Pályázatok

Logó- és Arculattervezés MONEO

Logó + Kiterjedt arculat design
-
MONEO
100.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 83
Mester

Megbízó

269

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

8 év 4 hónap

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

Egy-egy éves (155 000+áfa) értékű klubtagságot adunk mind a győztes kreatívnak bónuszként, mind annak (vagy azoknak) akikért megszakad a szívünk de nem az Ő kreaív munkájukat hozzuk ki győztesnek.
Exclusive klubtagként pedig több százezer forintot teszünk a zsebedbe a következő 1 évben.

Koncepciók (143)

Beküldve: 2013. 02. 08.
34
69
10
Beküldve: 2013. 02. 16.
10
21
10
Beküldve: 2013. 02. 18.
37
30
10
Beküldve: 2013. 02. 12.
34
20
10
Beküldve: 2013. 02. 17.
13
5
9
Beküldve: 2013. 02. 09.
21
26
9
Beküldve: 2013. 02. 16.
5
3
9
Beküldve: 2013. 02. 09.
8
12
8
Beküldve: 2013. 02. 07.
1
4
8
Beküldve: 2013. 02. 17.
39
10
7
Beküldve: 2013. 02. 18.
5
10
7
Beküldve: 2013. 02. 17.
14
4
7

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

A pénzügyi piacon a bizalmatlanság légköre uralkodik. Az ügyfelek úgy érzik, hogy a pénzügyi szolgáltatók kihasználják és becsapják őket. Mi induló cégként azt tűztük célul magunk elé, hogy az ügyfelet képviseljük a pénzügyi szolgáltatókkal szemben, nekik megtalálva a legköltséghatékonyabb, legoptimálisabb, legkedvezőbb megoldásokat, felhívva a figyelmüket a részletekben, apró betűkben rejlő információkra is, hogy tájékozottan, a lehető legjobb döntéseket hozhassák pénzügyi területen (banki, biztosítási, pályázati etc.).

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Induló cég vagyunk, (MONEO: latin eredetű szó, jelentése: tanács, tanácsol) amely válogatott, sok éves pénzügyi tapasztalattal rendelkező szakemberekből áll fel, akiknek a szándéka (átállva a "túloldalra") az ügyfél érdekeit képviselni különböző pénzügyi területeken. (Bankok, biztosítói termékek, pályázati kiírások útvesztőiben segítünk eligazodni) Informálunk, tanácsot adunk, közvetítünk. A mindenkori megoldások közül válogatjuk ki a lehető legtöbb előnnyel alkalmazhatót, amely megoldásokat sokszor nem is promótálják a pénzintézetek. Az ügyfeleket egy prémium ügyfél-előny-rendszerbe tömörítjük, aminek egy közösségi jellege is van és megteremti a cégek közötti piaci együttműködés lehetőségét is. Nem vagyunk "ügynökei" senkinek de ismerjük a szereplőket és tudjuk, hogy mi lapul a banki, biztosítói fiókok alján, amit nem kínálgatnak előszerettel, pedig azok tényleg jó megoldások...

Feladat leírása

Feladat: 

Arculat-design-t szeretnénk /logo, névjegykártya, e-mail-sablon, levélpapír-sablon, prezentáció-sablon (keynote), word fejléc, (mappa design), facebook design/. Olyan szimbólumot szeretnénk, amire a cég neve nélkül is a cégre asszociálnak, keret nélküli, stílusában modern, de elegáns, mindegy milyen formájú. A pályázati anyag tartalmazzon egy 100x100 pixel méretű és egy fekete-fehér logót is . Vektoros CS6 megoldást is kérünk.

Kérjük a tisztelt kreatívokat, hogy az első 7 napban lehetőleg "csak" logó terveket készítsenek, úgyis arra épül majd a többi arculati elem. Egy hét után a finisben pedig megnézzük a legjobbakat más közegben is, nem szeretnénk, ha bárki fölöslegesen dolgozna.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

Egy jövőbe mutató friss, újszerű, de elegáns arculatot szeretnénk, ami bizalmat és fantáziát sugároz.
Hiszünk benne, hogy évente több százezer, néhol több millió forintot tudunk ügyfeleink felé irányítani új forrásként.

Feladat leírása

Célközönség: 

Felsőközéposztály: cégvezetők, felső vezetők, menedzserek, döntéshozók, ügyvédek, orvosok, nagyvállalkozók...

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

Az ügyfeleink számára olyan plusz forrásokat teremtünk, amit saját magára, a családjára, az öngondoskodására tud fordítani. Nem egyszeri, hanem folyamatos szolgáltatás(ok)ról és folyamatosan bővülő kedvezményekről van szó. Célunk hosszú távon rajongóinká tenni ügyfeleinket!

