Pályázatok

LOGO Szinkrontolmács- és szinkrontolmács-technika szolgáltatáshoz

Logó design
-
Simy
50.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 38
slsz

Megbízó

48

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 11 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (41)

Beküldve: 2018. 04. 01.
13
4
7
Beküldve: 2018. 03. 31.
7
3
8
Beküldve: 2018. 04. 04.
14
3
8
Beküldve: 2018. 03. 27.
6
7
7
Beküldve: 2018. 04. 04.
6
3
7
Beküldve: 2018. 04. 02.
3
1
8
Beküldve: 2018. 04. 04.
2
1
8
Beküldve: 2018. 03. 30.
6
2
8
Beküldve: 2018. 04. 02.
2
1
8
Beküldve: 2018. 03. 29.
9
2
8
Beküldve: 2018. 03. 29.
6
2
7
Beküldve: 2018. 04. 03.
3
1
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az utóbbi időben bizonyos nyelvkombinációkban megnőtt az igény a tolmácsolás, különösen a szinkrontolmácsolás iránt, amely egyidejű szóbeli fordítást tesz lehetővé időveszteség nélkül. Az ilyen szolgáltatást általában közepes- és nagyvállalatok, továbbá (nemzetközi) szervezetek és állami intézmények veszik igénybe. Ugyanakkor kisebb és rövidebb eseményeken is szívesen fogadják ill. fogadnák az ügyfelek az egyidejű tolmácsolást, de különböző okokból (viszonylag hosszadalmas kiválasztási folyamat, ár, járulékos költségek, egyeztetések) ez csak részben tud megvalósulni. Mind a nagyobb, mind a kisebb rendezvények esetében szívesen fogadnák az ügyfelek az olyan megoldásokat, amelyeket egyszerűbben, gyorsabban és olcsóbban tudnak igénybe venni, miközben az ügymenet biztonságosabb, maga a tolmácsolás pedig változatlan minőségű.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Cégünk a közelmúltban jött létre azzal a céllal, hogy a jelenleg szokásostól jóval kedvezőbb feltételekkel - online -
biztosítson szinkrontolmácsolást és az ahhoz szükséges technikai hátteret a piacon. A cégben lévő személyek mind a tolmácsolás, mind az informatika, mind a nyelvpiac területén kellő tapasztalattal rendelkeznek.

Feladat leírása

Feladat: 

A szolgáltatás logójának megtervezése. Előnyös, ha a logó (vagy egy kiemelt motívum) önmagában is használható lenne, valamelyest utaljon a tevékenységre. Megnéznénk a logó terveket a márka elnevezésének feliratával és anélkül is. Olyan logóra van szükségünk, amely a szinkrontolmácsolás megújult jellegét képes megjeleníteni.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A kívánt reakció a szolgáltató célközönségtől (azaz a szinkrontolmácsoktól), hogy minél hamarabb felismerjék a rendszer előnyeit és szívesen csatlakozzanak hozzánk mint beszállítók. A fizető célközönségtől elvárt reakció, hogy azok, akik már korábban is dolgoztak szinkrontolmáccsal, szívesebben használják ezt a rendszert a szokásos közvetítő irodai szolgáltatással szemben. Akik pedig még nem, de szükségük lett volna rá de nem tudták igénybe venni, most vegyék igénybe.

Feladat leírása

Célközönség: 

A célközönségnek két nagy csoportja van: a fizető és a szolgáltató célközönség (mi közvetítők vagyunk). A fizető célközönség lehet gyakorlatilag bárki, akinek egyszerűen, gyorsan és költséghatékonyan szüksége van segítségre a prémium idegen nyelvű kommunikációban. NEM (fizető) célközönség pl. azok, akiknek a szállodai be/kijelentkezésben, általános / turisztikai helyzetekben kell nyelvi segítség. A cél a high-end igényű felhasználók, elsősorban üzletembereknek üzleti tárgyalásokra, konferenciákra, továbbá nemzetközi szervezetek, sőt állami / hatósági / bírósági események alkalmával. A szolgáltató célközönség a szinkrontolmácsok, akik hozzánk csatlakozva megbízáshoz jutnak és élvezhetik az általunk kínált rendszer előnyeit.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Általában véve a piacon jelenleg elérhető alapszolgáltatás a jelen kor igényeit tekintve sokaknak drága, rugalmatlan és nehézkesen elérhető lehet. Újszerű szolgáltatásunk ezeket a jellemzőket meg fogja haladni.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A szimultán szóra utalva a márkának a "SIMY" nevet gondoltuk, de rugalmasak vagyunk, nem köteleződtünk el a név iránt. (szimultán tolmácsolás / szinkrontolmácsolás, simultaneous interpreting). A márka jelenleg nem ismert a piacon.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A győztes a munkájával a későbbiekben a szolgáltatás online felületein találkozhat, terv szerint legalább az elkövetkezendő pár évben.

