Pályázatok

Logo és kisarculat tervezése az Őrségi Nemzeti Park számára

Logó + Kisarculat design
-
Őrségi Nemzeti Park
150.000 Ft
Hátravan:
Visszavonva
Követő: 76
26

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

4 év 7 hónap

Utolsó aktivitás

Koncepciók (101)

Beküldve: 2018. 01. 12.
2
0
8
Beküldve: 2018. 01. 11.
4
0
8
Beküldve: 2017. 12. 26.
19
11
8
Beküldve: 2018. 01. 12.
12
0
8
lev képe
lev
Beküldve: 2018. 01. 12.
5
0
8
dp képe
dp
Beküldve: 2018. 01. 06.
11
6
8
Beküldve: 2018. 01. 05.
26
4
7
Beküldve: 2018. 01. 09.
4
0
7
Beküldve: 2018. 01. 12.
5
0
7
Beküldve: 2018. 01. 13.
4
0
7
Beküldve: 2018. 01. 11.
8
0
7
Beküldve: 2017. 12. 31.
15
7
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Az Őrségi Nemzeti Park egyike a 10 hazai nemzeti parknak.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság egy államháztartáson belüli gazdálkodó szervezet, amely a bevételeit a nemzeti park működtetésére fordítja. Védett természeti területek, kiemelten az Őrségi Nemzeti Park és természeti értékei megőrzésével, fenntartásával foglalkozik. A nemzeti park területén mintegy 5 000 hektár terület kezelését végzi magyartarka szarvasmarhákkal és muraközi lovakkal való legeltetéssel, az erdőkben folytatott természetvédelmi célú erdőkezeléssel. Ökoturisztikai tevékenységet folytat: bemutatóhelyeket hoz létre és üzemeltet, turistacsoportokat vezet, végzi a felnövekvő generációk környezeti nevelését, térségi rendezvényeket szervez. A terület értékes élővilágának, különösen a nappali lepkéknek, a kereklevelű harmatfűnek, továbbá a tőzegmohás lápok, a kisparaszti szálalóerdők értékes fajainak érdekében végzi az élőhelyek helyreállítását, a fajok visszatelepítését. Természetvédelmi őrszolgálatot működtet, szoros kapcsolatot tart a nemzeti park lakosságával.

Feladat leírása

Feladat: 

A feladat a nemzeti park új logojának megalkotása. (Lásd bővebben a Stílus szekciót és a mellékletet.)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Célunk, hogy a logoról azonnal és egyértelműen beazonosítsák a nemzeti parkot, elkülönítsék a többi hazai parktól. A logo önmagában is növelje a térség vonzerejét, csábítson látogatásra, kecsegtessen egy olyan vonzó úticél meglátogatásával, ami a hétköznapi mókuskerékből való kilépés lehetőségét kínálja, ahol a "legnagyobb izgalom maga a nyugalom".
A logo ugyanakkor formálja, árnyalja a klasszikus Őrség képet: az ember és természet harmóniáját sugárzó táj mellett kapjon nagyobb hangsúlyt a természet, az emblematikus természeti értékek, mint egy nemzeti park hivatásának elsődleges alappillérei.
Reakciók, amelyeket kiváltani szeretnénk: ez egy jó hely, itt nyugalom van, itt elsődlegesen a természet a fontos, itt védik a természetet

Feladat leírása

Célközönség: 

Elsődlegesen a hazai nemzeti parkokat látogató, a természet iránt érdeklődő belföldi személyek köre.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az Őrségi Nemzeti Park egy szelíd, kellemes táj, egy nyugalmat árasztó, erdőkkel, rétekkel tarkított dombvidék. Itt a természet karnyújtásnyira van tőled, pihentet, kikapcsol.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az igazgatóság értelmezésében az Őrségi Nemzeti Park egy olyan tája Magyarországnak, ahol a gazdálkodó, határt őrző lakosság ezer éve folytonos jelenléte, az alpokalji klíma és a hűvös, párás völgyek szabdalta dombvidék hazánkban egyedülállóan mozaikos tájszerkezet és azon hazánkban egyedülálló növény- és állatközösségek kialakulását tette lehetővé.

A célközönség értelmezésében az Őrségi Nemzeti Park Őrségként ismert, a nemzeti parki státusz nem feltétlen kötődik össze a táj nevével. Értelmezésükben ez a nyugalom szigete, a gyermekkori múlt egy kis darabja, kiszakadás a mindennapi rohanásból, lehetőség a "lassulásra".

Feladat leírása

Médiaterv: 

A nemzeti park új épületegyüttesének falán, kiadványai címlapján, molinóin, roll-up-jain, ajándéktárgyakon, évtizedekig változatlanul kívánjuk felhasználni a logot.

Feladat leírása

Stílus: 

A természethez, természetes formákhoz, az Őrségben jellemzően megtalálható makro- vagy mikrostruktúrákhoz illeszkedő, azokra épülő grafikai világ, a fehéren kívül max 2 színből összerakott, egyszerű kivitelben. A logo legyen időtálló, aktuális divatirányzatoktól mentes. Álljon meg magában: lehessen használni szöveg nélkül is.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Kerülnénk:
konkrét épületek, építmények megjelenítését
élőlények realisztikus ábrázolását

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Határozott szándékunkban áll a logováltás, erre vonatkozó kényszerünk azonban nincs. Így csak abban az esetben hirdetünk győztest, ha tényleg megtaláljuk a pályamunkák között azt a logot, amivel azonosulni tudunk. Mindenképpen fontos számunkra, különösen az önképünk, a saját nézőpontunk formálása érdekében, hogy hazánk e sokak által ismert és szeretett tájegységének nemzeti parkját, annak szellemiségét hogyan látják, milyen egyszerű képi megjelenítéssel gondolják ábrázolni egy kreatív alkotóközösség tagjai.

Feladat leírása

Fórum

Tisztelt Megbízó!

Mint írta, a logó a fehéren kívül max 2 színből állhat.
A feketét színnek érti-e?
Lehet-e egy olyan verzió, ahol indokolt esetben fehér és fekete mellett, még két szín szerepel?

Megtisztelő válaszát előre is köszönöm:
egy kreatív

Tisztelt Kreatív,

igen a logo tervezéséhez egy színt használtam. A fekete ez esetben a szin- a vonal színe. Igy a logot fekete-feher kontrasztra egyszerüsítettem. Ìzles és igény szerint helyettesíthetö a fekete szin más szinre vagy mint a küldött példán, ket szin átmenetére. Mivel a logon egy magába visszaterö vonal dominäl- annak a vonalnak a szinesseget lehet variálni: Hattér feher, vonal 2 szín ätmenete-lätsd terv2-, plussz fekete vekony kontúr a vonal mentén ( azt konturozva).

Üdvözlettel

az elözö hozzäszoläst szemelyesen vettem de kesön vettem eszre h nem nekem szolt... tartalma igy ervenytelen..törölni nem tudom..elnézést

Tisztelt Megbízó!

Lehet még számítani eredményhirdetésre?

Születtek azért jó munkák is, én azért gratulálok a résztvevőknek, mint kreatív mindig érdekes végignézni a beküldött pályamunkákat, és nekem egy csomó tetszett :D

Én választani sem tudtam volna annyira sok szép, ötletes logóterv van (a 4 pontosak között is..)