Pályázatok

Logó és kisarculat tervezés ingatlanhasznosító cég számára

Logó + Kisarculat design
-
Developolis
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 38
vagyonkezelő

Megbízó

19

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 hónap 1 hét

Utolsó aktivitás

Koncepciók (40)

Beküldve: 2021. 11. 25.
24
5
8
Beküldve: 2021. 11. 30.
13
4
9
Beküldve: 2021. 11. 29.
36
5
9
Beküldve: 2021. 11. 28.
13
5
9
Beküldve: 2021. 11. 26.
14
5
9
Beküldve: 2021. 11. 16.
12
2
8
Beküldve: 2021. 11. 18.
6
0
7
Beküldve: 2021. 11. 25.
16
0
7
Beküldve: 2021. 11. 24.
12
0
7
Beküldve: 2021. 11. 15.
1
0
7
Beküldve: 2021. 11. 27.
4
0
6

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A kereskedelmi és ipari telephelyek jellemzően nagy alapterületű, önmagukban is nagy értéket képviselő ingatlanok. Hasonlóan a piac a legnagyobb szereplőihez (Wing, Autóker Holding, TriGránit Csoport, Goodman, vagy az Indotek Csoport) szeretnénk ingatlanjainkkal kapcsolatos tevékenységeinket (fejlesztés, építőipari kivitelezés, üzemeltetés, pénzügyi szolgáltatások) egyetlen közös márkanév alá összevonni. Ez a márkanév a Developolis.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Vállalkozásaink közel 10 éve vannak jelen az ingatlanpiacon. Befektetési filozófiánk szerint jellemzően leromlott fizikai állapotú és/vagy problémás jogi hátterű ingatlanokat vásárolunk, s ezek fejlesztésével, korszerűsítésével, átalakításával igyekszünk értéket teremteni. Ingatlanportfóliónkban a komplett, pár tízezer négyzetméteres, 30-40 bérlő számára bérbe adott telephelyek mellett balatonparti szálláshelyek, munkásszállók és önálló üzlethelyiségek is megtalálhatóak.

Feladat leírása

Feladat: 

LOGO
A "Developolis" márkanévhez és a hozzá tartozó „Szilárd alapokon” szlogenhez szeretnénk logót terveztetni. Szeretnénk egy színes verziót, amit fehér (világos) alapon használnánk, egy szintén színes verziót sötét (fekete) alapra és egy monokróm változatot is. (A két színes verzió értelemszerúen lehet azonos, ha a logo sötét és világos háttéren egyaránt jól használható. A színes verziók csak a színösszeállításban térhetnek el egymástól.)
A logónak/logotípiának a szlogennel együtt és anélkül is értelmezhetőnek, valamint favicon méretben is felismerhetőnek és beazonnosíthatónak kell lennie.
Az új logót a honlapon, e-mail aláírásokban, prezentációkon, molinókon, névjegyen szeretnénk elsősorban használni. A logóból átadáskor .ai(Illustrator) ÉS .svg formtumokra is szükségünk lesz, de a pályázat elbírálásáig a .jpeg/.png/.pdf formátumok tökéletesen elegendőek.
NÉVJEGY
Kétoldalas, 4+4 színnyomású, 90*50 mm-es névjegykártyasablont szeretnénk kérni. A névjegykártya tervét átadáskor .indd formátumban kérjük majd, de a döntéshez itt is elegendő a .jpeg/.png/.pdf fomrátum vagy mockuppal bemutatott látványterv.
Adattartalom: Személyes adatok (név, pozíció, telefonszám, email), + Céges adatok (cégnév, székhely, központi telefonszám, központi email cím, weboldal - developolis.eu)
EGYÉB
Levélpapír tervezését nem várjuk el, de örömmel vesszük a .doc/.docx formátumú elképzeléseket, ötleteket. (Levélpapírt nem gyártatunk, de saját hatáskörben Word sablont létre fogunk hozni a logóval és cégadatainkkal.)
Mappa/boríték tervezését nem várjuk el, de örömmel vesszük a mockuppal, látványtervvel bemutatott elképzeléseket, ötleteket. (A későbbiekben a mappa tervezését vélhetően a győztesre bízzuk majd.)

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Ezt az új márkanevet (Developolis) minden ingatlan vonatkozású szolgáltatásunkra alkalmazni szeretnénk, egységes név alatt kívánunk hivatkozni magunkra: általános, összefoglaló, ernyőszerű brandet szeretnénk létrehozni.