Feladat leírása

Stílus: 

Legyen friss, ugyanakkor sugározzon megbízhatóságot és professzionalizmust, a célközönség feltehető elvárásához igazodva.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A logót olyan formátumban kérjük, amely általában megfelel a honlapon szerepeltetéshez.

Fórum

Kedves Megbízó!
Mikorra várható bármilyen visszajelzés, értékelés, shortlist kiválasztása....?
Köszönöm.

Kedves blasius!
Köszönjük a türelmet, még a héten elkészülnek az értékelések-visszajelzések és a shortlist. Üdvözlettel: slsz.

Kedves Kreatívok! Nagyon szépen köszönjük a munkákat, a sok eredeti ötletet, a magyarázatokat! Idő hiányában sajnos nem tudok mindenkinek visszajelzést küldeni (külön kérésre szívesen megteszem, az szóljon bátran). A shortlist kiválasztása megtörtént, természetesen a briefben megadott szempontok szerint. Velük folytatjuk, a többieknek pedig további sok jó ötletet és megbízót kívánok. Üdvözlettel: slsz.

Tisztelt Megbízó,

szerintem minden kreatív örülne egy gyors értékelésnek az egyes beküldött koncepciókra. Sok munkaóra áll ezen alkotások mögött, amelyek pontozásához Önöknek ezen idő csak
kis töredékére van szükség, nem szólva arról, hogy az itt kapott értékelés beleszámít az egyes alkotók portfóliójába is. Kérem szánjanak rá pár percet az elkövetkezendő héten, úgy gondolom így korrekt.

Köszönöm.

Maximálisan egyetértek!

A pályázat győztesének munkáját (és egy másik shortlistest is) szankcionálandónak ítéltünk, és a megbízó döntése alapján megfosztottunk a győzelemtől, és új győztes lett kijelölve.

Nem trollkodás miatt írom, de ha itt grafikusok vannak, akkor hogyhogy senkinek sem tűnt fel az Adobe Reader jele?
https://screenshot.net/215vrtr

Eredetileg egy kerekded formákkal kivitelezett logót készítettem (amely vízcseppekre hasonlított a megbízó szerint), majd az elbírálás alatt módosításokat végezve és továbbgondolva azt, ami tetszett a megbízónak, készítettem el a végleges tervet. Az alap ötletem letisztultabb kivitelezésére koncentráltam, így kapta a jelenlegi formáját. Lehet, túlságosan belefeledkeztem ötletem profi kivitelezésébe. Való igaz, hasonlít. Nagyon köszönöm a figyelemfelhívást, legközelebb sokkal körültekintőbb leszek a kidolgozás folyamatában

Én azért megnézném hogy hogyan is néz ki egy "cloud9" logo. Én nem "játszottam" most, de a többiek érdekében és a kreanod érdekében is másképp bírálnám a beküldött "copy" cuccokat.

Kedves cesk!

Mit értesz az alatt, hogy másképp bírálnád el? Szerinted pontosan mi hogy bíráljuk el, és ehhez képest hogy lenne jobb?

Szerintem minden esetben kellene egy "szakmai értékelés" fázis ami megelőzné a megrendelő elfogadását. Tehát amikor lejár a határidő akkor a grafikusok is szemügyre vehetnék egymás munkáját mondjuk a következő 24 órában, nem kell kommentelni, se értékelni, de egy "report" gomb igazán beférne, így a szakmabeliek - akik jóval tájékozotabbak a megrendelőnél a már létező/nagyon hasonló grafikai anyagok terén, még időben tájékoztatást tudnának adni a kreanod és az ügyfél felé hogy a nyertes lopott ötlettel vagy stock cuccal nyeri a pályázatot. (Most nem gyanusítok én itt senkit, isten ments..mert lehet hogy csak nekem tünt fel a véletlen hasonlóság de ha lenne egy ilyen rendszer és valaki kapna mondjuk 5 reportot akkor el lehetne gondolkozni hogy lehet valami nem oké azzal az anyaggal - Ekkor kéne az adminnak elbírálni hogy átadja-e az ügyfélnek vagy diszkvalifikáljuk azt a valakit és nyerjen a sorban a következő.) És mivel még nincs győztes kijelölve ebben a fázisban, az az eset sem állna fent hogy szándékosan húznák le a nyertest.

