Pályázatok

Logó: st3nD | 3D állványok Zenészek, Studiósok, DJ-k eszközeihez

Logó design
-
st3nD
85.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 55
vapro

Megbízó

81

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

1 év 1 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Promotálás
Brief írás segédlet
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

Ha van olyan hangszered vagy vezérlő eszközöd amelyhez már van kész tervem vagy készíthető hozzá új állvány, akkor a garantált díjazás mellé akár 3-5 különböző st3nD állványt is kaphatsz extra ajándékba.

Pályázat promotálásaA pályázatról írunk egy hírlevelünkben, és a közösségi média felületeinken fizetett hirdetésként is beszámolunk róla.
Brief írás segédletA brief írásban mi is segédékeztünk, hogy a megbízói igények egyértelműek legyenek a résztvevő kreatívoknak.

Koncepciók (80)

Beküldve: 2023. 03. 24.
32
25
10
Beküldve: 2023. 03. 24.
25
13
9
Beküldve: 2023. 03. 28.
8
14
9
Beküldve: 2023. 03. 27.
14
4
9
Beküldve: 2023. 03. 27.
13
6
9
Beküldve: 2023. 03. 28.
2
2
9
Beküldve: 2023. 03. 25.
4
3
9
Beküldve: 2023. 03. 24.
4
5
9
Beküldve: 2023. 04. 02.
3
0
9
Beküldve: 2023. 04. 01.
11
0
9
Beküldve: 2023. 03. 31.
10
1
9
Beküldve: 2023. 04. 01.
1
0
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

3D nyomtatással hangszerekhez és midi vezérlőkhöz döntött, emelt és kombinált állványokat készítek, zenészek, studiosok, és DJ-k részére.
Kb. 260 termék van, a legkülönfélébb gyártók eszközeihez készítünk "kiegészítő" állványokat.
Jelenleg online platformokon értékesítünk világszerte: ebay.com reverb.com etsy.com
https://www.ebay.com/str/st3nd
https://reverb.com/shop/3d-stands-st3nd
https://www.etsy.com/shop/st3ndstore
A piacon vannak más, hasonló termékeket készítő szereplők, pl 3dwaves, coverup

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Kb 3 éve kezdtem a vállalkozást, és a kezdetek óta folyamatos fejlődésen megyünk keresztül. Jómagam is 20 éve foglalkozom zenekészítéssel így pontosan tudom milyen dőlésszögre lehet szüksége egy zenésznek, stúdiósnak. Műszaki, rendezvénytechnikai, grafikai, fotózás, videózás, vágás, zeneírás, 3D tervezés, marketing, weboldalkészítés, terén vannak jó ismereteim, gyakorlataim. Jelenleg még garázsvállalkozás szintjén működünk, de a forgalom és marketing tevékenységekre fordított többlet energia valószínűleg hamar bevételnövekedést eredményez majd, és remélem hamarosan irodába, műhelybe költözhetünk pár alkalmazottal. A mottóm, hogy elöször legyen valahogy valami értékes és csak utána fejlesztjük tovább, tökéletesítjük. Fel kellett ismernem, hogy nem csak a tökéletes a működöképes, igy tudtam elindulni ezzle az üzlettel is, hogy nem készítettem el egyből a tökéletest. Most a logót csiszoljuk, később az arculatot is rendbehozzuk, hogy egységes marketingüzenetek legyenek és stabil PR-t mutassunk. webáruház, dobozolás, offline anyagok, platformokon egységes termékleírások. A célom az hogy pár éven belül abszolút piacvezetők legyünk ebben a szegmensben, és ne csak online, hanem hangszerboltokban is megvásárolhatóak legyenek a termékeim.

Feladat leírása

Feladat: 