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

Ügyfeleink éves díj fejében egy zárt üzleti/pénzügyi előnyrendszer (mint egy klub) tagjaivá válnak. Mi pedig a sokéves pénzügyi tapaszalatunkat kihasználva azon dolgozunk, hogy számukra költségcsökkentéseket, kedvezményeket, plusz szolgáltatásokat, pályázati lehetőségeket kutassunk fel és közvetítsünk. Az általunk nyújtott előnyökön kívül a "klub"-nak van egy közösségi jellege is: konferenciák, képzések, rendezvények, együttműködések.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Évekre szóló, személyes kontaktusokban (mappa, névjegy), e-mail kommunikációban, saját honlapon és közösségi csatornákon való megjelenésre szánjuk.

Feladat leírása

Stílus: 

Magas minőséget sugárzó, prémium, üzleties, elegáns, kreatív, letisztult, de ne minimál legyen.

Feladat leírása

Kerülendő: 

A banki, biztosítói, pénzügyi közvetítői szektorra való asszociációt támogató "sémák" használata kerülendő.

--------UPDATE--------02.12.

Kerülni szeretnénk az „M” betű, mint szimbólum használatát.

Fórum

sziasztok,

színek tekintetében volna esetleg elképzelésetek?

Szabad a pálya. Szárnyaljon a kreativítás... De, üzleties, komoly, stb... (lsd: brief)

Sziasztok.
Csak az pályázhat, aki rendelkezik CS6-al, vagy a lényeg a felhasználhatóság?

Lényeg a felhasználhatóság!

Kedves Kreatív Barátaink!

Sok-sok értékes és hasznos munka áramlik felénk, ezért a mai napon garantáljuk a díjazást!
Köszönjük Nektek az eddigieket... Kollégáink csak tátják a szájukat, hogy ilyen létezik.
Mindezt 2 nap alatt! Mégegyszer szívből gratulálunk Nektek kedves kreatívok és gratulálunk a KreaNod tulajdonosainak is!
Mi már rajongók vagyunk! Hajrá magyar Start Up-ok! Hajrá magyar szürkeállomany!
Ne feledkezzetek meg a rendkívül értékes különdíjról sem. Szerintünk a megbízási díj sokszorosát hozhatja!

Üdvözlettel: Mester Gábor & Moneo team

Kedves Kreatívok!

Ma világosodtunk meg az ügyben, hogy kerülni szeretnénk az M betű, mint szimbólum használatát.
Köszönjük!

Kedves Kreatívok!

Mai sok-sok tárgyalásunk miatt sajnos nem volt lehetőségünk reagálni napi aktivitásotokra.
Holnap délelőtt mindenképpen pótoljuk és utonérjük magunkat...
Megértéseteket köszönjük!

Üdvözlettel: Mester Gábor és MONEO team

Kedves Kreatív Barátaink!

További munkátokat remélhetőleg megkönnyítendő szeretnénk egy kis összegző és iránymutató bejegyzést közreadni számotokra azokról a dolgokról, amik fontos irányelvek a kiírt pályázat kapcsán!

Nos... Rengeteg remek munka érkezik nap, mint nap hozzánk és ezek kielégítő menedzselése néha meghaladja erőforrásainkat.
Ezért mindannyiunk érdekében arra kérünk benneteket, hogy számos új és még újabb varriációitokat MINDEN ESETBEN az előző munkátokhoz töltsétek fel. Csak így tudjuk objektíven kezelni és naprakészen tartani a kommunikációt.
Ez gyorsítja a válaszokat, mert nem kell felkutatnunk, hogy vajon mi is volt az előzmény? És mit írtunk eddig pro és kontra?
Reméljük, hogy ez számotokra nem okoz gondot, egyúttal köszönjük megértéseteket.

További segítség:
- kerülnénk az M betű alkalmazását, mint szimbólum
- a szimbólum, amit keresünk legtöbbször azért kerül szerintünk tévútra, mert bele akarjátok ideológizálni, hogy miért erre vagy arra a valamire esett a választás ill, hogy így az mit is szimbolizál. Számunkra mivel nem egy politikai párt leszünk és ígérjük nektek, hogy történjék bármi ebben az országban később sem alakulnk párttá, szóval az ideológia másodlagos. Számunkra az a fontos, hogy milyen érzetet kelt! Első benyomás és tudatalatti! KEEP IT SHORT AND SIMPLE - jut mindig eszembe!
Nehéz a szavakkal bűvészkedni, mert mindenkinek mást jelent de olyan szimbólumot keresünk, ami :
- egyedi az iparág tekintetében és nem klisékből indul ki
- újszerű, friss, ötletes de egyszerű és nem túlbonyolított
- A szimbólum használható önállóan is a jövőben és meghatározni (asszociáció) képes majd a céget
- textúraként/ háttérként is szolgálhat majd az arculat különbőző elemein és adhat majd egyfajta premium érzetet az anyagainknak
- exclusive hatású
- nem konzervatív de nem is full trendi vagy alternatív (valahová a kettő közé pozícionáljuk)
- kell egy szimbólum, ami markáns de egyszerű, bele kell illeszteni a Moneo nevet és a szlogen helyét is.

