Pályázatok

Logó tervezés, egy 20 évesmúltal rendelkező cég újraélesztése

Logó + Kisarculat design
-
Gyomapack
75.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 68
Giaro

Megbízó

45

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 óra 59 perc

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

Egy 5.000.- forintos ajándékcsomag a www.vitalfitt.hu webáruház termékeiből.

Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (79)

Beküldve: 2020. 06. 30.
17
24
10
Beküldve: 2020. 06. 28.
6
3
9
Beküldve: 2020. 07. 02.
13
3
9
Beküldve: 2020. 06. 26.
14
5
8
Beküldve: 2020. 07. 02.
14
2
8
Beküldve: 2020. 06. 28.
11
2
8
Beküldve: 2020. 07. 05.
10
2
8
Beküldve: 2020. 06. 27.
10
0
8
Beküldve: 2020. 06. 19.
23
4
8
Beküldve: 2020. 07. 07.
11
0
7
Beküldve: 2020. 07. 05.
6
0
8
Beküldve: 2020. 07. 04.
10
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A Gyomapack Kft. több évtizedes szakmai múlttal rendelkező cég volt. Egyik meghatározó szereplője volt a társított flexibilis csomagolóanyagok piacának.A szakmaiság mellett erősségét a rugalmasság és a kis tételek gyártása adta.
A cég 2016-ban felszámolás alá került. 2019-től új tulajdonosi körrel rendelkezik.
Jelenleg a piaci helyzetünk nem meghatározó. Az elmúlt három év tevékenység nélkül telt el.
Jelenleg a belföldi piacon hasonló tevékenységet folytató cégek a következőek:
Plasztik Tranzit
Kajári és fia
Sípos Pack

A gyártáson kívül egyéb csomagolóanyagok forgalmazását is tervezzük hosszabb távon. Valamint szeretnénk standard termékeket gyártani.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Tevékenységünk a társított flexibilis csomagolóanyagok gyártása, nyomdázása és konfekcionálása.Erősségünk a rugalmasságban és a kis tételek gyártásában rejlik. Segítjük a megrendelőt az ötlettől a megvalósításig, folyamatosan együttműködve a projekt lezárásáig. Segítünk a megfelelő termékspecifikus csomagolóanyag kiválasztásában, közreműködünk ha kell az arculati tervezésben, mintacsomagolást végzünk és ha ezek a folyamatok lezárultak akkor a megrendelés alapján legyártjuk a terméket. Amennyiben a megrendelő igényli le is szállítjuk neki.

Mint új tulajdonosok, szeretnénk a céget új alapokra helyezi.A szakmai tapasztalattal rendelkező régi kollégák visszakerültek a céghez és legjobb tudásuk szerint igyekeznek az új feladatokat ellátni

Feladat leírása

Feladat: 

Egy letisztult a mai kor elvárásainak megfelelő logót szeretnénk. Tükröződjön benne a megújulás a profizmus és a fiatalos lendület.
A logó lehet emblémával ellátott vagy tipografikus. Amennyiben emblémával ellátott változat mellett dönt a Kreatív, akkor a logó legyen embléma nélkül is használható.
Színvilág nincs kikötve. Alapvetően színes logóban gondolkodunk de fehér-feketében is jól kell mutasson.Mivel nyomdaiparhoz kapcsolódik a négy alapszín megjelenhet benne valamilyen koncepció mentén..Az alapszínek: cián (cyan, C), bíbor (magenta, M), sárga (yellow, Y), fekete (blacK, K).
Szeretnénk kiegészítő szöveget : packaging solution
Nemzetközi téren is megállja a helyét ha kilépünk a nemzetközi piacra.
1. Logó tervezés a megadott infók alapján
2. Névjegykártya terv 2. oldalas
1. oldal logó + szokásos adatok ( cégnév+ cím+e-mail+vonalas telefon + mobil telefon+weboldal )
2. oldal QR kód + tevékenységek felsorolása
3. levélpapír a logó színvilágát tartalmazza
4. Facebook cover elkészítése

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A már majdnem feledésbe merült Gyomapack nevet szeretnék újból életre kelteni. Egy teljesen új ruhába szeretnénk bújni ami tükrözné a több mint húsz éves szakmai tapasztalatot de ugyanakkor feledtetné az elmúlt időszak negatív dolgait.
Fiatalok vagyunk tele energiával és lendülettel, nyitottak az új trendekre és kihívásokra.
Szeretnénk ha a logó és az arculati megjelenés lendületet, rugalmasságot, profizmust és a precizitást tükrözné.

Feladat leírása

Célközönség: 

Kisebb, nagyobb cégek, manufaktúrák de akár magánszemélyek egyedi igényeit is teljesíteni tudjuk.
Nem közvetlen a fogyasztót szeretnénk meggyőzni mert nem fogyasztási cikket gyártunk.
Szeretnénk megszólítani minden olyan piaci szereplőt aki valamilyen termék komplex csomagolására megoldást keres.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az erősségünk mindig is a kis tétel volt. Ehhez társult a rugalmasság és a precizitás.Rövid távon nem tudunk és nem is akarunk versenyezni az ipari gyártókkal.
A megrendelő elképzelésétől a megvalósulásig menedzseljük a projekteket a legjobb tudásunk és szakmai tapasztalatunk alapján.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

2016 előtt egy elismert név volt a szakma és a megrendelők körében. Ezt szeretnénk visszahozni a köztudatba úgy, hogy sugallja a megújulást és a fiatalos lendületet.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Weboldal,
Social média felüetek
Online felűletek
Grafikai munkában
Szponzorált felületeken
Bárhol előfordulhat hasznot és ismertséget hoz cégünknek.

