Pályázatok

Logó tervezés a Smiling Dog részére

Logó design
-
Smiling Dog
60.000 Ft
Hátravan:
Győztes kiválasztva
Követő: 140
Smiling Dog

Megbízó

47

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 hónap 3 nap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (177)

Beküldve: 2023. 09. 08.
10
9
10
Beküldve: 2023. 09. 08.
1
1
10
Beküldve: 2023. 09. 15.
4
0
9
Beküldve: 2023. 09. 09.
7
0
9
Beküldve: 2023. 09. 10.
5
1
9
SD
Beküldve: 2023. 09. 21.
1
0
8
Beküldve: 2023. 09. 07.
1
0
8
Beküldve: 2023. 09. 22.
1
0
8
Beküldve: 2023. 09. 10.
9
1
10
Beküldve: 2023. 09. 14.
3
1
10
Beküldve: 2023. 09. 11.
14
2
10
Beküldve: 2023. 09. 14.
1
1
10

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Újonnan induló cég, amely egy piaci rést céloz meg. Új technológiával gyárt kutya és macska eledelt, mely emberi fogyasztásra alkalmas húsból és zöldségekből készül, és alacsony hőmérsékleten kerül feldolgozásra. Így megmaradnak a tápanyagok, de kiküszöböli a nyers hús etetésével járó veszélyeket.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Újonnan induló cég, de a tulajdonosi kör régóta vállalkozó.

Feladat leírása

Feladat: 

Egy egyszerű de kifejező logó tervezése, amely tükrözi azt, hogy a termék legelsősorban a kutyák egészségét, jólétét hivatott támogatni. Mivel az előregyártott, magas feldolgozottságú ételek könnyen okoznak allergiát, rákot, így szeretnénk a termékkel a kutyák egészségét támogatni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Szeretnénk bizalmat ébreszteni a vásárlóban, hogy tudja, a terméket a legmagasabb szakmai szinvonalon, nagy odafigyeléssel készítjük. Szeretnénk, ha azt látná, hogy a kutyája életminőségét javítja, hogy egy prémium terméket kap. A kutya boldogabb és egészségesebb lesz - ez az üzenet

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsősorban minőségi kutyások: olyanok akik sok pénzt szánnak az állataikra, megveszik nekik a legmagasabb minőséget. Munkakutyások, akiknek ez hivatás és életforma, kiállítási kutyások, akiknek a kutya jóléte elsődleges.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Ellenőrzött alapanyagból, magas szakmai szinvonalon gyártjuk a terméket, állatorvosi receptúrák alapján. Nem főzzük pocsékká, benne van minden tápanyag, ásványi anyag. De annyira hőkezeljük, hogy ne legyen benne se kórokozó, se semmi olyan dolog, ami a nyers húsban sokszor előfordul, és árt az egészségnek.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A cég azért alakult, hogy a saját kutyáknál maximálisan bevált receptúrát hivatalosan is forgalmazni tudja. Kimondottan egészséges táplálékot készítünk - semmi hozzáadott adalék, semmi tartósítószer, csak minőségi hús és zöldség. Azokat célozzuk, akik tartanak a nyers hús veszélyeitől, de nincs idejük főzni.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logót gyakorlatilag minden felületen használnánk: weboldal, termékcimke, molinó

Feladat leírása

Stílus: 

Vidám, modern, fiatalos.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Mivel semmilyen grafikai elem nincs még kész, így eléggé szabad a pálya. A logó tartalmazhatja a cég nevet Smiling Dog, de nem muszáj, ha a koncepcióba a kreatjv nem érzi helyénvalónak. A formátum vektoros.

Fórum

Tisztelt Megbízó!
A netes téma-háttér keresés közben találtam erre: https://petwisecare.com/service/detail/smiling-dog Itt ugyanaz a név szerepel. A google a smiling dog logókeresésre kihozza. Üdvözlettel BZ

Tisztelt megbízó,

Az előttem szólóhoz csatlakoznék,de kifejezetten kutyatápokhoz vezet a következő oldal:
https://www.google.com/search?sca_esv=563362597&rlz=1CDGOYI_enHU878HU878...

Ezen cég ismeretében is fix az elnevezés?

Kérlek, küldj visszajelzést. Nagyon köszönöm, Linda

Nagyon köszönjük a segítő üzeneteket! Attól függetlenül, hogy ilyen névvel már van termék, továbbra is várjuk a pályázatokat és a nyertessel majd szeretnénk hosszabb távon is együtt dolgozni! A névben valószínűleg lesz egy apró változtatás, de ez az arculatot és annak üzenetét nem fogja befolyásolni!

Tisztelt Megbízó!
Hány logó variációt fogadnak el?

én százat küldtem be, elfogadták mindet.

Az elbírálásnak van határideje? Mikorra várhatóak az eredmények?

Tisztelt Megbízó!
Mikorra várhatjuk az értékelést?

Tisztelt Megbízó,

Csatlakozom az előző kérdezőkhöz, mikorra várható az értékelés?

Google Lens találata, még az arányok is stimmelnek, csak a bajuszpöttyök és az orr formája változott. https://effinghamcountyhumanesociety.org/volunteer/

Nem lopás ez, hiszen ingyen letölthető ez a kutyus logó. :)

https://www.vecteezy.com/vector-art/6720668-dog-face-logo

Ahogy nézem, jó sok logó a netről van leszedve, innen-onnan.

Ez eléggé illúzióromboló... Más kérdés, hogy jogilag kiállja-e a próbát.

Úgy néz ki, hogy igen.

Tisztelt Kreatívok!

Először is elnézést kérek mindenkitől, valószínűleg véletlenül kikapcsoltam az erről a fórumról érkező email értesítéseket, így csak egy privát email jelzésére láttam a plágium gyanút. A verdiktünk egyértelmű, ezt a mi szabályaink szerint plagizálásnak minősítjük, függetlenül attól, hogy egy ingyenes sablont használt-e a kreatív. (Ingyenes template használata ugyebár nem tiltott, csak ennek tényét egyértelműen jelezni kell a koncepció leírásában.) Értesítjük erről a megbízót (aki azért láthatta a fórumban), és felajánljuk neki, hogy másik győztest is választhat.

Sziasztok, Csak most olvastam végig nemrég az itt leírtakat mert még új vagyok itt a "terepen" (amúgy meg nem)... Szóval, A logó mit olyan nem kell magyaráznom hogy miből áll mert sok mindenki ezt tudja... Szóval van szimbólum, van Szöveg+szimbólum meg van szöveges... Ez szimbólum+szöveg kombinációs. Tehát azt tettem mint a nagytöbbség, kerestem egy jó alapot... amit majd kiegészítve átalakítva fogok felhasználni. Ráadásul még lincenszem is van az oldalhoz amit ilyen célokra találtak ki... Szóval nem értesítettem a megrendelőt amit ezután majd tenni fogok ezt érzem csak hibának... egyedül az zavar, hogy itt sokan mások is használnak piktogramokat stb elemeket amikről nem nagyon látok tájékoztatást a koncepciókban. Tehát ha valamit teszünk akkor abban nem kellene következetesnek lenni? vagy valamiért csak Én kapom ezt a kiemelt figyelmet! :) szóval.... Köszi, és boldog karácsonyt mindenkinek! Öszintén! :)

Kedves Attila!

Te azért kaptad ezt a „figyelmet”, mert jelezték. Nekünk nem áll módunkban minden munkát automatikusan vizsgálni, ha bármelyikre érkezik ilyen jelzés, azzal kapcsolatban eljárunk.