Nem ez a pályázat volt az első aminél kiverte a szememet az ilyesmi, és jó lenne ha fair lenne a verseny ilyen téren. Hiszem hogy ez a kreanod színvonalát is magasan növelné, és megrendelővel se fordulhatna elő, hogy 1 év mulva szembesiti valaki azzal hogy az ő logója koppintás.

Szia!

Mivel az eredményhirdetés után ez tulajdonképpen ugyanúgy megtörténhet (ahogy itt is megesett), bárki jelentheti a gyanús esetet, és minden esetet meg is vizsgálunk. (Elég 1 report is ehhez) Magyarul nincs igazán probléma, amit egy ilyen kacifántos megoldással meg kéne oldani. (Azt is be kéne mutatni a jelentőknek, mire hasonlít, ezt mi módon tennék? Kamu profilok jöhetnének ilyen célból létre, amik rengeteg felesleges plusz munkát okoznának. És a többi...) Emellett a megbízóknak van lehetőségük másolásvédelem szolgáltatást rendelni.

Szia! A jelenlegi rendszerrel az a gond hogy a pályázat lezárása után kerülhet sor esetleges szankciókra,nem pedig előtte. Na ugyebár ha a megrendelő már felvette a kapcsolatot a grafikussal, esetleg ki is fizette onnan már nincs mit variálni a dolgon, tehát ez jelenleg csak jelzés értékű "report", ilyen helyzetben esély sincs már arra hogy akár diszkvalifikáció történjen vagy újranyissák a pályázatot. Az 1 report azért nem jó mert félreértések vagy rosszindulat alapján is reportolnának valakit, és 1 ember véleménye alapján döntést hozni nem túl fair dolog a nyertessel szemben. + kamu accountosok egyből élnének a lehetőséggel. Legalább 5+ reportra lenne szükség hogy 5+ ember véleménye számítson.

Ez egyenlőre csak az én véleményem, nem tudom hogy a többi grafikus szerint is van-e szükség ilyesmire. Ha esetleg Te is kíváncsi vagy, hogy mekkorra igény lenne erre a változtatásra javaslom egy facebook szavazás kiírását. Ha az a visszajelzés jönne hogy többen is támogatnák az ötletet, onnantól kezdve beszélhetünk a megvalósítás részről, és akkor majd közjó érdekében ingyen és bérmentve adok egy látványtervet hogy hogyan is lehetne ezt megvalósítani a legkevesebb fejlesztéssel.

Rosszul tudod. Ha valakinek a munkáját szankcionálandónak ítéljük, akkor erről szólunk a megbízónak is és dönthet, hogy másik győztest választ. A korábbi győztest ilyenkor megfosztjuk a címtől, 1 ponttal jutalmazzuk, és 2 hónapig a többi munkájánál is jelezzük az adott megbízónak, hogy ez megesett. Szóval, ha bárki gyanúsat észlel, az szól, és megvizsgáljuk. Akár egy ember jelzése alapján is. Az általad javasolt módszerrel 5 ember reportjára kéne várni, ami kicsit életszerűtlen szerintem, hogy ilyen aktivitásra ösztönözni sok felhasználót. Ráadásul ezt egy megadott időpontban, magyarul számon kéne tartaniuk, hogy egy-egy pályázatnak mikor jön el ez az időszaka, merthogy kizárt dolog, hogy még erről is emailt küldjünk. Arról nem is beszélve, hogy egyszerűen nem ékelhetünk be egy ilyen időszakot egy pályázatba, ha egy megbízó és egy kreatív egymásra talál, és haladnának normálisan a lezárás és átadás felé. Nem fogunk erre adni X napot vagy órát, hogy na akkor most mindenkinek stop, mert jönnek a keresgélők.)

(Zárójelben megjegyzem ismét, fizetett szolgáltatásként létezik még egy szintű védelem. Fizesse ki a megbízó, amelyik igazán tart ettől.)

"Rosszul tudod. Ha valakinek a munkáját szankcionálandónak ítéljük, akkor erről szólunk a megbízónak is és dönthet, hogy másik győztest választ. A korábbi győztest ilyenkor megfosztjuk a címtől, 1 ponttal jutalmazzuk, és 2 hónapig a többi munkájánál is jelezzük az adott megbízónak, hogy ez megesett."

Köszönöm a tájékoztatást, nem tudtam hogy így megy, de most örülök

Fórum (15)