Feladat leírása

Stílus: 

A stílus nem szeretnénk behatárolni. Úgy érezzük ezzel csak falakat húznánk magunk köré. Itt csak a fantázia szabhat határt.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A megszokott csomagolóanyaggal kapcsolatos sablon motívumok.Doboz, zacskó.....

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A beérkező munkák sikerességéről csapat dönt.

A munkát rekonstruálható formában, nagy felbontásban és természetesen vektor-grafikusan is kérjük átadni. Előnyös, ha a győztes hajlandó továbbdolgozni a munkáján a jövőben, de ha nem, más szakember képes legyen folytatni a munkáját, finomítani, megváltoztatni könnyen, a munka egészének vagy egy részének megismétlése nélkül. Ez kacifántos körülírása annak, hogy a forrásra szükségünk van.

A felhasználási jogokat korlátozás nélkül kívánom megszerezni!

Bármilyen kérdéssel kapcsolatban állunk rendelkezésedre, várjuk az elképzeléseket.

Fórum

Tisztelt Kreatívok,Kreatívák!

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki eddig csatlakozott ehhez a projekthez. Köszönöm az eddigi munkátokat és fáradságotokat. A brief-ben lehetőségként meg volt adva a négy alapszín használata valamilyen koncepció alapján. Az esetek többségében belekapaszkodtatok ebbe az opcióba. Az lenne a kérésem, hogy ne ez legyen a kiindulópont ha elkezdtek tervezni. Játszatok a színekkel formákkal. Mint a brief-ben is megjegyeztem nem szeretnénk hagyományos csomagolóanyag formátumokat ( doboz, zacskó) . Ennek ellenére nagyon sok munkába megjelenik a dobozhoz hasonló formátum. Flexibilis csomagoló anyagokat gyártunk és forgalmazunk.Nem dobozokat.
Külföldi gyártok:
https://www.cflex.com/de/produkte
http://www.alupolpackaging.eu/

Ha ez segítségül szolgál.

Bármikor, bármilyen kérdésre szívesen válaszolók. Ha ez segíti a munkát keressetek bátran.

Köszönettel: Megrendelő

Tisztelt Kreatívák, Kreatívok!

Köszönöm a beküldött munkákat. Sok jó ötlettel és koncepcióval leptek meg. De még az igazi nem állt össze. Nagyon sokan próbálkoztok emblematikus formát tenni a megnevezés mellé. Ehhez nem ragaszkodok! Amennyiben a szöveget tudjátok egy jó emblematikus formában önteni az is megfelelő tud lenni.

Tisztelettel: Megbízó

Kedves Kreatívok!

A pályázat határideje 1 héttel kitolódott.

Kedves Megrendelő!

A névjegykártyára szeretnék adatokat kérni, amennyiben ezek elérhetőek. Vagy most elég lenne valami "sablon" szöveg is? A másik kérdésem, a facebook cover. Lenne esetleg valami fénykép igény, ami megjelenjen, vagy teljesen a fantáziára van bízva?

Köszönöm!

Kedves Kreatív!

Elnézését kérem a késői válaszért. Jelenleg elég a sablon megoldás és minden a fantáziára van bízva.

Tisztelettel: Megbízó

Tisztelt Kreatívok!

Nagyon szépen köszönöm a sok munkát és művet, nagyon kreatívak voltatok. Jelezni szeretném, hogy betegség miatt nem fogom tudni tartani a 14 napos eredmény hirdetési határidőt. Ezt szeretném megduplázni. Amennyiben mégis úgy alakul, hogy hamarabb sikerül kihirdetnem a győztest arról értesülni fogtok. Amint lesz rá lehetőségem mindenkivel felveszem a kapcsolatot akinek a munkája elnyertet tetszésünket és szeretnénk további finomításokat.

További sikereket kívánok minden pályázónak!

Tisztelettel: Megbízó

Tisztelt Kreatívák, Kreatívok!

Mindenkinek szeretném megköszönni a sok ötletelést, koncepciót, időt és munkát amit hozzá tettetek ehhez a projekthez. Nagyon sok kreatív megoldás született, egyáltalán nem bántam meg, hogy csatlakoztam ehhez a közönséghez és együtt dolgoztunk. Ajánlani fogom mindenkinek ezt a portált!
Nagyon nehéz volt a döntést mert sokan megközelítették az általunk támasztott elvárásokat és felépítettétek az arculatot kérésünknek eleget téve. Sajnos csak egy győztest tudunk hirdetni. Az Ő munkáját ítéltük meg tökéletesnek.Mindenkinek aki részt vett ebben projektben köszönettel tartózunk. A jövőre nézve nagyon sok sikert kívánok Nektek! Szuperek vagytok!!!!