőrizni az azokat használók bőrének egészségét, fiatalságát és energetizálni testüket és lelküket a termékeink nyújtotta relaxáló élmények által.

Célunk elérésének érdekében csak természetes alapanyagokkal dolgozunk és különleges gonddal, kézzel készítjük termékeinket, annak érdekében, hogy azok feledhetetlen élményt nyújtsanak.

Hiszünk benne, hogy a szép, egészséges bőr mindenkinek elérhető luxus!

Feladat leírása

Feladat: 

Megtervezni egy olyan logót, mely hűen tükrözi a küldetésünket és a márka értékeit és jól megjeleníthető a termékeken, azok csomagolásán és weboldalon is.

Szeretnénk, ha a logók a fehér háttéren kívül az alábbi mockup-okon is megjelenne: szappan csomagolás, esetleg a szappanon nyomatként is, krémes tégely, illóolajas üvegcse.

1. Jelenjen meg a "Herbinka" szó (fantázia név, de tartalmazza Herb szót, ami itt a gyógynövényekre, természetességre, egészségességre utal) a logóban/logó alatt/felett/mellett!(Ez azt jelenti, hogy ezekben a pozíciókban lehet elhelyezni, a kreatívra van bízva!)
A „herbinka” szó írható csupa kicsi, csupa nagybetűkkel vagy nagy kezdőbetűvel is. Jelenleg nincsen preferált betűstílus. A kreatívra van bízva.
2. A logó lehet több színű, de egy színűként is működnie kell, hogy például a szappanokba bele lehessen nyomni, mint mintát.
3. Fontos, hogy a logó sugalljon természetességet, nőiességet és jól megjeleníthető legyen a termékcímkéken és weboldalon is.
4. A logó legyen olyan játékos mint a név maga.
5. Jó, ha az embléma a későbbiekben a név nélkül is csatolható a márkához.
6. A logó legyen egyedi, ne hasonlítson más közismert logókra, de tartalmazhat a márkaüzenethez kapcsolódó szimbólumokat, melyek segíti a megjegyzést és a későbbi felismerést.
7. a logónak jól kell mutatnia weboldalon/monitoron, szappan csomagoláson és apró illóolajas üvegcsén is.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A győztes munka jól bemutatja a terméket és a küldetést, játékos módon felkelti a célcsoport érdeklődését és egy loveband-et alkot, amit szívesen használnak, megosztanak, ajánlanak. Az online térben fogunk hirdetni és szeretnénk, ha ez a márka markánsan kitűnnek a konkurenciák közül és akik látják a logót azoknak egy nagyon jó érzésük, élményük lenne ezzel kapcsolatban.

Szeretnénk, hogy a logó által sugallt márka üzenet, olyan kellemes élményt nyújtson, ami többlet értéket képvisel a termék anyagi mivoltán felül.

Idális élethelyzet a célcsoportban: 25-45 éves nő zuhanyzik egy nehéz munkanap után és a Herbinka kecsketejes szappant használja. A finom illat és bőrén érződő kellemes érzés eszébe juttatja a márka arculatát, logóját. Jó érzés ezt a márkát, ezt az arculatot magára kennie. Boldogsággal tölti el ez az érzés és a bőrének kényeztetése.

Ezt szeretnénk elérni.

Feladat leírása

Célközönség: 

25-45 éves nők, akik érdeklődnek a szépségápolás iránt, ideális esetben már használtak natúr kozmetikumokat, tehát hajlandóak többet fizetni a természetes alapanyagokból készült, ellenőrizhető forrásból származó termékekért. Van szépérzékük és szeretnek azonosulni egy márkával, tehát magukénak akarják érezni azt.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Természetes alapanyagok, ellenőrizhető forrás és gyártási körülmények, márka-élmény, társadalmi felelősségvállalás, transzparens gyártás, személyes márka a cég vezetőjének szerethető személyében. Meghökkentő garancia a termékekre.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Első körös termékpaletta:
Szappan - ezzel fogunk indulni: celofánba és díszpapírba lesznek csomagolva a termékek, ezeken lesz a termékcímke, ami a logót is tartalmazza.
Testvajak (kakaóvaj, kókuszvaj, sheavaj, zuhanyzás utáni testvaj) - tégelyekben, tubusokban lesznek, ezeken lesznek a termékcímkék a logóval.
Illóolaj - apró üvegek, melyeken kis címkék lesznek a logóval (ilyen kicsiben is jól kell mutasson a logó)
Fürdőgolyó
Babakrém
Mentolos bedörzsölő
Popsikenőcs
Krémdezodor
Öko WC golyó