Reméljük, hogy fentiek segítségül szolgálnak számotokra!

Üdvözlettel: Mester Gábor & Moneo team

Valóban mindenkinek kényelmesebb ez a fajta menedszselése a megoldások kezelésének, csak azon gondolkodom, hogyan érinti ez a pontozást?
Tehát ha van egy koncepció amit már pontoztatok, és a kreatív ugyanahhoz a koncepcióhoz tölti fel az újabb variációt (ami valószínűleg eltér - jobb vagy rosszabb - az előzőtől, azt hogyan pontozzátok?
Vagy ez világos, csak én nem értem?
Talán a KreaNod reflektálhatna, van-e erre vonatkozó valamiféle policy, vagy ésszerű megoldás?

Mi a FAQ-ban is kitérünk erre a kérdésre:

http://kreanod.hu/faq/hany-munkat-tudok-bekuldeni

Szóval ha van egy ötleted, amit fejlesztesz, alakítasz a megbízó iránymutatásai alapján, akkor amiatt felesleges új koncepciót beküldeni, erre van a koncepció szerekesztése opció. (A koncepciót megnyitva a jobb felső sarokban találod.)

A pontozást ez a következőképp alakítja: Beküldesz egy munkát, amit mondjuk elsőre 5-ösre értékel a megbízó. Leírja a változtatási igényeit, te ezeket elvégzed, és feltöltöd a javított változatot az előző MELLÉ. Azért nem helyette, hogy lássa a megbízó korábban mire vonatkoztak az észrevételei, és honnan hova jutottatok. Ha ez a munka jobban tetszik neki, akkor magasabb pontra változtatja az értékelést, ha kevésbé, akkor ezt alacsonyabb osztályzattal honorálja. A folyamat így halad a tökéletes megoldásig.

A kérdésem az lenne, hogy ha a változtatások elvégzése után, kevésbé tetszik a munka a megrendelőnek,és le szeretné értékelni,akkor mi történik, vagy ha nem mond konkrét változtatásokat, csak hogy mondjuk a betű maradjon,de a többi változzon,akkor hiába kapott a munka mondjuk egy 8-ast előző verziójára, a "rosszabbul"-avagy mégsem tetszik a megrendelőnek a változtatásokon átesett munka,leértékeli 6-7-re a megoldást,ilyen eset előfordulhat?

Érdemes egy koncepción belül meghagyni minden korábbi változatot. Így elvileg nem romlanak amiatt az osztályzatok, mert egy-egy változtatás nem nyeri el a megbízó tetszését, hanem csak kommentben jelzi, hogy „nem jó az új irány, mást szeretnék”, de ilyet sem lehet előre borítékolni. Ahány megbízó, annyi szokás, mindenki másképp fog kommunikálni, visszajelezni stb. A lényeg, hogy az értékelések csak a győztes kiválasztásával egy időben válnak véglegessé.

Bocsánat, hogy én válaszolok, de szerintem a válasz egyértelmű. Ez egy munkafolyamat, mely során a megrendelő az alap ötletet 8-asra értékeli. Kéri, hogy az általa kért változtatásokat, módosításokat javítsd ki és ha jól végezted a munkád megkapod a 8-ast vagy nagyobb értékelést, amivel mehetsz a Short List-be. Ott megint átpontozhatják a munkád. A lényeg, hogy ilyen esetben az ötletet pontozzák, nem a végleges munkát. Ha nem változtatsz rajta csak ötlet marad és nem kerül a Short List-be. Még egyszer bocs, hogy én válaszoltam, de szerintem ez egyértelmű. Üdv mindenkinek, jó munkát.

Szerintem pedig jogosak az aggályok!
kapok egy munkámra 8-ast, mert húdejó, és tetszik, az "új irányra" pedig egy 5-öst, mert nem fogtam jól az instrukciókat, vagy mert a megrendelő ködösen fogalmaz, mert nem is tudja mit akar, csak dobálózik olyan szubjektív szavakkal, mint trendi, meg friss, meg egyszerű (de nem minimál ;)), szóval arra kapok egy szar pontot, és a klassz kis nyolcas munkámat szépen lehúztuk a klotyón, hiába van benne ugyanabban a megoldásban...
Így hogy lesz fair a pontrendszer és a ranglista?
És a beküldött munkák darabszáma miért számít bele?
Láttam, hogy egyesek többszáz képet küldtek egy megoldásban, ami persze a ranglista elejére teszi őket, pedi lehet, h csak a kismacskájuk cuki fotósorozatát pakolgatták fel poénból...
A ranglista sztem nem lehet mennyiségfüggő, mert a darabszám nem garancia semmire.

