Pályázatok

Logó a Keller és Mayer új party-játék vonala számára

Logó design
-
Keller és Mayer
85.000 Ft
Hátravan:
Sikeres
Követő: 55
37

Hozzászólás

100%

Értékelt koncepció

6 nap 20 óra

Utolsó aktivitás

Garantált díjazás
Extra díjazás
Garantált díjazásA megbízó lemondott a pénzvisszafizetési garanciáról, így a határidő lejártával mindenképp lesz győztes kihirdetve.
Extra díjazás

A pályázatot beküldők között három, egyenként 25.000,-Ft értékű játékcsomagot sorsolunk ki.

Koncepciók (62)

Beküldve: 2022. 05. 04.
9
23
9
KA képe
KA
Beküldve: 2022. 05. 19.
5
4
9
Beküldve: 2022. 05. 02.
9
6
9
Beküldve: 2022. 05. 04.
6
4
9
Beküldve: 2022. 05. 13.
8
9
9
Beküldve: 2022. 05. 18.
5
4
8
SMM képe
SMM
Beküldve: 2022. 05. 13.
6
0
8
TMG
Beküldve: 2022. 05. 18.
5
1
8
TMG
Beküldve: 2022. 05. 15.
7
2
8
Beküldve: 2022. 05. 04.
14
3
8

Oldalak

Feladat leírása

Piaci helyzet: 

Cégünk, a Keller és Mayer brand tulajdonosa döntően játékkiadással foglalkozik. A társasjátékok piaca folyamatosan bővül. Ezen belül a mi a 3-10 éves korosztályra fókuszálunk. Az utóbbi évek tapasztalatai alapján (óvatosan) kijelenthetjük, hogy ez a piaci szegmens (annyira talán) nem érzékeny a válságok okozta nehézségekre.

Feladat leírása

Megbízó bemutatása: 

Az első Keller és Mayer játékok 1995-ben kerültek boltok polcaira. Az azóta eltelt 27 évben, de különösen az elmúlt másfél évtizedben, a brand megkerülhetetlen szereplője lett a hazai játékpiacnak. Saját játékok tervezése és gyártása mellett több magyar kiadónak is bérmunkában készítünk játékokat. Javaslom, hogy látogassátok meg a weboldalunkat! www.kelleresmayer.hu

Feladat leírása

Feladat: 

A fent említett fő piaci szegmens mellett a tavalyi évben megjelentettünk egy partyjátékot. A dolog nem teljesen ismeretlen számunkra, hiszen a Keller és Mayer brandhez kötődik a nagyon sikeres "Beugró" társasjáték mindhárom változata. A partyjátékok sokfélesége (különböző játékmenetek, különböző sztorik a játékokhoz, különböző alkatrészek) miatt úgy gondoltuk, hogy ehhez a sorozathoz nem egy arculatot rendelnénk hozzá - mint azt általában tesszük a gyerekjátékoknál - hanem egységes dobozmérettel (215x215x50mm) és egy másod-, vagyis "kiegészítő" logóval jeleznénk, hogy miről is van szó. Tehát az eredeti Keller és Mayer logó is szerepelne a dobozon, de hangsúlyosan megjelenne egy másik is, ami a játék jellegére utal, valamint jelzi, hogy ez a termék a "Keller és Mayer party-szériájába" tartozik. A feladatot úgy is meg lehet közelíteni (gondolom ez a nehezebb), hogy a jelenlegi logót integráljuk valahogy az újba. Ezt is el tudom képzelni, lényeg, hogy a macis logónak szerepelni kell valahol a dobozon. Véleményem szerint valamilyen szöveg kelleni fog, mint pl "K&M PartyTime" "Let's Party" vagy bármi ehhez hasonló.
Mellékelek pár képet. Az egyik a Társasház játék egyik kezdeti dobozterve. Ezen látható, hogy mit értek "másodlogó" alatt (egyébként nem tetszik különöserbben ez a "pierrot logó" de ez egy adottság volt). Feltöltöm továbbá a már megjelent "Szörnyek bandája" dobozt, erre is felkerülne a további gyártásokban a logó, illetva a most készülő "Capio" című játék előzetes doboztervét, amire szintén.

Feladat leírása

Célkitűzés: 

A lényeg, hogy a vásárló mondjuk a második-harmadik évtől kezdve ránézésre be tudja azonosítani, hogy az ott a polcon egy Keller és Mayer partyjáték. Általános tapasztalat, hogy mivel a brand népszerű ez nagyban segítheti az eladásokat.

Feladat leírása

Célközönség: 

A partyjátékok célközönsége elég tág, mondjuk a 14 - 40 korosztályt lőném be talán.

Feladat leírása

Ígéret/támogatás: 

A választásban nagyban segít a márka ismertsége és imidzse.

Feladat leírása

Márka jellemzése: 

A játékaink hagyomaányosan magas minőséget képviselnek úgy tartalomban, mint kivitelezésben. Főleg a hazai piacra fokuszálunk, és ezért döntően olyan licenszeket vásárolunk, amelyek itthon népszerűek. Ez biztosítja nekünk az egyedi helyzetet a hazai piacon, és a kiemelkedő minőséggel együtt a kellő népszerűséget.

Feladat leírása

Médiaterv: 

Ez egy sorozat logója lenne, amiből minden évben legalább egy játékot tervezünk megjelentetni. Beszállítjuk az összes multinacionális kereskedelmi láncot, tehát ott jó eséllyel folyamatosan jelen lesz a logó.

Feladat leírása

Stílus: 

Modern, fiatalos, ami meg tudja szólítani azokat az embereket, akik szívesen töltik az idejüket társaságban, bulikban és szívesen játszanak.

Feladat leírása

Egyéb ismérvek: 

Bármilyen nyomdai formátumban. A dobozaink inDesign-ban készülnek oda kell majd integrálni.

Fórum

Szerintem hasznos lenne feltölteni a jelenlegi logót vektoros formában.

Miért is? Nem bonyolult, 10 perc alatt át lehet rajzolni.

Sziasztok!

Miért kellene átrajzolni? :)
Az oldalon lévő PDF (játékszabályok) fileokban vektorosan szerepel.
https://kelleresmayer.hu/pdf/jatekszabalyok/A-Titkos-Ajto-jatekszabaly.pdf

https://c.tenor.com/rEeeV_kGsA4AAAAC/stevecarrell-get-smart.gif

Job done!

Kedves Kreatívok! Az eddig beérkezett pályamunkák alapján a következő irányokat látjuk célravezetőnek. Az egyik, hogy lecseréljük a jelenlegi logót egy másikra. Itt hangsúlyosan megjelenik az eredeti logó (pirosban) csak kap némi modifikációt. Az eredeti logó ebben az esetben a doboz hátuljára, esetleg az oldalára kerülne fel. Ennek az az oka, hogy a modifikált logó és az eredeti egymás alatt/melett nagyon ütik egymást. További lehetőség, hogy az eredeti logo marad, és valamilyen "pecsét" formájában kerül fel az új. jellemzően nem közvetlenül mellé, hanem inkább egy másik sarokba. Ebben az esetben viszont nem szerencsés, ha az eredeti logót módosítgatjuk.További fontos infó, hogy az eredeti logónak nem kell feltétlenül a jobb alsó sarokban lennie. Ezt láthatjátok a különbözö dobozainkon. (https://kelleresmayer.hu/content/11-b2b-galeria ) Köszönöm az eddigieket, sok szép munkát láttunk! Üdv, Keller és Mayer