Feladat leírása

Médiaterv: 

Első körben Googe Adwords keresési hálózati hirdetések lesznek, majd Google Adwords display hálózat (szöveges és flash banneres hirdetések).
Ezzel párhuzamosan intenzív Facebook megjelenés is lesz. Ezeket követően jönnek a Youtube videók.
Az értékesítés egy webshopban fog zajlani.

Feladat leírása

Stílus: 

Magyar kézműves termék, játékos, szép, kecses, gyógyító, tiszta, természetes, prémium minőségű, szerethető, nőies.

Feladat leírása

Kerülendő: 

olcsó, tömegtermelés, kínai import, nagy multi márkája, gagyi, pénzéhes.
Az esetlegesen a logóba illesztett szimbólumok ne legyenek nagyon klisések, elcsépeletek.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Szoros együttműködésre készülünk a kreatívokkal, és nyitottak vagyunk a kommunikációra. Bármilyen kérdést szívesen megválaszolunk.
A sikeres kreatívval várhatóan további munkákban szeretnénk együttműködni, hiszen fontos számunkra az egységes arculat.

A pályázati díj nettóban értendő.

A pontozás során korrektségre törekszünk.

Jó munkát és kreatív ötleteket kívánunk! :)

Fórum

Magas arányban a nők a célcsoport?

Igen!

"Szeretnénk, ha a logók a fehér háttéren kívül az alábbi mockup-okon is megjelenne: szappan csomagolás, esetleg a szappanon nyomatként is, krémes tégely, illóolajas üvegcse." Ez most feladat? Mert sok esetben az adminság letörli a mock-up-okat, amennyiben úgy ítéli meg.

Igen!

Esetleg értékelés, vagy pár szó jöhetne a megbízói oldalról, ha lehet. Köszönjük.

Esetleg van valami tipikus növény amit szeretnének ha megjelenne a tervekben, vagy ránk van bízva? Pár növényt, ami jellemzi a szappanokat azért feltudnának sorolni? Köszönöm!

Nincs tipikus növény, ami fontos az a jó megkülönböztető felismerhetőség.

Köszönjük az eddigi munkákat, igyekeztünk mindenkinek érdemben válaszolni és visszajelzést adni.

Kedves Megbízó! Lehet esetleg reménykedni pici határidő hosszabbításban? Jól jönne pár plusz nap :)

Kedves Maulagi!

Nem tervezünk hosszabbítást, mert nagyon sok jó koncepció érkezett már.

Kedves Kreatívok!

A győztes munkával kapcsolatban jelezték nekünk, hogy egy már létező munkára feltűnően hasonlított. A szakmai gárdánk is egyetértett ebben, így a megbízó belegyezésével megfosztottuk a címétől. (A törlést az alkotó kérte a hír után.) A megbízó új győztest fog választani.

jelenleg így olvasható a logó: HERBINK A
miért áll külön a végén az A betű?

Üdv!
Nincs külön az A betű, ha jobban megfigyeled ugyanaz a betűtávolság van az összes egymást követő betű között mint a K és az A betű között. Egyszerűen a betűk alakja miatt becsapós kicsit :)
Egyébként kíváncsiságból belinkelnék a már létezett logót amiről szó volt? Csak kíváncsiságból, szeretném megnézni :)
Illetve ez egy véletlen vagy szándékos dolog volt?

és ha már itt vagyok Áldott Karácsonyt a kreatívoknak és a KreaNod csapatnak! :)

Kedves István!

Köszönöm az egész csapat nevében, mi is viszont kívánjuk. Az ilyen ügyeket szeretjük inkább minél hamarabb magunk mögött tudni, az egész annyira sem érdemes, hogy beszéljünk róla. Mivel ezúttal emailben jelezte nekünk valaki a hasonlóságot, és nem itt a fórumon, ezért utólag sem tennénk nyilvánossá.

István, gondolom eddig nem hallott róla, ezért javaslom nézzen utána az egalizálás témakörnek. (tipográfiai alapismeret)

Fórum (15)