Azért elég életszerűtlen ez az aggály. Legalábbis szerintünk nem történik ilyen, hogy csinálsz egy nagyon jó munkát, ami a példánál maradva 8-as osztályzatot kap, majd mégsem tetszik az irány a megbízónak az apró változtatások után (merthogy egy 8-ason sokat változtatni nem nagyon kell) és lepontozza 5-re. Esélyesebb, hogy csak kommentben mondja el az aggályait, de a munka értéke nem csökken. De ha mégis megteszi, akkor is lehet neki jelezni az ezzel kapcsolatos aggályokat. Ami életszerű, hogy a folyamat végén a koncepciód legjobb megoldása kapja a pontszámot, ebben az esetben marad „örökre” 8-as.

Általános érvényű: A megbízók és köztetek való kommunikációhoz mi csak a felületet biztosítjuk, a többi rajtatok múlik. Nem tudunk felelősséget vállalni sem egy rosszul kommunikáló kreatívért, sem egy igazságtalanul osztályozó megbízóért. Mivel semmi nem kötelező, ezért a döntés Nálatok van. Ha úgy érzitek, hogy nem tetszik a megbízó hozzáállása, akkor egyszerűen nem dolgoztok neki. Szerintünk eddig szerencsénk volt a megbízókkal, mert mind a Fastomatic, mind a Moneo pályázat állandó kommunikációban telik. Ha mégsem egyértelmű a megbízó néhány észrevétele (ahogy a való életben sem lenne ez másképp), ne legyél mérges, nem ért mindenki a designhoz és nem feltétlenül tudja könnyen érthető szavakba önteni az elképzeléseit. Ezért vagytok Ti szakemberek. Visszakérdezések révén tudjátok egyértelműsíteni a dolgokat. A kommunikáció ingoványos talaj, de nálunk erre jobban odafigyelnek a megbízók, mert tudják: elfordultok tőlük, ha nem teszik. Nem úgy, mint a való életben egy egyéni megbízás során.

A ranglistában a beküldött munkák száma csak egy lesz a több statisztika közül. Nem valószínű, hogy valaki ez alapján akar kizárólag válogatni, de viszonyszámként nagyon fontos lehet. Mert nem mindegy, hogy valakinek 50 munka után magas az átlagpontja, vagy egyszer jól eltalálta a megbízó ízlését, és kapott egy jó pontszámot. A sok feltöltött kép miatt pedig nem kell aggódni, egy koncepció csak egy beküldött munkának számít, akármennyi kép is van benne feltöltve.

Ezt szerintem nem itt kellene megkérdeznem, de érdekelne hogy nincs a hozzászólás szerkesztésére mód?
Mert ha eszembe jut valami a munkákkal kapcsolatban, akkor mindig újat kell írni. Vagy csak én lennék béna? :D

Nem te vagy béna, újat kell írni. :) Jobb az az együttműködés lefolyása szempontjából, ha utólag nem lehet belenyúlni a hozzászólásokba.

Kedves Kreatívok!

Természetesen megvizsgáljuk mydentity által felvetett esetet...
Ha a mi hibáztunk a pontozással, esetleg figyelmetlenségből, akkor korrigáljuk azt és elnézést kérünk érte!
Nem könnyű 100 munkát objektíven és hibátlanul kezelni higyjétek el!!!
Van kellemetlen része és adódhatnak hibák, és van zseniális része, mégpedig amit odatesztek egy-egy pályázat mögé.
A kommunikáció csodákra képes! És ha bénák voltunk néhány szubjektív szó kapcsán vagy ködösen fogalmaztunk, akkor sorry:)
Mivel ez nem a mi szakmánk, ezért vagyunk mi a MEGRENDELŐK és nem a KREATÍVOK.
Pénzügyi területen TI lennétek ugyanilyen hintában...
Respect!

Üdv: Mester Gábor

Kíváncsi leszek, hogy végül milyet választanak, mert nekem már ötletem sincs. Ha a szimbólum nem utalhat a szférára, amiben mozognak, akkor mégis mit? :)

Nos, ahogy kérték, koncepció szerkesztése útján tettem fel az újabb munkákat, hogy ne legyen kavar,a leírást bővítettem h frissítve,sőt még kommentbe is beírtam h frissítve ez meg az, ez 3 napja történt, azóta semmilyen reagálás hogy akkor most mi a helyzet,pedig az újonnan feltöltött képeket kommentálták úgy láttam,szóval úgy érzem ez a fajta megoldás még sem fog bevállni.

De lehet hogy csak nincs idejük nullahuszonnégyben ezzel foglalkozni. Nem?

