Pályázatok

Logó és kisarculat tervezés biobolt számára

Logó + Kisarculat design
-
Bioözön
60.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 34
BioÖzön

Megbízó

19

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

7 év 3 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.

Koncepciók (51)

Beküldve: 2015. 05. 02.
12
17
9
bo3
Beküldve: 2015. 05. 12.
8
4
9
Beküldve: 2015. 05. 08.
6
4
8
a
Beküldve: 2015. 04. 29.
30
5
8
Beküldve: 2015. 05. 06.
5
4
7
Beküldve: 2015. 05. 10.
4
2
7
Beküldve: 2015. 05. 13.
13
0
7
Beküldve: 2015. 05. 04.
4
0
7
Beküldve: 2015. 05. 11.
15
2
7
Beküldve: 2015. 05. 10.
10
2
7
Beküldve: 2015. 05. 10.
9
0
7
Beküldve: 2015. 05. 01.
5
3
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A táplálék kiegészítők, bió és az ellenőrzött gazdaságból származó élelmiszerek, paleó termékek, natúr kozmetikumok és természetes vitaminok iránti kereslet évről évre nő Magyarországon is. A kereslettel párhuzamosan a piaci szereplők száma is dinamikusan növekszik amiből kitűnni a barátságos árazáson túlmenően a konkurenciától megkülönböztethetően egységes arculatot mutató céggel lehet. A piacon nagyon sok olyan cég, kereskedő van jelen aki a megjelenésre nem fektet elég hangsúlyt, így itt lehet kis előnyre szert tenni.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

A BioÖzön Biobolt egy újonnan megalakuló cég mely biotermékek, reform élelmiszerek, natúr kozmetikumok és természetes vitaminok kiskereskedelmével fog foglalkozni online felületen és kezdésként egy üzlethelyiségben.

Feladat leírása

Feladat: 

Logó és kisarculat (névjegykártya, e-mail aláírás, levélpapír (elektronikus és nyomtatható verzió) készítése:
- A logó részét képezheti a BioÖzön feliratnak, de ebben az esetben jó lenne úgy megvalósítani, hogy önállóan is lehessen használni, könnyen össze lehessen kapcsolni a céggel ha egymagában áll.
- Az üzlethelyiség alap színei a zöld és a sárga, mellékelek fotókat, a berendezés natúr fenyő bútorok lesznek, mint az elkészült lépcső. Ezeknek a színeknek kellene főként megjelenni a logóban.
- A logó meg fog jelenni cégtáblán, ezért lényeges lenne ennek megfelelő grafikai elemek és színek használata a megvalósíthatóság érdekében (habbetű, térbetű).
- A logónak egy színben és kis méretben is jól kell mutatnia.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Letisztult "egyszerű" nem hivalkodó logó, ami bizalmat ébreszt.

Feladat leírása

Célközönség: 

Az elsődleges célközönség azok az emberek akiknek fontos az egészségük, akik figyelnek arra, hogy az ételek elkészítésénél milyen alapanyagokkal dolgoznak, valamint milyen tisztálkodó- és illatszereket használnak, akiknek fontos a saját és családjuk egészsége. Azaz minden egészségesen élni (táplálkozni) vágyó ember.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Rugalmas ügyfélkezelés, maximális ügyfélközpontúság.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Az üzlethelyiség 18nm-es az utcaszint alatt 40cm-el, amelyet barátságos kuckóvá szeretnénk változtatni, így aki betér nem csak egészséges táplálék kiegészítőket és vitaminokat vehet hanem kis nyugalomra is lelhet.

Feladat leírása

Médiaterv: 

A logó elsődlegesen a cégtáblán fog megjelenni egy nagy forgalmú utcában valamint az online áruház felületén, és a kiállított számlákon. Továbbiakban még szórólapon és hirdetésként a helyi újságokban lesz látható.

Feladat leírása

Stílus: 

Egyszerű, letisztult és barátságos grafika ami könnyen megmarad az emberek emlékezetében.

Feladat leírása

Kerülendő: 

Túl sok szín, túl sok forma, széteső design.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

A nyertes arculatot online és offline felhasználhatóság miatt, vektoros és raszteres formátumban kérjük pl. jpg, PDF, tiff...stb.

Habbetűről itt lehet olvasni: http://www.brekeke.hu/terbetu.htm

Feladat leírása

Fórum

Plágium? Nem plágium? Sokat nem kellett keresgélni...

http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/963581/228145621/sto...

Vagy ismét csak egyszerű fantáziátlansággal, "kreatív" másolással állunk szemben? Hiszen a net tele van ilyen és ehhez hasonló logókkal, tonnaszámra kapjuk ezeket az unalmas, egyforma leveles megoldásokat, ha rákeresünk a "bio logo", "bio leaves logo", "eco bio logo", "green bio logo" stb. kulcsszavakra.

Hali, szerintem is elég elcsépelt motívum. DE. Nagyon valószínű, hogy a Megbízók nem nézegetik naphosszat a stock fotókat, tehát nekik nem az ugrik be elsőre, hogy "úristen, már megint egy a sok közül".

" nem nézegetik naphosszat a stock fotókat"

Ezért nem ártana segítséget kérni szakértőtől (szakértő zsűri), hiszen mégiscsak egy vállalkozás arculatáról van szó... Nem szerencsés sem a plagizált logó, sem a tucat sablon megoldás. Mert akkor mi különbözteti meg a konkurenciától?

http://www.nektarbiobolt.hu/
https://www.facebook.com/bijorakospalota
http://multi-vitamin.hu/
https://www.facebook.com/Biovolgy
http://www.bio-barat.hu/
http://www.nativbio.hu/
http://okokucko.hu/

Mosómedvét mégse használhatnak ezek a cégek. :D
Tény, hogy jó lenne látni levélen kívül mást is...

:D

Sziasztok!

A munkát a szakmai stáb nem találta szankcionálandónak. Szeretnénk emellett azt is megjegyezni, hogy egy ilyen döntés nem a győztes munka támogatásáról szól, nem állít semmi pozitívat egy-egy koncepcióról, csak annyit jelent, hogy a szakmai stáb véleménye alapján nem esik a szankcionálandó plágium kategóriájába.

Bár az ilyen esetek megítélését tudatosan jobban kiterjesztettük annál, minthogy csak az egyértelmű, pixelpontos lopások legyenek büntetve - és így mindig lesz benne némi szubjektivitás is -, de nem az volt a cél, hogy egy már felhasznált motívumot onnantól kezdve tilos legyen alkalmazni, egy tipografikus ötlet már sehol máshol ne köszönhessen vissza. Az esetleges véleményes esetek mellett is úgy véljük, hogy ez egy jó út, és nem is kell a témát szőnyeg alá söpörni.