ÚJ logó elkészítése. Az eddigi logóm általam lett designolva és felismerve a hibáit, gyengeségeit, új tervezését tűztem ki célul. A jelenlegi logó főleg technológiai megközelítésű volt, a "szög jel" és a vonalvezetés az állványok döntését akarta sugallni, a 3-as szám és a nagy D kiemelése a 3D technológiát akarta szimbolizálni. Ez a fajta technológiai design sajnos helytelen, nem kommunikálja a terméket, a termék tulajdonságait, a célcsoportot nem célozza meg jól. A jövőbeni logónak tartalmaznia kell a st3nD feliratot messziről is olvasható formában, lehetőleg kb. a terület 2/3-át tegye ki. Lehet nagykapitális vagy vegyes is, ahogy eddig. A felirat modern stabil betűtípusból kell hogy álljon. Legyen egy "leválasztható" szimbólum része ami felismerhető és stílusos, amely önmagában is megél egy "profilkép"-ként egy portál négyzetes vagy kör alakú placeholderében. (lásd: ebay, etsy, reverb alkalmazásaiban a jelenlegi portáljaimon.) (Példák a leválasztott szimbólumokra: Arturia, Manfrotto, Novation, Native Instruments, iZotope, Yamaha) Szeretném ha ebben a leválasztott szimbólumban megjelenne valamilyen zeneiségre vagy a st3nD feliratra utaló jel, pl hullámforma, zongora, nyomógombok, kontroller, stb, de érdekes formációk is jöhetnek. ezekhez ne ragaszkodj csak indító ötletnek szánom. A célcsoport főleg, de nem kizárólag elektronikus zenéket alkot, bütyköl, kísérletezik. Szeretném a stabilitást az állványok megbízhatóságát kifejezni. Nem ragaszkodok semilyen elrendezéshez, akár az állványoknak megfelelő ék alakű formavilágot is lehet hasznosítani. Lehet inspirálódni a termékek stabilitását megvalósító háromszöges struktúrákból, de nem szeretném túl egyértelműsíteni sem. Preferálom a fekete fehér megjelenést ahogy eddig, de ha van színes ötleted, ne tartsd vissza magad. :)
A logo befoglaló képaránya max. 1:5 legyen, ennél nem szeretnék "vékonyabbat".

Feladat leírása

Célkitűzés: 

innováció, fizikai stabilitás, minőségi termékek, precizitás, profizmus, megbízhatóság

Feladat leírása

Célközönség: 

85%: 25-54 éves korig
96%: férfiak
Elektronikus zenéket alkot, bütyköl, kísérletezik, főleg házi vagy profi hangstúdióban, stúdióban, próbateremben használja az termékeinket eszözeihez.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az általam tervezett és gyártott termékek kis szériás termékek, fontos hogy jó minőségűek legyenek és a funkcióját betöltsék, funkcionális designak is nevezem őket. Az állványok stabilak, csúszásmentes alátámasztást kapnak, úgy hogy akár egy kézzel is arrébb tudja rakni az eszközét a felhasználó, mert a lábak "rá vannak nőve" igy két kézzel két eszközt egyszerre fel lehet cserélni egy asztalon, Figyelembe veszem az eszközhasználat speciális eseteit és úgy fejlesztem az állványt hogy ezeknek a láthatatlan igényeknek is megfeleljen. (pl magasan lévő kezelőgombok erős nyomásakor se billenjen hátra a rendszer, vagy pl. ha alul van fejhallgató csatlakozó, akkor a döntés ellenére is használható maradjon, stb) Egyszerre elég sok eszközhöz (és később egyre többhöz) vásárolhat állványt - speciális igényeket is meg tudok valósítani.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A márkám segítséget ad a zenészeknek hogy ergonomikusabban férjenek hozzá az eszközeikhez, jobban leolvashatók legyenek a feliratok, kijelzők. Ezt többnyire visszacsatolásként meg is kapom. Néhányan félnek a 3D nyomtatott termékektől, mert volt már rosz tapasztalatuk, de tőlem profi stabil minőséget kapnak. Őszinte vélemények olvashatóak az ebay-en: https://www.ebay.com/fdbk/feedback_profile/3d_stands az etsyn: https://www.etsy.com/shop/st3ndstore?ref=seller-platform-mcnav#reviews és a reverben: https://reverb.com/shop/3d-stands-st3nd/feedback# ( excellent, top, perfect, super, exactly what I wanted, good as always, stb)

Feladat leírása

Médiaterv: 

Logot mindenhol használni akarom, ahol csak lehetséges. Termékképeken, weboldalakon, portálokon, videókban, termékeken, stb.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern letisztult stílust várok. Stabil vonalvezetés, párhuzamos vagy egy perspektívában lévő harmonikus ábrák. 3 dimenziós design is tetszene, preferálom a fekete fehér megoldásokat, de jöhet színes ötlet is úgy, hogy lehetőleg ugyanolyan felismerhető kéttónusú változatot is lehessen belőle létrehozni a különböző más alkalmazhatóságok (pl dombornyomás 3D-ben) céljából. Csatoltam egy összefoglaló képet a legismertebb logókról, ahol zölddel megjelöltem azokat a stílusjegyeket, vonalvezetéseket amelyeket kedvelnék ennél a feladatnál, és pirossal áthúztam azokat, amilyenekhez hasonlót biztosan nem szeretnék.

Feladat leírása

Kerülendő: 

részletes ábrák, görbék sokasága, nem egy térbe illő vonalak. Hangjegyet kottavonalat ábrázoló megoldások.
Nem szeretnék sok görbe vonalat vagy sok egymástól eltartó vonalvezetést.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Számlaképesség nem szükséges.
Napi szinten többször leszek jelen és igyekszem sűrűn kommunikálni, fontos hogy hamar készen legyünk határidőre.
A kész terméket vektoros és PNG formátumban is kérem

Fórum