Nyugodtan használd továbbra is ezt a megoldást, mert a megbízó biztosan értesül az újdonságokról. Bár te nem látod, de ha a koncepciódat szerkeszted, akkor az a megbízó számára a megoldások lista elejére ugrik és piros ikon jelzi neki az újdonság jellegét (új komment érkezett be, vagy a képeket/leírást szerkesztették). Ez egészen addig pirosan jelez, amíg a megbízó meg nem nyitja a koncepciót, és meg nem nézi mi történt ott. Szóval türelem, nem lesztek elfeledve. Legalábbis figyelve Mester Gábor eddigi működését, ebben biztosak lehettek.

Nekem az első munkánál előfordult ,hogy csináltam egy jó logót kaptam rá egy 9est nem kértek változtatást mert úgy volt "tökéletes" aztán meg a végén egy 6os lett belőle..Nem panaszkodom, mert nyilván nem ez itt a legfontosabb de simán előfordul ilyen.

Ez valamelyest más téma, mint amit fentebb taglaltunk. Olyan simán előfodrulhat, hogy egy korai munka lenyűgözőnek tűnik, de aztán későbbi munkák szinte elhomályosítják azt. Nálunk Bence is figyelembe vette ezt szakmabeliként már az elejétől kezdve. Én néha kérdőre vontam, hogy ez "miért nem jobb", mivel nekem jobban tetszett, de türelemre intett, hogy ha az elején nagyon jó osztályzatot adunk és később érkezik egy sokkal jobb, akkor ambivalens, ha a korábbit lepontozzuk. Mint ahogy most történt.

Az szintén okozhat lepontozást, ha a megbízó másokat is bevon a döntési folyamatba, ahogy azt a Fastomatic pályázat kapcsán jelezték is. Ahány ember, annyi vélemény, van ilyen.

Kedves Kreatívok!

Meghosszabítjuk 2 nappal a határidőt, mert már csak egy lépésre vagyunk sokatokkal a számunkra kielégítő megoldástól!
Csak azokat a kreatívokat bíztatjuk folytatásra, akikkel már arculati elemeknél tartottunk!
Köszönjük együttműködéseteket!

Üdvözlettel: Mester Gábor és a MONEO team

Sajnálom, hogy csak most látom ezt az üzenetet. :( Majd tisztázom magamban mi a pályázati leadási határidő? Vagy elkészítés ideje? Mindenestre az új értesítés kapcsolónak örülök! Hajrá mindenkinek!

A Fórumra tettem fel, mert úgy látszik a személyes levelezésre már nem kapunk válasz.
Azért a többes, mert szerintem többünk, - de lehet hogy az összes - kreatív nevében szólok.
Egy pályázat az pályázat, nem? Szabályok vannak! A beküldési határidő lezártáig jogod van pályázatot beküldeni. (Utána már nem!)
Addig javítgathatsz rajta, módosíthatod belátásod szerint. (vagy ha írnak vissza instrukciót!)
Ez egy közös project, a megbízónak és a kreatívnak egy cél érdekében kell összefogni - a logóért/az arculatért!

De még le sem zárult a pályázat (5 óra van hátra), amikor ezt írom, és második koncepcióm óta semmi válasz, pedig még kettőt küldtem,
és szerintem sokan vagyunk így! Sokan küldtek még módosításokat az eredendő elképzelésük után.

Egyszóval engem a mód háborított fel, ahogyan pályázásom közben már nagy ívben le vagy(unk) tojva. Sehol nincs így, akár grafikai, akár fotópályázatról van szó! De bármilyen versenyről is legyen szó, autóverseny, futás, úszás...
A "célszalag" eléréséig küzdeni kell, és küzdeni van jogod!!!

A megbízónak/zsűrinek a pályázat lezárultáig nincs joga önkényesen kizárni a versenyzőt/pályázót, (kivéve ha valami súlyos szabályt meg nem szegett)!
A pályázat lezárulta után, (együtt) átnézik az összes pályázati anyagot, akár több fordulóban, - és engem az sem érdekel, ha nem nyerek, - de ott, a BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ UTÁN döntsék(tek) már el ki a legjobb!

Csak ennyi lett volna a megjegyzésem! Köszönöm!

Ennél még a Fastomatic pályázat is "emberségesebb" volt.

Kedves Eprolan!

Értetlenül állunk bejegyzésed előtt, mert elég nagy intenzitással és rendkívül interaktívan igyekszünk helytállni az UTOLSÓ pillanatig.
Nem találjuk a problémaként emlegetett munkádat ill. olyat amire nem reagáltunk volna.
Persze tudjuk, hogy csúszhatott bele hiba, mert nem egy, hanem 20-30 pályázatot kezelünk párhuzamosan.
Nem álltatjuk magunkat tudjuk, hogy hibázhattunk a mennyiség okán.
A mindkét oldalon elvégzett munka mennyisége miatt 1-2 hiba szerintünk nem releváns.
Írd meg kérlek a munkáid nevét és megnézzük, majd természetesen korrigáljuk esetleges hibánkat!