Feladat leírása

Célközönség: 

A márkanévvel és az arculati elemekkel egyszerre szeretnénk a leendő ügyfeleink, bérlőink és a pénzintézetek felé is hangsúlyozni értékeinket. Az ingatlanok jellege miatt elsősorban, de nem kizárólagosan magyar piaci szereplőket célzunk meg szolgáltatásainkkal, de 5-10 éves távlatban terveink közt szerepel a környező országokban (Szlovákia, Horvátország) történő terjeszkedés is.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Amit az új branddel is közvetíteni szeretnénk, az első sorban a
- a magas ár-érték arányú, de kedvező árú szolgáltatások (bérbeadás, üzemeltetés),
- korrekt, stabil, kiszámítható, hosszú távú együttműködés,
- biztos anyagi háttér, pontos pénzügyek.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Kedvező ár-értékarányú bérlemények, megbízható partnertől. Kiszámítható, tervezhető, hosszú távú, korrekt együttműködés.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Az új logót a honlapon, e-mail aláírásokban, prezentációkon, molinókon, névjegyen és autóink matricázása során szeretnénk elsősorban használni.
Külön levélpapírt - jelen elképzeléseink szerint - nem fogunk gyártani, de Word sablont egészen biztosan készítünk majd a logóval és cégadatainkkal.
Egy mappa tervezésével a későbbiekben vélhetően közvetlenül a győztest bízzuk majd meg, de ez nem része a jelen pályázatnak.
A webdesign szintén nem a feladat része!

Feladat leírása

Stílus: 

Komolyan vehető, de nem túl magas presztizs vagy luxus minőséget sugalló logót szeretnénk, ami jól illeszkedik a már kitalált névhez (Developolis) és szlogenhez (Szilárd alapokon).

Feladat leírása

Kerülendő: 

A tervezésnél kérjük, hogy a ZÖLD (konkrétan R:99 G:181 B:18 vagy C:56 M:8 Y:99 K:1) valamint a KÉK (konkrétan R:101 G:168 B:198 vagy C:64 M:13 Y:13 K:5) szín használatát kerüljék, mivel ezek egyéb brandjeink fő színei, amiktől meg kívánjuk különböztetni az új márkát.

Fórum

Tisztelt Megbízó,

Tudnának esetleg egy pár példát mutatni, hogy stílusban, milyen irányba induljunk el?

Köszönjük szépen!

Kedves Robert Herold,

nyitottak vagyunk az ötletei(k)re, nem szeretnénk bekorlátozni a tervezést, ezért nem mutatnánk képeket. Köszönjük a megértést!

Rendben, köszönjük szépen!

Kicsit olyan a nyertes pályázat mintha vakon sorsolták volna ki. :) Ennek ellenére, vagy éppen ezért ! :)) Gratulálunk a győztesnek!!

Ez biztos bunda. Én ezt nem akarom elhinni. Nem vettem részt a pályázatban és nem is akarom a nyertest megbántani, inkább a céget sajnálom, ha komolyan ezt a logot fogja használni. Az első képen azok a vízszintes összekötések hagyján, hogy itt-ott túllógnak, de még a színe is más. Az egalizálást meg inkább nem is mondom.

Gratulálok a győztesnek, de leginkább a Megbízónak, hogy ilyen KREATÍV, IGÉNYES ÉS PROFI munkákat választott shortlist-re.
https://c.tenor.com/pXRe52mFNBMAAAAC/big-bang-theory-sarcasm-sign.gif

Nem véletlenül kérdeztem korábban azt, amit, mert kíváncsi voltam, hogy egyáltalán mennyire tájékozott a Megbízó, hogy tudja-e, hogy mi az a logó, vagy hogy rendelkezik-e kifinomult ízléssel? De utólag kiderült, hogy mindkét kérdésre "nem" a válasz. Nem tudom, hogy ilyenkor miért nem kéri ki, a KreaNod szakmai véleményét, amikor halvány lila gőze sincs az egészhez???
A minimális díjazásnál többet ajánlottak fel, amiből arra következtettem, hogy egy minőségi, és profi brandet akarnak felépíteni, profi szakemberekkel. E helyett választottak egy stock logót, vagy úgy is mondhatnánk, hogy tucat logót, amiből már kismillió van, és kb az égvilágon semmi mondanivalója nincs, de még ráadásul a kivitelezése is botrányos! És most nem csak a győztes logóról beszélek, hanem úgy a teljes élbolyról.

Nem az irigység beszél belőlem, hiszen ha egy olyan munka kerül ki győztesnek, ami valóban megérdemli, mert szakmailag is helytálló, azt általában megdicsérem/megdicsérjük, ezzel elismerjük, hogy valóban jobb munkát küldött be, a miénknél! De ez sajnos ebben az esetben nem így történt......

Elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam, de mélységesen nagy csalódást okozott számomra ez a pályázat, és szerintem ezt többünk nevében is kijelenthetem.

Sok sikert kívánok a Megbízónak, ezzel a profi, piacképes logóval!

És még egyszer mondom: Nem, nem a győztes munkával van a baj! Mindenki elkezdi valahol........

Hát igen igen igen, :) nem indultam, így minden elfogultság nélkül írtam véleményt. A jó üzlet alapja, hogy mindenki elégedett. Sztem ez egy jól sikerült pályázat, ez a lényeg.
Viszont szakmailag a saját véleményem, amihez minden jogom megvan. :) Hogy: antal, hzs, a te munkád, és ha már oszlopok TMG munkája ami shortlist-et érdemelt volna.

Ízlésekről pedig nem lehet vitatkozni.