A rendszer szerint csak egy munkát küldtél be. Szóval ne a megbízóval veszekedj, hanem kérdezd meg az üzemeltetőt, mi a baj?
Nem lehet, hogy Te rontottál el valamit?

Kedves Mindenki!

Eprolan nem árulhatja el a munkája címét, mert azzal felfedné magát, ami kizárást vonna maga után. Mi egy beküldött koncepciót találtunk a rendszerben a neved mellett, amihez kétségtelen, hogy több változatot is feltöltöttél. Itt azonban az is látszik, hogy Gábor február 16. és 18. között minden nap fűzött egy kommentet a munkádhoz, és az értékelve is van.

Küldtél be másik megoldást is? Mert az sem a profilodban, sem a mi nyilvántartásunkban nem szerepel, ily módon Gáborék sem tudtak rá válaszolni. Ez esetben a hiba két helyen lehet: Nálad vagy Nálunk. Járjunk a végére, hogy mi a helyzet. :)

Összességében egyébként meg kell védenünk a MONEO csapatot. Mi is figyelemmel követtük természetesen a pályázatot, és azt láttuk, hogy a kommunikáció folyamatos volt. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy mennyi energiába telik menedzselni egy ilyen folyamatot, pláne úgy, hogy az embernek más dolga is van ugyebár. Egy pályázattal akár napi több órát is el lehetne tölteni, ha mindig azonnal válaszolgatna, és értékelne a megbízó. Ezt természetesen nem várhatjátok el egyikőjüktől sem, így kérünk Titeket legyetek türelemmel. Bár erre itt, ez esetben nem volt szükség, ugyanis legkésőbb két napon belül mindig reflektáltak Gáborék a munkákra.

Nem értik/tek a problémáját, "macgabi" biztos azért mert veled foglalkoztak ma reggelig...nem tudom.
Én velem (most nem néztem meg pontosan) de kb .hétfő óta nem kaptam választ arra, hogy érdemes e még hozzányúlnom, vagy lehúzták a wc-n a munkámat.
Mondjuk most már nem is érdekel, lezárták...
És még mielőtt megkapnám hogy csak két munkát küldtem be. - szerintem a "munkák" száma nem a feltöltött megoldások, hanem a pályázatra beküldött koncepció számát jelöli. - De szólhat bárki ha rosszul tudom.
:) De én nem vitatkozom. Csak ahelyett hogy megennénk egymást, érdemes lenne átgondolni belegondolni.
Nekem is rosszul esett hogy ma lett vége a "versenynek" és akár máig küldhettem volna be újabb szimbólumokat, ami talán dönt a véleményükön, de mint mondtam pár napja nincs aktivitás (nálam se) tehát úgy szólván, "Mit erőltessem magam, ha már eldől".
Minden esetre Gratulálok a nyertesnek, kíváncsi vagyok mivel nyert :))

Igen, lehet, hogy nem értem a problémát, bár biztosan nem azért, mert reggelig velem foglalkoztak... inkább azért, mert nem látom, mi is a probléma? Kreanod előtted szépen leírja, mi a helyzet. Amúgy meg kedd reggel közölték, hogy két nappal kitolják a határidőt. Ha pedig nem reagálnak, nem válaszolnak? Ez is egy minősítés, nem? És szintén előtted Mester is reflektál a menedzselés döcögősségére.

Egyébként meg nem hinném, hogy ennek a fórumnak a tárgya lenne, illetve van hozzá közöd, mit csináltam az éjszaka?

Egyébként a rendszer sem tűnik tökéletesnek, mert például a Te adatlapodon egy munka sem szerepel, holott most mondod, kettőt is küldtél...

A profil beállítása felületen mindenki eldöntheti, hogy nyilvánossá teszi-e a statisztikáit. Nikolett valószínűleg úgy döntött, hogy elrejti a kíváncsi szeme elől, ezért nem látszik nála semmi.

Egyébként Nikolett profilképe nagyon jó. Ez világított rá számunkra, hogy mennyire hímsoviniszta avatarokat kreáltunk alapból. :)

És télleg. Bocs. Bocs Niki.

Köszönöm a profilképes észrevételt - amúgy a tiéteket alakítottam át :$
"macgabi" ... "fórumnak a tárgya lenne, illetve van hozzá közöd, mit csináltam az éjszaka?" - nem tudom nekem szól-e, de szó sem volt róla hogy mit csináltál este. Én legalább is nem emlékszem ilyen kérdésre.
Tényleg nem vitatkozás miatt, elhiszem hogy sok munka van és át kell őket nézni.
Másrészt, az hogy ha valamire nem válaszolnak, nekem is leesett hogy egyféle minősítés...

De pont ez volt a probléma fentebb!
Hétfőn kaptam utoljára egy félig biztató kommentet, amire válaszoltam/ alakítottam a munkámon - remélve, hogy még lehet jó. (semmi válasz)
Kedden egy hosszabbítás lett meghirdetve. (semmi válasz)

Csak maga az elv dőlt össze...
tehát úgy volt meghirdetve, hogy XY ideig várják csak a logó tervet, aztán (itt lehet hogy nekem nem volt tiszta) de lett egy időpont nyújtás, ami arra adott következtetni, - mert ugye nem jött válasz - hogy van még remény!
...most végül is hogy lezárult az csak a logós rész? vagy az egész arculat? (ez most itt egyben akkor egy kérdés is)
Kérdezem Kreanodtól: Esetleg a későbbiekben - a hasonló problémák elkerülése végett - ha hasonló "csak logó, később arculat" pályázat jönne. Lehetne-e úgy csinálni hogy szakaszonként zárják - és aki az első körben nem jutott tovább, az a másodikat vagy nem látja, vagy mindenféleképpen kap egy értesítést arról, hogy most már nem folytathatja arra a pályázatra a terveit.

sajnos én sem kaptam semmiféle visszajelzést a harmadik koncepciómra, pedig még az első határidő lejárta előtti este töltöttem fel...
így szerintem én is joggal gondoltam, hogy egy értékelés, ha több nem is, még belefért volna a korrektség kedvéért, mert hiszen dolgoztam vele és még akkor amúgy sem zárult le a pályázat : (

Nincs mért bánkódni, hogy netán késöbb irnak vissza a megrendelők, mert tényleg nem kis munka átnézni s leszürni egy következtetést a sok kreativ munkából. Aki Freelancerezik az jól tudja, hogy ott örülhet az ember ha egyszer is irnak egyáltalán. Sok minőségtelen munka kerül fel amellyel nem is foglalkoznak a megrendelők de jól is teszik, akinek irnak az már jól járt és az már a kreativ emberkén múlik, hogy hogy használja fel azt a saját javára, attól függetlenű, hgy irnak még vagy sem... Ha egy munka szép és minőségi az hozzászólás nélkül is nyerhet!

A MONEO csapat is tisztában volt a dolog összetettségével, nem a vakvilágba kerestek meg minket, hanem tájékozódtak arról, hogy mi lenne a legjobb lehetőség. Több ok miatt is végül ezt a megoldást választották. Alapból ki volt kötve, hogy meddig kell beérkeznie a logóknak, még ezt is jótékonyan elnyújtották több nappal. Amikor pedig meghosszabbodott a pályázat, akkor egyértelműen jelezték, hogy innentől már csak azokkal szeretnének kiemelten foglalkozni, akikkel eljutottak az arculattervezésig. Ez azt jelenti, hogy a logó már le lett okézva, az dönt a győztesről, hogy arculatot miként készít. A Ti érdeketekben tették mindezt, mert nem akartak már "kétes kedvet csepegtetni belétek", hogy valaki az utolsó napokban még logó kidolgozással töltse az idejét, miközben egy körülbelüli shortlist már valószínűleg kialakult a fejükben. Esélyes logóval a briefben előírt időpontban kellett legkésőbb előállni. Minden későbbi elfogadás igazából már az ő engedékenységük eredménye.

Mivel a megbízók számára kötelezővé tettük az értékelést a győztes kiválasztása előtt, ezért biztosak lehettek benne, hogy mindenki fog kapni legalább pontszámot.

Kedves Kreatív Barátaink!

Tudjuk, hogy izgatottan várjátok a pályázat GYŐZTESÉNEK kihirdetését, de holnap estig türelmeteket kell kérnünk ahhoz,
hogy megalapozott és objektív döntést hozhassunk.
Az elmúlt 14 napban én magam vezényeltem a folyamatok nagy részét (némi kritikával övezve:) és két alapító társam véleményezte időnként a munkáitokat. (3-an alakítottuk ki végül azt a short listet, ami jelenleg a legjobb 8 munkát tartalmazza...)
Holnap délután 4 vezető kollégánkkal kibővített meeting keretében hozzuk meg közös döntésünket.
Türelmeteket, megértéseteket és eddigi munkátokat nagyon-nagyon köszönjük!
Zseniálisak voltatok!!! Óriási ERŐ van bennetek és szerintünk nagy jövő előtt áll a KreaNod.
Ez nem csak EGY magbízás volt, hanem VERSENY a javából!
Gratulálunk mindenkinek! Köszönjük mégegyszer időtöket, munkáitokat és KREATIVITÁSOTOKAT!
Holnap jövünk...

Mester Gábor & MONEO Team

macgabi,

ahogy nézem már másodszor nem értesz valamit! És már másodszor pedálozol a megbízó felé. Remélem itt ezzel a tulajdonsággal nem fogsz feljebb jutni. Júdás.
Te nem kreatív vagy? Mert én úgy emlékszem az összes kreatív, összes munkájáért próbáltam kiállni. Te meg azt se tudod miről van szó és beleszólsz.
A rendszer jó, és jól is működik. Én meg már másodszor írom: az emberi tényezővel voltak gondjaim. Nem akarok mélyebb részletekbe menni.

Mindent összegezve embert próbáló pályázat volt. Gratulálok a leendő nyertesnek. Látszott a levélváltásokból keményen megdolgoztatták! Megérdemli a díjazást!

Jóbarát.
Először is, örülök, hogy időt és energiát fektetsz abba, hogy nyomon követed, mikor nem értek valamit, egyúttal elnézésedet kérem, hogy ilyen csökkent értelmű vagyok, valamint ezúton szeretném hálámat és csodálatomat kifejezni, hogy vagy nekünk, hogy kiállsz a barikádra és harcolsz a kreatívok érdekeinek védelmében.
Mégegyszer kérlek, bocsásd meg nekem, hogy ostoba vagyok.
Amúgy Júdás alatt kire gondolsz? Júdásra, Jakab fiára, vagy Júdásra, Simon fiára?
Feljebb jutás alatt mit értesz? Hogy a "pedálozással" fogok nyerni? Ugyan ostoba vagyok, de annyit még én is értek, hogy a megbízók nem tudják azonosítani a munkákat. Szóval a "pedálozással" semmit nem érek el.
Persze, lehet, hogy nem is azért pedálozok, hanem mert alapból gyenge jellem vagyok. De legalábbis nem érek fel azokba a szédítő erkölcsi magasságokba, ahol Te létezel.

Egyébként pedig megkérlek, ne sértegess, beszélj velem tisztességgel és tisztelettel, amíg én is így teszek. Egy kommentem volt hozzád, semmi bántót nem találok benne.

üdv.

Kedves Kreatívok!

Intenzív napot tudunk magunk mögött és szoros versenyben megszületett a pályázat győztese!
Két fordulóban sikerült csak döntenünk és 3 pályázat mellett folyt kemény csata a 2. körben.
Gratulálunk a győztesnek és köszönjük a MUNKÁT!
Köszönjük mindenki másnak is az elvégzett munkáját különösen a többi shortlistes kreatívnak.
Sajnáljuk, hogy csak egy "igazi" győzetes lehet de hát ez ilyen kegyetlen műfaj...
Köszönjük nektek időtöket, munkátokat és a KreaNod-nak a lehetőséget.
Ahogy írtuk az elmúlt héten, mi rajongók lettünk!!!

Üdvözlettel: MONEO Team & Mester Gábor

Az extra díjazásokat, hogyan kell jelölnöm?

Gratulálok.

Köszönöm! :)

Gratula szép munka! :)

Köszönöm szépen! :)

Gratulálok!

Én is gratulálok és köszönet a Moneo csapatának is (a lehetőségért és a türelmetekért)!

Szép munka, korrekt, de kicsit átlagos!
A projektet illetően nagyon kevés volt a kommunikáció!
Örülök, hogy pályázhattam!

üdv, P.

Gratulálok!
Ezek szerint csak én értettem félre a brief-et, és olyan szimbólumot kerestem,amiből lehet asszociálni a cégre,vagy kiemeli valamely tulajdonságát,de úgy látszik, hogy túlbonyolítottam,pedig a megoldás tényleg egyszerű lett volna,és kicsit tényleg átlagos,ezzel nem a győztest akarom minősíteni,hisz nyert,és ezt nem veheti el tőle senki,és még egyszer gratulálok! :)

látszik a munkáján, hogy ifjú harcos és nyers a dolog, de gratula!

Köszönöm mindenkinek! :)

Gratulálok! Szép munka. De osztom Máté véleményét is. Kicsit átlagosnak tartom és pont az egyediséget hiányolom belőle ami mint igény hangsúlyozva volt. Ugyanakkor megértem a döntéshozók helyzetét, mert úgy gondolom, hogy a shortlistes munkák bermelyike megérdemelte volna a győzelmet.

Köszi! :)

Gratulálok szép munka! :-)

Köszönöm! :)

Az extra díjazásról lehet valamit tudni? :)
Köszönöm.
A.

Minden (külön) díjazottal privát vettük fel a kapcsolatot...
Hamarosan megtörténnek a személyes találkozók és bekerülnek klubtagjaink közé.
Onnantól fogva egy éven át azért dolgozunk, hogy minél több pénzt hozzunk nekik kapcsolataink és pénzügyi szakértelmünk révén.
Minden általunk hozott forintnak az 5-25%-át kérjük, hogy közép és hosszútávra tegyék félre.
Öngondoskodás fedezetét így termtjük elő!